Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:09:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Разкрасяването преди сватбата...
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Разкрасяването преди сватбата... (Прочетена 161294 пъти)
23
Професор
Отг: Разкрасяването преди сватбата...
«
Отговор #180 -:
април 24, 2009, 12:27:36 »
Цитат на: valia_diva в април 24, 2009, 12:26:05
Това със содата за хляб съм чувала, че не е много полезно за емайла на зъбите, че го нарушава.
Преди го правех и имаше ефект, но спрях!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #181 -:
април 24, 2009, 12:30:18 »
И аз като ученичка бях пробвала и от тогава знам, че не е полезно. А аз като имам металокерамика - няма избелване.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #182 -:
април 24, 2009, 16:18:01 »
Съни, незнам кой ти го е казал това за Пърл Дропс, ама аз тази паста съм си я купувала 100 пъти във всичките й варианти и да ти кажа, все се надявам на резултат, а него все го няма...ползвала съм и всички други марки от Ведемекум до Сенсодин, все избелващи и нищо. Специално пастите са глупости, а и прекаляването с избелващи и абразивни пасти-ефекта е като със содата, не е полезно.
Но има и друго нещо-все пак, това пък си е и строго индивидуално, ако на мен не дейдстав, на теб може и да подейства и дано! Но аз се уморих, а така не ми се дават пари за избелване...още повече, че от избелване със шприци-тези шини за домашно ползване, за които говорите, една близка много и станаха чувствителни зъбите и даже малко си възпали венците, а със синя лампа също е опасно за венците, защото е много агресивен метод... Имаме една позната прави избелване с лазер, тя всичко с лазер прави, аз имам при нея една пломба, все едно ме галеше по зъба, нищо не усетих, ама пломбата ми излезе 150, а избелването е супер щадящо за венците и зъбите, ама е 1000 лева, егати...е, не мога да ги отделя за това просто!
Активен
bubetodve
Ентусиаст
«
Отговор #183 -:
април 27, 2009, 09:13:18 »
Абе за сватбата си заслужава... все пак 1 път е.... малко ще ги увредим, след големия ден ще вземем мерки и така...
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #184 -:
май 09, 2009, 11:25:00 »
Аз реших, че и на мен ми трябва разкрасяване за сватбата. Най-вече защото чернея ужасно лесно, и ако не взема мерки ще съм на къси ръкавчета по снимките. И затова, вземам се в ръце, свалям си блузката и на балкона по гащички, на столче, зад парапета (достатъчно сме високо да няма надничащи), с кафенце и списание прекарвам аз около половин час преди 2 дена. До милия момент, в който пристига Слънчо с безумния, според мен тогава, въпрос дали няма да изгоря. И аз се размърдвам и виждам една супер ясна разлика на коремчето, там където ми се е прегънало от седенето. Е, прибрах се със засилка вътре, ама получих културен шок. Аз си знам, че лесно чернея, но за половин час в 11 в началото на май даже и за мен си мислех, че е много. Така че със сигурност ще пропусна солариума, който така или иначе не ми вдъхва доверие. Иначе, освен регулярното почистване на лицето, други неща не смятам да си прилагам. То и без това един от фотографите, с които се срещахме ми обясни, че начина да се харесам на снимките е да ме гримират много хубаво, така че, няма да си давам излишен и безсмислен зор
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #185 -:
май 09, 2009, 11:55:20 »
Момичета, аз си избелих зъбите и ми струваше 250 или 270лв, не помня точно... не знам какви са тези суми от 1000лв, за които говорите
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #186 -:
май 10, 2009, 11:45:31 »
Цитат на: ralichka___ в май 09, 2009, 11:55:20
Момичета, аз си избелих зъбите и ми струваше 250 или 270лв, не помня точно... не знам какви са тези суми от 1000лв, за които говорите
рали прати кординати моля те на лични къде си ги избелвала
аз моето разкрасване до сега го сведох до малко приемане на мерц за косата и ноктите
махнах си един спукат калипяр от челото с лазер в борекс и ходя през месец на почистване на лицето
взех си и крем за лице с фактор 50 че съм много чувствителна към слънцето
сега трябва и на юсерин анлиалергичния лосион за тяло да взема да не се опърля
сега ме тормозят очичките и се чудя много странно ли ще бъде ако съм с бели очила на сватбата
само за навън де
съвсем не мога да гледам без слънчеви очила
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #187 -:
май 10, 2009, 12:29:46 »
реших направо да пиша тук каквото знам за местата където съм ходила
Belize в центъра на Графа, ходих на почистване и оформяне на вежди миналата година - 50 лв, няма да повторя
козметичката не ми хареса грубо ми се стори да ме пита от кога не съм си правила почистване щото си личало че последното е било отдавна
Моята кожа не е чувствителна и червенините от стискането бързо ми минават. След това почистване челото ми беше като изринато цяла седмица след това, а веждите само ги пооскуба малко и въобще не ми ги оформи
От Борекс съм много доволна, там обаче е скъпо 65 лв почистването, обаче козметичките са много мили, дават ти съвети и час и половина ме глезиха щях да заспя по едно време
събрала съм и няколко брошурки с цени за други места ама там не съм ходила
Ялта 35 лв, но това е от мин година сега сигурно е по скъпо почистването
в жк хаджи димитър има някакъв нов дамски фитнес и козметика пише 20 лв почистване ама ми се струва че не може да е толкова, това сигурно е основната цена и се доплаща нещо
имам брошура и на спа център в жк стрелбище
те имат за 220 лв сватбен пакет
за 5 часа почистване на лице, маникюр с декорация, педикюр, прическа, масаж, грим, кола маска цяло тяло
а прическа маникюр и грим 115 лв
само за почистване пише26 лв, обаче и тази брошурка е от мин. година
който иска още инфо да пише
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #188 -:
май 10, 2009, 12:48:22 »
Момичета, ние с тези избелвания и почиствания много се задълбаваме, а фитнеса??? КАкаво ще кажат мъжете ни ако сме красиви и после се разлюлеят разни увиснали сланинки? Май и за това трябва да се сетим, не само за външния вид. Вие ходите ли някъде да спортувате, танцувате или нещо, което да ви стяга?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #189 -:
май 10, 2009, 12:57:28 »
Цитат на: Amelia в май 10, 2009, 12:48:22
Момичета, ние с тези избелвания и почиствания много се задълбаваме, а фитнеса??? КАкаво ще кажат мъжете ни ако сме красиви и после се разлюлеят разни увиснали сланинки? Май и за това трябва да се сетим, не само за външния вид. Вие ходите ли някъде да спортувате, танцувате или нещо, което да ви стяга?
аз още залагам на факта че съм слаба и нямам нужда от фитнес
и все се самозалъгвам че от еди си кога си почвам - почвам ама друг път
инфото за фитнеса ще е много полезно и за мен и много държа на треньор да си имам и да е с медицинско образование, ако имате инфо за такъв фитнес в софия пишете
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #190 -:
май 10, 2009, 13:02:51 »
Спортът е много важен за свежстта, тонуса, красотата, зддравето и т.н. Независимо дали си слаб или дебел е много важно да се спортува
Аз лично ходя на аеробика
anbibian, сега ще ти дам координати за зъболекаря ми
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #191 -:
май 10, 2009, 13:05:58 »
Аз никъде още не ходя. Аз също съм висока и слаба, но съм много критична и все нещо не ми харесва. Проблемът е, еч мързелът при мен е велико нещо и не мога да се наканя да се запиша на нещо. Мен ми се иска да са танци, не спорт, че ми е досадно, но пък начално ниво на моята възраст къде ще намеря?
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #192 -:
май 10, 2009, 13:56:52 »
Цитат на: ralichka___ в май 10, 2009, 13:02:51
Спортът е много важен за свежстта, тонуса, красотата, зддравето и т.н. Независимо дали си слаб или дебел е много важно да се спортува
Аз лично ходя на аеробика
anbibian, сега ще ти дам координати за зъболекаря ми
Напълно подкрепям и даже си казавам че вместо да продължавам да лентяйствам на канапето е време да си спретна багажчто и да отида на спорт докато не са затворили клуба за днес.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #193 -:
май 10, 2009, 16:57:37 »
Аз редовно ходя на почистване и цената е 25лв. В София ми взимаха 20, пак бях доволна, ама тук, след 2 процедури и кожата ми, която винаги си е била проблемна се изчисти. Един месец пропуснах - нацъфтях цялата и след 2 ходения пак всичко е наред. Приятелка ходи в София за 30лв и е много доволна от козметичката си. Само за сверка на цените.
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #194 -:
май 10, 2009, 18:20:31 »
На фитнес и на мен ми е досадно, но преди нова година ходихме с милото на салса - голямо раздвижване, но сега нямаме време. И не се притеснявайте ние бяхме в група за начинаещи възрастни, имаше хора и над 40 години, повечето бяха около 30-те, така че смело се записвайте, много е весело и разтоварващо.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...