Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 21:08:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът 6-та част  (Прочетена 160025 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #300 -: септември 04, 2012, 18:43:48 »

Момичета, колко време отнема поставянето на снопчета от професионалист? Аз ще имам около 2 часа за грим, при това вкъщи. Но все пак предпочитам по-навреме да ме гримират и облекат, да не се изприщя в последния момент като чуя клаксоните  tease
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: септември 04, 2012, 21:05:37 »

Моите снопчета ги сложихме в деня на сватбата. Така, че не е невъзможно да е в същия ден. good По-скоро според мен е въпрос на организация. Някои хора предпочитат максимално нещата да са им по-рано готови предварително. И аз съм такава, но пък снопчетата най ми харесват как стоят в деня на поставянето. Имала съм редки случаи, в които при спането леко се разместват и съответно на сутринта пак се изисква време, докато се наместят. Подчертавам, че при разместването е ставало въпрос за професионално лепило и професионално слагане.
Много ми е интересно как се разместват и как точно ги наместваш после. И не казвам, че е невъзможно времево, а не е добре ако не си слагал преди. На някои им свикват трудно очите.
Аличка, около час някъде.
Активен
Kanna
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #302 -: септември 04, 2012, 21:31:18 »

Много ми е интересно как се разместват и как точно ги наместваш после. И не казвам, че е невъзможно времево, а не е добре ако не си слагал преди. На някои им свикват трудно очите.
Аличка, около час някъде.

Сплъстяват се едно върху друго. Намествам ги като ги разроша и с пинсета просто ги подреждам, както са залепени. Не са паднали, тоят си, но са станали едно върху друго. Просто ги преподреждам. И не всичките, ами да кажем няколко в края на клепача. Освен това, това не се случва след всяко спане, а в изолирани случаи. И не е фатално да се оправят, но отнема няколко минути, а и не е подходящо предполагам, ако денят е сватбата ти.

Не знам дали го обяснявам разбираемо, по-скоро не. Но много добре знам какво говоря, защото съм била мнооого дълго време с мигли - в началото ми ги слагаха професионално, след това си купих от чужбиха хубаво лепило и сама. Казвам чужбина, защото тук го има същото, опаковката е 1:1, но съдържанието няма нищо общо.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: септември 05, 2012, 08:04:05 »

Аз също съм носила мигли много дълго време и никога не ми се е случвало да имам някакъв подобен проблем. Е вече когато им дойде времето да падап по малко, то е ясно. Явно си зависи и как спиш нощем и как ги мокриш, сушиш и т.н. Ако се въртиш много и спиш по корем имна вероятност да се случи това, което описваш.
Активен
Kanna
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #304 -: септември 05, 2012, 09:26:02 »

Да, да, така е. Разбира се, че от това зависи. Мисля, че се въртя доста нощно време и ми е доста удобно по корем. Но все пак нямам ясни спомени. Wink
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: септември 06, 2012, 14:01:34 »

Искам да похваля гримовете които ползвах на Artdeco. Купих си ги онлайн, от бгсайт, тъй като предварително знаех че няма да има кой професионално да ме гримира в Сопот. Гланцът им е удивителен и издръжлив. Лакът за нокти изтрая 7 дни без топ лак отгоре shok . Основата за сенки е страхотна, сенките не мръднаха цял ден, въпреки че влизах и във водопад. LAUGHTER . Сенките за очи също се оказаха добри- не дразнят и чувствителни очи. good
 Това което смятам че не си заслужава кой знае колко парите от тази марка, е основата за лице и моливът за очи.
Активен
iuliq83
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #306 -: септември 08, 2012, 08:52:55 »

Какво мислите за този грим, харесах си го за сватбата?

http://prikachi.com/images/976/5241976F.jpg
Активен
Alichka

« Отговор #307 -: септември 08, 2012, 09:09:08 »

На мен лично ми харесва  good Имай само предвид, че Андрея е с малки очи и ако твоите са по-големи, или по-различна форма, няма да стои така. Ако искаш можеш да комбинираш черното с много малко розово (например) за цвят  smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: септември 08, 2012, 09:15:47 »

супер е  и ще се вижда чудесно на фотосите. good
Активен
proxy
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #309 -: септември 10, 2012, 07:31:29 »

Уникален грим! Според мен ще утива на всяко момиче с красиво лице и правилни черти. Николета Лозанова има големи очи, но пак се гримира по същия начин. Дерзай!
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #310 -: септември 10, 2012, 13:37:59 »

Аз бих обрала доста елементи от този грим. Тази дължина на изкуствените мигли ми се вижда твърде агресивна и предизвикателна за сватбен грим. Както и подчертаването на устните. Зависи как искаш да изглеждаш на сватбата си и какъв е стилът на роклята, но това за мен е вечерен секси грим. Много си далече от това:
http://ladiesgallery.info/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=7062

Но можеш да обереш  до това:
http://s3.amazonaws.com/wedding_prod/photos/makeup_t.jpg

Пак казвам, зависи как искаш да изглеждаш на сватбата си. Ако си си избрала секси предизвикателна рокля, действай смело. Ако е по-невинна и дантелеста като стил, аз бих обрала грима.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: септември 10, 2012, 23:09:08 »

Според мен този грим изобщо не е подходящ за булка. Изобщо опушеният грим според мен изобщо не е опция за сватбения ден, но всеки с вкуса си, разбира се  tease
Активен
dope2111
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #312 -: септември 11, 2012, 06:38:20 »

Така като го гледам този грим никак не го свързвам с нежност, невинност и булка, а по - скоро с някоя по - вятърничева дама, която си пада по дългите купони. Наблягам на купони.
Ако искаш подчертани очи, пак сложи мигли, но по - нежни и естествени, и не е нужно по очите да има толкова "сажди"... така рискуваш да скриеш красотата си. Напротив - покажи я!
Желая успех!  give_rose
« Последна редакция: септември 11, 2012, 06:42:12 от dope2111 » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: септември 11, 2012, 07:57:06 »

Аз пък харесвам тежкия грим и не мисля, че не подхожда на булка. Даже повече ми харесват булки с тежък грим отколкото някои "умити мивки". Но всеки си решава за себе си какво му седи добре. Има хора на които просто тежкия грим не им отива и такива на които лекия даже не се забелязва и се обезсмисля.
Активен
Alichka

« Отговор #314 -: септември 11, 2012, 08:34:03 »

Напълно подкрепям мнението на punk_girl123  good Аз лично не харесвам и смятам, че не ми отива подчертани устни например. Ярко червено червило или пък опушени очи са въпрос на избор. Затова ще заложа на силно подчертани очи и просто лек гланц на устните
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: