Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 08:32:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011 (Прочетена 48209 пъти)
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
Отг: Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011
«
Отговор #15 -:
януари 15, 2011, 23:52:18 »
браво на теб миличка
. ето , че вече всичко се нарежда, отпусни се малко и се порадвай на емоцията. представям си какво вълнение те тресе, и аз като си представя колко малко време ти остава самата се вълнувам
и ще очакваме снимчици
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #16 -:
януари 16, 2011, 09:32:54 »
Това се казва добра новина
Много се радвам, че сте уредили букета и нещата започват да си идват на мястото. Дишай спокойно и се наслаждавай на подготовката
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #17 -:
януари 17, 2011, 10:41:43 »
Както писах днес в темата за ''Роднините...'' - снощи бе доста дълъг разговор с родителите ми, най-вече с майка ми...Тъй като ние имахме план за малко по-голямо тържество през пролетта, се заформиха едни скандали от страна на нашите за ''техните гости'' итн...
Ами резултатът е, че се съгласиха да се вмъкнат в 20 души на родителска двойка...Ще изчакам още ден-два да се поуталожат нещата и може би накрая ще имам и повод да си облека булчинската рокля от ибей, която си купих
)) Отначало не можах да повярвам...Годеникът ми доста дълго говори и им обясни, че не искаме да ''прецакаме'' никой, просто да сме справедливи с всички и все пак да постигнем бройка, която ще е комфортна на нас, а не са се получи една сбирщина от хора, които няма да познаваме (или бегло!). Компромисът е 20 - наши приятели, 20 мои роднини, 20 негови родинини.
Мисля, че е честно спрямо всички - да няма после цупения защо сме канили мнооого приятели, а сме пренебрегнали чичо еди-кой-си. Още повече и за родителите е справедливо, защото им се дава еднаква бройка- кой както иска така да я запълва!
Да ви кажа след разговора сякаш камък ми падна от плещите! Едва сега усетих колко ми е било тежко от всичките тия неразбории и скандали...Много са тежки тези семейни разпри, но наистина се убедих, че е важно да сте двамата заедно и да си стоите зад думата!
Финансово ще си обезпечим сами всичко - колкото можем - толкова! Майка ми обеща,че ще помага, няма да ме остави сама - да видим!
Та така...може да има и още една сватба!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #18 -:
януари 17, 2011, 16:25:42 »
Опит за бутониери
P1170542_new.jpg
(28.34 KB, 448x226 - видяно 348 пъти.)
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #19 -:
януари 18, 2011, 19:57:00 »
Днес взех и халките:) Нещата са почти готови.
Остават: потвърждение на гостите; евентуално настаняване ако има някой, за който е проблем; среща с фотографката ни; попълване на декларации; изследвания; украса на чашите; изработване на още някоя и друга бутониера; резервиране на ресторанта.
Още се чудя дали ще имам нужда от фризьор. Прическата, към която се насочих е с меки къдрици, които са постижими с термо рокли или подобни. Само дето трябва да си намеря такива. Смятам да ги използвам и за ритуала през май
Ако имате идеи къде от София мога да купя тия чудесии - съветвайте!
Гримът ще го творя аз също - вдъхнових се от кино-мадамите на 40те и 50те години и дори гледах видео за изработване на грим в този дух. продуктите са налични - само една очна линия и готово!
Най-готиното е, че и мъжа се вдъхнови от ретро-вълната, която наложих и си купи костюм със сетре под него - много шик седи и ретро
Също така иска да си купи и ретро-шапка. Така наистина ще станем комплект ретро-младоженци
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #20 -:
януари 19, 2011, 11:06:57 »
Ехаааа, стилна ретро сватба в черно и бяло - звучи прекрасно
А за косата - не ти ли се иска някой да те отмени на самия ден и да свърши нещо вместо теб? След цялата свършена работа защо да не се поглезиш с един фризьор, който да те отмени!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #21 -:
януари 19, 2011, 11:39:33 »
Ох, много ми харесва тази ретро вълна, която сте подхванали
Чакаме още снимкииии!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #22 -:
януари 19, 2011, 12:26:43 »
Цитат на: Тiama в януари 19, 2011, 11:39:33
Ох, много ми харесва тази ретро вълна, която сте подхванали
Чакаме още снимкииии!
И на мен ми допадна много ретро вълната.
А бутониерите ми харесаха много ,особенно тази с квадратите.Обожавам изчистените форми.
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #23 -:
януари 20, 2011, 10:00:34 »
Благодаря ви много! Искат внимание тези хенд мейд неща, не твърдя, че съм се справила добре - даже доста аматьорски:)
Снощи запазихме ресторантчето. Оказа се, че те искат горе-долу уточнено меню, тъй като ще е петък и заведението ще е пълно. А и е нормално - все пак сме 30 души, които ще им се изтърсим накуп. Та снощи до 12 часа заедно с младоженеца и кума смятахме варианти. Искаме все пак да излезе някаква поносима сметка, защото ни предстои и още едно събитие и сме зависими от парички.
Обобщихме така - за всеки по салата приготвена, няколко плата с пилешки хапки, свински каренца, зеленчукови кюфтенца и сирене пане - за всеки вкус по малко. Ще поръчаме и да се зареди по едно безалхоколно, както и 2-3 големи бутилки ракия; 4 големи гарафи с вино. Това е за 26 души. Надявам се като стартов вариант да е добре. Разбира се ще се допоръчва аклохол някой ако иска безалкохолно или разядка. Много се надявам да се впишем до максимум 700 лева, колкото по-малко, толкова по-добре
...Иначе стартовото меню, което цитирах горе, е изчилено около 380 лева всичко - ядене и алкохол.
Ще го дообсъдим тия дни и ще потвърдим в ресторанта.
Трябва да идем на изследвания - щеше да е днес, но едва се вдигнахме сутринта, та сигурно ще да е утре...
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #24 -:
януари 20, 2011, 14:49:54 »
мила Hekseskud справяш се чудесно с подготовката
бутониерките са супер
, много оригинални
ето, че всико се подрежда и време не остана до събитието
пожелавам ти само положителни емоции в последните дни!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #25 -:
януари 24, 2011, 09:41:16 »
Досега равносметката е следата:
Изследвания - готови! Как ни ги напляскаха набързо - нямам думи!
Младоженецът, заедно с кума, са ввече сесия - ужас! Сега сме двойно по-изнервени...Но няма как - трябва да се учи.
Желанието ми да отслабна малко за зимния ритуал се изпари - заради грипната епидемия не смея да слабея много рязко, че да не се скопосам накрая...Ами 2-3 килограма ще ги преживея някак - само да затопли и завишавам глада и повечко физическа активност. Та така запролетта поне да съм около 3 килца по-лекичка.
Имаме само 2ма души, които отказват да потвърдят/откажат. ОчевАдно е, че явно няма да могат да дойдат, но много ме изнервят такива постъпки - да се крият до последния момент...Наистина много изнервящо на моменти...
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #26 -:
януари 24, 2011, 09:50:12 »
Поздравления, много добре се движите с подготовката
Няма какво да се тревожиш с отслабване и диети точно сега - освен грипа си имаш и достатъчно напрежение, така че си хапвай каквото ти се яде
А за непотвърдилите какво да ти кажа - винаги има такива, които ти късат нервите до последно
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #27 -:
януари 24, 2011, 20:18:23 »
Hekseskud, успех, миличка! Мн положителни емоции, мн танци и забавление ви пожелавам
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #28 -:
януари 25, 2011, 12:31:34 »
Леле, днес гледах прогнозата за времето и дават як студ та чак до към 10ти февруари! Какво ще правя - не ми го побира акъла...А и оставете другото, амо точно в понеделника та чак до срядата имам много важно посещение на работа - което ми го тупнаха днес
и трябва да съм кондиция - тоест не трябва да се тръшкам болна...Хич не ми го побъра акъла какво ще правя, явно ще трябва да се загряза с локалното парно от рано
Активен
Morning_Flower
Сватбар
«
Отговор #29 -:
януари 25, 2011, 13:09:37 »
дръж се, всичко ще мине добре
пък може и да не познаят
Активен
Страници: