Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 23:32:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 6-та част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 6-та част (Прочетена 160226 пъти)
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Re:Гримът 6-та част
«
Отговор #270 -:
август 30, 2012, 10:26:48 »
Целите могат не по два, а по много пъти да се слагат. Ние със сестра ми имаме едни от сума ти време и си изглеждат супер.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #271 -:
август 30, 2012, 10:52:18 »
Цитат на: emmmmmy в август 30, 2012, 09:08:22
ето , тези са :
http://beautyshop.bg/productv/3586/eylure-migli-naturalni-.html
http://concord.bg/e-shop/products.php?category=makiage&id=678&PHPSESSID=9bf3ddb2636c081e7711b2eb8fa6ba4b
Емчо, благодаря за инфото
Аз май харесах тези:
Винаги ми се е искало мигли с по-дълги краища. Мислите ли, че ще стоят много плътно и неестествено?
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #272 -:
август 30, 2012, 10:57:59 »
моите са точно този модел, стоят идеално. Дори не се разбираше че не са мои!
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #273 -:
август 30, 2012, 11:03:10 »
Ivelka, направо ми прочете мислите с този пост
Същият избор, същото колебание.
Отделно се чудя покрай вихъра на танца и изобщо покрай цялото вихрене дали няма да ми паднат? Защото пишеше, че се свалят с обикновен лосион за почистване на грим
Аз се колебая между поставяне на снопчета и тези, но наистина нямам никаква идея, защото снопчета не съм пробвала, а нямам нито един успешен опит да си залепя изкуствени мигли. Заради това все се притеснявам, че може да ми ги лепнат за момента и после да паднат (аз след един танц съм вир вода в буквалния смисъл
).
Но мисля, че са подходящи за тази идея грим, вие как мислите:
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #274 -:
август 30, 2012, 11:07:42 »
irishka
, мога със сигурност да ти кажа, че не падат. Аз сама ги лепя и не мърдат, пък да не говорим професионалист да ти ги сложи. Аз за първи път си слагах на една Нова година и се притеснявах от същото, но не се разлепиха, а представи си каква еуфория и лудории е на такъв празник, и то цяла нощ. После с изненада разбрах, че наистина съвсем лесно се махат с лосиона за грим.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #275 -:
август 30, 2012, 11:08:23 »
Иришка, специално тези дето показвам, са с лепило на принципа на силикона за ремонт- бяло. свалят се не с лосион а с едно просто дръпване. Не са направили и опит да ми паднат! Бъди спокойна и виж някой урок в ютюбето за слагането им.
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #276 -:
август 30, 2012, 13:34:06 »
Благодаря, трябва да се пробвам пак наистина.
Активен
Kanna
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #277 -:
август 30, 2012, 14:03:30 »
И аз мога да потвърдя, че не падат...
Лосионите с мазни и затова е по-лесно и щадящо махането им, в случай, че се е залепило и някоя мигла. По правило снопчетата се слагат покрай самите мигли, а целите се лепват над тях, тоест върху кожата. Реално целите са по-щадящи, аз с моите опити /от преди много години/ и без мигли съм оставала
, но растат.
За мен обаче снопчетата стоят по-естествено /и гримьори са ми го казвали/ - разбира се въпрос на вкус, а и на това какви са целите, защото наистина на Еми стоят изключително като нейни си, на други момичета не съм виждала снимки. Реално погледнато на Еми изглеждат по нейни си, отколкото моите снопчета. Така, че явно наистина си зависи.
Аз до такава степен съм се специализирала в слагането на снопчета, че гримьорката през цялото време ахкаше и се изумяваше как е възможно непрофесионалист да ги сложи по такъв начин...
Активен
Alichka
«
Отговор #278 -:
август 30, 2012, 15:39:18 »
Аз имам едни цели мигли, които не са от естествен косъм. Лепях ги с лепило - бяло и като силикон, както Еми каза. Гарантирам, че не падат
Ползвала съм ги и за ежедневно. С хубава очна линия се прикрива лентата, която ги свързва. Аз още единствено се колебая дали да ги слагам на сватбата, защото понякога от невнимателно слагане, очите почват да ми сълзят
Подобни са на тези
http://beautyshop.bg/productv/3586/eylure-migli-naturalni-.html
«
Последна редакция: август 30, 2012, 15:40:53 от Alichka
»
Активен
emmmmmy
«
Отговор #279 -:
август 30, 2012, 15:45:21 »
Аз препоръчвам искрено, ако имате възможност, да дадете парички на гримьор да ви ги сложи и гримира. Дори не я усетих като ми ги поставяше.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #280 -:
август 31, 2012, 11:36:36 »
Момичета, най-добрите изкуствени мигли, които съм използвала са тези на М.А.С. Струват около 30лв, има избор различни дължини, плътност, цвят и обем. Моето лепило е отново М.А.С - подходящо за чувствителни очи, около 30лв. Но които и мигли да изберете, задължително да са от естествен косъм!
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #281 -:
септември 01, 2012, 12:34:48 »
Искам да дам отговор на blue_ но хяма място в кутията за това пиша тук.
Нямам координати на Слави в момента, но написши в гугъл Слави Стояновя той има сайт със снимки и кординати.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #282 -:
септември 02, 2012, 09:10:53 »
Момичета, тези от вас, които ще си платят на гримьор, защо въобще се кахърите за изкуствените мигли? Аз имам само еднократен, при това успешен, опит с гримьори (а така не се учи много), но като дойде гримьорката и ме попита какво искам казах само "не знам" и се оказах и с изкуствени мигли покрай всичко останало като на снимките нищо не личеше. Та, ако гримьорът е на място, той знае дали, какви и колко мигли трябват и е подготвен да ги сложи. Моите гримьорката ги сряза, не ги сложи целите.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #283 -:
септември 02, 2012, 17:00:47 »
Аз да се похваля - купих си днес миглите, които съм постнала по-горе. Най-хубавото е, че ги намерих в МОЛ-а и не ми се наложи да ги поръчвам. Струват 15,58 лв. Но са мноого хубави и нямам търпение да ми ги сложат. В тази връзка - в петък съм на пробен грим и мисля да й покажа няколко снимки. Искам нещо такова, но вместо златисто - цвят пепел от рози или млечно розово
По-скоро нещо такова
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #284 -:
септември 03, 2012, 10:38:25 »
Да се изкажа и аз по повдод миглите, защото съм пробвала всичк варианти и съм ги поддържала доста време.
Тези, целите ленти, стават за еднократен повод, но като цяло не съм им привърженик! Лепило, дърпане, махане...Имам такива, които слагам понякога по специални случаи.
Снопчетата са много красиви и направени от професионалист, стоят наистина страхотно! При добра поддръжка издържат доста и може дълго време да им се радваш. Като бях с тях, нямах нужда от грим сутрин. Стояха страхотно!
Пробвала съм и от тези, които се слагат косъм по косъм. За мен не си струват цената. Не издържаха достатъчно, хем ми ги слага моята си козметичка, която ми слагаи другите. Красиви са, но не толкова изразителни като снопчетата.
Та в крайна сметка всеки прави своя избор, но аз препоръчвам снопчетата.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...