Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 13:47:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Kala - 09.04.2011  (Прочетена 29647 пъти)

sonja
Сватбар
Публикации: 167

« Отговор #45 -: април 05, 2011, 10:33:26 »

kala, радвам се, че сте си изкарали хубаво на моминското! smile
А за нервите, няма как, то накрая е неизбежно, но се опитай да си по-спокойна, аз например като усетя, че се стресирам и започвам да си мисля за медения месец в Италия, как ще сме си само двамата, ще е супер спокойно и романтично.. и се поуспокоявам smile  girl_in_love
Може и ти да пробваш тая тактика, и най-вече гледай да правиш всичко за собствен кеф и да се чувстваш добре, а не да угаждаш на разни роднини и прочие, да ти се качват на главата и накрая да не можеш да се забавляваш пълноценно на празника smile
стискам палци всичко да мине супер, както си го представяш и да падне веселба   Party time CHEERS
Ще чакаме включване след това да разкажеш страшно ли е..  ROFL
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #46 -: април 05, 2011, 14:48:17 »

оо кала, миличка радвам се, че е било супер на партито  yahoo
не се стресирай, а гледай по спокойно да я караш, наслаждавай се на моментите, че не остана  Oh my ... , само 4 дни  shok
когато имаш възможност споделяй с нас как вървят нещата
и аз така се вълнувам за всяка една от нас като наближи  момента cray  Сватбаааа
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: април 06, 2011, 19:22:21 »

Много се развълнувах около нещата , които си споделила... Bravo и се радвам , че всичко върви по план smile Почивай повечко тези дни и се наслади на сладкото вълнение което усещаш butterfly Целувки
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: април 06, 2011, 19:48:49 »

Здравейте момичета
След натоварените понеделник и вторник вече всичко е готово и днес деня си беше само мой - бях на пробна и останах много доволна Makeup
После се наградих с една парна баня и едночасово масажче в един спа център, та сега се чувствам много релаксирана.
Дано само да не ни вали много в събота, че да можем да си изпълним плановете за снимки и тези на кумовете по разиграването на младоженеца sad
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #49 -: април 06, 2011, 20:02:20 »

Браво за прическата!  Bravo

Времето ще е хубаво, не се притеснявай! Ще имате страхотна фотосесия и страхотна сватба!
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 07, 2011, 10:08:23 »

Kala, хубаво ще е времето, няма да има дъжд:))) Много хубаво, че си отпочинала преди големите емоции.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 08, 2011, 09:40:26 »

Kala, миличка, ние заминаваме с любимия на един спа-уикенд (започнаха да валят нашите сватбени подаръци blum) и през уикенда няма да съм на линия, затова ми се иска отсега да ти пожелая слънчев, много усмихнат, безкрайно щастлив и незабравим сватбен ден, през който да покажете на всички колко много се обичате и как любовта ви винаги ще е толкова свежа и силна. Много виртуални прегръдки от мен! give_rose
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 08, 2011, 13:51:39 »

Олеле, Кала! Утре е денят!!!! tease Пожелавам ти най-вече довечера да можеш да заспиш-това май е най-важното за всяка една от нас предишната вечер! sarcastic И утре да не забравиш традицията да пийнеш кафенцето си с нас! А за самия голям ден ти пожелавам всичко да мине по вода и де бъде един от най-щастливите ти дни в живота!!! give_rose
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 08, 2011, 18:06:58 »

Здравейте момичета,
благодаря за прекрасните пожелания give_rose give_rose give_rose
Аз съм неочаквано спокойна и също се надявам да се наспя, но ще видим  pardon
Ще се опитам да се включа сутринта, въпреки че часът за прическа ми е в 10 и доста раничко ще се започва с приготовленията Girl_hide
Целувки на всички give_rose
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #54 -: април 08, 2011, 20:27:38 »

Ох, Kala, то не останало   danceg От утре ще си в клуба на Госпожите  girl_wink Пожелавам ви незабравим и страхотен ден, и да разказваш после, ще чакаме blum
П.П Дано успееш да заспиш, поне малко!  smile
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #55 -: април 08, 2011, 20:54:13 »

Каличка пожелавам ти всичко най-хубаво, прекрасен слънчев ден и само "Love is in the air"  да има  yahoo danceg chee, само положителни емоции
ще чакаме да разказваш  smile
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #56 -: април 08, 2011, 23:38:26 »

Миличка, днес е големият ти ден  yahoo Пожелавам ти един прекрасен ден, по-хубав от този, за който си мечтала, много усмивки и слънчице в небето give_rose
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 09, 2011, 08:01:49 »

Добро утро момичета!
Денят дойде /за мен още в 5ч  Girl_hideweddingday
Все пак направих 5 часа сън, което пак е добре. Пия кафенце, влизам в банята и после марш на фризьор и гримьор  girl_wink
Ох, как ми пепериже под лъжичката, ако знаете ....  Eeager Дано не се разплача от вълнение като дойде младоженеца и моментът, в който да кажем 'да'

Благодаря ви за хубавите пожелания отново и до скоро във форума вече като госпожа  Flower
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 09, 2011, 09:37:31 »

Добро утро и от мен smile

Много ранобудна булка имаме. Пожелавам ти една щура и красива сватба, изпълнена с много емоции и незабравими моменти. Спокойно го давай без сълзи и сополи  blum. Хайде чакаме те вече като госпожа - с една голяма торба снимки.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #59 -: април 09, 2011, 10:00:43 »

Сватбаааа  Хайдееееее! Желая ви прекрасен, незабравим ден! Забавлявайте се и не му мислете много-много!  Party time
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: