Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
март 14, 2025, 23:11:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на soulless - 22.05.2011г
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на soulless - 22.05.2011г (Прочетена 33191 пъти)
soulless
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на soulless - 22.05.2011г
«
Отговор #15 -:
април 28, 2011, 14:55:56 »
Момичета, ей ме на, и днес съм тук - да не повярваш
Огромни благодарности за пожеланията ви - вдъхват ми сили, а днес особено ми бяха нужни повече от всякога
Започнах страшно рано (необичайно за мен, аз си поспивам по принцип) деня, в 7 часа и свърших 100 неща - дори изгладих дрехите за утре и сготвих, а преди почерпката само ще притопляме (най мразя по време на купон да готвя, а пък точно на сватбения си ден да го правя, няма да стане
) и изобщо отдъхнах си засега. Остана ми да се заема с маникюра и съм почти готова за утре, остава само утре да впрегна маман и свекито да подреждат с мен масата и сме съвсем готови да се женим
Да ви кажа вече искам да минава - сигурно ще е много вълнуващо, но цялото това очакване и треперене дали всичко ще бъде наред, вече мнооого ме изнервя, искам вече да се женим най-после! Ще се включа по-късно или утре и, разбира се, ще пийна кафенце във вашата компания по традиция
Прегръдки!
Активен
nonnita
Сватбар
I'll be there till the end...
«
Отговор #16 -:
април 28, 2011, 15:01:50 »
soulless, тъкмо и аз да се включа в успокоенията и вдъхването на кураж и ей на ти си свършила почти всичко! Браво на тебе! Щом остава време и за кафенце, значи си повече от перфектна в подготовката. Аз не бях се информирала относно това, че ще подписвате толкова рано, но идеята ми се видя много добра. Така на 22 ще си празнувате без излишни притеснения относно подписи и тем подобни
Супер си го измислила
Стискам палци за утре и ще чакаме вече госпожата да се включи с отзиви и вълнения
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #17 -:
април 28, 2011, 15:10:18 »
soulless от все сърце казвам тези думи ...
Никой не може да живее живота си в обратна посока.
Гледайте напред - това е посоката на вашето бъдеще!
Споделяйте радостните мигове, подкрепяйте се в трудните моменти и
съградете и запазете нещо истински хубаво!
Пожелаваме ви прекрасен, страстен и изпълнен с радост живот!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #18 -:
май 01, 2011, 15:29:32 »
Момичетааа, ето ме, вече като госпожа Иванова
Най-после успях днес да вляза безпроблемно във форума, макар че спазих традицията и в петък мнооого исках да пиша сутринта тук, ама тц - нито онзи ден, нито вчера можах нещо да напиша, знаете защо. Нищо, важното е, че вече всичко е наред и мога да ви разкажа как протече подписването при нас
Сега, като трябва да го описвам, направо нямам думи - беше вълшебно, прекрасно, вълнуващо! Случихме на една култова, според мен, обредна служителка - София Андонова, която по принцип води ритуалите в залата на Леге, но поради ремонта там, ни ожени в зала Студентска
Имахме късмет наистина, защото тя е не-ве-ро-я-тен професионалист! - зарадва ни се много (ние все пак уважително се бяхме облекли красиво, с вкус, а не просто като за скромно подписване, както някои ходят по дънки и т.н.), изобщо посрещна ни много сърдечно, а самият ритуал води много емоционално и кратко, но съдържателно. На моменти забивах поглед в земята, защото думите й много ме разчувстваха и бях на косъм да се разплача, но се овладях
За малко да пропуснем да се целунем, защото шашнати чакахме да ни кажат, че младоженецът може да целуне булката
и понеже това естествено не се случи, кумът ни подсети да се целуваме, а после не можа да ни спре
Поснимахме се с родителите и кумовете в залата и тръгнахме да излизаме, Андонова ни дари здравец и ни плисна вода, за да ни върви все така, беше много мило и приятно наистина. Тук вече аз припомних на младоженеца, че трябва да ме носи и той спокойно си ме вдигна, през което време аз възторжено махах с крака
И така, направихме някоя обща снимка и се отправихме към вкъщи, където ни чакаше трапеза с почерпка, седяхме до към 9 часа (ритуалът ни беше в 4), беше много весело, след което продължихме на курбана на един приятел на мъжа ми (как хубаво звучи
), където получихме още поздравления, всички много ни се радваха, а и ние самите бяхме много щастливи. Мъжът ми се държи чудесно тези дни след подписването, видимо е много щастлив и постоянно ми повтаря, че съм прекрасна, изобщо и двамата сме безкрайно доволни и малко по-спокойни вече, след като сме направили тази решителна крачка... Чувството е уникално! Качих и малко снимки в албума ни, да ни видите щастливите физиономии
Прегръдки за всички ви
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #19 -:
май 01, 2011, 15:41:20 »
Честитоооо! Много вълнуващо е било! Желая ви дълъг и прекрасен семеен живот, сем. Ивановии!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #20 -:
май 01, 2011, 19:20:21 »
Soulles, честито мила! Желая ви дълъг и щастлив семен живот! Прекрасни сте и си личи колко сте влюбени, бъдете винаги толкова сладки
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #21 -:
май 01, 2011, 21:06:27 »
Честито и от мен! Бъдете много щастливи, красиво обичащи се и радващи се на дълъг семеен живот!!!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #22 -:
май 02, 2011, 08:48:12 »
Мими, Tiama, Tonina
, благодаря ви мнооого, момичета, за страхотните пожелания! Дай Боже наистина това вълнение и радост, които все още ни държат и двамата с младоженеца вече няколко дни
, да ни съпътстват през целия ни живот
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #23 -:
май 02, 2011, 11:03:39 »
честито и от мен
прекрасни сте, влюбени - щастливи, направо сияете
пожелавам ви все така да се обичате
и вече ще чакаме голямото праздненство
Активен
debora
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #24 -:
май 02, 2011, 11:26:51 »
soulless, честито.Пожелавам ви все така да се обичате
и да сте много щастливи.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #25 -:
май 02, 2011, 12:28:40 »
aх
г-жо Иванова
, честито! всичкото щастие на света!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #26 -:
май 02, 2011, 12:51:23 »
Честито, госпожо! Като четох разхазчето ти и изтрих една сълзичка от прилив на емоции:))))
Много се радвам за вас, надявам се всичко да ви върви по вода и голямото празненство да е изпълнено само с положителни емоции
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #27 -:
май 02, 2011, 19:33:36 »
soulless
, честито и от мен
Сияте от любов и щастие на снимките
Пожелавам ви и за напред да е така!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #28 -:
май 02, 2011, 22:41:28 »
Мила
soulless
, честито!
Пожелавам ви всичкото щастие на земята!!!!!!
Изглеждате толкова влюбени, че направо всичко ми се сви! Супер вълнуващо е!!!! Чак не знам как да ти го напиша! Ако беше пред мен просто бих те прегърнала!!!!!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #29 -:
май 03, 2011, 14:51:46 »
Момичета, думите няма да ми стигнат да изразя как ме разчувствахте с постовете си, прекрасни сте! Не че не го знаете, но аз пък държа да ви го повтарям, защото кой би съпреживявал щастието ми, ако ви нямаше вас, които разбирате напълно емоциите ми? Благодаря ви отново
И аз бих ви прегърнала, ако можех, заради разкошните ви пожелания, които прочетох и на моя младоженец, той също беше много трогнат! Иначе наистина сме много щастливи с младоженеца тези дни, дано задържим тази емоция поне още 30-40 години
Засега сме сравнително спокойни за Големия ден, движим си лека полека организацията, а и то малко остана, което ни дава увереност, че всичко ще е наред... Ще ви държа в течение как върви организацията, разбира се
, просто няма кой знае какви новости точно в момента, наслаждаваме се на първите дни като съпрузи и това е
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
7
Всички
Нагоре