Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 15, 2025, 03:08:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ПОДАРЪЦИ ЗА КОЛЕДА  (Прочетена 37000 пъти)

menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: ноември 27, 2011, 15:14:31 »

Мдаа... още 6 Снежанки трябва да направят своя труден избор!  girl_wink
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: ноември 27, 2011, 19:04:22 »

Ей ама то не останали животинчета аз докато се усетя! Wink.И понеже видях ,че някоя снежанка ме е избрала ,искам малко да и помогна в чуденката.Аз лично на всичко ще се зарадвам както и миналата година много се изненадах от подаръка,само да уточня за малкия да не купува коледно костюмче ,защото вече му накупихме джуджански дрешки и за да не се повтарят(миналата година единия подарък беше за него).
   Важното е да е изненада и да е от сърце тогава ще е истински подарък  Christmas tree
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: ноември 28, 2011, 13:10:12 »

Момичета избирането от списъка приключи.Всеки вече трябва да си има данни на кого ще подарява.Ако някой не е получил нека се свърже с мен на ЛС.Вече малко ви завиждам,че ще получите подаръци.Поздрави!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #78 -: ноември 28, 2011, 13:48:25 »

:bravo:Ехе, значи всички Снежанки вече работят с джуджетата по приготвянето на подаръците! Дано куриерските фирми не решат да стачкуват.... Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: ноември 28, 2011, 14:38:32 »

gucci, ти не си ли се включила тази година? И после що имало малко интерес...  tease
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: ноември 28, 2011, 15:15:37 »

Има ли значение дали подаръците ще се изпращат по пощата или с куриерска фирма?
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: ноември 28, 2011, 15:23:19 »

Изпращането е според това как е удобно на изпращача. Аз лично нямам претенции дали ще получа по пощата или с куриер. Самата аз в повечето случаи пращам по пощата, че ми е по-близо.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: ноември 28, 2011, 15:34:55 »

И аз лично предпочитам да получа подаръка си по пощата, тъй като е близо до нас и мога да го взема оттам, когато ми е удобно.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: ноември 28, 2011, 15:36:05 »

Не се включих тази година.При мен месец Декември е супер натоварен откъм работа и едвам смогвам на близките хора да купя подарък.И затова реших да не се ангажирам.Но с умиление си спомням миналогодишния си подарък.Шала който получих го ползвам супер често защото е невероятен.Емоцията е страхотна и затова благородно ви завиждам.
Активен
svekarva

« Отговор #84 -: ноември 28, 2011, 16:36:32 »

И аз да кажа, че пощата е много близко до нас и няма да е проблем да си го взема лично.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: ноември 28, 2011, 16:48:28 »

При мен пощата е близо, но работното ми време се разминава и за съжаление излизам и се връщам, когато още не е отворена или пък е затворена вече. За улеснение, обаче, съм оставила на Gucci и служебния адрес, където в работен ден мога да си получа подаръка или пък да отида до близката поща през обедната почивка.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: ноември 29, 2011, 09:36:14 »

Нямам претенции за начина на получаване, дала съм адрес, на който почти винаги има някой.
Относно подаръка също нямам претенции, даже напротив, за мен е много по-важна изненадата, да чакам и да си мечтая. Моята снежанка има пълна свобода да развихри въображението си.Единствено, моля да не е козметика, защото съм много претенциозна на тази тема и ползвам утърдени марки,  всичко друго е ОК.
Активен
svekarva

« Отговор #87 -: ноември 29, 2011, 11:17:40 »

Ох, голямо четене му дръпнах.....
Проучвам си "детенцето" и откривам все нови и нови теми чрез неговите постове  crazy. Иначе то ми е много скромно, направо е удоволствие да си го имам....И подаръкът ми е готов, ама не ми се иска да го пускам...Все си мисля, че ще може нещо друго да го зарадва повече, а и аз да се повълнувам още малко.
Има ли тема кой какво ще подарява на роднини и приятели тази година?
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #88 -: ноември 29, 2011, 16:17:18 »

Имам си и аз вече животинче и от няколко дни умувам какво да му подаря smile Относно моята Снежанка - нямам никакви специални предпочитания и бих се зарадвала на всичко, което е подарено от сърце. В случай, че много се затрудни с избора обаче ще подскажа, че съм луда на тема чай и много обичам книги (особено готварски  blum ).
« Последна редакция: ноември 29, 2011, 16:26:12 от ♥ Тiama ♥ » Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: ноември 30, 2011, 09:34:37 »

Купих гооооо!!! yahoo yahoo yahoo Едно послушно детенце, вече си има подарък! danceg danceg Вчера след работа минах по магазините и намерих точно това, което търсех, за моето дете girl_wink Сега само ще го "довърша", че му липсват някои неща, за да е пълен подаръка и ще чакам да стане време да го пускам chee chee
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: