Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 00:47:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г.
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г. (Прочетена 67325 пъти)
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
Отг: Сватбата на V_e_S_i -17.09.2011г.
«
Отговор #75 -:
август 26, 2011, 13:30:11 »
Така и така сме започнали - да попитам прането как се простира
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #76 -:
август 26, 2011, 16:13:08 »
once_upon_a_time
Простирането трябва да се онагледи със снимки, ще отворим тема в друг раздел.
Ама не се налага, защото все повече хора ще си купуват сушилни.
Общо към съфорумките: И аз като свекърва да дам съвет - работата с нож е мъжко задължение /преди са убивали и колели животни/, ето защо салати правят мъжете. Моите и тримата /съпруг и 2 сина/ вършат това с удоволствие и даже спазват правилата. Второ, от гледна точка на здравословното хранене, тенденциите за сервиране на зеленчуци е те да са цели.
Никакво рязане на салати!
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #77 -:
август 26, 2011, 16:28:51 »
свекърва значи в нашия дом всичко е по правилата. Митко прави салатите и месото.
А сега малко по темата - Веси къде се запиля? Да не се обиди нещо? От известно време те няма. Я намини да каже кое как върви и дали всичко вече е наред.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #78 -:
август 26, 2011, 19:31:19 »
Ето ме
Момичета, чета ви и се побърквам от смях
Не ми е минало през ума, че такъв смях ще падне тук за едно рязане на салата:funny:
Радвам се, все пак, че съм ви била полезна, а и
svekarva
, която типично от страна на свекърва, ни обяснява кое, как и защо се прави. Сега да ви кажа, аз как правя салата и мисля да слагаме край на
, че още малко и сигурно ще ни изтрият постовете, а после няма на какво да се смеем след време *db*Та - изваждам доматите и краставиците и започвам да режа, ама както ми падне - не си правя труда да се замислям даже кое първо, кое второ.....и без това в повечето случай почти веднага я ядем салатата, така че няма какво да му мисля толкова
Дрехите - както ми падне, така ги простирам - това е моята технология - да не се затормозявам с подобни неща
Това е. Мисля вече да приключваме по тази тема.
Сега за сватбата - купих си бижута в понеделник, ама ей сега преди да включа компютъра ми паднаха батериите на фото апаратчето и не успях да ги снимам, но важното е, че са с камъчета, сребристи с едни цветенца, които ще ми се връзват с бюстието и отново съм доволна, че ги намерих само с един ден обикаляне.
На мен общо-взето през седмицата ми се трупат идеите, а събота и неделя ги осъществяваме с младоженеца. Сега ще го стягам да ходим за подарък за кумовете, евентуално да отидем до сладкарницата да уточним тортата и може би да отида да разгледам за букет. Аааа, забравих - ще го пращам и да купи балони, защото не остана много време, а той е обещал да се заемем с тази част
Леле, ако свършим всичко това, ще черпя, честно ви казвам!
Активен
svekarva
«
Отговор #79 -:
август 26, 2011, 20:24:53 »
Късмет с покупките, какво ще подарявате на кумовете?
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #80 -:
август 31, 2011, 08:27:11 »
Ето ме и мен, отново!
Да ви кажа за събота - не ходихме за букет (аз забравих направо
), не си купихме подаръци с кумовете и не ходихме за балони
Направоооооо много несериозна работа!
За букета - имаме оранжерия за цветя близо до нас и правят страхотни букети, така че поне ми е близо и ще отида тези дни. За балоните - милия да се грижи, щом иска, няма да му отнемам това "удоволствие". За подаръците - ние сме си избрали за подарък комплект ортопедични възглавници, защото отдавна се каним да си купим и все нещо друго излиза и го оставяме този разход настрана, а пък и това единственото, от което имаме нужда за сега (е, с изключение на нова кухня, печка, миялна машина, керамичен плот...
, ама това ще го мислим след сватбата) Само, че не успяхме да намерим такива възглавници под 90-100 лв за бройка
Сега ще потърсим някъде по-евтини, ако имате идея - давайте насам
Кумовете пък искат нов полилей за хола им, но обиколихме няколко магазина и не можаха да си харесат нещо специално и сега още търсят
Да ви се похваля, че в събота е моминското ми партиииии
:danceg:и после ще разказвам!
Имам и да ви се оплача - младоженеца отказва да ходим на сватбено пътешествие
Имали сме ремонт да правим след сватбата, други разходи, защо било сега точно важно да ходим някъде....Аз така искам за 3 дни поне някъде да отидем, дори да не е в чужбина, просто някъде да сме сами и да се порадваме един на друг
след всички нерви покрай сватбата
Гледах една оферта за о-в Тасос за 4 дни 600 лв за двамата, в страшен 4-звезден хотел, а той ме пита защо в Гърция, защо не в България накъде? Как да му обясня,че и в България ще похарчим същите пари като тук, ако отидем някъде на Банско, Велинград или Сандански в някой по-хубав хотел Той не иска и да чуе
Сега съм оставила нещата така и след сватбата ще говоря пак с него!
Освен това с техните пак продължават нервите. Той ни дадат парите, които им уреди назаем и ние да си плащаме всичко и ние да връщаме парите после, а те и моите родители да си платят за гостите им само! Те, естествено отказаха с мотива, че това е тяхно задължение, как нямало да направят сватба на сина си, ама сега пак се почнаха други изказвания.Например свекър ми още от преди да сме заговорили за сватба казваше, че Любо един ден като се зажени има музиканти, които са му обещали да свирят на сватбата. Не веднъж е казвал "музиката си е от мен, аз имам грижата за нея" Даже сега преди една-две седмици казах на младоженеца все пак да го пита за тези музиканти и той пак каза "Това е моя грижа! Не ви интересува! Сега изведнъж вчера казал пред моите родители "музикантите са 200 лв" Е, да ама майка ми никога не е държала да има музиканти, това той си го беше решил, дори не беше седнал да го обсъди с тях, все казваше, че той си има грижата за тях и сега какво - музиката е 200лв. Щом ще сме по традициите, както те искат, тогава аз доколкото знам музиката си е от страна на родителите на момчето
Нашите естествено ще дадат пари, няма да се излагат, ама аз много се дразня на такива работи и младоженеца е между чука и наковалнята така и направооо не знам
Почна да ми писва от тези неща и да минава по-бързо, че...ще стане точно, каквото не искам - да се изпокараме преди сватбата
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #81 -:
август 31, 2011, 08:52:44 »
Oх, Веси, и на теб не ти е лесно
балоните и подаръците са лесна работа, а букета щом ти е близо няма страшно
.... За почивката не се ядосвай и ние сме пред ремонт и затова ходихме на предмедена седмица
, не го насилвай , според мен ще ви бъде още по-отпускащо и разтоварващо да идете някъде след като свършите и ремонта, за да си отдъхнете наистина
и ще чакаме разказче и снимки от моминското
А за изцепката на свекър ти, не се впрягай, освен ако не държиш да има музиканти, иначе си трай и "да,да, добре" , малко остана недей да се ядосваш
Искам да те помоля нещо, само да ми изредиш какво ви включва куверта
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #82 -:
август 31, 2011, 09:20:58 »
Весиииии, ти се появии!!
Вземи вразуми мъжа ти да отидете някъде да починете след всичко и да си се погушкате на воля самички без грижи и проблеми.
Кефи се сега за моминското парти, не си позволявай да се ядосваш за глупости. Това си е твоя ден, направи си го ти невероятен, остави другите да си правят, каквото решат, без да ти пука - да влиза през едното ухо и да излиза от другото, до сърцето нито една отрицателна емоция не допускай!
Заслужаваш да се усмихваш!
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #83 -:
август 31, 2011, 09:36:23 »
Оооо, Весинцее, направо купувай ваучера за почивката и го постави пред свършен факт!
Те, мъжете имат малко нужда от побутване
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #84 -:
август 31, 2011, 09:58:50 »
Все ще се намери причина (ремонт, нова покупка, после бебе) за да отложите почивката. Той може и да не го осъзнава, но и двамата се нуждаете от нея. Наистина няколко дена усамотение са ви нужни. Ако не държиш на морето и "тюленските" както ги наричам аз почивки - може да идете и някъде на селски туризъм, с разходки по планината. А ваучера който си намерила наистина не е скъп .. Желая успех с бойната задачка "убеди мъжа"
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #85 -:
август 31, 2011, 10:04:10 »
plesure, и аз така мисля - то все нещо ще има, а пък и ремонта ще е доста голям, та парите едва ли ще нис тигнат и малко по малко ще го правим, така че не мога да го разбера 600-700 лв, все ще ги преживеем някъде. Вече съм съгласна и някъде на съвсем обикновено място да е (въпреки, че много ми се искаше да е някъде, където може би скоро няма да успеем да отидем
, но....като не иска
) и на друго ще се съглася, само да се откъсне малко от всички и от всичко, та току виж и
и някой друг ни навестил докато сме там, ама..... стискайте палци!
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481
«
Отговор #86 -:
август 31, 2011, 12:25:53 »
Веси не се прягай за нищо вече не остана време стисни зъби още малко и не се впечатлявай за нищо прави си така както ти е добре на теб не се ядосвай защото така "доставяш удоволствие" на свекъра и свекървата.А относно почивката или пред свършен факт или някъде на нашето черноморие или на балкан.Имате нужда от почивчица само вие двамата.Ние с моя съпруг ходихме на балкан и на море беше супер и дано веста за
:stork-gurl:да е по скоро.Успех в оставащите дни.
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #87 -:
август 31, 2011, 12:26:51 »
И аз от все сърце ви пожелавам да направите едно хубаво детенце по-скоро
Активен
svekarva
«
Отговор #88 -:
август 31, 2011, 12:54:22 »
Аз чак се чувствам неудобно, че по- горе писах за музиката и то хоп - точно там се пропука.
Не се притеснявай, всичко ще отмине, важното е да сте живи и здрави. По повод на почивката да кажа, че моя колежка ходи за 3 дни с ваучер от сайта за колективно пазаруване в България на много изгодна цена и е повече от доволна. Можеш да погледнеш и там какви оферти има, щом половинката предпочита да е в страната. Наистина, опитай се да го убедиш, че щъркелите се подготвят да отлитат и ако не сте дали поръчката още, тъкмо сега му е времето
. Ако пък кумовете решат да си сменят подаръка, щом още не са го купили, може и те да се намесят, а дума на кум не се цепи! Действай на всички фронтове, стискам палци
.
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #89 -:
август 31, 2011, 13:33:37 »
Веси 1 да кажа за възглавниците - проверихте ли в Дормео. Миля, че там съм виждала на изгодни цени. Имаше и в Карфур, но за София незнам. В магазините за... спално бельо. Но наистина самите възглавнички са си скъпи. Относно почивката - и аз съм на мнение, че имайки в предвид всички тези недоразумения имате нужда от почивка, но и от желания ремонт. Поставих се на твое място и мслих мислих... но май ще предпочета кухнята, след което ще купя един ваучер и ще го изненадам. Пред свършен факт няма къде да ходи. Все пак ти си познаваш най-добре човека и знаеш как би реагирал. Дано да стигнете до консенсус и да удовлетворява и двама ви. А за свекърите - както казаха момичетата " да,добре.." и това е. Хич не си го слагай. Чесно казано знам колко е трудно да се разбереш с хора, които не искат да възприемат, но търпение. Почти не остана. Стискай зъби пък после ще се смееш като разказваш през какви препятствия сте минали, за да сте заедно. Успех наистина ще ти е нужен.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...