Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 18:36:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г.  (Прочетена 67297 пъти)

posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: септември 11, 2011, 09:59:37 »

Още 1 седмичка.
Релаксирай, наслаждавай се на последните ти дни като неомъжена.
Радвам се, че сте приключили с подготовката по-рано.
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: септември 11, 2011, 11:31:34 »

Веси, 6 дни ни остават smile  Върви ли подготовката? Какво ви остава?
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: септември 11, 2011, 12:12:27 »

Здравейте мацки! cap cap

kiwi , благодаря много за информацията, но това беше едно от първите места, които проверихме и не намерихме Нашите възглавници там.  pardon В крайна сметка вече ги поръчахме в склада на ТЕД (близо до Илиенци преди OMV като завиеш в дясно)Това, което търсехме беше по-широка и по-висока възглавница, нещо от рода на 60/40/12см, а масово навсякъде бяха 50/30/10 pardon Е, там имаше такива големи и сме много доволни, защото и цената е супер - 55 лв/бр.  yahoo danceg Само за сравнение в Айко подобни бяха по 98 лв/бр, а в Дормео по 78/лв бр Oh my ...

Mariela89 , благодаря за комплимента! Нямам търпение вече да я обличам  badgirl badgirl Иначе за поканите ето тук
можеш да ги видиш, има много интересни неща. Да - малко по-скъпички са (2,50 лв.бр), но ние поръчахме от тези за близките ни и нашите приятели, а за другите гости по-обикновени, така че не беше чак толкова  *db*натоварващо pleasantry бюджета blum

Посумче, искам да те послушам, ама няма как.....ще съм на работа цялата седмица до четвъртък вкл., на всичкото отгоре ще замествам и една колежка, която ще отсъства и направо не ми се мисли, ама поне бързо ще минат дните girl_wink

Чери, мога да кажа, че върви добре подготовката. В петък свършихме доста работа - поръчахме тортата в Торти Чочко, както бях писала по-рано, направих си един профилактичен преглед при гинеколожката и тя каза, че всичко е ок danceg и до нова година да съм отишла  PREGQ pqz при нея girl_wink Освен това, най-накрая си намерихме подаръка, който кумовете ще ни купуват и те си харесаха техния, та сега само ще ги вземем във вторник-сряда някъде. yahoo

Друго още да се похваля - поръчах си и букета в събота. При нас има оранжерия и цветята са на доста добри цени. good Значи - букет от 15 рози в розово и бяло комбинирани с украса и панделка, която да е около стеблата на розите - нещо такова: само че малко по-малък и с розова панделка, всичко това е ми струва 30 лв!!! Отделно едно букетче от 3 розички със същата панделка - около 6-7 лв каза, че ще струва. Момичета, много съм доволна за тази цена. Преди това ходих в една най-обикновена цветарница и ми казаха, че само украсата на букета започва от 30-40 лв и след това се добавя сумата на цветята Oh my ... и минимум 70-80 лв излиза един букет! Тия луди ли са?!?!?! Една роза там беше 4 лв, а там, където аз си поръчах букета една роза е 1,50! Според мен 4 лв за роза е направо не рязане на главата, ами о кръста направо! Така, че някой, ако иска мога да ви дам координати, не е далече тази оранжерия - в Нови Искър е,а май и в центъра имаха някъде още една цветарница crazy

Днес ще ходим до ресторанта да уточняваме менюто и след това ни остава да отидем до ритуалната зала да си занесем декларациите. Само се чудех дали не може само младоженеца да отиде, дали знаете случайно и двамата ли трябва да ходим  или може само той да ги занесе? само през седмицата ли приемат или и събота и неделя crazy Друго, което ни остава е да приготвя тейбълки с номерата на масите, но за тях ще ви пиша по-късно и ще благодаря специално на една бъдещ булка от форума, която ми помогна с тях give_rose, да се срещнем с видео оператора и фотографа за последни уточнения и нещо, което не знам как и къде да поръчам - етикети за бутилките Girl_sing Girl_sing Много ми е скъпо 0,80 - 1,20 на етикет, което намирам из интернет и си мислех да си направя сама шаблон и да го занеса да и го изпринтят на самозалепваща хартия, но просто още не съм седнала да разуча въпросните програми, а тази седмица се очертава натоварена и не знам дали ще успея GROAN Помагайте, ако можете - ще съм ви благодарна!

Това е за сега! Чакам младоженеца да стане, че снощи му беше ергенското и се прибра в 8 сутринта beating хаха и още спи!!
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: септември 11, 2011, 12:51:10 »

Веси за декларациите казаха, че трябва да сме двамата лично там
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #109 -: септември 11, 2011, 12:55:37 »

Веси, не помня вие в коя ритуална сте, но ние бяхме в Триадица и аз сама занесох документите за гражданското, като бях взела личната карта на мъжа ми. Просто в деня на сватбата го накараха да се подпише пред тях на декларацията. Знам, че трябва да се занесат в понеделника преди сватбата, но сигурно може и през друг ден pardon
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: септември 11, 2011, 12:57:40 »

Мила, не остана.  smile

Виждам, че и си почти готова с всичко, така че няма да се стресираш дни преди сватбата.

В ресторант Flowers в София ли ще сте?
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: септември 11, 2011, 13:08:33 »

Tiama, в ритуална зала Красно село сме и мисля и аз да изпратя младоженеца с личната ми карта. Дано да стане! А пък, ако нещо не му ги приемат ще отидем във вторник в крайна сметка, не вярвам да има проблем pardon

Princess_of_the_Dawn, да в София е ресторанта. Благодаря ти за подкрепата. Аз принципно съм от спокойните, ама ще видим след ден-два как ще съм  girl_wink
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: септември 11, 2011, 13:37:11 »

Нямам тършение да те видя булка вече. Като си помисля колко месеци пишем и подготвяме сватбите си и колко бързо дойде времето до сватбата. Пожелавам ти наистина много спокойни и изпълнени с положителни емоции дни преди така чаканото събитие.  smile

За ресторанта попитах, защото преди 2 седмици се запознах със собственика и управителката на това заведение, тъй като те се оказаха кумове на наши приятели и те казаха, че се правят сватби, че имат и тераса. Нашите приятели също са правели сватбата си там. Ще им пиша, че булка от форума скоро ще е там. Дано всичко мине наред, пиши после задължително за отзивите.  smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: септември 11, 2011, 13:53:11 »

Princess_of_the_Dawnheart kiss2 kiss2 Много ти благодаря за милите думи. Като си помисля само за 6 месеца във форума колко булки посрещнах и изпратих и ето,че сега идва моя ред и ти, заедно с другите момичета споделяте емоциите и се вълнувате с мен cray Направо ми се насълзяват очите от емоция, от щастие....няма какво друго да кажа, освен едно огромно БЛАГОДАРЯ! give_rose kiss2 kiss2 kiss2 Не мога да отрека, че ти и още няколко момичета тук ми станахте изключително близки и много бих се радвала дори да се съберем някой ден да си поприказваме наживо и да се повеселим!!! Колкото до ресторанта - наистина има и много хубава тераса, но все пак е на 4-я етаж и в Люлин си в ветровито и най-вероятно няма да сме на терасата, но и вътре е много хубаво. Щом си решила драсни им някой ред, така със сигурност всичко ще е ОК good
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: септември 11, 2011, 23:30:39 »

Ох мила, то не останало вече , емоциите толкова напират в тези последни дни и все човек се притеснява да не забрави нещо.Представям си вече колко ще е красиво всичко и то начело с теб.С нетърпение ще чакаме да разказваш как е минал дългоочаквания ден и естествено ще искаме и снимки. Girl_hide
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: септември 12, 2011, 17:31:42 »

Пламъче, благодаря ти мила за хубавите думи! И аз нямам търпение вече, а само ако знаете днес каква лудница беше в работата star Само проблеми и все такива, дето аз съм запозната и все мен ме търсят и ме питат и направоооо  GROAN На всичкото отгоре медицинските дето ни ги направи една позната лекарка на баба ми, се оказа, че не била сложила печат от невролог и младоженеца го върнали от гражданското днес.........ще полудея вече Плачещо момиче ANGRY ANGRY Сега утре трябва да ходя да се разправям с тия медицински, а тая лекарка  е на 30 км от София и то къде ще му излезне края егати!!!  Другият вариант бил някой невролог в някоя поликлиника да ми сложи печати само, но за жалост нямаме такъв познат и навсякъде искат направление от личния лекар или те таксуват като преглед от 10-15 лв на човек, а за този преглед трябва да отидем двамата иначе не става!!! Любо (младоженеца),обаче има страшно много работа и не може и той да отсъства, а пък и днес се разхожда напразно и той е побеснял и нямам думи просто :bqsnasym:Само се моля това да са последните нерви, защотоооооо hunter или  SUICIDE Ако имате случайно познат невролог, който би могъл да сложи два печата, ще ви черпя обещавам!!! give_rose

Между другото най-накрая качих бижутата и свитъка с текста на поканите в галерията tease
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #116 -: септември 12, 2011, 18:16:35 »

Веси не се ядосвай. Вижда му се края, просто запази някак си спокойствие. Недей си разваля последните дни, а се опитай да починеш. Незнам колко ще ти помогна и колко са еднакви нещата, но когато правихме медицински за работа отидохме до личната тя ни би няколко печата все едно сме минали всичко и готово. Поне нашата е много готина и не ни затруднява с излишно ходене по мъките. Само 1 в годината изисква профилактични изцяло. Та мисълта ми е защо не питаш личната ти, може и тя да ти сложи печата, вместо да ходиш и да се тормозиш. А може и вместо да се разкарваш първо да я попиташ по телефона дали става ( разбира се ако имаш телефонен номер ). Успех и давай го по - спокойно вижда му се края. Забавлявай се вместо да се тормозиш.  kiss2
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: септември 13, 2011, 09:14:35 »

Здравейте милички, влизам да ви кажа, че след малко си тръгвам от работа и отивам по задачи tease Намерихме невролог, който ще ни свърши работа,но е от 10 и 30ч, после отиваме до ритуалната зала да ги занесем и след това спешно до ресторанта  witch moto защотооооо нито меню сме уточнявали, нито разположение на масите, направо имам чувството, че ще ни върнат сега като отидем. Няма такава неорганизирана работа, ама аз шест месеца като говора - миличкия вика "има време" и сега - тичай като луд!!! Аааа, да мине и днес и да се успокоя, че ще се побъркам вече! Много е гадно, не съм мислела, че ще е такава лудница 4 дни преди сватбата. girl_impossible girl_impossible girl_impossible

Между другото вчера понеже трябваше да чакам да ме вземат от работа и взех, че си измайсторих едни сватбени етикети - ама много съм доволна от себе си! Може да ги видите в галерията *YAHOO*Сега само трябва да ги принтирам и поне това да отпада от списъка girl_wink
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: септември 13, 2011, 09:20:51 »

Веси, хич не го мисли.. И ние сме така, хич не знам как ще се редят масите, нито къде в ресторанта ще е нашата. Отделно имам едни воали, които идея си нямам къде да закача  girl_impossible

Етикетите ти са страхотнииии, наистина. Кажи как ги направи? Аз се опитвам да направя нещо подобно за първа страница на книгата ни, но идея си нямам как и на коя програма  girl_impossible

Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: септември 13, 2011, 09:43:48 »

Чери, явно не съм само аз, това ме успокоява донякъде  sarcastic Иначе за етикетите - и аз нямах никаква, ама никаква представа как се правят pleasantry После обаче си поиграх с power point - вмъкнах картинката и после добавих text box и текта го  *db*откраднах pleasantry от други етикети, които намерих из гугъл blush После му дадох "save as picture" , но с десен бутон върху самата картинка и ....това е Girl_hide. Ако искаш кажи какво да пише и ще го променя за теб girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: