Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:51:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - 21 -ва част  (Прочетена 223013 пъти)

eldjy
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #330 -: юни 04, 2012, 12:29:33 »

alla, роклите с дантела се скъсяват без проблем, но не от долния им край, особено ако дантелата е с някакъв декоративен ръб. Една шивачка ми обясни, че дантелената част се разшива от основата на роклята и се скъсява от горния й край. Най-добре е тази корекция да се направи от салона, от който си купуваш роклята, но иначе може и от шивачка, стига да й имаш доверие, че ще изпълни добре корекциите.
Активен
desirer
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #331 -: юни 04, 2012, 12:49:11 »

И моята рокля е от Холидей, за сега съм много доволна, като отношение на момичето в магазина на Парчевич. Чакам сега след 1 седмица да ходя на проба след корекциите. Моята също е от готовите модели с дантела по края, скъсяването ще го направят от горната част на роклята за да запазят дантелата по края. Момичето ми  обясни, че цялата рокля се разглобява от горе има някакъв шеф, който не се вижда, чак като ми обърна внимание го видях и от там скъсяват дължината.
eldjy , имам чувството, че сме се засекли в магазина аз бях на 21 там с майка ми имаше една булка с приятелка, който търсеха една продадена рокля, която се оказа, че я има във Варненския магазин. (дали си ти, или е често срещан този сюжет  pardon ) Иначе воала и аз си го поръчах по снимка, пък ще показвам, какво се е получило, като стане готов.
Активен
FREIA
Любопитен
*
Публикации: 29

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юни 06, 2012, 06:25:53 »

Здравейте,моята сватба е на 15.07 и все още не съм ходила да разглеждам рокли.Живея в Пловдив.Понеже Асеновград ми е близко ,все си викам че има време.Другата седмица,ще ходя до там.Ако случайно не си харесам готова рокля,някой знае ли за колко време се шие?
Активен
eldjy
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #333 -: юни 06, 2012, 10:57:36 »

desirer, не е съвпадение girl_wink, аз бях smile и още същия ден капарирах моята. Бях в магазина с бъдещата си кума. Роклята е подобна на твоята - с дантела и ще я разглобяват във Варна, за да я скъсят. Тази седмица ще ходя за корекции. Нищо чудно някой път пак да се засечем pardon.
Активен
SUNche
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #334 -: юни 08, 2012, 11:15:59 »

Сънче, много странно, че са се съгласили да изработят модел по снимка. Когато аз бях там миналата седмица ми казаха, че вече не изработват модели така, ако си харесам нещо от техните модели - добре. Обслужи ме един мъж, който ме харесваше с всичко и за всяко нещо, което не харесвах о моделите ми казваше, че всъщност това е красотата на роклята. Добре, че си случила на правилния човек там.

Това се отнася и за eldjy : Май всички сме засекли младежа в магазина smile хахаха аз бях особено шокирана. За първи път бях там сряда с бъдещата си кума и свекърва и заварихме младежа. Като влизах, само си казах: "О, смоукс, имам лошо предчувствие..." А аз мразя мъже в магазини за дрехи, да не говорим в магазин за булчинкси рокли... след краткия си престой бях особено обезсърчена хахаха...но интересното е че и на него му казах, че искам по снимка, и той не ми каза да има проблем, качихме снимката, пробвах един два модела с подобен силует, и младежът ми каза, че ще прати снимката в ателието и ще ми пратят имейл с отговор и цена. Не знам защо на тебе ти е казал, че не правят по снимки вече... Обясняваше ми, че някои булки или абитуриентки са идвали с разни модели на Армани и сие...но моята е изключително семпла и лесна, та не знам дали това е изиграло някаква роля...та както и да е. Ха-ха като ми каза, че ако съм съгласна с цената и т.н., ще се върна да ми вземат мерките, просто настръхнах...и викам на кумата си: Няма да се върна, ако той е тука, или ще си вземам сама мерките, хахаха... Нищо против, ама... не ми изглеждаше да разбира много, нито можех да му обясня какво искам и как искам и какво не искам...много тъпо... Та в събота сутринта се обадихме по телефона и вдигна момичето и я питахме изрично дали тя ще бъде днес там и тя каза: Да, спокойно, аз съм си вече! smile Много ми олекна и всичко мина много добре. Тя е много мила и много услужлива. Кумата ми си прави там роклята и даже момичето много добре я помни. Всичко й обясних, обсъдихме всичко, което искам и не искам, избрахме платове и цветове, взехме мерки....за сега съм спокойна. Ще видим, като дойде време за проба. Мисля, че ще ми излезе 580 лв - това е, което ми казаха и май това ще си е цената. Ще видим
« Последна редакция: юни 08, 2012, 11:17:42 от SUNche » Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #335 -: юни 08, 2012, 20:38:53 »

Най-накрая и аз стигнах до булчинската рокля (месец по-рано, но какво да се прави!). Както писах, няма да е баш булчинска. Намерих чудесна шивачка, която ме разбра какво искам и в понеделник ще ходим за платове. Ще купуваме лен, дантела, хастар и мрежа за воал. Като стане роклята, ще се попохваля. Това е снимка на модела, долната част няма да е на воали, а разкроена А-линия, че не съм в тия манекенски размери, и ще има и ръкавчета.

* 77_1bb.jpg (67.68 KB, 400x533 - видяно 391 пъти.)
Активен
Zori101
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #336 -: юни 08, 2012, 20:57:53 »

момичета, ще се присъединя и аз към положителните впечатления за роклите на Грънчаров и син! направиха всичко възможно по  роклята на дъщеря ми - беше й удобна, лека и направо сияещо щастлива, взехме я навреме, въпреки корекциите, много сме доволни, цените са добри, правят промоции - през януари, имат и  всичко необходимо за сватбения ден! успех на всички булки и прекрасен семеен живот !!!
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юни 10, 2012, 21:33:00 »

Цитат на: Nebulka
Най-накрая и аз стигнах до булчинската рокля (месец по-рано, но какво да се прави!). Както писах, няма да е баш булчинска. Намерих чудесна шивачка, която ме разбра какво искам и в понеделник ще ходим за платове. Ще купуваме лен, дантела, хастар и мрежа за воал. Като стане роклята, ще се попохваля. Това е снимка на модела, долната част няма да е на воали, а разкроена А-линия, че не съм в тия манекенски размери, и ще има и ръкавчета.
Мерих подобен модел (подобен в горната част) във Fede преди няколко месеца. Имай предвид, че трябва да се носи без сутиен, а ако имаш по-пищен бюст, има шанс да се ..хм.. излива много smile Освен това концентрира вниманието в средата на тялото - ако имаш коремче и паласки, този модел описва много и за това е добра идея да има много подплата на това място, да носиш form-fitting бельо или да започва разкрояването по- отгоре smile
Активен
Sargaletto
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #338 -: юни 11, 2012, 12:35:07 »

Провет момичета  smile Аз съм съвсем нова тук .Чудя се дали някоя от вас знае къде биха могли да ми ушият роклята,защото идеята ми е супер изчистена,супер минималистична,но трябва добре да се ушие,защото всичко би отишло по дяволите.Дали имате идея къде биха могли да ми ушият  роклята,но пък и цената е от значение,че...знаете как е  shok
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #339 -: юни 11, 2012, 13:55:15 »

Роклята много ми харесва - нещо различно и красиво, нежно за приказна лятна сватба! Скоро разглеждах прекрасни снимки на булка с етно рокля, толкова беше красива! Мога да ти изпратя на лични, за да не публикувам тук чужди снимки без разрешение.  good
Активен
tinycat
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юни 11, 2012, 14:01:00 »

Тук ще пусна моето лично мнение за два софийски салона, а именно Холидей Сона (вносители на  булченски рокли марка Ла споса) и Романтика фешън ( вносители на куп хубави чуждестранни марки).
Аз бях в ролята на придружител на сестра ми - бъдещата булка. Също така търсех да си купя готова или да си поръчам официална рокля като а шаферка в цветовете на сватбата.
Съвсем на кратко за Холидей сона - невероятни рокли (тези, които са налични), високи цени (сигурно оправдано високи за вносните рокли) и много отзивчива консултантка... Докато не дойде време да отидеш пак на проба - като се върнахме тя беше забравила сестра ми, беше забравила че имахме специално час за  втора консултация, беше забравила телефона, който й оставихме (който сестра ми и даде +визитка), беше забравила кои рокли трябваше да достави от Варна, все едно за първи път ни вижда ... Това всичко при вае,че сестра ми я търси на два пъти в рамките на една седмица, за да пита дали роклтие са пристигнали от Варна (понеже консултантката трябваше да се обади, а не се обаждаше). И така отказахме се от този магазин. А сестра ми МНОГО беше харесала една наистина прекрасна рокля и искаше да си я ушие, бяхме без лимит на парите за рокля и въобще жалко и за тях и за нас.
В Романтика фешън отидохме случайно (просто сестра ми беше много притеснена за роклята и много огорчена от предния магазин) и аз я навих да погледнем роклите там. Отидохме 45 минути преди края на работното време, без час - просто си влезнахме. Дадоха ни 3 огромни каталога с рокли, коя от коя по-хубава. Сестра ми си хареса около 10 модела - извадиха й ги да ги пробва и преди това я разходиха там при изложените рокли. В последствие на 4-тата проба сестра ми излезна разплакана - беше си намерила роклята! Капарирахме и оставихме за корекции.
Аз си поръчах шаферската рокля  по снимка, взеха ми  един куп мерки.
На 15.06 сме на първа проба и двете. Надявам се,че няма да сме разочаровани. Особено много се притеснявам за моята рокля, стискам палци да не трябва да се разправяме за нищо.
На кратко :
Холидей сона София - разочарована съм от обслужването, роклите са божествени.
Романтика фешън - чудесно обслужване, чакам да видя резултата с моята рокля и булченската рокля на сестра ми.
Holidaywed на Парчевич - уникален магазин, страхотни рокли, изгодни цени и много мила продавачка!

*ако ми позволят ще си снимам роклята на пробата ...
« Последна редакция: юни 11, 2012, 14:02:56 от tinycat » Активен
Amelie
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #341 -: юни 11, 2012, 16:25:53 »

Роклята на Небулка е направо разкош!  Bravo Много романтична и нежна. Може да я съчетаеш с едно шапче с мрежичка, ще стане бонбон.

Аз бих добавила и една дълга перлена огърлица,която може да пада и по гърба.
Активен
Sargaletto
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #342 -: юни 11, 2012, 16:37:24 »

ох,изтрих ги:-) иначе ние сме от Благоевград,но живеем в София,та се чудим там или в Благоевград...все е дно и за двата града става.Но за шивачка ако трябва и до Варна ще отидем стига да си заслужава...ето между последните две снимки на роклите от тоази страница се колебая.. http://www.wedding-secret.com/prestataire/robe-accessoires/rosa-clara  .Както се вижда трябва доста добри умения  huhhuh.gif
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юни 11, 2012, 16:54:38 »

Много ми харесва предпоследната. Грънчаров и син  шият по снимка, а тук момичетата са доволни от тях, пробвай там  good
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юни 11, 2012, 21:13:30 »

Sargaletto,  видях във фейсбук, че точно в момента тази марка рокли са намалени на 50% в ателие Симон... Аз така и не стигнах до там, когато търсих, но можеш да отидеш ако искаш да пробваш... може да имат това което търсиш! Успех good
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: