Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
март 14, 2025, 17:53:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на soulless - 22.05.2011г
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на soulless - 22.05.2011г (Прочетена 33174 пъти)
posum
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на soulless - 22.05.2011г
«
Отговор #45 -:
май 15, 2011, 18:18:58 »
Соул, честито. силно впечатление ми направи, че сте в тон. Прекрасни сте!
Активен
shosheto
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #46 -:
май 16, 2011, 22:30:46 »
Мила, искам да ви пожелая много слънчев сватбен ден. Много усмивки и възможно най-малко напрежение в последните дни преди сватбата. Сватбите ни са в два поредни дни, ще следя темичката ти и ще гледам снимки след сватбата :-)
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #47 -:
май 17, 2011, 13:26:53 »
Момичетааа, я да си навестя темичката, да ви споделя какви ги вършим ние с мъж ми тия дни
Хекси
, не се тревожи за времето, мила, аз вече спрях да се ядосвам - каквото такова, а и времето през май месец е много нестабилно, така че може пък да има приятни изненади
Posum-че
, ами стараем се да сме в тон и хармония поне на официални поводи
И аз мисля, че беше добър избора ни на дрехи специално и на цветове особено - синьото ни отива и на двамата и мисля се получиха хубави снимки, освен че емоциите бяха много красиви, разбира се
Благодаря ти за хубавите думи за нас
Shosheto
, дано да е слънчев денят ни наистина! Желая ти и на теб чудесен, незабравим празник! И да споделиш снимки и впечатления след това, разбира се
Иначеее си движим чудесно засега задачките, да чукна на дърво. Днес потвърдих поръчката си на петифурите от сладкишница Гаврош, с милото занесохме роклята и воала ми на парно гладене, видяхме се с фотографа ни за кратка дискусия за сватбените снимки, а вечерта ще ходим и в ресторанта да платим кувертите, да видим как ще бъде разположението на масите, а и да вечеряме накрая там като награда за добре свършената работа през деня
Гостите ни финално от 84 поканени са 60, с нас и водещия на партито съответно 62-ма, но го очаквахме, а и е по-добре така, изобщо не го драматизирам
Честно казано, сега вече, когато почти всичко е готово, нямам търпение вече да идва заветния ден
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #48 -:
май 18, 2011, 07:56:21 »
Много добре, даже отлично
Аз в момента съм потънала в багажи и само се стресирам да не изпозабравя нещо...То украси, облекла, обувки, документи, козметики
) За времето - обнадеждих се от последните прогнози, а и успях да купя страхотни големи чадъри в оранжево и лилаво. Така че гледам и аз да посмаля напрежението, че следва моя сблъсък с родители и свекъри за цяла седмица.
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #49 -:
май 18, 2011, 08:13:24 »
soulless
, ми че той си дойде..
Ето още три дни имаш само като госпожица
Сега щом всичко е готово, си почини и релаксирай по масажи и подобни работи, ако имаш време, както кала направи, за да си отпочинала и спокойна на заветния ден
Пожелавам ти да бъде незабравимо!!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #50 -:
май 18, 2011, 10:33:28 »
То наистина си наближи вече
Пожелавам ти да успееш да разпуснеш малко преди Деня, за да му се насладиш максимално
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
май 18, 2011, 20:37:09 »
Момичета кокичета, привет отново
Хекси
, душа, изобщо не ти завиждам! Представям си да тръгна да пътувам, при това с цялата багажерия, ужааас, но за теб притеснения нямам никакви - ти си бойно момиче и ще се справиш повече от добре. Направо ти се чудя, но и радвам едновременно, на цялата енергия, но няма начин! - трябва да го изтраем този гърч още има-няма 3 дни
При мен няма толкова много чисто материални неудобства, но усещам вече, че започва да ме стяга притеснението, уж съм спокойна, обаче... не знам как ще спя в нощта срещу 22-ри
Освен да пийна биричка вечерта и да заспя блажено, за друго много не се сещам като решение
Но ще видим, кой знае, може и да съм върло спокойна, та чак да се учудя на себе си
Иначе за времето - уф!дано не вали наистина и все пак ще помисля за чадър - имаме един голям у нас, но е черен
, ама ако не намеря бял, ще минем с черен и толкова. Нямам нерви да мисля и чадър, все пак, а и разрових в нета - ами какво толкова, има хубави снимки на младоженци с тъмни чадъри...
Sonja, Tiama,
дано успея да разпусна наистина! Макар че аз съм малко от типа жени, пълни с енергия и най-добре релаксирам като се сбъркам от работа - по-добре да не ви изброявам колко вкуснотии сготвих днес, как овършах буквално цялата къща, та чак светна
, успях и на лекции да отида... Абе изобщо, направо светя като крушка от енергия и нямам търпение да идва 22-ри!
«
Последна редакция: май 18, 2011, 22:00:31 от soulless
»
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #52 -:
май 18, 2011, 21:54:02 »
Олеле, мила! 4 дена остават!!!
Знам, че всичко ще е наред и ще бъде много красиво!
Нямам търпение да ти кажа отново "честито"!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #53 -:
май 19, 2011, 21:18:28 »
О, Мони, винаги успяваш да ме трогнеш! Ами дааа, останаха само 2 дни реално, направо не мога да повярвам
, кога мина това време?! Иначе днес беше особено ползотворен ден - взехме си карта за десетдневна почивка в Несебър
(все някак го подминавам точно Несебър и съм адски щастлива, че се намери възможност да идем там... но не го броим за сватбено пътешествие, то ще бъде по-нататък, мислим за круиз, но ще видим...
, ходихме отново до ресторанта с кумовете (направо сме вече вечното присъствие там
, ама това е положението), уточнихме как ще разполагаме звуковата техника и разположението на масите на гостите (от него не съм особено доволна, но пък то е единственото възможно в нашия случай), мъж ми си купи вратовръзка за сватбата, а вкъщи дори го учих да танцува право и дунавско хоро
- ама бързо схваща, да ви кажа
И така, от толкова обикаляне и задачи направо капнахме днес, но поне сме доволни от резултата
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #54 -:
май 20, 2011, 07:49:12 »
soulless
, тъй като ние заминаваме и няма да имам възможност да пиша, то искам да ти пожелая един невероятен слънчев приказен сватбен ден!
Забавлявайте се максимално, защото минава като един миг просто!
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #55 -:
май 20, 2011, 08:27:55 »
soulless
, и аз няма да съм тук уикенда и искам отсега да ти пожелая много спокойствие и само хубави емоции!
Нека сватбения ден протече точно така, както си си го представяла и дори още по-хубаво -с много веселба и усмивки!!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
май 20, 2011, 11:42:22 »
Цитат на: Mariaid в май 20, 2011, 07:49:12
soulless
, тъй като ние заминаваме и няма да имам възможност да пиша, то искам да ти пожелая един невероятен слънчев приказен сватбен ден!
Забавлявайте се максимално, защото минава като един миг просто!
Мери
, благодаря ти много за пожеланията! Желая ви и аз слънчеви, щастливи дни в Анталия, насладете се максимално един на друг!
Цитат на: sonja в май 20, 2011, 08:27:55
soulless
, и аз няма да съм тук уикенда и искам отсега да ти пожелая много спокойствие и само хубави емоции!
Нека сватбения ден протече точно така, както си си го представяла и дори още по-хубаво -с много веселба и усмивки!!
Sonja
, мила, сърдечни благодарности! Дано наистина направим един красив и весел сватбен ден
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #57 -:
май 22, 2011, 08:49:30 »
Мила, soulless, честит сватбен ден! Желая ви една прекрасна сватба, много усмивки и само хубави емоции!
Активен
cherry_dream
Сватбар
«
Отговор #58 -:
май 22, 2011, 13:04:05 »
Весела сватба ви желая, много усмивки на този ден, бъдете все така влюбени и след това
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
май 22, 2011, 18:59:11 »
Слънчева и усмихната сватба ти желая.
Активен
Страници:
1
2