Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 15:43:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Alleksia - 28.04.2012 г.  (Прочетена 53118 пъти)

fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 28, 2012, 08:32:53 »

Айде честитооооо!!! Пожелавам ви да прекарате повече от перфектно и да имате много слънчеви емоции които да споделите после smile
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 28, 2012, 08:40:07 »

Честитоооо! Днес е денят! Много усмивки (да не плачеш много) и незабравими спомени!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #122 -: април 28, 2012, 08:53:43 »

Благодаря, момичета  give_rose
Пийнах си едно кафенце, поизчезнаха ми вампирските сенки под очите blush дано гримьорът да успее да довърши останалото  blush
Отивам сега да се изкъпя и след 1 час тръгвам за фризора и се почва smile

Ще гледам да се включа скоро след сватбата! Благодаря ви от сърце за милите пожелания и нека ви се връщат многократно smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 28, 2012, 09:02:13 »

Alleksia, честито! Бъдете много щастливи. give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 28, 2012, 14:21:02 »

Сватбааа, честито ви семейство, бъдете здрави, обичайте се и споделяйте множество от хубави мигове smile Сигурна съм, че си прекрасна булка , и че ще имате невероятен ден smile
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 28, 2012, 16:18:55 »

Честито и от мен! Пожелавам ви прекрасен сватбен ден и още по-прекрасен съвместен живот по-нататък...Ще чакаме да разказваш и да гледаме снимки...
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: април 28, 2012, 16:55:29 »

:svatba:Честитооооооооооооооооооо!!!!!!!!!! weddingday Пожелавам Ви прекрасен сватбен ден изпълнен с много емоции!!! Бъдете винаги щастливо семейство и се обичайте много!  nazdrave heart
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 28, 2012, 19:17:35 »

Дано всичко минава по вода  heart heart !
Активен
Diann
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #128 -: април 28, 2012, 22:46:35 »

Честито! Бъдете много щастливи и все по - влюбени!  smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 29, 2012, 09:34:50 »

Alleksia , миличка, следих цялата ви подготовка, а накрая вчера нямах време да вляза да честитя! За сметка на това го правя сега: Пожелавам ви много любов, семейно щастие.  nazdrave wedding
Ще чакам с огромно нетърпение и снимчици, и разказче!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #130 -: април 29, 2012, 19:05:46 »

Благодаря ви за пожеланията, момичета-кокичета! Да ви се връщат многократно -пожелавам ви от сърце да изпитате магията на сватбения си дени да бъдете много щастливи!
Аз мога да кажа, че вчера беше един прекрасен ден и не съм предполагала, че може толкова да ми хареса и да видя толкова обич, подкрепа и радост в очите на толкова много хора едновременно!
Засега ще кажа, че беше прекрасно, а малко по-късно ще се включа с разказче smile
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 29, 2012, 20:30:21 »

Мила добре дошла в клуба на госпожите.Много семейно щастие ви пожелавам и през годините да съхраните любовта си все така чиста и искрена.Ще чакаме разказче и снимки.
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: април 30, 2012, 10:58:42 »

чÈстито,мила Аlleksia!Госпожата пак стана госпожа,толкова е романтично yahoo
Пожелавам ти любов и разбирателство  винаги да съпътстват дните ви заедно,много хармония и пухкави здрави бебчета give_rose
Нямам търпение да напишеш разказче за големия ден*YAHOO*
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: април 30, 2012, 17:20:14 »

Желая ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Запазете завинаги вярата, надеждата и нейно величество мъдростта!!! На добър път отсега нататък, заедно!!!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ

« Отговор #134 -: април 30, 2012, 17:59:30 »

Още веднъж благодаря на всички!
А сега започвам и разказчето smile

Както знаете, събудих се твърде рано smile Докъм 10 часа се мотах из къщи, гледах телевизия, пих кафе и проверявах всичко ли съм взела.
В 11 без 15 дойде агентката ми да ме вземе и да натоварим всички необходими неща в колата. Както си носех чантичката с меда и съдчето за църквата, заедно с шампанското и извенъж праааас - торбата се скъса и меда и съдчето станаха буквално на сол, бутилката оцеля. Решихм, че ще е за здраве и мъжа ми се погрижи по-късно за нови.
Отидохме в салона за грим и прическа - правиха ме малко повече от предвиденото и вместо в 13.30 бях в 14ч в хотела, като шаферката вече беше пристигнала и своебременно ме уведомяваше по телефона "Тортата дойде, украсата дойде, свекърва ти дойде....."
Към 13.30 се започна едно звънене - майка ми, шаферката, мъжа ми.... кога идваш, кога тръгвате...
Когато най-сетне се добрахме до хотелския апартамент, където трябваше да се обличаме аз и шаферката ми беше вече 14.15 и трябваше да бързаме много, аз се облякох лесно, но тя трябваше да е много експресна в обличане и гримиране - справи се само за 10 минути!
Дойдоха майка ми и брат ми, които трябваше да ме продават  pleasantry и като ме видяха и двамата се просълзиха, много мило ми стана.
По едно време се чуха гласове отвън, почука се и мен ме затвориха бързо в едната стая да чакам... След известни преговори явно стигнаха до продажна цена, вратата се отвори и влезе милия ми мъж, който беше тоооооолкова хубав! Като ме видя беше буквално  Oh my ... много неочаквана за мен реакция, той е много сдържан по принцип, а сега се просълзи и той smile И като падна едно гушкане и целуване smile , след което закучих всички с цветя и слязохме долу - пред хотела вече се беше образувала тълпа, пак прегръки целувки и сълзи.
Като видях колата ни, щях да падна - беше шоколадова, в цвета на сватбата! Ние мислехме, че ще е черна, не знам дали е въвпадение или са ни изненадали, но се получи мнооооогооо хубаво.
Натоварихме се и заминахме за църквата...
Следва продължение...
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: