Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 00:47:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Christy-05.05.2012
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Christy-05.05.2012 (Прочетена 108764 пъти)
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
Отг: Сватбата на Christy-05.05.2012
«
Отговор #60 -:
април 10, 2012, 15:17:01 »
И аз мога да посъветвам да се избягват хапчетата, но също съм ги ползвала. Не знам дали е редно да кажа кои точно, но знам че уж са най-безобидните. Нямах никакви проблеми после, слава Богу. Но всичко това след консултация с гинеколог и съвет от него. Аз също бих пила хапчета специално за сватбата, защото с бялата рокля и цял ден болки в корема няма да е никак добре. Но подуването ще си го има дори и да се отложи цикъла.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #61 -:
април 10, 2012, 16:24:45 »
Пропуснала съм роклята
За цикъла - кофти ситуация, но наистина се виж с гинеколога. По-добрия вариант е не да се отлага, а да ти дойде малко по-рано. Оргаметрила прави точно това, предизвиква цикъл. Два-три дена не са толкова фатални, даже до 5 дена по-рано или по-късно се приема за нормално.
Аз лично съм пила Оргаметрил, защото съм на противозачатъчни отдавна и един път не ми дойде. Пих го 3 дни и след 5 дена ми дойде цикъла. Следващите месеци нямах никакви проблеми.
А благодарение на противозачатъчните, още август успях да изчисля кога ще ми е цикъла и ще ми свърши в петъка преди сватбата
Успех и да пишеш какво е станало!
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #62 -:
април 10, 2012, 18:34:33 »
Christy ... при мен проблема е същия
Онзи ден ходих на лекар и му обясних как стоят нещата, още повече, че сега и сме на тема бебеправене, но той ми изписа Оргаметрил, каза да го пия 3дни преди очакваната дата и няма да имам проблеми
но все пак, посъветвай се и ти
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #63 -:
април 10, 2012, 21:10:14 »
Честита темичка и от мен, за съжеление ги виждам много късно тези теми и ипуснах доста неща, но съм сигурна , че ще се справиш добре и всички ще бъде прекрасно.
Успешни последни дни като г-ца
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #64 -:
април 11, 2012, 08:35:37 »
Да хапчетата не са никак безобидни, той ми влезе в положението, макар че 100 пъти се размрънка - прав е човека, но и аз съм си права. Трябва да се пият 10 дена преди чакания цикъл, понеже в момента съм в идеален момент ще го изместим с противозачатъчни и ще продължа да си ги пия и след това, макар че според него е все едно като ефект на влияние, но като че ли това е най-щадящото... и от днес ги започвам, няма да ги спра и ще започна втора опаковка за няколко дена и на 5-ти ги спирам, за да ми дойде.
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #65 -:
април 11, 2012, 08:48:34 »
какви ти изписа?
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #66 -:
април 11, 2012, 09:13:04 »
Кристи, ако правилно съм разбрала, искаш да продължиш да си пиеш противозачатъчни и след изместения цикъл...Това добре ли го обмисли? Аз мога да ти кажа от личен опит и такъв на приятелки, че колкото и да обясняват лекарите, че са нискодозирани, всъщност са хормонална бомба. Понякога се отразяват много зле, да не говорим, че разбъркват тотално хормоните, а те после много трудно влизат в релси.
Не искам това да се превърне в тема "за" и "против" оралните контрацептиви, просто давам съвет и споделям опит. Успех, каквото и да решиш!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #67 -:
април 11, 2012, 14:06:37 »
хубаво е всичко да се прави след изследвания, защото е строго индивидуално. При мен се отразиха много добре, с някои малки изключения, но както казва Веси- това все пак си е хормонална бомба, нормално е да има негативи, но ако са подбрани спрямо резултатите от изследвания хапчетата, ще са минимални проблемите.
аз лично смятам някой ден, ако ми е писано да имаме дете, след това да ги почна пак за известно време.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
април 11, 2012, 18:18:16 »
Факт е това за хормоните за съжаление и ако не беше заради този ден, нямаше да го направя... ама да му се не знае, нямам много избор
пп - Ясмин ми изписа и ще ги пия само 4 дена повече.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
април 12, 2012, 11:54:51 »
Вече мисля да отворя един тефтер с това какво ни остава да направим, макар че горе долу съм наясно.
Имам чувството, че имаме да правим толкова много неща, че просто не знам, ще ги организирам по дни. И ще направя списък какво къде трябва да се носи.
Обаче изобщо не знам традициите - в нас като дойдат влиза първо кумата, закача ми воала и тогава влизат другите нали? Няма да има това с пъхането на пари в обувката.
Трябва да си направим медицинските, да занесем някакви декларации до гражданското, да доплатим църквата и там трябваше да занесем едно листче е имената и ЕГН-тата на кумовете, изобщо остават си доста неща. Тези дни ще почна пак с направата на картичките за масата, трябва да ни потвърдят присъствие и да направим разпределението, да се срещнем с всички - DJ, фотограф, видеооператор, гримьор и фризьор, с хората за украсата, да отидем до цветната борса да си избера цветя най-накрая, до флористката... о няма да ми стигне времето! И костюм на милото не сме купили
Кошнички, които трябва да украсим за малките шаферки, менютата за масите, да се купят всички неща за ресторанта... Не знам вече, дребните неща са толкова много, само с екшън план ще се справя!!!
Активен
tOnItKaTa
Сватбар
«
Отговор #70 -:
април 12, 2012, 12:04:15 »
Christy - дишай дълбоко - мотивирай се и ще успееш!
Имаш време и ако всеки ден правиш по нещо, ще ти стигне нужното време ... аз кошничките ги направих точно за 1ден
Другите неща са срещи, които пак се уреждат - по-важното - вземете костюма
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
април 12, 2012, 12:17:53 »
О, аз още не съм успяла да се стресирам, просто вече наближи много, чак ми е малко нереално...
А ако ми напишете малко традиции и обичаи ще ви обичам завинаги
. Вие какво мислите да спазите и какво не?
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
април 12, 2012, 12:29:28 »
Кристи с теб вървим заедно...и ние нямаме костюм...Аз мисля да спазвам всички обичаи,които знам
Активен
Mrs.™
«
Отговор #73 -:
април 12, 2012, 14:52:52 »
Ние мислим да спазим следните традиции и обичаи:
* взимане на булката с музика (булката не е много съгласна, но това е др тема)
* извеждане от бащата на булката
* в ресторанта ще имаме захранване от свекървата и тъщата
* чупене на чаши
* питка
* кумско даруване - танциори ще изиграят по една ръченица за кумовете и няма да има типичното за сватби надиграване и гонене на торти и петли : )
Кристи, аз отдавна имам тефтер - използвам го освен за записки по сватбата и за събиране на визитки и брошури.
Моят съвет е сядаш и си разпределяш задачите по дни, като гледай последния ден да е свободен, не че няма да ти изникнат 100 неща, но знаейки че нямаш нищо важно планувано предварително, ще ти е една идея по спокойно.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
април 12, 2012, 14:58:24 »
miss™
, благодаря ти! Аз само ще пропусна това с музиката и извеждането.
Кумата ще ме забули, ще се почерпим в нас и после ще тръгнем.
В ресторанта ще има захранване от свекървата, ритане на менче, чувала съм и за семеен огън, но не знам какво представлява. За чашите също не съм сигурна, защото трябва да са различни от нашите - тях ги обожавам! Ще чупим и питката, както и двама танцьори ще изиграят танц на кумовете с питка и торта, но без откупуване или надиграване.
Иначе тефтер имам, но отдавна не съм писала там. Май наистина ще направя план ден за ден и ще ми е по-спокойно!
Изобщо не съм запозната с традициите по сватбите и се чудя какво да направим и какво не, затова буквално си "крада" идеи от вас за тази част
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...