Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 17:26:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 14  (Прочетена 176345 пъти)

mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 16, 2011, 17:18:39 »

Момичета, а как обличате бебоците вечер, когато са в такова чувалче? С пижамка, с боси крачета или?
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 16, 2011, 17:31:40 »

Ние нашия дреб с боди,пижамка и чорапки-тънки или боди + от целите пижамки тип гащеризонче.Но много често сутрин чорапките не са му на крачетата blum
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 16, 2011, 21:41:25 »

Аз обличам боди и от тези целите пижами или ако е с пижама (пак с боди отдолу) не слагам чорапи . Сутрин винаги са му топли крачетата  good
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #123 -: април 17, 2011, 10:59:32 »

Малко се повтарям с другите момичета, но и аз обличам боди с късо ръкавче и цяла пижама - гащеризонче. Пижами с панталон засега не ползвам, по-удобно ми е цяло гащеризонче. Не слагам чорапи, много става. Имам едни страхотни пижами от Mothercare - три в комплект - не бяха евтини, обаче си заслужиха парите - няма такова пране и такова слагане, купих и следващия размер.
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 18, 2011, 09:45:35 »

matsinka, люлка определено смятам, че ще ми е полезна. Не ми се дават обаче много пари, засега опциите са ми втора употреба от ибей или продавалника или нова от Mothercare; лимитът ми е около 150 лв. Ти твоята откъде я купи.
За mytoys.de - аз съм много доволна, оттам ни е столчето за кола Макси Кози, но е с доставка до Германия, поръчахме го като бяхме там за малко, май до България е повече пари доставката.
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: април 18, 2011, 23:07:44 »

Момичета искам да се допитам до вас за един уред...според вас нужна покупка ли е или ненужна? crazy
http://direct.asda.com/Hygiene-Plus-Nappy-Disposal-System/002656635,default,pd.html
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #126 -: април 19, 2011, 07:05:26 »

rosit@,ако имаш възможност и ти харесва,си го купи. За мен беше излишно да си имам контейнер за пампите. Свалям,в торбичка и хвърлям. Но ако имаш излишни парички-определено си е гъдел. Колко неща ще намериш още интересни, и колко после ще се чудиш за какво си ги купила:))
 В момента имам три аспиратора за нос-различни. Купувам,после харесвам друг. Накрая купих спрейче за нос и те сами си изтичат:)
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #127 -: април 19, 2011, 08:22:40 »

Роси,абе пиши какво е това чудо,така от снимката нищо не мога да разбера ,а и от англиски не разбирам
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #128 -: април 19, 2011, 08:40:33 »

Аз имам такъв кош от самото начало и ми е една от любимите покупки. Няма миризми, няма нищо. Кошът си стои в нашата спалня до кошарата на Бо и си сменям детето без да разнасям миризливи пампи до общия боклук. Е трябва да го зареждаш с филтри, но определено си е удобство и смятам да го ползвам още дълго.
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 19, 2011, 08:51:37 »

И на мен този кош за памперси много ми харесва, но при нас няма къде да стои, освен в банята, пък там няма особена необходимост от него:) Иначе е важно ако ще го поръчваш да провериш дали има откъде да си купуваш допълнителни пълнители. Аз ползвам обикновен кош за боклук, като памперсите слагам в ароматизиран плик и няма неприятна миризма.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 19, 2011, 08:58:09 »

И на мен този кош за памперси много ми харесва, но при нас няма къде да стои, освен в банята, пък там няма особена необходимост от него:) Иначе е важно ако ще го поръчваш да провериш дали има откъде да си купуваш допълнителни пълнители. Аз ползвам обикновен кош за боклук, като памперсите слагам в ароматизиран плик и няма неприятна миризма.

Какви са тези ароматизирани пликчета? Някъде четох, че не било добре да се използват тези контейнери, защото памперсите трудно се разграждат и тези торбички допълнително забавят процеса и става съвсем вредно за околната среда. Не че съм някакъв природозащитник, изявен, но все пак  tease
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #131 -: април 19, 2011, 09:19:38 »

И аз съм фен на тези ароматизирани торбички и чували. Само горски плод купувам и няма миризми. И чувалите за боклук купувам такива.
Капризче-обикновени торбички и чували, жълти-забравих на какво миришат, розови-горски плод. Аз купувам на БГ фирма,не са много по-скъпи.
Не казвам,че не е хубав, просто за мен бяха излишни пари.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #132 -: април 19, 2011, 09:40:22 »

А ясно....Такъв кош ми предлагаха и тук 50 евро.Но една моя приятелка си събираше памперсите в една торба на терасата.Още повече ,че тук с това разделно хвърляне на отпадъците има специално място за тях.Въобще не съм се замисляла да купувам или не това чудо.В банята където са нещата за баня на Марти и памперси за смяна, имам една малка торбичка в нея слагам през ноща ако нещо се наложи ,иначе просто сменям бебо и после на терасата хвърлям пампата.Аз детето го преобличам в банята не в спалнята,имам приятелки които си къпят децата в спалнята,там ги преобличат и  сменят памперси.Ама така ще ме заболи кръст и гръб все свита на двеи избрах да си сложа поставката за преобличане в банята
« Последна редакция: април 19, 2011, 09:42:59 от juji » Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: април 19, 2011, 09:45:46 »

И аз имам кош ,подобен на този от снимката,но без палнители.Използвам го с малко по-различна цел.В него събирам многократните пелени.Защото имаме 16 броя за около 2-3дни и няма как да ги събирам в пералнята,а в него ми е удобно,защото те са само напишани,но като стоят 1 ден и мирише на пиш (ако ги събирам в леген или в пералнята).
Но самите касети за този кош също са скъпички. sad тук една е около 6-8 евро и стига за половин кашон от еднократните пелени.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 19, 2011, 09:55:11 »

Цитат
Момичета искам да се допитам до вас за един уред...според вас нужна покупка ли е или ненужна?
http://direct.asda.com/Hygiene-Plus-Nappy-Disposal-System/002656635,default,pd.html
Аз го имам това чудо smile От една страна е удобство, но от друга е ненужен разход според мен. Пълнителите струват по 15 лв и стигат за 15 дни приблизително. Сега съм при родителите ми и не си я взехме тази кофа и не по - лошо си хвърлям в обикновежа кофа. Стига да има кой да хвърля боклука всеки ден мисля, че не е нужна тази екстра  good
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: