Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 07, 2024, 07:54:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Гримът 6-та част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Гримът 6-та част (Прочетена 158512 пъти)
mery_bery
Сватбар
Отг: Гримът 6-та част
«
Отговор #45 -:
май 14, 2012, 12:19:17 »
Tsutsi,напълно съгласна съм с теб:),аз изцяло сама ще си се гримирам:),оказа се ,че не ме удовлетворяват нито марките гримове,които ползват повечето гримьори,с които се срещнах,нито стилът и техниката им на гримиране.А да не говорим,че ми показваха и снимки от нета-хахахах.Купих си пълната гама необходи продукти на Lumene-привърженик съм на марката-и самата аз ще си извайвам грима
.Окончателно вече го реших,колкото и да ми се искаше да не се занимавам и стова,но няма как -при мен се налага:).Clinique-мисля ,че ще ти свърши страхотна работа-,наистина трудно се отмива:)-добър избор:)
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #46 -:
май 14, 2012, 12:24:02 »
Брагодаря Мери, тази марка я знам и съм я ползвала - отлични продукти.
Аз каквато съм Мис Каприз и както съм нервачка гримьорката доста се изпоти с мен - просто съм капризна или просто се харесвам с дадена визия и толкоз. Най-проблемното ми е, че не мога да се понасям с пудра, според мен ако не е първокласна седи мега грозно. Гримьорката ми сложи 100 пудри и с никоя не се харесвам.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #47 -:
май 14, 2012, 12:45:54 »
Аз ако си купя всичко необходимо за дена, ще стане цената на професионалния грим, и пак ще съм далеч от истината, нищо че не съм неопитна. Не бих си го позволила точно това в този ден, ще се запечата завинаги на снимки и видео, но пък и всеки преценява за себе си
Активен
mery_bery
Сватбар
«
Отговор #48 -:
май 14, 2012, 13:02:56 »
И аз съм много капризна -щом се отнася до грима:),а и още веднъж подчертавам,че около мен няма добри гримьори,които да надминат очакванията ми-а още по-малко продуктите,които ползват-не ме удовлетворяват
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #49 -:
май 14, 2012, 14:12:26 »
ТУК е мястото да похваля салон pretty woman в Пловдив. Страшно съм доволна от грима на Слави Стоянов, не мръдна и грам а лицето ми беше като след козметик като го свалих. Аз по принцип съм с много чувствителна кожа и след грим съм като болна от шарка. Прическата не издържа много, но беше хубава и дори след разпада се пак изглеждаше добре. Като искам да отбележа че се разпадна от неуспешни опити да ми сложат воала в къщи и защото моята коса не седи както и кажат а си прави каквото тя реши
Активен
tifi
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #50 -:
май 14, 2012, 15:54:03 »
колко ти взе за грима току що говорих с него и ми каза 100 лв независимо дали е пробен или не т.е за пробен и за сватбата трябва да платя 200 лв и май ще ми дойде много. Малко се разочаровах от разговора ни убеждаваше ме че няма нужда от пробен грим и аз като настоях ми каза 100 лв на сесия независимо дали пробен или не. Вие бихте ли рискували да се доверите на някой без пробен грим пък било и той най-добрия
«
Последна редакция: май 14, 2012, 16:05:47 от tifi
»
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204
«
Отговор #51 -:
май 14, 2012, 17:58:39 »
Ами аз не бих....но при Слави наистина и пробния и реалния са на една цена 100 лв. Той влага еднакво количество труд и материали и на двата. Аз ги дадох но съм много доволна. Все пак всеки според джоба си. Но той е най добрия и си ги заслужава!
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #52 -:
май 14, 2012, 19:19:55 »
Дами, повечето гримьори "взимат" еднаква сума за пробен и за сватбен/абитуриентски грим. Все пак слагат еднакво количество продукти, време и ресурси. Не е като при фризьорите - сега с по-малко лак, по-малко фуркети, то ще е така, но не съвсем... Затова помислете за дата, в която имате повод (пр. моминско парти), за да не отидат парите по дяволите в тампоните за премахване на грима
Активен
jenifer
Ентусиаст
«
Отговор #53 -:
май 14, 2012, 20:04:04 »
Цитат на: tifi в май 14, 2012, 15:54:03
колко ти взе за грима току що говорих с него и ми каза 100 лв независимо дали е пробен или не т.е за пробен и за сватбата трябва да платя 200 лв и май ще ми дойде много. Малко се разочаровах от разговора ни убеждаваше ме че няма нужда от пробен грим и аз като настоях ми каза 100 лв на сесия независимо дали пробен или не.
Вие бихте ли рискували да се доверите на някой без пробен грим пък било и той най-добрия?
Не бих рискувала без пробен грим или прическа. Скоро ме гримираха, с грим, който много ми хареса, стана наистина като снимката, която показах, но аз пък не се харесах изобщо.
dodo4
, мерси за информацията, ще си взема от Сефора.
«
Последна редакция: май 14, 2012, 20:06:07 от jenifer
»
Активен
Bogi
Новак
«
Отговор #54 -:
май 14, 2012, 21:07:54 »
Момичета и аз бях при Слави на сватбата , доверих му се напълно ( без да съм била на пробен грим)
и резултата беше удивителен
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #55 -:
май 15, 2012, 08:09:59 »
Цитат на: Bogi в май 14, 2012, 21:07:54
Момичета и аз бях при Слави на сватбата , доверих му се напълно ( без да съм била на пробен грим)
и резултата беше удивителен
Bogi
, а обясни ли му как си представяш грима, или той прояви пълно творчество с цветовете? Интересно ми е, защото получавам доста противоречиви мнения... а засега съм се спряла на него.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #56 -:
май 16, 2012, 08:37:44 »
Аз бях при Слави, без да съм ходила на пробен грим, разгледах момичета, които е гримирал и реших да се доверя. Той ми обясни, че има типове кожа и се съобразява с тях. като качество мопга да кажа, че беше перфектно, освен това прикрива недостатъци на 100%.
Активен
DG
Сватбар
«
Отговор #57 -:
май 16, 2012, 16:15:13 »
Само Слави Стоянов ли е единствения добър гримьор в Пловдив? Няма ли булки ползвали услугите и на други профисионалисти?
Активен
malia
Ентусиаст
Публикации: 136
«
Отговор #58 -:
май 16, 2012, 20:41:35 »
Аз съм си запазила друга гримиорка Мая Гарджева се казва другата седмица ще ходя на пробен грим, но съм сигурна че ще стане супер, тя прави няколко мои приятелки за сватбата и страшно много ми харесва пак и цената и е много добра.Ако има нещо пишете ми на лични.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #59 -:
май 17, 2012, 10:55:05 »
аз да се похваля че уредих къде да ида на пробен грим и прическа
http://onecut.eu/
Това бе единственото студио до момента, което да ми предложи и то бързо , комплексна услуга на комплексна цена : пробна прическа и грим, плюс прическа и грим в самия ден, плюс ноктопластика. Работят с криолен и мак .
чудя се само цената от 280 лв която ми дават като за пакет
, добра ли е?
не ходя по такива места и не знам
. Кажете момичета
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]