Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 18:55:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 69466 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: юни 09, 2011, 22:38:01 »

Имам един въпрос бъдещи и настоящи мами! Както казах ми предстои секцио,обаче моя лекар твърди,че не е необходимо да си правя изследвания за алергии,а аз четох някъде,че трябва!
Моля помогнете ми!
Моето секцио бе планирано и сутринта преди да ме оперират ме драснаха по ръката с 2 игли и май в това се състоеше теста за алергии.Иначе преди това не са ми правили абсолютно никакви други тестове  girl_wink Спокойно,всичко ще мине наред,не се притеснявай от нищо!Казвам ти го 7 дни след моето секцио!
В момента все едно не съм оперирана,честна дума!А знаеш ли и аз как се притеснявах  girl_impossible Всичко е било напразно!Абсолютно поносимо е и никак не е страшно  give_rose
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #226 -: юни 10, 2011, 10:30:16 »

mgoranova, на мен така ли ми се струва или само ние с теб двете от тази темичка сме още 2 в 1 ?!  scratch one-s head
Ти как се чувстваш, при мен не моменти подготвителните контракции са доста болезнени, но все още са си хаотични, особенно вечер са най-интензивни. Иначе на бебка й е вече много тясно и като почне да рита си ме боли яко  tease. На 14-ти съм чак на преглед, а вече почвам да ставам много нетърпелива, колкото повече наближава, толкова повече се дразня, че не иска да излиза вече  pardon
« Последна редакция: юни 10, 2011, 10:35:10 от Nastiq » Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: юни 10, 2011, 10:41:49 »

Nastiq, права си. Остнахме си двечките...Аз дори и болезнени подготвителни контракции нямам  pardon Чак почвам да се плаша това нормално ли е. Хич не искам да пренасям! А и ако се наложи предизвикване на раждането  shok Аз съм на преглед на 13-ти, тогава ми е и термина, дано дотогава се раздвижат нещата. Завиждам на всички мами гушнали бебоците си, искам и азззз!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: юни 10, 2011, 11:19:19 »

mgoranova, спокойно - аз преди раждането не знаех що е това контракция! Така че няма проблеми! Като дойде моментът, ще разбереш!  Wink А за пренасянето - и аз се бях притеснила, че натам вървят нещата, ама си родих 2 дена преди термин.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: юни 12, 2011, 06:27:40 »

mgoranova, Nastiq, как сте? give_rose
Искрено се надявам да има развитие при Вас и скоро да ни покажете сладки бебчета  heart
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**

« Отговор #230 -: юни 12, 2011, 14:48:12 »

Anichka аз все още съм си тук с томбачето  blum Никакви признаци, въпреки, че прословутата тапа ми падна преди седмица....развитие никакво  nea. Имах контракции до преди няколко ден, сега и те спряха  tease абе инат ще излезе тва дете. А на мен ми омръзна, който ме види да ме пита защо още не съм родила, включа си скайпа и от там: "Роди ли, та роди ли?" във фейсбук същата работа....вече съм инвизибъл навсякъде  Wink  Във вторник съм на преглед, да видим какво ще ми кажат, изкренно се надявам да не дочакам вторник  Wink
Иначе редовно си влизам във форумчето и ви чета, но няма с какво да се похваля smile
За mgoranova не знам нищо, стискам палци поне тя да гушка малко, сладко бебче  Baby
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: юни 12, 2011, 17:05:10 »

Nastq, не им обръщай внимание на хората. Имаш време до термин, спокойно, радвай се на последните бременни дни!
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: юни 13, 2011, 07:20:47 »

Nastiq, извинявам се, че и аз те проверявам.  blush
Една приятелка тук отначало се беше адски амбицирала да му помогне на нейното бебе да излезе. Нищо не се получи. Лекарката реши да й предизвика раждане в 39 - милата стоя един ден в болницата и даже болезнени контракции не получи. Прибра се по живо и здраво в тях и изкара още една седмица... crazy
И накрая му каза на бебока си да прави каквото пожелае  tease
Сега се радват на един 4кг Крис  heart

Бременна няма да останеш, спокойно. Наистина си имаш време до термин.  good
« Последна редакция: юни 13, 2011, 07:23:44 от Anichka » Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: юни 13, 2011, 07:48:09 »

Мдаа, и аз се пробвах да изгоня по-рано бебката, ама нищо не помогна - нито увещания, нито целодневно месене на козунаци, нито целодневни разходки по улиците, нищооо - само не се пробвах да се кача пеша до 13-тия етаж...  girl_wink Даже се тъпчех с ананас, поръсен с канела и какви ли не глупости. А това: "Ти няма ли да раждаш вече?" "Да не си родила?" и т.н. - тези въпроси почнаха още от началото на 9-ти месец. Но на мен не ми пречеха особено всъщност. Просто го приемах за нормално - ми така де, и аз да бях от другата страна и аз щях да тръпна в очакване за голямата новина!  pardon
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**

« Отговор #234 -: юни 13, 2011, 10:50:10 »

Момичета тук съм още и бебка също си е в гарсониерата, явно й е топло и удобно, ама не знам как не й е станло тясно до сега  Xixixi
На хората спрях да обръщам внимание, а и последните дни почти не съм излизала и не съм се виждала с никой, все си намирам някаква друга работа. И аз пробвах какво ли не да излезне по-рано бебка, но резултат - никакъв,  ама като знам аз какъв инат съм, а татито два пъти по-голям, бебка показва характер още преди раждането.  sarcastic Пък и малко остана до термина, вече не бързам, все някога ще излезне  pardon.
Утре съм на преглед да видим доки какво ще каже.

mgoranova, нещо се губи, видях, че е влизала днес, дано да има хубави новини  heart
« Последна редакция: юни 13, 2011, 10:53:06 от Nastiq » Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: юни 13, 2011, 22:44:45 »

Цъ, за съжаление си чакам още.
Бях на преглед в болницата, тоновете са отлични, контракции не засичат, съответно не ми направиха вагинален преглед. Следващият преглед е в събота, стискайте палци да тръгнат нещата преди това, защото ме обхваща една депресия...
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: юни 14, 2011, 10:25:05 »

Mgoranova, Nastiq,
дано бебоците да се размърдат- навън е толкова хубаво  girl_wink.
Стискам палци скоро да ги гушкате  Momy
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: юни 14, 2011, 10:41:32 »

Честито на всички който вече гушката бебчетата си  give_rose give_rose give_rose  
И кураж за всички който все още са в трепетно очакване  smile
А относно темата за секциото -аз изобщо не съжалявам че родих така .Болеше деня след операцията докато се раздвижа и до там ,дърпаше първата седмица и сега дори и не се сещам за нея  smile
Ето ни и нас  smile

* 0108.jpg (57.1 KB, 448x336 - видяно 226 пъти.)
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**

« Отговор #238 -: юни 14, 2011, 18:58:59 »

savka , голяма красавица е малката  girl_in_love. Много хубавко, бяло и пухкавко бебе и как сладко спинка идва ти да го гушнеш и да не го пуснеш  Baby
bejkite , мерси за палците, дано да е скоро, че мен 7 дни ми се виждат цяла вечност  give_rose
mgoranova и аз бях в голяма депресия миналата седмица, само лежах и чаках контракции и се нервирах на всичко, ама сега гледам да се занимавам с нещо и да не мисля за това, както се казва - съдба. Днес цял ден се разхождах след прегледа, снощи бях на барбекю в едни приятели, утре съм намислила ако е хубаво времето да си пооправя малко цветята и да си ги пренаредя на терасата, че слънцето става много силно вече ..... и така, определено се разсейвам и не мисля за раждането  girl_wink
Момичета имам един въпрос, доки днес ми каза, че съм имала албумин в изследванията, някой може ли да ми даде повече инфо по този въпрос, опасно ли е?
Предварително благодаря  give_rose
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: юни 14, 2011, 20:48:24 »

Nastiq, mgoranova, само да кажа, че мислено съм с вас, момичета.
Радвайте се на коремчетата, докато ги имате и не бързайте - после всичко лети скорострелно.  smile

Савка, малката е голям бонбон!
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: