Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 19:33:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 14
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 14 (Прочетена 176475 пъти)
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
Отг: "Покупки за бебето и детето" 14
«
Отговор #165 -:
април 26, 2011, 21:39:50 »
Аз пък купих такъв уокър, въпреки че сме още далече от този стадий
И не мога да кажа хубав ли е
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #166 -:
април 26, 2011, 22:31:54 »
Изглежда супер, защото така ще си слага играчки вьтре и ще ги пренася от едно място на друго
Много ми харесва
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #167 -:
април 26, 2011, 22:54:47 »
Ако въпросният уред ще се ползва с цел детето да проходи .... обезателно трябва да сте с мокет, да имате достатъчно място за бутане и не на последно място колеленцата трябва да се движат "трудно".При условие , че сте с балатум или паркет , нямате място и като го хване това чудо малкият юнак и като изхвърчи от ръцете му и става една олелия ....сополи, рев,издрани мебели.Моето мнение е че този вид "играчки" са за стабилни проходили и осъзнати деца . Дано съм от полза
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #168 -:
април 27, 2011, 00:50:55 »
Според моя опит
Vessi
е много права,на нас ни го подариха на годинката и може би след месец започна истински да се забавлява Мая с него и като гледам още "живот" ще има
,за мен това е добра покупка,стига да е в подходящия момент,аз бях пускала скоро снимка на нашия уолкър,който става после да се язди,доста практично и си го ползваме като 2в1
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати
«
Отговор #169 -:
април 27, 2011, 07:42:25 »
да, напълно съм съгласна, че това е покупка, която за да е полезна трябва да е в подходящия момент. За щастие за сега почти всичките ни покупки са така
В отношение на бутането разбрах идеята - но не е ли като проходилката или е малко по-нестабилно? Иска ми се да има място за играчки като това на Бастет, а също така да се ползва не само за бутане, но и за сядане като на Герито и не знам има ли такова чудо - търсенето ми продължава...
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #170 -:
април 27, 2011, 10:37:28 »
Уокър не съм ползвала, по принцип гледам да избягвам големите играчки поради липса на място
И аз обаче мисля, че е за вече проходило дете - дъщеря ми преди да проходи обичаше да бута стола или табуретката, които са по-тежки, но пак понякога ставаха фалове и падаше:)
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #171 -:
април 27, 2011, 21:01:40 »
Ние имаме уолкър на Чико, от който съм много доволна. Използвахме го преди и при самото прохождане около 10-я месец, в момента, когато Дари ходеше хваната за ръка (т.е. вместо ние да я държим, тя се подпираше на уолкъра). Извеждали сме я и по алеите в парка с него.
http://nataliyapetrova.multiply.com/photos/album/11/10-12#photo=137
http://nataliyapetrova.multiply.com/photos/album/11/10-12#photo=148
http://nataliyapetrova.multiply.com/video/item/21/21
След като започна да ходи без чужда помощ вече не му обръщаше внимание. Понякога се заиграваше с играчките отпред.
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #172 -:
май 03, 2011, 14:19:34 »
Момичета искам да ви попитам,кое според вас легълце би било по-удобно?
«
Последна редакция: май 03, 2011, 14:21:19 от rosit@
»
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #173 -:
май 03, 2011, 14:27:51 »
Росито
, за мен вторият вариант е по-добър и практичен. Можеш отгоре да повиваш бебето без да се сгъваш по легла и т.н. Стига да имате място за него, защото е малко по-дълго
Ние сме с ето това на Dizain baby и съм повече от доволна (въпреки че ако имаше още 4-5-10 чекмеджета щеше да е идеално
). Нашето се води цвят "крем".
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #174 -:
май 03, 2011, 14:35:41 »
Росито,то си е въпрос на лична преценка.Нашето легло е без повивалник.Но в банята съм сложила в/у пералнята повивалник и там се преобличаме и ми е супер удобно,защото не си представям как нааканите пампита ще ти сменям в спалнята, а после ще нося детето в банята за миене и обратно за повиване.Приготвила съм си необходимете дрехи ,хавлии ,памперси и мазила всичко ми е под ръка в банята и съм супер доволна.Та това си преценяваш ти сама
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #175 -:
май 03, 2011, 14:45:44 »
Цитат на: BASTET в април 26, 2011, 21:39:50
Аз пък купих такъв уокър, въпреки че сме още далече от този стадий
И не мога да кажа хубав ли е
Бастет,
чак сега видях уолкъра който си купила.
Тук в Швеция са адски популярни (много повече от паяците).Оливър с него се научи да върви.Паяка му беше пределно лесен и неинтересен. А с този дори и сега се занимава.Бута го, бяга след него,пълни си играчките там,разнася ги. Дори, когато ме види с прахосмукачката и бяга да си вземе количката .Явно движенията, с които я бута много му напомнят на моите с прахосмукачата. Много е забавно.Определено горещо го препоръчвам този уред
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #176 -:
май 03, 2011, 15:21:39 »
Аз съм за първия вариант на леглото. Това шкафче отстрани, върху което ще се повива бебето е много малко. Като почне да шава след няколко месеца и като порасне на килограми и сантиметри едва ли ще се събира там. Освен това първото легло ми се струва по- дълго, което в перспектива е по- добре. Един преносим повивалник ще ти свърши работа.
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364
«
Отговор #177 -:
май 03, 2011, 15:55:42 »
Роси
, и двете легла на външен вид изглеждат добре и сигурно и двете са ти еднакво сладки и мили, представяйки си ги с бебето в тях. За да ти е по-лесно при избора, най-добре си набележи основните критерии, на които искаш да отговаря леглото.
Например аз смятам за важни следните неща:
- да се регулира нивото на матрачната рамка (в началото е по-удобно бебето да е нагоре, за да не ти се налага да се навеждаш много, когато го оставяш в леглото. След като стане на определени месеци и започне да се изправя само, е по-безопасно матракът да е на най-ниското ниво)
- да е дървено
- да има колелца (за да го придърпваш към вас; а и за по-лесно почистване под него)
- предната решетка да може да се маха и слага лесно (за да е по-удобно, когато детето започне само да се качва и слиза от леглото)
- да е със стандартни размери (за да нямаш проблем с намирането на подходящ матрак и чаршафи)
Също така е от значение с колко място разполагаш и колко време мислиш да използваш леглото.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #178 -:
май 03, 2011, 16:48:44 »
Наистина е много относително и всеки сам си преценя удобствата и т.н.
Миенето в банята става, ако тя е отоплена и наблизо до спалнята, и ако умивалникът е достатъчно голям.
Ние сме с преносим повивалник в момента и не ползвам този на легълцето, но започна да ни умалява и най-много след месец ще минем на другия. Слагала съм я, не е по-малък от преносимия, а напротив
Първото легълце не е по-дълго. Снимката заблуждава, защото и под него са само две чекмеджета. Всъщност и двете кошари са еднакво дълги, просто втората има допълнително и скрин за повиване. Затова споменах, че е важно и дали има място в стаята.
Освен това второто се трансформира в детско легло като се махнат скрина и кошарата отгоре (дължината му мисля ставаше 160см
).Скрина остава да се ползва като шкафче от по-голямото вече дете, а задната табла на кошарата се обръща нагоре и служи за плот на бюро. Нашата също е на този принцип.
Друг плюс на второто легло е че има плътна табла отзад, тоест няма да става течение на бебето.
Дано сме ти помогнали, а не объркали повече,
Роси
«
Последна редакция: май 03, 2011, 16:50:49 от sunray
»
Активен
rosit@
«
Отговор #179 -:
май 03, 2011, 17:25:36 »
Определено ми помогнахте момичета...всяка една ми беше много полезна!Аз много ги харесвам и двете легла...единственно в първото не ми допада,че и от двете страни е с решетки,а на второто,че може би като се замисля ще ни дойде малко дълго,понеже стаята ни няма да е много голяма и сега ще падне още по-голямо омуване!
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...