Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 22:41:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът 6-та част  (Прочетена 160164 пъти)

strawberry88
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #90 -: май 29, 2012, 19:19:37 »

Момичета, моля за отговор на въпросите ми - гримьора на Николета Лозанова, Слави Стоянов работи ли на територията на гр. Пловдив и Варна и кога трябва да се обадя да резервирам за грим?
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: май 30, 2012, 07:16:28 »

Слави работи в Пловдив и е хубаво да се чуете по раничко защото е доста ангажиран. Работи в салона pretty woman. Но за връзка с него най- добре по телефона. За Варна нищо не съм чула!
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #92 -: май 31, 2012, 21:29:10 »

Момичета, искам да споделя с вас абсолвентския си грим (качвам снимка в галерията).  give_rose Прави ми го едно момиче, което от скоро се занимава с грим, но на мен много ми харесва, а и не взима много. Който иска ще му пратя контакти на лични.
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 31, 2012, 22:18:23 »

Елизабет, много си хубава !Грима е страхотен и подчертава естествената ти красота !  give_rose
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 31, 2012, 22:33:46 »

elizabet4eto грима е страхотен...аз точно искам нещо такова...мисля че тъй като имам светли очи ще ми отива...а ти изкуствени мигли имаш ли... и другото е очна линия гледам smile
« Последна редакция: юни 01, 2012, 05:44:48 от cveta_d86 » Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #95 -: май 31, 2012, 22:44:35 »

dixie, много благодаря!  blush
cveta_d86, да имам мигли и течна очна линия ми сложи, сенки, някаква основа под сенките, не знам точно...  pardon Само забравих да отбележа, че става въпрос за София.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юни 04, 2012, 20:30:16 »

аз да се похваля че напреднах поне с уговорката за пробен грим ( и прическа ) - свързах се с Виктория стайл, салон в който правят всичко от маникюра до грима. Гримьорът им работи в БНТ с Криолан, специално попитах.  smile
За момента съм много доволна от комуникацията ни, изключително отзивчиви, даже ще ми направят безплатна пробна прическа. За  всяко едно от нещата ми искат по 60 лв - грим, прическа, ноктопластика с декорация.
Отдъхнах си, че  ми беше  голямо колебание, след пробния грим ще пиша отзиви. good
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 05, 2012, 08:49:17 »

Ох не знам, аз скоро правих грим, обаче Слав беше зает и се гримирах при едно момиче, което беше уж препоръчано (забравих й името), работеше с хубави гримове - Диор, Криолан и т.н., взимаше 50 лв. и.... ами много зле! Като сравних с това, което направи Слав ми падна ченето. Просто или той е някакъв факир или аз нещо не случих. Ако гримьорите правят това, което мога и аз, само че го правят с професионални гримове - не мерси...
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 05, 2012, 08:51:29 »

Ами и в моя ден той има ангажименти, не ми се иска да бързам , затова избрах този вариант, но имам време да се пренасоча  към други препоръчвани тук
Задължително ще дам отзиви след пробния, за да имат и други момичета резервни варианти. smile
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юни 05, 2012, 09:43:15 »

А не, не - аз не казвам, че Слав е единствено добър гримьор  smile Просто споделям моя опит и че вече като имам база за сравнение вече мога да кажа според мен кой е гримьор и кой може колкото и аз, ама просто го прави с професионален грим. Иначе има не един и двама добри гримьори  good
Активен
КAЯ
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #100 -: юни 05, 2012, 13:40:51 »

Здравейте!
Отдавна следя форума, но това е първия ми пост. Благодарение на изчетеното тук и на всичко споделено от вас успях бързичко да се ориентирам в обстановката и до сега организацията върви като по вода (пу-пу, да не ни е уроки). Та от тук се ориентирах и в имената на предпочитани и препоръчвани гримьори. И аз като много от вас се спрях на Слав, но се оказа, че на нашата дата най-верочтно ще е в чужбина и не може да поеме ангажимент. Попитах го кой би ми препоръчал и той каза Венцислава Койчева или Зоран Коцов. Слав ми изпрати координатите и на двамата, така, че ако някой се интересува с удоволствие ще споделя.
Аз лично ангажирах Зоран, защото и той като Слав може и прическа и грим. Сватбата ни ще е дневна и това ще ми спести време. Отзиви за резултата ще мога да дам за съжаление чак след 20 август, когато ще правим пробна прическа.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юни 05, 2012, 13:49:23 »

Зоран е много добър. Браво за избора.
Мен ме гримира Джулия и наистина останах много доволна!
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #102 -: юни 06, 2012, 10:53:28 »

Джулия на каква цена гримира?
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юни 06, 2012, 10:57:32 »

80 лв. като ти отиваш в салон Фетиш в Лозенец.
Активен
Amelie
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #104 -: юни 06, 2012, 11:38:46 »

Между другото, искам много да похваля гримьорите на Мак. Аз си бях записала час заради едни снимки и момичето сътвори чудеса. Самото качество на продуктите също е чудесно, валя ме дъжд 4 часа заради снимките, но гримът не мръдна.
Гримът е безплатен, има условие обаче да си закупиш 3 продукта от магазина. Скъпичко е, но пък хем си имаш хубав грим, хем и хубави продукти!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: