Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 00:28:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Christy-05.05.2012
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Christy-05.05.2012 (Прочетена 109194 пъти)
rady17
Професор
Отг: Сватбата на Christy-05.05.2012
«
Отговор #255 -:
май 08, 2012, 09:45:57 »
Честито и от мен!!!
Пожелавам Ви дълъг и щастлив семеен живот.
А ти си била приказна булка
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #256 -:
май 08, 2012, 10:48:50 »
Кристи, била си много красива булка пу пу
С нетърпение чакам разказ и още снимки .
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #257 -:
май 08, 2012, 11:04:43 »
Криси,много,ама много си хубава @}->--Като порцеланова фигурка си ,толкова нежна и фина ,много ми харесва роклята ти,в пъти по-хубава,отколкото си я представях.Перфектна визия и перфектна булка,казвам го с ръка на сърцето,чудесна си,нямам търпение за още снимчици
Активен
Graceful
Ентусиаст
«
Отговор #258 -:
май 08, 2012, 15:21:11 »
Криси, красавица си голяма! Искам да видя още снимки, много си нежна!
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #259 -:
май 08, 2012, 16:06:03 »
Кристии,прекрасна си! И роклята и грима-всичко е супер!!!
Благодарим за снимките, ама искаме ощееее
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #260 -:
май 08, 2012, 16:17:11 »
Благодаря, благодаря, благодаря! Много е хубаво да чуеш такива положителни мнения, за ден, който е толкова специален!
Обещавам още снимки, но нямам повече засега, просто се оказа, че хората не седнаха по масите и имат по 10 снимки на кръст, не са имали време да снимат
Така че чакам още някой да прати мъничко и вече професионалните (ама тях кой знае кога, даже не сме си насрочили час за фотосесията).
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #261 -:
май 08, 2012, 16:19:16 »
Криси страхотни снимки, прекрасна си ти и роклята и прическата и...всичко
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #262 -:
май 08, 2012, 16:45:36 »
Кристи много си красива, хайде разкажи ни повече за сватбата
Активен
peps_01
Ентусиаст
«
Отговор #263 -:
май 08, 2012, 17:48:43 »
Аз пропуснах да се включа в темите, исках да кажа само, че наистина си много красива! Била си разкошна булка! Пожелавам ви да успеете да съхраните щастието помежду си!
Активен
Diann
Ентусиаст
«
Отговор #264 -:
май 08, 2012, 21:32:27 »
Много хубава Булка! Прелестна!
И аз като всички останали чакам с нетърпение още снимчици и разказчето . .
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #265 -:
май 08, 2012, 22:10:47 »
Кристи мн ми харесва роклята ти
чудна си
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #266 -:
май 09, 2012, 09:30:43 »
Christy
, много красива булка си била. Роклята е страхотна.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #267 -:
май 09, 2012, 10:41:00 »
Christy
\
Честито и от мен.. страхотна е роклята!
Чакаме да видим и още снимки:)
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #268 -:
май 09, 2012, 11:29:32 »
Благодаря отново!
Ще се опитам да напиша малко разказ, само да не се наложи пак да бягам на някъде
Денят преди сватбата (петък) беше заплануван като един прекрасен слънчев ден, в който аз и мъжът ми ще релаксираме, цял ден ще гледаме South Park и Приятели, ще пием кафе, ще хапнем сладолед, следобед ще отида на маникюр и педикюр с две от шаферките ми, ще се посмеем по женски... общо взето сватбена идилия! Реалността: Станахме много рано и отидохме да купуваме цветя от борсата, намерихме каквото трябва и се заехме с аранжировката - рязахме, мазахме, някакви корди, гайки... минаха часове, бяхме целите във вода, мъжът ми вече гледаше като разярен бик. И аз реших да се обадя да питам колко бяха високи вазите... жената като чу какво правим, вика "Ей луди, аз съм флористка, носете цветята с всичко!". Направо ни падна камък от сърцето, натоварихме цветята, украсата барабар с едната шаферка и тръгнахме. След това трябваше да отидем при шивачката, защото след 6-та проба още шиеше роклята, действието се развива към 15:00 ч. Отиваме, имаше още довършителни работи, но вече с облекчение виждахме готова рокля - горната част нищо общо с исканата, но трябваше да я преглътнем и така ставаше. Облича я.... една педя по-широка в гърба - шок и ужас
Ами като не сме идвали на проби така било (пак казвам ходихме на 5 това беше 6-та!). Няма да ви казвам как удържах мъжът ми, както и шаферката... побесняха, аз също, ама се опитвах да държа фронта. Трябваше да среже роклята - представяте ли си!? След 40 минути беше готова, изкривила де що може шеф и си заминахме.
Нямах време да се прибирам към нас, отидох направо в работата на другата шаферка, съзрях едно кафе от сутринта и го изпих на екс, после седнах и й казах "Здрасти! Полудях!"
Отидохме при маникюристката и мен ме гризеше нещо, гледах лака на шаферката ми и си казвах "Този лак е правен от начинаещ, нЕма начин!", обаче... видях една леля, била от 15 години маникюристка с 3 салона... Казах си, че не може да не си разбира от работата. В студиото имаше 10 цвята лак "Перфект" от 2 лв. в червената и лилавата гама - избери си ако можеш! Но тя много мислила и измислила "Френски!". А аз не исках френски за сватбата ми, но умората и лудницата ме накараха да си кажа "Майната му!", щяла с ши-лак да ме прави... Изпили ми ноктите (при положение, че си бяха в идеална форма) всеки сам за себе си по дължина, с много остри ръбове, ужас 100 забележки направих. Маза кво прави с тоя лак, пече, сложи безцветна база и вика готова си - а т първо така простееше тоя маникюр, да не говорим, че лака й беше гъст, линиите абсолютно криви, ама тотал щета, една дебела, една тънка... не можех да повярвам! И мигам, и мигам, а тя ей тука едно цветенце за декорация (бях казала никаква декорации!), капна капчица лак и го разнесе с игла - ние така се учехме преди 9 години да рисуваме... намаза с брокат и аз вече пенясах - махай лака веднагаааааааа! Ама то ши-лак не се махал - стоях с някакво фолио, после стърга с некви клечки, надра ми нокътната плочка и докато се обърна успя и една кожичка да ми изреже с цената на бая кръв и болезнено порязване, събрах си парцалките и тръгнах бясна, оставих двете шаферки. Часът е 20:00 ч. никъде не е отворено, ясно е че сама ще си правя и маникюр и педикюр... Оставаше да закараме сестра му до Костинброд (оттам ме взимаха) да запомни добре пътя, че щеше да кара видеооператора и да види магазина за букета, защото майката на мъжа ми в последния момент реши, че те трябвало с букет да дойдат... Още нямах парфюм... Взехме сестра му, на бегом до мола, те тъкмо затваряха, грабнах един парфюм и към Костинброд. Върнахме се към 23:00 ч., аз още не бях направила педикюра и не си бях мила и сушила косата, къщата още не беше оправена... Какво правихме и какво не, в 2:00 ч. бяхме в леглото и спахме като къпани до 8:00 ч.
.....
«
Последна редакция: май 09, 2012, 11:33:30 от Christy
»
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #269 -:
май 09, 2012, 12:56:22 »
Лелеее, Кристи, май доста "спокоен и лежерен" последен предсватбен ден си имала!!!
А тази маникюристка чак мен ме издразни!!!
Те тия лели хич не чуват какво им обясняваш - те си имат един тип на работа и с него си карат, а пък ти си им говори каквото си искаш! Те са
а ти си
И аз имах изцепки с моя маникюр и се наложи посред нощите и аз като теб да си дооправям маникюр, педикюр и съжалих, че сама не си го направих - поне щях да го правя, докато си го харесам. Но тези емоции остават като един незабравим спомен от подготовката и после чак ти е смешно
Нямам търпение да чета останалата част от разказа
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20