Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 11:26:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Kala - 09.04.2011
Страници:
1
2
3
...
7
[
Всички
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Kala - 09.04.2011 (Прочетена 29579 пъти)
Hekseskud
Професор
Сватбата на Kala - 09.04.2011
«
-:
март 10, 2011, 14:31:08 »
Kala, остана по-малко от месец, душа! Днес четох из форума и случайно видях подписа ти, че остават 29 дни - дано не съм объркала датата! Хайде споделяй как е настроението и как върви подготовката! Пожелавам ти леки приготовления и мнооого усмивки.
«
Последна редакция: март 10, 2011, 16:48:52 от Hekseskud
»
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
Отг: Сватбата на Kala - 08.04.2011
«
Отговор #1 -:
март 10, 2011, 16:23:00 »
Цитат на: Hekseskud в март 10, 2011, 14:31:08
Kala, остана по-малко от месец, душа! Днес четох из форума и случайно видях подписа ти, че остават 29 дни - дано не съм объркала датата! Хайде споделяй как е настроението и как върви подготовката! Пожелавам ти леки приготовления и мнооого усмивки.
Ех, супер - имам си темичка, много благодаря
Само една грешчица - сватбата е на
9
април!
Активен
kala
Сватбар
Отг: Сватбата на Kala - 08.04.2011
«
Отговор #2 -:
март 10, 2011, 16:30:34 »
Hekseskud, видях снимки от твоята сватба - много оригинална и чаровна булка си била! Пожелавам ви много семейно щастие и нестихваща любов
Иначе за моята сватба почти всичко, което може е готово. Чакам бижуто си да пристигне тези дни. Остана ми само да си намеря цвете за косата.
Може ли да те питам твоето от къде е? Много е красиво и не е като тези които виждам навсякъде по магазините
Относно настроението - изпитвам толкова много и различни чувства - вълнувам се, притеснявам се, радвам се, плача....абе женска му работа
«
Последна редакция: март 10, 2011, 16:37:33 от kala
»
Активен
Hekseskud
Професор
Отг: Сватбата на Kala - 09.04.2011
«
Отговор #3 -:
март 10, 2011, 17:00:13 »
Поправката направен!
Много се радвам че сте напреднали с подготовката.
Цветето е купено от Солун, съвсем случайно от едно магазинче за джунджурийки. Подобни видях и сега на екскурзията ми в Будапеща. Мисля в София, Варна, Пловдив могат да се мернат такива в ''Bijou Brigitte''. Ако си от някой от тези градове - там е алтернативата за такива големи цветя, които изглеждат що годе добре
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #4 -:
март 11, 2011, 21:00:25 »
Ехааа
kala
и ти си имаш темичка вече
. Не останало до събитието, сега ще се изтърколят дните. Сподели какво си решила за косата
Спомням си, че имаше някакви колебания за прическата.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #5 -:
март 11, 2011, 23:17:10 »
eхаааа още една пролетна булкааааа
остава най-прекрасното време преди най-прекрасния ден, очакваме те с нетърпение в отбора на госпожите!
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #6 -:
март 14, 2011, 09:22:24 »
Ех, не остава, момичета
Като пиша във форума и после все гледам в подписа колко дена остават /не че не знам и милото всеки ден почти ми ги брои, но все пак.../
Иначе за прическата се спрях на междинна - хем отзад ще е вдигната нещо като кок под, който ще захвана булото и отстрани ще пада част от косата - в галерията си имам снимки за избраната прическа.
Иначе в петък ми пристигнаха бижутата и сега се чудя дали няма да е прекалено ако забуча и цвете в косата, че те самите са доста пищни ми се струва
Булото ще се свали веднага след ритуалната зала, така че то и цветето няма да са много , но с бижутата...
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #7 -:
март 14, 2011, 10:00:02 »
Kala, много хубава идея за булото:) Аз не съм особен привърженик и ми харесва, че все пак ще уважиш традицията, но после ще то е свободно за купонджийската част
Иначе при по-обемни бижута наистина едно по-голямо цвете би развалило баланса - поне на мен така ми се струва, де...примерно моето цвете беше доста голямо, но аз се спрях на много семпли обеци, а и нямах никакво колие. Така се акцентира на цветенцето. Но в случай, че си се постарала с бижутата - можеш да пробваш с по-малко и семпло, което да не акцентира и да запази ефекта на готините бижутца, но все пак да не изневериш на идеята.
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #8 -:
март 14, 2011, 10:03:04 »
Цитат на: Hekseskud в март 14, 2011, 10:00:02
по-малко и семпло, което да не акцентира и да запази ефекта на готините бижутца, но все пак да не изневериш на идеята.
Май, май и аз така съм го замислила....
Има едни малки цветенца 'лотусчета', които ги продават за закичване на гости, но мисля че може и за тази цел да ги използвам, но така че да не се виждат отпред едновременно с обеците
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #9 -:
март 14, 2011, 15:11:00 »
честита темичка kala
скоро ще си имаме още една госпожа
как върви подготовката, още какво ви остана не свършено?
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #10 -:
март 14, 2011, 15:50:01 »
Благодаря ви момичета и госпожо
Понеже организирам отдалечено сватбата, за в момента всичко, което е трябвало сме направили. Взела съм си една седмица преди сватбата за да доорганизирам нещата - уточняване на броя на гостите, разположението им, поръчка /финално/ на тортата, пилето и тортата за кумувете и естествено малко женско разкрасяване и релакс
Сега само си правя списък с нещата, които трябва да си взема като пътувам за там и какво трябва да се свърши, за да не пропусна нещо
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #11 -:
март 17, 2011, 09:26:56 »
Kala, я сподели как се справяш с организацията от разстояние? В момента съм запалила обувките за организиране на сватба от разстояние и да си призная - бая напрежение се натрупва. Ако не е тайна - в кой град ще бъде събититето?
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #12 -:
март 17, 2011, 10:28:58 »
Ние и двамата сме от Ямбол, но живеем в София от години. Та сватбата я организирахме доста лесно, но това е защото сме били на няколко сватби в Ямбол. На последната /когато бяхме кумуве/ много ни хареса всичко - ресторанта, DJ-я, фото/видеото и тортата и като получих моето предложение решихме, че ще е там и звъннах на приятелката си , даде ми всички контакти и директно се свързах и запазихме въпросните неща, не съм обикаляла да разглеждам други опции
Останалите неща - хотела за гостите, украса и т.н. бяхме възложили на мамите
и те разучават всичко, а ние като си ходим веднъж месечно само запазваме, ако те не са го направили вече
Така последният път си бяхме там между 3-6 март и запазих часове за фризьор, гримьор, харесахме и уговорихме тортата, уточнихме украсата, капарирахме оркестър за вземането /пак за всичко с контактите от приятелката ми/ и се срещнахме с DJ-я за да обсъдим музиката и кое как протича
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #13 -:
март 17, 2011, 11:17:39 »
Е, много добре! Виждам, че доста добре се справяте. А с помощ на родителите е супер. Аз имам една майка и кума.
С каква прическа ще си?
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #14 -:
март 17, 2011, 14:10:28 »
Мисля да е вдигната отзад в някой по-раздвижен кок и част от косата да пада отстрани. В галерията съм си сложила снимка. Вместо това голямо цвете ще са три малки, които си взех онзи ден - те са розички много изчистени с по една перличка в средата. Само искам да не ми накъдрят и фиксират много като 'клечки' падащата отстрани коса, че не ми се връзва с останалата визия
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #15 -:
март 22, 2011, 14:28:18 »
Kala, много хубава прическа
А каква ще е роклята?
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #16 -:
март 22, 2011, 15:34:18 »
Благодая ти
Hekseskud
, дано се получи добре. Сега нещо съм се замислила дали да не се боядисам /към момента съм естествена но в миналото съм била и руса и червена и черна...с всякакви нюанси
/, но се притеснявам ако не се харесам че няма да има време за пребоядисване
Иначе роклята ми е вталена до ханша с дантела на бюста и на коланчето на ханша, надолу е с напластени тюлени воали - много ме влече този тюл...като балеринка се чувствам
Подобна е на тази на снимката, само че е с повече обем долу понеже предпочетох да има обръчи за по-лесни походка и танци
Коланчето е същото, а цвета е шампанско
рокля.jpg
(27.71 KB, 320x480 - видяно 297 пъти.)
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #17 -:
март 22, 2011, 15:37:03 »
Ти описа мечтаната от мен рокля
Именно голяяяма тюлена рокля ми е на сърцето, дано да ми седи добре, че това ми е притеснението - нисичко съм.
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #18 -:
март 22, 2011, 16:00:52 »
once_upon_a_time
, според мен няма значение това - важно е да е съразмерна роклята. Ако вдигнеш талията /да не е долу ниско на ханша както моята/ издължава. Понеже аз съм височко и дългокрако за разлика от мъжлето, не търсех такъв ефект и даже ще съм с абсолютно равни обувчици за да сме си на една височина
Снимки на моята рокля ще пусна след сватбата, че тук като пуснах веднъж имаше едно мнение че много била 'простеела' роклята ми и не ме свърташе после сума време
, въпреки че е ясно че всеки си има различен вкус и визия за това как трябва да изглежда, много ми стана кофти
«
Последна редакция: март 22, 2011, 16:34:08 от kala
»
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #19 -:
март 23, 2011, 10:36:24 »
Kala, роклята е чудесна, душа! Много изискано изглежда и според мен ще си чудесна с нея:) Чакам да постнеш след сватбата
)
За косата, според мен ако нямаш конкретен план за цвят - не рискувай, за да не се чудиш в навечерието на деня какво да се правиш. Ако си с естествен кестеняв цвят според мен ще стои много добре с цвят шампанско.
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #20 -:
март 23, 2011, 13:22:20 »
Момичета, нямам търпение да идва вече
Всичките ми притеснения покрай това каква рокля да си взема, дали ще ме харесат с нея, кой какво ще си помисли и каже и т.н. вече отминаха и съм безкрайно нетърпелива да дойде деня да си направим купона
А после сме си планирали 10 дена в Италия и после и Гърция, Австрия.... така до септември все хубави емоции ни чакат
След това се надявам и други приятни изненади да ни се случат
Love is all around
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #21 -:
март 23, 2011, 13:24:55 »
Кала
, почти не остана
Цветенцата са много нежнички. Браво
Аз ти казах и преди, че роклята ти е прекрасна
Хич, не обръщай внимание. Да ти подшушна, че в началото на месеца поръчах моята - подобна на твоята, но без обръчи, че нали има цепка и нямам вече търпение да си я облека
Снимки задължително искаме след сватбата
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #22 -:
март 23, 2011, 13:38:16 »
Цитат на: pinkbird в март 23, 2011, 13:24:55
Кала
, почти не остана
Цветенцата са много нежнички. Браво
Аз ти казах и преди, че роклята ти е прекрасна
Хич, не обръщай внимание. Да ти подшушна, че в началото на месеца поръчах моята - подобна на твоята, но без обръчи, че нали има цепка и нямам вече търпение да си я облека
Снимки задължително искаме след сватбата
Благодаря ти
pinkbird
Честито и за твоята рокля!
много ти се радвам че си я хареса и поръча без излишни емоции и душевни борби, които аз водех със себе си
Добре че бяха моите приятелки да ме вкарат в пътя
Голяма еуфория ме е обхванала, въпреки завидните количества уиски снощи да полеем рожденния ден на милото ми и едва 5 часа сън
днес съм пърхаща от сили и щастие..просто така!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #23 -:
март 23, 2011, 14:48:36 »
Кала, много се радвам и аз за теб, не слушай никого, който ти приказва глупости, въпреки че не съм видяла роклята ти сигурна съм, че е много хубава, една булчинска рокля не може да простее особено ако е на прекрасно момиче
как няма да пърхаш, та то не остана време
изглеждаш спокойна,така и трябва, браво
имате ли още нещо за довършване и/или купуване?
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #24 -:
март 23, 2011, 15:20:38 »
Цитат на: Morning_Flower в март 23, 2011, 14:48:36
Кала, много се радвам и аз за теб, не слушай никого, който ти приказва глупости, въпреки че не съм видяла роклята ти сигурна съм, че е много хубава, една булчинска рокля не може да простее особено ако е на прекрасно момиче
как няма да пърхаш, та то не остана време
изглеждаш спокойна,така и трябва, браво
имате ли още нещо за довършване и/или купуване?
Благодаря ви момичета ,че сте толкова мили
Аз също мисля че всички ще сме хубави булки, защото щастието краси човека, а ние сме толкова щастливи че сме си намерили половинките. Милото, въпреки че знам че основно заради мен предложи да се оженим, защото знае че държа на това, сега толкова е развълнуван и постоянно брои дните които остават докато стана 'неговата женичка'
Иначе ни останаха медицинските - големи лутаници, все различни неща ни казват но ще ги оправим. На 4-ти трябва да подам документите - декларация, медицински /сега само дата и час имаме запазени/. Понеже не сме там, мама ходи от време на време да ги прослушва да не измислят някоя нова глупост
Но и това не ме шашка- най-много да не ни венчаят и да си направим само купона
Стискам палци и при вас момичета нещата да вървят добре
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #25 -:
март 28, 2011, 13:26:52 »
Последна работна седмица преди да стана госпожа
и само 12 дена....
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #26 -:
март 28, 2011, 14:37:47 »
ooo каличка то не остана, представям си какво вълнение е при теб
аз тези дни обикалях за рокли, и дори успях да пробвам една (от абитюриентки едва се вредих) та от вълнение след това цял ден не можах да се успокоя
, а при теб вече наближи момента
а как сте с медицинските, оправихте ли ги вече ?
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #27 -:
март 28, 2011, 14:48:01 »
Цитат на: Morning_Flower в март 28, 2011, 14:37:47
ooo каличка то не остана, представям си какво вълнение е при теб
аз тези дни обикалях за рокли, и дори успях да пробвам една (от абитюриентки едва се вредих) та от вълнение след това цял ден не можах да се успокоя
, а при теб вече наближи момента
а как сте с медицинските, оправихте ли ги вече ?
Извадихме си медицинските в санус на пиротска и в другия понеделник на 4-ти трябва да занеса документите в общината. Ако са наред, ще ни венчаят
Иначе аз съм учудващо спокойна, направо като затишие пред буря
В петък моите момичета ми организират моминско парти и ще пада купон
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #28 -:
март 28, 2011, 15:09:42 »
еха
ще разказваш после как мина
Активен
teoDorra
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #29 -:
март 28, 2011, 15:43:52 »
Kala следя с интерес темичката ти и като прочетох за моминското парти не се стърпях и аз да се разпиша тук
...... подбрала си прекрасни неща за сватбата, всичко е невероятно просто
спокойни оставащи дни до големия ден ти желая и едно лудо моминско парти
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #30 -:
март 28, 2011, 20:23:37 »
Хайде и аз тук! Браво на вас, че сте толкова бързи и евала за спокойствието!
А медицинските колко време ви отнеха?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #31 -:
март 29, 2011, 01:00:02 »
Миме
в най-лошия случай 2 дни
Кала
мале то не останало, боже аз преди има-няма месец бях на твоето място и се опитвах да запазя хладнокръвие, ама изпитвах едно такова прекрасно-невероятно вълнение, леле как ти завиждам, искам пак!
наслаждавай се на всеки един момент до твоят голям ден, а ние тук ще подготвим комитета по посрещането в клуб "Млада съпруга"
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #32 -:
март 29, 2011, 07:49:10 »
Цитат на: Mariaid в март 28, 2011, 20:23:37
Хайде и аз тук! Браво на вас, че сте толкова бързи и евала за спокойствието!
А медицинските колко време ви отнеха?
Mariad
, медицинските ни отнеха 30мин на милото понеже му правиха кръвните изследвания и чакаше резултати и 5мин на мен, защото аз отидох с готови кръвни изследвания /имах ги понеже дарявах скоро кръв/. Това става в Санус, на Пиротска 10
Момичета, много е вълнуващо и част от заслугата е на вас. Въпреки че не се познаваме, всички споделяме общи емоции и е много приятно
Аз наистина съм спокойна, но като си помисля колко е близо едно такова чувство ме обзема...
Другата седмица съм си взела отпуск и смятам да се отдам на удоволствия - масажчета, спа и т.н. Е, има и разни нещица покрай сватбата да свърша и да се чуя с разни хора само за всеки случай, но не са много.
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #33 -:
март 29, 2011, 09:17:46 »
Ех kala, благородно ти завиждам, че денят е почти наближил
А за спокойствието
, аз отсега се притеснявам
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #34 -:
март 29, 2011, 10:27:27 »
Kala, как отлетя времето!
Идва времето да станеш и ти госпожа! Браво, че не сте забатачили с приготовленията и дори че си предвидила глезотийки! Много е важно да си психически освободена от каквото и да е напрежение и да си с убеждението, че това си е вашия ден и никой и нищо не може да промени това
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #35 -:
март 29, 2011, 12:24:59 »
Irkaaa
, на теб също не ти е останало много, мила
Този месец ще се изтъркули неусетно
Аз още от сега съжалявам че сватбата ми ще е само един ден и ще мине толкова неусетно /в това съм сигурна/
Защо не е като в приказките 3 дена яли, пили и се веселили
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
март 29, 2011, 13:21:43 »
Kala
, миличка, ето ме и мен в твоята тема, наистина никакво време не е останало до вашия голям ден! А за "3 дни яли, пили и се веселили" - ех, така е, сватбеният ден много бързо отминава, като се замислиш няколко часа, но пък като си представиш начина, по който всички ще ви гледат с обожание и това, че тези няколко часа ще са посветени напълно на вашата любов, всяка минутка ще е безценна
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #37 -:
март 29, 2011, 14:02:56 »
Цитат на: soulless в март 29, 2011, 13:21:43
Kala
, миличка, ето ме и мен в твоята тема, наистина никакво време не е останало до вашия голям ден! А за "3 дни яли, пили и се веселили" - ех, така е, сватбеният ден много бързо отминава, като се замислиш няколко часа, но пък като си представиш начина, по който всички ще ви гледат с обожание и това, че тези няколко часа ще са посветени напълно на вашата любов, всяка минутка ще е безценна
Съгласна съм с теб
Иначе ние заминаваме за Италия 12 дена след сватбата така че след една хубава емоция ме чака още една
и да ви кажа и двете ги чакам еднакво нетърпеливо
Само едно не ми харесва - как звучи госпожа - представям си някоя лелка
И майка ми отсега започна като ми говори за роднините на годеника ми да ги нарича свекъри девери и т н глупости - направо се побърквам като ги чуя тези наименования
пс съжалявам за липсата на точки и запетайки в поста но нещо ми се бъгна бг езика
«
Последна редакция: март 29, 2011, 14:04:32 от kala
»
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #38 -:
март 29, 2011, 20:31:21 »
Я, някой скоро ще се жениии!
kala, пожелавам ти последните метри да са изпълнени с много положителни вълнения!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #39 -:
март 31, 2011, 08:45:58 »
Kala
, Италияяяяя, толкова хубаво място за меден месец! Дано последните приготовления да минат без стрес:)
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #40 -:
март 31, 2011, 16:04:20 »
kala
, 8 дена!! Пожелавам ти всичко да мине супер, да си отпочинеш много добре през оставащата седмица, за да си красива и спокойна в големия ден!
А за Италия - и ние там ще ходим!!
това е според мен най-красивата европейска страна /не че съм ходила../ но отдавна си мечтая да отидем там. Обаче да ти кажа аз повече се вълнувам за пътуването, отколкото за сватбата..
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #41 -:
март 31, 2011, 16:10:36 »
О, bella Italia, за там стягам куфарите по всяко време :-) Била съм два пъти и още много пъти искам да се връщам, действително това е може би най-красивата страна в Европа и то не само заради забележителностите, музеите, катедралите, фонтаните, ами и заради способността на италианците да изпипват красиво всеки детайл, дори в ежедневния живот. Искрено ви завиждам,
Kala
,
Sonja
, че сте се засилили натам - ще останете очаровани! И да направите мнооого снимки
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #42 -:
април 01, 2011, 08:18:38 »
Ох момичета, наистина не останааааа
Днес ми е последния работен ден като госпожица...а довечера с момичетата подобаващо ще отпразнуваме и моминска вечер
А за Италия - и аз съм така - нетърпелива
Снимки ще има много!!!!
Ще споделям през оставащата седмица как върви предсватбената треска
Успех и на вас с подготовката
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #43 -:
април 01, 2011, 12:55:36 »
soulless
, мерси, ще гледаме първо на кала снимките, тъкмо ще видя как е и какво трябва да се пости
)
kala
, супер!!
Много готино да си изкарате довечера, нека бъде едно незабравимо последно парти като госпожица!!!
П.С. много ме радваш в какво готино настроение си
, чак ме обхваща и мен едно вълнение, дано и аз да съм така на финалния старт, че досега имаше бая нерви..
Пожелавам ти отсега нататък пълно спокойствие, само хубави емоции и разпусни яко довечера!!
И да разкажеш после как е минало
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #44 -:
април 05, 2011, 09:02:05 »
момичета, едва сега успявам да се добера до компютъра.
Моминското парти беше супер - събрахме се 10-на приятелки в един хубав ресторант, опитаха се да ме 'разубедят' да не се омъжвам, като ми подариха една точилка да ме плаши
Сега вече съм на място и доорганизирам - вчера от 9 сутринта до 6 не съм се спряла - уточнявах масите и гостите в ресторанта, хотела, тортата и т.н. Остана ми само да внесем алкохола в петък и да се погрижа за себе си.
Иначе така неусетно ме хвана нервата и вчера съм се събидула в 3.45 сутринта
Дано успея да си поспя преди сватбата поне до 7
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #45 -:
април 05, 2011, 10:33:26 »
kala
, радвам се, че сте си изкарали хубаво на моминското!
А за нервите, няма как, то накрая е неизбежно, но се опитай да си по-спокойна, аз например като усетя, че се стресирам и започвам да си мисля за медения месец в Италия, как ще сме си само двамата, ще е супер спокойно и романтично.. и се поуспокоявам
Може и ти да пробваш тая тактика, и най-вече гледай да правиш всичко за собствен кеф и да се чувстваш добре, а не да угаждаш на разни роднини и прочие, да ти се качват на главата и накрая да не можеш да се забавляваш пълноценно на празника
стискам палци всичко да мине супер, както си го представяш и да падне веселба
Ще чакаме включване след това да разкажеш страшно ли е..
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #46 -:
април 05, 2011, 14:48:17 »
оо кала, миличка радвам се, че е било супер на партито
не се стресирай, а гледай по спокойно да я караш, наслаждавай се на моментите, че не остана
, само 4 дни
когато имаш възможност споделяй с нас как вървят нещата
и аз така се вълнувам за всяка една от нас като наближи момента
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #47 -:
април 06, 2011, 19:22:21 »
Много се развълнувах около нещата , които си споделила...
и се радвам , че всичко върви по план
Почивай повечко тези дни и се наслади на сладкото вълнение което усещаш
Целувки
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #48 -:
април 06, 2011, 19:48:49 »
Здравейте момичета
След натоварените понеделник и вторник вече всичко е готово и днес деня си беше само мой - бях на пробна и останах много доволна
После се наградих с една парна баня и едночасово масажче в един спа център, та сега се чувствам много релаксирана.
Дано само да не ни вали много в събота, че да можем да си изпълним плановете за снимки и тези на кумовете по разиграването на младоженеца
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
април 06, 2011, 20:02:20 »
Браво за прическата!
Времето ще е хубаво, не се притеснявай! Ще имате страхотна фотосесия и страхотна сватба!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #50 -:
април 07, 2011, 10:08:23 »
Kala
, хубаво ще е времето, няма да има дъжд:))) Много хубаво, че си отпочинала преди големите емоции.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
април 08, 2011, 09:40:26 »
Kala
, миличка, ние заминаваме с любимия на един спа-уикенд (започнаха да валят нашите сватбени подаръци
) и през уикенда няма да съм на линия, затова ми се иска отсега да ти пожелая слънчев, много усмихнат, безкрайно щастлив и незабравим сватбен ден, през който да покажете на всички колко много се обичате и как любовта ви винаги ще е толкова свежа и силна. Много виртуални прегръдки от мен!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #52 -:
април 08, 2011, 13:51:39 »
Олеле, Кала! Утре е денят!!!!
Пожелавам ти най-вече довечера да можеш да заспиш-това май е най-важното за всяка една от нас предишната вечер!
И утре да не забравиш традицията да пийнеш кафенцето си с нас! А за самия голям ден ти пожелавам всичко да мине по вода и де бъде един от най-щастливите ти дни в живота!!!
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #53 -:
април 08, 2011, 18:06:58 »
Здравейте момичета,
благодаря за прекрасните пожелания
Аз съм неочаквано спокойна и също се надявам да се наспя, но ще видим
Ще се опитам да се включа сутринта, въпреки че часът за прическа ми е в 10 и доста раничко ще се започва с приготовленията
Целувки на всички
Активен
irkaaa
Сватбар
«
Отговор #54 -:
април 08, 2011, 20:27:38 »
Ох, Kala, то не останало
От утре ще си в клуба на Госпожите
Пожелавам ви незабравим и страхотен ден, и да разказваш после, ще чакаме
П.П Дано успееш да заспиш, поне малко!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #55 -:
април 08, 2011, 20:54:13 »
Каличка пожелавам ти всичко най-хубаво, прекрасен слънчев ден и само "Love is in the air" да има
, само положителни емоции
ще чакаме да разказваш
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #56 -:
април 08, 2011, 23:38:26 »
Миличка, днес е големият ти ден
Пожелавам ти един прекрасен ден, по-хубав от този, за който си мечтала, много усмивки и слънчице в небето
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #57 -:
април 09, 2011, 08:01:49 »
Добро утро момичета!
Денят дойде /за мен още в 5ч
/
Все пак направих 5 часа сън, което пак е добре. Пия кафенце, влизам в банята и после марш на фризьор и гримьор
Ох, как ми пепериже под лъжичката, ако знаете ....
Дано не се разплача от вълнение като дойде младоженеца и моментът, в който да кажем 'да'
Благодаря ви за хубавите пожелания отново и до скоро във форума вече като госпожа
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #58 -:
април 09, 2011, 09:37:31 »
Добро утро и от мен
Много ранобудна булка имаме. Пожелавам ти една щура и красива сватба, изпълнена с много емоции и незабравими моменти. Спокойно го давай без сълзи и сополи
. Хайде чакаме те вече като госпожа - с една голяма торба снимки.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
април 09, 2011, 10:00:43 »
Хайдееееее! Желая ви прекрасен, незабравим ден! Забавлявайте се и не му мислете много-много!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #60 -:
април 09, 2011, 10:26:14 »
юхуууууууууууу!!!!
Кала
мила пожелавам ти най-страхотния, незабравим и прекрасен ден!!! ще си чудесна булка и всичко ще мине по вода!!!
божеее вълнувам се все едно се върнах с 1 месец назад, страхотно е!
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #61 -:
април 09, 2011, 12:10:55 »
”Вървят ли двама на дълъг път
и път да няма не ще се спрат…”
Този ден свързва два живота в един, две души в душата на две еднакви брачни халки.
Много напътствия може да даде всеки в този светъл ден, но чуйте:
Разбирайте се, правете компромиси – дори с риск да бъдете малко старомодни!
Обичайте се !
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #62 -:
април 09, 2011, 14:39:59 »
И аз се развълнувах като си представя какво преживява в момента!!!!!!!!!!
Кала
, радвам се че спази традицийката ни!
Активен
irkaaa
Сватбар
«
Отговор #63 -:
април 10, 2011, 15:42:18 »
Хайде Kala, Честитоооооооо!!!
Веече си в клуба на госпожите! Чакаме те за подробно разказче как е минало
А аз ви пожелавам много много много любов и разбирателство!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #64 -:
април 11, 2011, 09:02:34 »
Kala
, ЧЕСТИТО!!!!!!
Добре дошла в клуба!
Сигурна съм, че сте имали най-страхотния ден и ти си сияла от щастие! Чакаме те да разказваш!
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #65 -:
април 11, 2011, 12:52:34 »
Kala
, Честито и от мен!!!
Пожелавам ви щастлив семеен живот, да се обичате и уважавате с всеки изминал ден все повече!
Чакаме с нетърпение снимки и разказа ти!!!
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #66 -:
април 12, 2011, 15:48:24 »
Здравейте момичета!
Благодаря ви много за хубавите пожелания
Вече съм щастливо омъжена жена
След много притеснен съботен преди обяд, в 1 часа бях готова с прическата и грима и украсявахме с балони в нас. Тогава вече се успокоих и когато младоженеца дойде към 4 вече всякакви притеснения ми бяха отминали. Когато влезе в стаята толкова силно си се гушнахме, че не искахме да се пуснем. Кумата ме пребули и продължихме нататък.Изиграхме едно хоро пред нас и такъв вятър ни обрули че не можахме повече. В колата към ритуалната зала кума ме черпа водка, защото било недопустимо булката да не е пила преди да каже 'да'
Всичко после си мина като по мед и масло - настъпих младоженеца докато се разписваше
, направихме си страхотна фото сесия с кумовете в парка и после към ресторанта. Стана невероятен купон - от 19.30 като започна танцувалната музика до края, дансинга беше фул
В 2.30 решихме да приключим сватбата защото вече бяхме капнали и гостите се бяха понапили порядъчно и само притискаха диджея да им пуска разни върли чалги, които ние хич не харесваме. Всички гости се забавляваха толкова много, че никой не искаше да свършва сватбата. Естествено и аз , но се насладих на всеки един момент!
И така ние си се прибрахме в невероятно украсения ни с цветя апартамент в хотела към 3ч., а кумовете и част от приятелите ни са отишли на афтърпарти до сутринта
Всичко беше супер момичета, всички притеснения и тревоги покрай организацията на сватбата изчезват в мига, в който започне сватбата и те грабва с невероятна магия
Нямаше сълзи, само когато родителите ни държаха реч в ресторанта и майка ми благодари на съпруга ми че толкова много ме закриля и обича навлажних поглед, но се сдържах. А после милото като държа реч пред всички каза, че е най-щастливия мъж защото си е взел най-хубавата и добра жена и аз направо му се нахвърлих...
«
Последна редакция: април 12, 2011, 15:50:20 от kala
»
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #67 -:
април 12, 2011, 16:58:23 »
Кала много се радвам , че си прекарала супер и си успяла да се насладиш на мига!
Сега чакаме снимки
... Целувки от мен
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #68 -:
април 12, 2011, 19:49:34 »
Кала, изглежда всичко е било страхотно!!!! Честито, г-жо...
всъщност г-жа коя стана? Много се радвам, че всичко е минало добре и най-вече браво за настъпването!!!!!!
Чакаме и снимчици!!!!!
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #69 -:
април 13, 2011, 09:36:14 »
Момичета качила съм няколко снимки от сватбата, които ми дадоха приятели. Като получа професионалните ще има повече
Ох, много ми е хубаво....просто нямам думи да разкажа колко добре се чуствах на сватбата ни
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #70 -:
април 13, 2011, 09:51:40 »
леле Кала изглеждате страхотно
Много си сладка и красива
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
април 13, 2011, 10:28:13 »
Честитоооо!
Много си красива, много ми харесва прическата ти! Страхотна двойка!
Желая ви дълъг и щастлив семен живот, много да се обичате и подкрепяте!
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #72 -:
април 13, 2011, 11:48:45 »
Леле
kala
, успя да ме просълзиш с този разказ.. даже на два три пъти
Звучи невероятно, така ми се прииска и моята сватба да идва по-бързо..
Много се радвам, че всичко е било приказно и сте си изкарали супер!
А за снимките - нямам думи, страшно ми хареса роклята ти, много добре ти стои и си много красива!
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #73 -:
април 13, 2011, 12:21:55 »
Момичета, благодаря ви много за хубавите думи
На вас също съвсем скоро ви предстои това невероятно събитие!!!
Насладете се на всяка една секунда от този прекрасен ден, защото минава като миг докато се усетите! Аз постоянно си повтарях 'момиче днес е сватбеният ти ден' и събирах положителните емоции и усмивки на всички наши гости!
Сега постоянно си прехвърлям моменти от сватбата и ми е толкова милно и хубаво. С моя съпруг само си показваме един на друг халките и се питаме 'ти на кой си женичка/мъж'
Оххх, искам пак...мога всеки ден да се омъжвам за моят любим!
Моите приятели също още са развълнувани и ми звънят да ми казват колко хубаво им е било, защото и те страшно много се забавляваха с нас
Всички са в еуфория, нямам думи да ви опиша. Като получим снимките предполагам ще си проличи
Пожелавам ви безпроблемни последни приготовления и страхотен, щастлив и купонджийски сватбен ден! Един съвет - гледайте последните 2 дена да нямате никакви организационни задължения, за да можете да си поемете дъх и да се заредите със сили и настроение за деня
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #74 -:
април 13, 2011, 12:31:06 »
kala
, страхотна си
Невероятно красива
Роклята, прическата всичко е перфектно
Напразно се притесняваше за роклята
Щастлив семеен живот!
Активен
irkaaa
Сватбар
«
Отговор #75 -:
април 13, 2011, 13:20:07 »
Kala, то не остана аз какво да кажа, просто невероятнииииии
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #76 -:
април 13, 2011, 13:42:55 »
Kala
,
Изглеждаш пре-крас-но!!!!
Роклята ти е страхотна, направо се влюбих в нея
Много се радвам, че сте имали незабравим ден и сте купонясвали здравата! Чакаме още снимчици да ни зарадваш!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #77 -:
април 13, 2011, 13:57:13 »
Kala
, малко снимки си споделила, но затова пък какви! Ти си прелестна, а двамата с младоженеца изглеждате толкова щастливи и сте прекрасна двойка! Пожелавам ви много щастливи години и да доживеете до дълбоки старини заедно
Чакам още снимки и аз
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #78 -:
април 13, 2011, 14:30:34 »
Момичета, понеже не мога да кача повече снимки в албума, защото все ми дава грешка /не знам защо/ пускам едно линкче към албума в снимка.бг
http://didoya.snimka.bg/relationship/shtastlivo-jeneni.584983.23042852
Това са първите снимки които получаваме от фотографите ни, другите по-натам
Активен
irkaaa
Сватбар
«
Отговор #79 -:
април 13, 2011, 14:53:18 »
Пу пу страхотни снимки
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #80 -:
април 13, 2011, 16:55:51 »
kala
, супер са снимките
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #81 -:
април 13, 2011, 17:53:10 »
Кала много са хубави снимките
, а за букета и тортата нямам думи......
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #82 -:
април 13, 2011, 22:18:18 »
Много красиви
. Личи си, че сте изкарали един незабравим ден. Честито г-жо
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #83 -:
април 14, 2011, 11:59:01 »
Кала
, много са хубави снимките
страхотни!
Много красива булка си и сватбата е била страхотна! Личи си атмосферата от снимките, много се развълнувах, докато ги разглеждах!!
Нямам търпение и аз вече!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #84 -:
април 14, 2011, 17:46:27 »
Кала
, всичко е невероятно красиво!!!!!!!! Няма такава друга приказка като сватбата!!!!!
Просълзих се и аз като гледах снимките!
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #85 -:
април 15, 2011, 08:10:50 »
Цитат на: Monikamaria в април 14, 2011, 17:46:27
Кала
, всичко е невероятно красиво!!!!!!!! Няма такава друга приказка като сватбата!!!!!
Просълзих се и аз като гледах снимките!
Много точно казано - няма друга такава приказка!!! Пожелавам ви и на вас да изживеете с наслада най-красивите и щастливи приказки без край
Сега си преглеждам снимките и си препрочитам картичките с пожелания от всичките ни гости и е много вълнуващо, просълзявам се от щастие ...толкова много положителни емоций съм събрала, че не знам може ли повече
Смятам другата седмица в Италия да разбера
Да се похваля че от днес вече съм и с новите си документи и съвсем официално съм г-жа Златева
Мислих че ще ми е по-свидно да си сменя фамилията, но да ви кажа се чувствам много добре - защото като си погледна новата фамилия си мисля каква щастливка съм с моят мъж до мен!
Много ми е хубаво че вече сме семейство Златеви, а не просто Дани и Дидо
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #86 -:
април 15, 2011, 08:33:10 »
мила Каличка, и аз искам да честитя (с малко закъснение
), че вече си госпожа Златева
пожелавам ви да сте много щастливи и страхотен меден месец
снимките са супер, прекрасна булка си била и роклята е много хубава
( и аз се развълнувах
)
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #87 -:
април 15, 2011, 08:36:54 »
kala, браво на вас!
Страхотна булка си била - нежна и изящна!
Препрочитам разказа ти и се просълзявам, а вълнението е супер силно като знам и мен какво ме чака след месец.
Нямам търпение вече!
Много сте сладки заедно! Пожелавам ви много сладост и семейно щастие!
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #88 -:
април 15, 2011, 19:46:12 »
Честито и от мен!!!
) И аз се разчувствах от разказа ти, всичко е прекрасно, когато има любов
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #89 -:
април 15, 2011, 22:50:30 »
Лелееее, уникални са снимките, страхотни сте!
Направо сияете, просто ми е кеф да ви гледам, наистина!
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #90 -:
април 18, 2011, 08:56:08 »
Цитат на: Mariaid в април 15, 2011, 22:50:30
Лелееее, уникални са снимките, страхотни сте!
Направо сияете, просто ми е кеф да ви гледам, наистина!
Мерсиии
Направо се изчервих от хубавите ви думи.
Да споделя рецептата за сиянието - трябва спокойствие,любов и пак спокойствие! Аз цял преди обяд докато бях на прическа и грим бях толкова напрегната, че ми трябваше един косъм на прическата накриво и бях готова да експлоадирам
Но после като се прибрах с готови прическа и грим 1-2 часа по-рано от старта на сватбата, си казах че трябва да се стегна и да се наслаждавам на всичко, защото няма да се повтори и ми се получи
Когато дойде младоженеца вече бях много спокойна, щастлива и сияеща....Моите кумуве също много ми помогнаха да се чувствам толкова добре - бяха просто страхотни - усмихнати, забавни и само ме разсмиваха - много си ги обичам
Наистина трябва да сте обградени с любими хора в този ден! След като си казахме 'да' се обърнахме в ритуалната зала към гостите и аз не можех да спра да им се радвам на всички...те бях там заради нас и толкова много любов и усмиви имаше събрани в залата че всичко сияеше
«
Последна редакция: април 18, 2011, 09:00:22 от kala
»
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #91 -:
април 18, 2011, 16:36:51 »
Мила Kala, изпуснала съм твоя сватбен ден, но изчетох цялата темичка и разгледах всички снимки
Правилно са казали момичетата, че просто сияете! Невероятно красива булка си била и от всяка една снимка личи колко много се обичате
Желая ви много любов и семейно щастие, бъдете все така влюбени!
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #92 -:
април 19, 2011, 14:09:09 »
kala
, сега прочетох, че си си сменила документите, аз също исках да си ги сменя след сватбата веднага, но се отказах заради самолетните билети. Вие как ще го направите с пътуването до Италия, или вие не сте със самолет? Или има ли някакъв начин просто да удостовериш, че това си ти, след като си смениш личната карта? Сори за
, но много се чудех, защото просто после цяло лято нямам никаква отпуска и не мога да си отида да си оправя документите и исках да използвам промеждутъка между сватбата и медения месец..
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #93 -:
април 19, 2011, 15:59:35 »
Цитат на: sonja в април 19, 2011, 14:09:09
kala
, сега прочетох, че си си сменила документите, аз също исках да си ги сменя след сватбата веднага, но се отказах заради самолетните билети. Вие как ще го направите с пътуването до Италия, или вие не сте със самолет? Или има ли някакъв начин просто да удостовериш, че това си ти, след като си смениш личната карта? Сори за
, но много се чудех, защото просто после цяло лято нямам никаква отпуска и не мога да си отида да си оправя документите и исках да използвам промеждутъка между сватбата и медения месец..
Ние ще пътуваме с кола и в случая шофйорската ми книжка е старата със старото име, понеже смяната й от друг град отнема месец. Затова съм си взела копие от свидетелството за брак ако се наложи да се обяснявам защо съм с различна фамилия. Иначе смяната ми отне 1 час да си подам документите и след 2 дена сутринта преди работа минах за новите, без да чакам, така че отпуска не ти трябва. Работят от 7 сутрин /за София става въпрос/. Просто си платих бърза поръчка. Според мен и ти направи така, за да ти е спокойно. 126лв струва л.к. и паспорт за 3 дена да ти ги изкарат. Можеш още на следващия ден след сватбата да отидеш да ги сменяш, не е нужно да чакаш
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #94 -:
април 19, 2011, 18:00:07 »
kala
, супер си, мерси много за съвета, аз проблема е, че мисля да си я вадя в Павликени л.к., че да си направя там адресната, защото тука сме на квартира само, ама ще го помисля пак това, дали пък не е по-добре да си я направя тук. Иначе за експресната, да и аз така бях решила да направя, че не ми се занимава да чакам..
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #95 -:
май 06, 2011, 23:05:19 »
Привет,kala!
Пропуснала съм вашия сватбен ден, но разгледах снимките ви, които са прекрасни! Най-напред Честито и да сте живи и здрави, много щастливи и обичащи се и този бясък в очите ви никога да не угасва!!! Поздравления и за страхотния букет!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #96 -:
май 23, 2011, 20:23:40 »
kala
, аз се включвам доста късно в твоята темичка, но като я разгледах и не се сдържах просто
Била си една невероятно красива булка, много нежна, много стилна
Желая ти безкрайно щастие с любимия!
Снимките са страхотни, а роклята ти е...........
прекрасна! Моля те, сподели от къде е!
Активен
Страници:
1
2
3
...
7
[
Всички
]
Нагоре