Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:27:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Разкрасяването преди сватбата...
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Разкрасяването преди сватбата... (Прочетена 161385 пъти)
asseto
Сватбен ГУРУ
Отг: Разкрасяването преди сватбата...
«
Отговор #255 -:
февруари 02, 2010, 15:08:48 »
За цинка - докато не се прекалява, не мисля, че има проблем. То и витамини А и Е (които се съдържат в Геритамина) не трябва да се приемат в твърде големи дози, но когато системно ти липсват в храненето, е по-добре да си добавяш по този начин, отколкото никак.
При мен очевидно нормалният прием на цинк чрез храната не е достатъчен, затова хапчетата ми подействаха добре. Но аз честно казано не ги взимах всеки ден, а да речем през ден (точно с мисълта да не прекалявам). Ефект пак имаше.
Ох, и аз се каня да тръгвам на фитнес, даже двамата с моя човек, че и той трупва някое и друго килце през зимата. Обаче тъкмо ми мина цикълът и взехме, че се разболяхме и двамата... та май и тази седмица няма да тръгнем.
Относно пъпчивата ми кожа - започнах да използвам преди време anti-blemish серията на Clinique и това е единственото, което наистина ми помага трайно. Стига да съм постоянна разбира се...
Смятам да ползвам сапунчето и лосиона също и по гърба, тъй като и там ми излизат пъпки. Споделям, защото може на някой инфото да е от полза.
Активен
melusina
Ентусиаст
Публикации: 130
Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?
«
Отговор #256 -:
февруари 02, 2010, 16:35:23 »
ОООО, аз днес също започнах обратно влизане във форма след новогодишните празници - с една изтощителна тренировка. Няма как, трябва да се готвим за сватбени танци цяла нощ
За ноктите - присещам се, че преди няколко години ползвах една смесица от натурални масла на "Икаров" и имаше някакъв положителен ефект. Сега прочетох, че и маска от зехтин и лимон действала много добре - ще пробвам и ще споделя дали има резултат...
«
Последна редакция: февруари 02, 2010, 16:39:37 от melusina
»
Активен
melusina
Ентусиаст
«
Отговор #257 -:
февруари 02, 2010, 16:38:17 »
asseto, добре сте го замислили - ако тренирате заедно, е по-забавно и мотивиращо. Освен това няма само ние да се гърчим, я, редно е и младоженецът да изглежда добре
«
Последна редакция: февруари 02, 2010, 16:39:56 от melusina
»
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #258 -:
февруари 02, 2010, 17:10:13 »
Цитат на: melusina в февруари 02, 2010, 12:26:14
Момичета, помагайте, моля, със съвети или изпитани хитринки за укрепване на ноктите на ръцете - моите са много чупливи и нищо не ми помага особено, включително специалните продукти на "OPI" - а така ми се ще да се похваля с хубав френски маникюр за сватбата, която е след 3 месеца...
Към
melusina и asseto
, както и към всички девойки, които имат проблем със здравината на ноките си - аз използвах едно малко чудо, което много ми помогна и наистина има ефект.
Казва се
Mavala
- малко шишенце със зелена течност, която мирише много силно,
но много помага. Нанася се външно на изчистен нокът и прониква много дълбоко в нокътя. Прилага се няколко пъти седмично. Наистина при мен имаше ефект и много ми помогна, не мисля, че е било внушение. Мирише зверски, но това да му е кусурът. Проблемът е, че не знам откъде се купува, защото на мен ми го подариха, но бях чула ако си спомням правилно, че на Раковски имало някакъв магазин. Както и да е, с малко проучваме в интернет съм сигурна, че можете да го намерите. Ето и снимка с описание:
http://beautycosmetic.biz/mavala-mavala-scientifique-zazdravitel-nokti-p-932.html
Една забележка: ако сте си изрязали кожичките преди това или имате раничка внимавайте с тази течност, защото е много силна и щипе като за световно! Успех красиви булки!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #259 -:
февруари 02, 2010, 17:28:50 »
Ариел, благодаря много, след бърза справка с интернет установих, че май няма да е проблем да си го поръчам от немски сайт, само трябва да разгледам по-подробно.
melusina, то ние имаме абонамент от година и половина, но от около година не сме стъпвали там.
Голям мързел, голямо нещо... Основната вина е на половинката, но честно казано на мен сама не ми се ходи и съответно и аз се ослушвам.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #260 -:
февруари 02, 2010, 17:54:14 »
Ооо, ние двамцата си тренираме. Половинката просто качи някое друго килце покрай празниците, не че има нужда иначе. Той скоро ще е във форма дори.
Аз искам да сваля още 3-4 кг, по възможност
, че ако забременея и кача малко, да не е проблем за роклята
Та, той върти на крос тренажора през ден, а аз една вечер - Пилатес, една - крос тренажор с коремни и гирички. Само съботата съм я оставила за почивка на мускулите.
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
«
Отговор #261 -:
февруари 02, 2010, 18:20:46 »
Аз сега почнах да пия витамини на Walmark, в аптеката ми ги препоръчаха за кожата, ноктите и косата. Ще видим има ли полза. Съдържа витамин А, С, Е и селен. По описанието действа като антиоксидант. Преди Triovit съм пила, но не усетих да има ефект.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #262 -:
февруари 02, 2010, 21:26:30 »
И ние си тренираме редовно и то от 4-5год. Ходим по три пъти в седмицата на фитнес
Добре, че е половинката да ме тика, че мен честичко ме мързи
, но няма как с този застоял начин на живот.
Аз не спортувам, за да свалям, защото нямам изобщо нужда (даже съм под нормалните за ръста си кг), а за тонус и за стягане
И аз имам проблем с ноктите, но странното е, че не е с всички, а само с показалеца на дясната ръка. Не мога да разбера каква е причината, но постоянно се цепи и чупи и заради него не мога да си пусна хубав маникюр
Активен
melusina
Ентусиаст
«
Отговор #263 -:
февруари 02, 2010, 22:19:41 »
Е, супер, щом сме се събрали такива спортни натури, ще има танци безспир
!
Аз в интерес на истината също редовно се занимавам със спорт, напоследък се поотпуснах покрай празниците и родителския натиск за консумация на много и разнородна храна, което за щастие не се изрази в качване на килца, а по-скоро в загуба на форма, защото си изоставих малко гимнастиката, обаче сега ще наваксвам, за да тропаме хорца-а-а.
«
Последна редакция: февруари 02, 2010, 22:26:21 от melusina
»
Активен
rossy*
Ентусиаст
«
Отговор #264 -:
февруари 02, 2010, 22:25:55 »
и аз тренирам усърдно (не заради сватбата , ами така съм свикнала) Но напоследък нещо не свалям.
Ходя на тае-бо 4 пъти в седмицата и 2 пъти на народни танци...в събота почивам
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #265 -:
февруари 02, 2010, 22:34:29 »
Ама наистина големи спортисти сме се събрали.
Аз на каквото не съм се сетила, на това не ходя.За момента са ми фитнес, народни танци, ориенталски и тае-бо.
Половинката и той почна да отслабва и от 3 дена е на диета.Голям сме цирк
Активен
rossy*
Ентусиаст
«
Отговор #266 -:
февруари 02, 2010, 22:38:03 »
Dallila какво направи ти ....много разнообразие , макар че и аз бих се включила на някой ориенталски танц , ама нямам време ...иначе на мен лично фитнеса е адски скучен!
Усещам ,че на пролет ще има стегнати и стройни булки!
Активен
melusina
Ентусиаст
«
Отговор #267 -:
февруари 02, 2010, 22:41:37 »
rossy* , Dallila, с тази комбинация и програма вие сте сигурно в супер форма!
За свалянето на килограми - за съжаление там помага само едно нещо: глаааад
Шегувам се, но къде на шега, къде наистина, за да се отслабва, е необходимо да се съчетава спортната програма с подходящ хранителен режим, иначе само се трупа мускулна маса. Но това със сигурност е по-добре от тлъстинки, естествено
/.
«
Последна редакция: февруари 02, 2010, 22:45:57 от melusina
»
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #268 -:
февруари 02, 2010, 22:45:20 »
За съжаление понякога колкото и да спортуваш и да спазваш диети, пак няма ефект, ноо какво да се прави.
Момичета, как си поддържате косите красиви?
Активен
melusina
Ентусиаст
«
Отговор #269 -:
февруари 02, 2010, 22:51:00 »
Аз ползвам и разни готови маски, но най-ценната е една домашна и изпитана с годините маска: 1 жълтък, 1 чаена лъжичка рициново масло, 1 супена лъжица спирт или алкохол /последно използвам уискито, което залежава вкъщи от 1 година насам
/, по желание 2-3 капки витамин А - това се смесва и се нанася в корените, после се слага хавлия и подръчен материал под нея, за да не цапа /вестник, найлон/ и се оставя 30-ина минути. После се измива.
Много важна забележка: по възможност маската се прилага, докато половинката отсъства - иначе ефектът върху него може да бъде поразителен, в буквалния смисъл на думата
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...