Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 07:31:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!  (Прочетена 99588 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: октомври 08, 2007, 10:48:26 »

Ами това е!На най-търпеливите и любопитните Честито! Bravo give_rosespirit мила радвам се,че си първа и че си имала търпението да прочетеш "краткото" ми разказче,защото има още много за разказване,ама се стърпях :laugh:Дано не съм ви досадила,но исках много да споделя преживяванията си с вас!
А сега да се стягам,че ще се видя с Веселушко за обяд! yahoo
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: октомври 08, 2007, 10:53:48 »

Лелеееееее  Oh my ... супер разказче! Прочетох го на един дъх. И понеже съм била на някои от тези красиви места, благодаря за това, че ми навя хубави спомени!  Bravo И приятен обяд!  CHEERS
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #242 -: октомври 08, 2007, 21:49:54 »

И аз да се разпиша сред прочелите разказа, че днес на обяд не можах да изкопча много  laugh blum Наистина и разказа и снимките са страхотни, такива красоти направо ми се приходи още сега  good
Мила страшно се радвам че успяхте да разгледате тези страхотни места и ти пожелавам за следващата екскурзия да отидете на още по- интересни  good
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: октомври 08, 2007, 22:17:45 »

Много ви благодаря момичета!вие май сте единствените,коите не се уплашиха и успяха геройски да изчетат разказа ми....вече си помислих,че съм загубила читателите на темата си завинаги с тези дълги описания... :'(Ама не успях да се сдържа и пак станаха 100 страници blushНо вие сте ми най-верните "почитателки",за което ви изпращам безброй kiss2 kiss2 :*пожелавам и на вас, които не сте ходили  да посетите тези прелестни места и да приключенствате като нас laugh
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: октомври 08, 2007, 22:37:53 »

Миличка ти си такъв добър разказвач и такива снимки правиш, че никога няма да загубиш почитатели във форума  girl_in_love
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: октомври 09, 2007, 07:10:40 »

blush blush blushблагодаря ти съкровище!надявам се да си права,а и както казах и на Веси по-рано аз ще ис пиша,а който иска да чете... :girl_wink:Но ми е много приятно,че точно вие сте тук! girl_in_love kiss2 give_rose
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #246 -: октомври 09, 2007, 08:12:33 »

Супер си го разказала и снимков материал си приложила.Аз вече бях гледала снимките,но друго си да ти се обясни кое какво е.Направи ми една виртуална разходка.
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: октомври 09, 2007, 09:55:43 »

blush kiss2
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: октомври 09, 2007, 16:57:01 »

много увлекателно разказваш DANCE браво Bravo Bravo Bravo Все едно и аз бях там!Благодаря ти и ти пожелавам скоро пак да отидете на разни такива интересни местенца и да разказваш!!!!!!!!!!!1 DANCE
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: октомври 09, 2007, 17:00:23 »

Мерси сладуранке!Сега си мечатя по-скоро за поне един тих и задушевен уикенд из България....на някое райско кътче,че все пак си беше изморително и не ни остана много време само за нас двамата... :girlhide:А когато оставахме сами аз направо се трупясвах в леглото и заспивах дълбоко... =]Е,не всяка вечер де,нали си беше сватбено пътешествие все пак girl_wink blush
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: октомври 09, 2007, 21:10:56 »

Тони мила разказа ти е невероятен  Bravo @}->--и така добре си приложила и снимков материал yahoo много се увлякох и чак се разочаровах като свърши разказчето
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: октомври 09, 2007, 21:25:38 »

toni ние ще сме по същия маршрут DANCE,и толкова хубаво разказаче,чак ме дояде че сме по същата дестинация,след разказчето ти все едно вече съм била там blum
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: октомври 10, 2007, 09:29:24 »

Благодаря  ти миличка kleo_20 !Как ти остава време да четеш и в моята темичка?поласкана съм....като знам колко е трудно и напрегнато преди сватбата...Благодаря ти! give_rose
maslinka сериозно ли мила?не се притеснявай,това,което съм разказала може да ти бъде само в полза и това,което ви очаква не може да се предаде нито с думи,нито със снимки!Има невероятни места и моменти,които сега като ги гледам на снимките просто не изглеждат така красиво...Пригответе си най-вече удобни обувки,деебели дрехи и чадър!И не пропускай шопинга в Мюнхен!там има най-много неща на едно място!Мога още много съвети да дам,но ако те интересува пиши ми на лични с коя фирма сте и ако имате въпроси,макар че щом е същия маршрут трябва да е нашата фирма Оданс.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: октомври 10, 2007, 12:08:32 »

Мила, изпуснала съм разказа ти за пътешествието... huhhuh.gif
Ама толкова хубаво си го написала, нямам думи!!! Bravo Bravo Bravo И нажсякъде си посочила и съответните снимки, страшна си!!!!!!!!!!!!! Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Макар и с някоя друга неволя, радвам се че сте доволни и сте прекарали толкова добре, пожелавам ви още мнооого пътешествия и екскурзии, много да сте влюбени и винаги да се чувствате като на меден месец!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: октомври 10, 2007, 18:39:21 »

ее ама Тони мила как няма да чета в твоята темичка знаеш колко си ми скъпа @}->--с удоволствие чета и пиша мила DANCE
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: