Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 11:53:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ"  (Прочетена 207427 пъти)

kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #525 -: юни 20, 2012, 19:18:13 »

Привет и от мен. Да се отчета и аз след днешния преглед - бебчо тежи 2800 според ехографа. Качил е 1кг за последния месец. От днес ми започва 45 дневния болничен, така че ако бебо си изчака до термина ще е бая големичък. Иначе сме добре, избягвам да ходя по слънцето, но иначе не ми тежи още много, много. Само вечерите ме мъчат, че ми е жега и не спя добре, при все че съм точно до отворен прозорец  pardon

Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #526 -: юни 20, 2012, 21:32:10 »

Привет и от мен! Новото около нас е, че ще си имаме момченце според ехографския преглед. Напоследък бебчо така се е активизирал  в корема ми, че чак започвам да се притеснявам дали нещо не му е удобно, че постоянно се мести. Някоя от вас питала ли е доктора си дали това е нормално?
Единствено когато вървя или се разхождам кротува за малко, но понякога дори и по време на такива разходки ме побутва лекичко!
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #527 -: юни 21, 2012, 19:54:41 »

kala, много сте порастнали,браво! Супер новини около теб и бебчо.Наслаждавай се на почивката и прави това ,което ти се иска,опитвай се да поспиваш повечко,че после...
Дорина, честито ви момченце!Най-после ви се показа :)Много се радвам! Нормално е да усещаш бебчо толкова много вече. Не се шашкай всичко си е нормално. Те бебетата си знаят какво правят и защо. Щом се мести,значи започва да му става все по-тясно в коремчето ти,което е напулно нормално вече.
При нас с моята мома,всичко е наред.И тя е страшно активна,постоянно ме рита и побутва smile Започва да ми става все по тежко на корема и да спя малко по-лошо нощно време,ама това си е нормално до колкото знам за след 30та седмица. Относно жегите спасение няма,освен да се стои на климатик и да се пият много течностти,друго при мен не работи.Дори и нощните температури са адски високи.
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #528 -: юни 21, 2012, 20:15:35 »

Дори и нощните температури са адски високи.

Съгласна съм с теб  good Струва ми се че съм в пещ нощем, при все че точно до мен прозореца е широко отворен. От бременността яко ни е жега.

Дорина, нормално е да си шава бебчо. Моят придава невероятно форми на корема ми и също много мърда, рита, натиска.... шавливко smile
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #529 -: юни 22, 2012, 14:25:48 »

Момичета, с риск на някоя от вас много да й се прияде, Ви черпя с тортичка по повод рожденният ми ден!

girl_wink, да отпразнувам и с вас ставането ми отново на "18". Girl_hide
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #530 -: юни 22, 2012, 14:47:29 »

dorina79 моето бебе също беше много активно и позната гинеколожка ми препоръча да отида на доплер на пъпна връв. Възможно е прекалената активност да е знак за проблем, но в никой случай не е задължително. Ако скоро си правила ФМ сигурно са ти направили и доплеровото изследване (при мен така беше) и всичко е наред. Иначе имай в предвид, че моя щурчо и сега си е такъв шавлив, така че свиквай с идеята  give_rose
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #531 -: юни 22, 2012, 17:41:43 »

Честит Рожден Ден, мила ellimink! Пожелавам ти много здраве, щастие и съвсем скоро едно здраво бебче, което да ви радва цял живот!  smile

Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #532 -: юни 22, 2012, 17:58:42 »

ellimink, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава,обичана и щастлива! Всичко, за което си мечтаеш да се реализира!
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #533 -: юни 25, 2012, 12:04:45 »

Здравейте и от мен момичета!Нямам много време да пиша, че все още съм на работа. От днес официално съм в седми месец. Бебка е абсолютно шило, за радост на мен и на баща си.
Хемоглобина ми се е качил миналия месец до 78, но пък желязото ми е под нормата. Сега пия само желязо и живот и здрваве другия месец съм пак на контролен преглед.
Вече имам цели два плажа, като даже единя път влязох до колената във водата. Бибси, ти на плаж ходиш ли?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #534 -: юни 25, 2012, 20:14:36 »

Бибси, ти на плаж ходиш ли?
Не мила не съм ходила ,но аз обикновенно не обичам да ходя на плаж така ,че не ме съблазнява особено много smile , а и ми става много лошо от жегата.Днес например за малко да се строполя на земята ...и за капак на всичко освен ,че ме боли гърлото повръщам отново .....Купих се таблетки за смучене на билкова основа - фармацевтката ми ги препоръча - казват се SALVIGOL TAVOLETTE - БИО ПРОДУКТ ,дано подейства ,че незнам какво ще правя инъче.

Относно шавливостта на бебчо - не спира по цял ден и много му се радвам .Има дни в които се спотайва добре че са рядкост.

Това е от мен мамчета  give_rose
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #535 -: юни 26, 2012, 07:36:31 »

Добро утро момичета.  smile Днес е един доста прохладен ден , поне в София.
Вчера бях на очен лекар и се потвърди решението, че трябва да родя със секцио.  Говорих и с докторката която ще ме изражда и датата която избрахме е 19  Юли . Направо като се замислих , няма месец вече до тогава и толкова много неща остават да се купят, да се направят...че направо вчера се ужасих.
ДА не говорим, че вече почва от време на време да ме обхваща страх и си мисля, боже аз няма да се справя.....
Вчера за първи път сама си изкарах акъла, влязох в магазин където беше адски горещо, седяла съм 15-20мин там и започнаха да ми се стичат вадички по краката  и си викам боже може ли да са ми изтекли водите? Ама направо бях вир вода мокра,звъннах на мъжо и му го казвам- а той вика провери, аз съм на старова позиция. Е как да проверя на улицата???  smile Една приятелка ме видя, тя е раждала 2 пъти и ми вика ти луда ли си, как няма да разбереш че са ти изтекли- то е все едно изливаш кофа с вода от себе си. Та тя ме успокои, но и доста ми се посмя. blush blush blush blush blush А таткото вече беше на стартова позиция да се прави на Шумахер по улиците на София.
Днес съм на отворените врати в Тина Киркова,насочила съм се да разждам там, да видим какво ще ни покажат и разкажат.
В нас кипи усилено сглабяне на креватче, скрин и вече май е време да поизпера дрешките и всички неща на нашият мъник. Той е на периоди активен, особено като се изморя става война в корема ми- явно ми казва ехо мамо ..ти какво правиш.  Нощно време сме кротки ,оставя ме да спя, с изключение на единичното ставане през ноща.  Това е от нас за сега.
lawyer, знам че не влизаш в темата, но кажи как си? Знам че с теб сме заедно като термин.
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #536 -: юни 26, 2012, 08:29:50 »

ellimink  Честит Рожден ден мила, малко на патерици, всичко най добро ти желаем аз и бебка.

Много хубаво че вече си имаш насрочена датичка, ние с малката още се влачим.

Относно водите, не искам да те стряскам, но тъй като се бях разчела в на другите мамчета темите, не при всеки се изливат така изведнъж, има някои капчица по капчица. Най прясния случай е на Princess_of_the_Dawn
Така че мила имай си едно на ум, но не се паникьосвай всеки път като се поизпотиш, все пак в Бг е доста горещо. Момичетата казват че ще я разпознаеш като тръгне, има сладък мирис, а консистенцията и е по гъста от вода и по рядка от сироп, незнам как да опиша по добре.

Аз все му повтарям на моя бъдещ татко да внимава как шофира като се започне с раждането, че го искам при мен в болницата, а не на съседния етаж.
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #537 -: юни 26, 2012, 15:33:12 »

Здравейте мамчета. Аз от няколко дена съм с болки в кръста (най-вероятно от това че ми е адски горещо и стоя все на течение да се охлаждам). Вървя като куцо пате и 2 дена натискам дивана в нас.
Днес обаче направих една декорацийка в спалнята за бебчо и бързам да се похваля, че много ми харесва  danceg

* stikeri.jpg (55.92 KB, 272x451 - видяно 243 пъти.)
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #538 -: юни 26, 2012, 17:13:59 »

Bravo kala страхотна декорация ,а и съм сигурна ,че бебо ще е очарован от нея  Bravo
За болките - пази се от течението и не стой на него ,че е много коварно,аз затова съм хремясала ,очите ми ще изетък ,а гласа ми е дрезгав ,като за световно  cray

Днес установих ,че имам повишено слюнчоотделяне и изпитвам непритна болка ..как да го обесня - от където започва горната част на издутото коремче .... под гърдите така да го кажа и от тази болка започва да ми се гади .....май ще посещавам доки преждевременно  huhhuh.gif

fibi  как си ти ???? На бебка още ли не и се излиза?
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #539 -: юни 26, 2012, 19:45:26 »

kala ,станало е страхотно. Много свежест е вкарала декорацията на стената. Като я видях, много започнах да се чудя дали да не отскоча до магазина за другата с къщичката.  smile
Дани, посъветвай се с някои за тези болки в краста- дали са от течение, дали ти е натежал плода - за да не рефлектират повече върху теб.  Дали не можеш да ти го разстриват с нещо- едва ли фелоран и др гелове са подходящи, но докторите си знаят най-добре.
Днес ходих в Тина Киркова, условията са добри, личи си че са направили ремонт в болницата, но така и не успяхме да видим операционните, защото всички бяха пълни с раждащи се бебчета  Bravo Bravo
Стайте са чисти с максимум 4 човека в стая( обикновените) и VIP стайте по 1 или по 2ма.
Много съм щастлива защото много добра моя приятелка роди днес към обяд прекрасен бонбон 4100кг, 53 см. Да са живи и здрави и двамата .
« Последна редакция: юни 27, 2012, 07:18:53 от ellimink » Активен
Страници: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: