Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 14:46:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 2011  (Прочетена 177953 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: март 21, 2011, 11:05:28 »

Момичета, мерси за съветите. В крайна сметка взех това: http://apteka.framar.bg/05002512/%D0%B4%D1%83%D1%84%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BF-200-%D0%BC%D0%BB-solvay-pharma

То пък изненадващо се пооправиха нещата и не съм го пила още. Днес сутринта реших да го пробвам, но се оказа толкова сладко, че чак не можах да го изпия. После мъжа ми ме подсети, че трябвало във вода да се разтвори, така били казали в аптеката. Аз такова нещо не помня, но щом казва, сигурно е така. Довечера ще прочета листовката отново, да видим какво пише.

BuB4eto  много ти е хубаво коремчето. ЗА ФМ мисля че не е проблем и тази седмица да отидеш. Аз ходих в 21-ва седмица и всичко се виждаше. Предполагам, че тогава ще ви кажат и пола на бебока smile
Активен
mariestrellas
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #196 -: март 21, 2011, 15:01:50 »

Здравейте и от мен, мами!

Днес бяхме на ФМ и Доплер, този път много подробно ми обясниха всичко и останах доволна от резултатите и добрите новини за нашето съкровище. Досега и ние не знаехме какъв ще е полът на бебето, но днес ни казаха и за изненада на абсолютно всички се оказа момиченце. Здраво, много жизнено и красиво бебе, с показатели в норма и напълно развити органи. Няма нужда да ходя на 3 или 4 Д, което ме зарадва много. Освен това, лекарката ми каза, че успешно е преминал един много важен етап от бременността с разширяването на двете артерии за кръвоснабдяване на плода, които давали гаранция, че няма да имам проблеми с кръвното, а това беше голям проблем в началото и под въпрос. Остават ми още изследвания, но ще ми ги правят на 27.04.11г. Дотогава ще се гледаме, ще бъдем позитивно настроени и ще очакваме също толкова добри резултати накрая. Много сме щастливи, а изненадата като за първа пролет, е много хубава! Досега само аз имах съмнения за момиче, и то от последните два месеца, преди бях сънувала, че ще имам момче. Всички останали от семействата ни, както и моите колеги, мислеха, че ще имаме момче. Желая на всички ви ведро настроение, напук на гадното време навън, спокойствие и здрави бебенца!
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: март 21, 2011, 15:05:58 »

mariestrellas браво за добрите резултати. Много се радвам за теб и малката кукличка. Честити ти и розови гащи. Сега ще гледаш света повече в розово  tease
Активен
mariestrellas
Сватбар

« Отговор #198 -: март 21, 2011, 16:18:39 »

Благодаря, Капризче!
И наистина гледам на живота повече в розово, колкото и да е шаблонно изказването, дано продължи този период по-дълго време! Както ми казаха лекарите, след толкова много усилия, сега имаш напълно заслужена радост! Дай Боже до края на бременността да е така! Радвам се, че терминът се потвърди и за втори път отговаряше на развитието на бебето и на седмицата, в която съм, което е доказателство, че аз бях права от самото начало; машините са си машини, но по-добър калкулатор от собствения, няма. Радвам се, че всичко ни е наред и сега вече можем да си говорим не само за фетус, бебе или плод, а за реално съществуваща личност, която си има и име. Хубав и весел ден на всички!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: март 21, 2011, 20:29:26 »

Привет, give_rose give_rose give_rose много сте хубави на снимките, хайд еи аз да се изтипосам и тук, снимката е от вчера - точно 23г.с.

Честито на всички разбрали пола и с хубави новини от прегледите, все така да е до края!!! good heart

Аз съм на ЖК в петък в 8.00ч., да видим дали ще ме гледа на видеозон доки или не?.... Ще искам и пак да ми пусне ПКК, че нещо много ми прилошава  и ми се гади, т.е. не е спирало и дано всичко е ОК!

Много са хубави снимите, които сте пуснали, и настина много ясно се вижда пола на бебчетата, аз няма такава от прегледа ми, за да сравня, но живи и здрави най-късно юли месец ще се знае със сигурност!!! good laugh

Хубава вечер на всички и до скоро!!! give_rose
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: март 21, 2011, 23:21:31 »

Здравейте дами  give_rose
Страхотни новини от всички днес. Браво!   yahoo
Какви хубави коремчета сте показали  heart
Bulechka - направо сияеш на тази снимка! Дано да те видят на видеозон, както ти желаеш на следващия преглед. И да се отчетеш, моля те smile
BuB4eto, толкова си слабичка smile Ще се покаже и вашето срамежливо бебче. В 22 седмица са абсолютно завьршени женските полови органи.
Аз исках да сьм сигурна, че нашето ще бьде будно и нарочно хапнах няколко парченца шоколад, пих малко кафе и мнооого вода. Техничката като видя такова активно бебче в 8:30 сутринта и направо му се зарадва smile
Mariestrellas, честита девойка! Ех, момиченце или момченце - аз се зарадвах повече на новините, че разширяването на двете артерии за кръвоснабдяване на плода е абсолютно преминало безпроблемно. Какво по-хубаво  от това smile Докторьт отговори ли ти на вьпросите, които имаше? В предни постове казваше, че имаш болежки и притеснения.
Капризче, аз сьм пила дуфалак. Добьр избор според мен. И за бебчета е позволен, доколкото сьм чела. Всички продукти, които сте показали имат основна сьставка лактоза. И да, дуфалака е сладьк. Както е казал мьжа ти - може да се разреди с вода, но може и да си пиинеш от сиропа 1 гльтка и после 1 чаша вода. На мен лично ми е много блудкаво вода сьс сироп.
Да ви се покажа и аз на 2 снимки. На едната с малко позиране и обработка не личи, че сьм бременна (хахаха)

Тази сьбота се сьбрахме с приятелката ми да правим подарьците за бебешкото парти и се оказа, че тя е забравила кутиите  Girl_hide Та направихме поканата. Стана сладка (кликнете да видите по-голям размер снимка)

« Последна редакция: март 21, 2011, 23:37:54 от Anichka » Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 22, 2011, 09:05:58 »

Anichka, много си хубаваааа smile Коремчето ти е много сладко, а в анфас наистина не личи че си бременна smile Как успяваш все още да носиш дънки? Аз имам само 1 чифт, който ми става и почти изсяло съм минала на рокли и една пола с ужасно ниска талия, която ми е удобна. Добре поне че блузите все още ми стават и нямам нужда от нови smile

Танче, и ти си много хубава. Наистина сияеш на тази снимка smile

Аз имам чувството, че моя корем расте с дни. Все по-голям ми изглежда. Може и да си въобразявам де, не знам...

Забравих да кажа: Ани, поканите са много сладки!
Активен
mariestrellas
Сватбар

« Отговор #202 -: март 22, 2011, 09:59:24 »

Здравейте, мами!
Прекрасни снимки сте постнали, много сте хубави всички! Все така прекрасни и здрави да сте! Аничка, хубави покани сте направили! По въпроса дали са ми отговорили на въпросите, донякъде... Не знам какво става, вчера като по чудо ме взеха точно на часа, който ми бяха дали и лекарката, и сестрата бяха учудващо любезни, но аз не задавах много въпроси, защото само ги ядосвах, не ми даваха отговори. Споменах й, че сме изкарали още един кошмарен грип с възпаление на щитовидната жлеза, че сега сме по-добре, но две седмици не можех дори да говоря. Тя все едно не чу нищо. Иначе на морфологията обясни всичко подробно, не ми даде възможност да попитам каквото и да било, защото беше доста изчерпателна. След това ме накара да й дам 30 лв за ФМ и добре, че мъжът ми дойде с мен този път и имаше някакви пари, защото аз нямах нищо. Мислех, че като съм здравно осигурена и съм по касата, за това изследване не трябва да плащам, а никой не ме предупреди. За останалите изследвания, които направих, питах сама и ми казваха да си търся начин и да си платя съответната сума, но на друго място. Предполагам, че бяха толкова любезни с мен, защото си платих, но отново не ми дадоха нито снимка, нито талон, нищо, което да мога да покажа. Не пуснаха мъйа ми вътре, както винаги и защо ли идва с мен, като винаги стои отвън... Малко се притеснявам от обременяването с глюкоза на 27-ми, но се надявам да мине добре. Засега гледам да не прекалявам с яденето, да е по малко, начесто и здравословно. Иначе имам проблем с имената, които бяхме избрали за бебка, но родителското тяло не ги одобрява, освен че изобщо не се разбират с мъжа ми и съм буфер между тях и не знам какво да мисля, просто доколкото мога гледам да потушавам пожарите от поредните неприятни разговори. Мизерията е голяма, не искам да се оплаквам, ще ми се да мисля по в розово, да си мечтая за една хубава детска стая по мой вкус, макар че няма да стане, защото много хора се месят и искат да купят и изпратят разни неща, а и аз нямам висока заплата, която да ми стига за всичко, така че не мога да откажа. Гледам засега да запазвам спокойствие и да си гледам здравето, че иначе лошотиите край нямат. До вчера бях в някаква дълга депресия, но след като научих, че всичко е наред и ще си имаме едно малко съкровище, някак си останалите глупости, които ме разтройваха, някак загубиха позиции. Сега се радвам н хубавото слънце и гледам да се концентрирам и да работя без да мисля за други неща. При мен коремчето се появи изведнъж, понеже съм доста закръглена от толкова хормони, не ми личи точно, че съм бременна, а по скоро изглеждам като напълняла, което също е факт. Гледам да не се коркам, просто да се радвам на малката и да не й липсва нищо вътре докато расте, а после ще мисля как да свалям килограмите. Наскоро разбрах за още една приятелка, която след година и половина чака второто си бебе и това ме зарадва. освен нея още една колежка е бременна и една роди на 04.02. Изобщо сме настроени на бебешки вълни. Това е засега от мен, ако мога, ще пусна една снимка тези дни. Много хубав ден ви желая и хубави резултати от всички прегледи, изследвания и т.н. Дано всичко да е наред при вас и скоро да разберем пола и на останалите бебчета в тази прекрасна група! Целувки по пупите на всички!
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: март 22, 2011, 16:45:58 »

Капризче и mariestrellas, Благодаря за комплиментите  give_rose give_rose give_rose

Сега да обясня как ходя в 6-ти месец все още с 1 и сьщ чифт дьнки  Girl_hide girl_wink Стават ми в крачолите, нося ги с разтворен цип  и с колан за бременни smile Ето в този пост преди време го показвах колана  good Hе мога от втори месец да закопчая който и да е панталон. Но за сега само 2 панталона 'пенсионирах' (дьлбоки са). На мен пьк ризите с копчета не ми стават изобщо.
Капризче, не мисля, че си вьобразяваш, че ти расте корема с дни. Снимай се и ще видиш и сама разликата  blum good Може и на нас да покажеш  blush

mariestrellas, много мьчно ми стана като прочетох за отношението на лекарите кьм теб. Предполагам е горе долу нормално за БГ, но не е човешко. Донякьде се пробвам да разбера лекарите, че искат да си кажат тяхното и да си трьгнат, но нека отделят 5-10 мин, за да може майката да зададе вьпросите си, които е приготвила. Винаги има такива. Мисля, че ако се знае кое и как се случва, ще се намалят обажданията по никое време, по-честите прегледи, 'капризите'.
За депресията сьжалявам...Аз мога да се похваля, че от 2 седмици сьм щастлива smile От затоплянето ли, хормоните ли се понаместиха, но се чувствам много много по-добре.
За роднините и намесата в избора дори на име, принадлежности за бебето е неприятно и натоварващо. Идеята е, че сега е нашия ред да мечтаем, плануваме, избираме. Те са избрали имена за децата си, когато е било тяхното време, избрали са покупките им.... Нека и ние пьлноценно изживеем тези емоции, нали? Сигурно ще излязат с довода, че 'който плаща порьчва музиката'... Те пак мога да платят, но нека изберете нещата заедно? Ти си гледай онлайн, сваляй си снимки.. Показвай им снимки. Ето сайт с много интересни детски стаи.
Вьпросьт е, че започне ли се ведньж с намеса, спирачки няма. След това ще бьде как да се гледа бебето, как да се вьзпитава и тн и тн..
Аз горе долу с моята майка намерих общ език след лошото начало Декември месец. Обменяме много много снимки и говорим smile Не винаги сьм разбрана, но аз продьлжавам да и повтарям като темерут доводите ми и тя най-накрая ме изслушва..В неделя и повторих едно нещо поне 10 пьти и чак мьжа ми ме попита защо майка ми не разбира бьлгарски език lol
« Последна редакция: март 22, 2011, 19:20:41 от Anichka » Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: март 23, 2011, 09:30:15 »

Скоро не съм писала, та да се включа и аз.
За дрехите, долу горе до третия месец ми ставаха дънки и панталони, но после тръгнах само с рокли и цяла зима така, чувствах се страхотно! Сега продължавам с вече пролетни роклички, много ми е удобно, а онзи ден си купих едни шалварки, хи хи tease, не обичам нищо да ми стяга и да ми убива, а преди да забременея носех само дрехи по тялото и бях слабичка Girl_hide
Ох, това с намесата е ужасно, аз затова игнорирах всички, дори се наложи и моите родители, оказа се че сами ще се справяме с мъжа ми и няма никой да ни помага, направо не очаквах такова нещо, но всеки гледа себе. Това, което много мразя обаче е да говорят с недомлъвки, ами кажете си го директно бе хора какво заобикаляте. И така разбрах, че никой няма да ни подаде ръка и пак ще си търсим квартира и така.
За имената още в началото съм казала, че на никого няма да е кръстено. Не искам помощ, винаги съм се справяла сама, аз съм силна и дори да ми е тежко пак ще се справя, но ми е болно за друго. Хайде, със свекървата не си говорим от повече от година, за нея е ясно, свекъра си не го познавам дори, но майка ми и баща ми, тук е гадното: единият не знаел как да си вземе отпуска и дали да идва, другият не искал крясъци и плач на бебето, нямам думи. От две седмици само рева, и защо, просто няма смисъл, сами ще се оправяме с мъжа ми girl_wink
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: март 23, 2011, 11:26:36 »

Аз не го разбирам това с лекарите. Наистина... Честно казано до сега съм попадала на няколко безобрани такива, но като цяло съм доволна. Може би съм страхотна късметлийка в това отношение, но с последните лекари имам страхотни взаимоотношения. Мога да изкажа много положително за д-р Коновалова в клиниката на Щерев. Ходихмe при нея преди да забременея и винаги е била супер внимателна. Когато прокървих, тя оправи нещата. Вярно, че си плащах за всяка услуга, но аз отидов с ясното съзнание за това. Доволна съм и от д-р Павлова от клиниката на Мазнейкова. Страхотна лекарка, ако не беше забременяла и родила сигурно нямаше да я сменя. Уникално готина лекарка. Сега ходя в Майчин Дом при Мария Атанасова. Пак е страхотна. Само 1 път и се издразних, но после се оправиха нещата. Мога да и звъня и колкото е необходимо, ходя на прегледи, дори когато само съм се разтревожила за нещо дребно. Просто е страхотна. И при 3-те лекарки попаднах случайно, без връзки и наистина съм много доволна от тях. Сега като сменя лекаря, защото и Атанасова е бременна ще видим как ще са нещата, но ако новия лекар не ми хареса, ще го сменям докато не попадна на свестен.

A за намесата на родителите... Какво да кажа... За някои неща и при нас положението не е много добро. Опитаха се да се намесят за името, трябвало да е на някой от дядовците. Ами как да им обясня, че не съм длъжна, а и не харесваме нито едно от имената. Не че са лоши, просто не са нашите имена. А и мъжа ми мисли, че името на детето трябва да си е негово, а не да е кръстено на някого... Пробваха се да се намесят в пазаруването, рано било още, защо толкова рано сме започнали. Ходи обяснявай, че за да пазаруваш изгодно си иска проучване и планиране. За хора с някакво ограничение в средствата си е важно да пазаруваш изгодно. Ако бяхме с неограничени средства, сигурно щяхме купим всичко на куп и без да мислим много много...

Аничка, не ти ли падат дънките като са разкопчани? И друго си мислех да питам. Този колан на размери ли е? Имам предвид че ако сега ти е ок и не ти стяга, какво ще стане след 3 месеца, когато коремчето е порастнало?
Активен
mariestrellas
Сватбар

« Отговор #206 -: март 25, 2011, 12:59:58 »

Здравейте отново, момичета!
Аз исках да напомня на модераторите да ми сложат едно розово щъркелче в началото на темичката, защото вече знаем пола на бебето.  Предварително благодаря!
Капризче, ти наистина си имала невероятен късмет, познавам и други момичета, които не са имали проблем с лекарите. Може би аз не съм имала късмет, не знам, но отначалото досега се измъчих с тези лекари, накрая ми казаха да не сменям наблюдаващата си лекарка, защото и без това остава малко до края, а и наистина трудно съм щяла да намеря по-добър специалист за патологична бременност от нея. Миналия път видях, че с пари всички стават много мили и любезни. Иначе отново трябваше да ходя на минимум 3 различни места, за да мина на ендокринолог и гинеколог отделно, а сега наблюдаващата ми каза направо на 27-ми април да отида за изследвания за диабет, предвид инсулиновата ми резистентност, така че няма смисъл от ендокринолог за момента. Елиминирахме проблемите със щитовидната жлеза засега, защото последните резултати от изследванията бяха отлични и се предполага, че вече е късно и безмислено да се правят други такива, та реших да се кротна и да не психясвам предварително. Колкото повече чета в интернет за разни случаи, толкова повече се притеснявам, а се оказа, че половината от изследванията, които мислех, че ще ми бъдат назначени, не минавали по касата и затова е трябвало да си платя и да отида по свое усмотрение, ако реша да си правя такива. Бях доста уплашена от последния грип, който изкарах с усложнения, но ми мина за две седмици и сега нямам оплаквания. Виждам, че никъде няма да ми обърнат внимание, ако реша да отида на консултация при гинеколог заради грип, просто са свикнали да казват, че не са специалисти по обща медицина и толкоз. Чувствам се доста по-спокойна и се радвам, че засега всичко е нормално. Иначе съм лежала два пъти в Майчин дом преди години, попадах на добри лекари, но системата ни беше ужасна, подкупна и тромава, условията също толкова депресиращи. Сега съжалявам за това загубено време, защото не ми помогнаха, а само се задълбочиха депресията и хормоналните ми проблеми. Иначе днес за Майчин дом не знам какво да мисля. Казват, че са много добри и сигурно е така, но след моя горчив опит, не отивам повече там. Иначе ходих и след като забременях веднъж в Майчин дом, няма по-голяма мизерия и по-некомпетентно обслужване и отношение от лекарките, на които попаднах в спешния кабинет. Само ще кажа, че ме прегледаха 3 жени и един мъж, като едната жена не говореше добре български и не можа да ми намери матката, за да види дали наистина съм бременна и дали имам кървене, както твърдях. Най-накрая стигнаха до някакво общо решение, но не и до причината за кървенето, което според тях го нямало, а аз бях две седмици с такова и от Шейново ми казаха, че не давали гаранция за запазване на бременността. Ами да, случват се тези неща и в най-добрите болници. Колкото повече се интересувам и чета, толкова повече се притеснявам, особено ако виждам, че лекарите не разбират какъв е проблемът.
Относно намесата на родителите, това няма управия... всеки иска да участва в подготовката, посрещането и отглеждането на малката, но няма начин. Особено като знам, че нямам финансовата възможност да направя сама подбора на нещата за обзавеждане на детска стая, ще приемам подаръците на роднините, каквито са си решили. Повечето ми приятелки родиха наскоро, а и не са в София или в България, така че не мога да обменя с тях опит и разни нещица, от които ще имам нужда. Сега искам да избера име, което да се приеме от всички, но уви няма угодия. Мъжът ми е против смяната на имената, които сме решили, родителите ми са против нашия досегашен избор, а неговите родители не се месят все още, но те са далеч и казват, че ще приемат нашия избор, само да се роди здраво и хубаво момиченце. Казаха ми, че искат да изпратят разни подаръци или пари за бебка, но все още не мога да кажа нищо със сигурност, като знам че са затруднени, ми е доста неудобно да искам каквото и да било.
Иначе и на мен дрешките започват да ми стягат леко, все пак съм в 23 седмица, скоро май ще трябва да си купувам нови дрехи. Важното е да расте бебка и всичко да й е наред. Стига съм ви отегчавала вече, продължавам да работя. Много хубав и слънчев ден на всички! Целувки!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: март 26, 2011, 21:03:10 »

Здравейте give_rose

Моят преглед мина нормално, без ехограф, не че очаквах, но все пак попитах, а доки каза, че "сега няма какво да се гледа на бебето" crazy но както и да е! Всикчо друго ми е ОК, или иначе:

Тегло - +1кг. от минали път до тук +4кг. 
Матка - 25 см. + 6см. за месец
Обиколка на корема  в легнало полажение  95 см. - + 2см. от миналия месец
Кръвно - 90/60, малко ниско, но все пак в норма good

Иначе ми пусна куп изследвания, взеха ми 3 епруветки кръв за Васерман, СПИН, Хепатит, Антитела и още няколко неща, които забравих blush, пуснахме и урина, в понеделник ще са готови, но доки каза, че няма поводи за притеснения yahoo

Та за сега това от мен Wink
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 28, 2011, 09:20:08 »

Момичета, и аз да се включа към списъка с очакващите момиченца, в петък ходихме при друг лекар и той каза момиче danceg stork-gurl
Щастлива съм! heart
Активен
mariestrellas
Сватбар

« Отговор #209 -: март 28, 2011, 11:53:07 »

Момичета, не знам защо не се появяват новите щъркелчета в общия списък, поне аз не виждам някаква промяна.
Ван4и, много се радвам за теб!
Това с половете поне в България, от дотук изчетените и споделени мнения, е доста спорно, защото непрекъснато лекарите си сменят първоначалната прогноза и накрая все има изненади. Ако са те видели на 3 или 4Д, предполагам, че се вижда по-ясно, макар че според повечето лекари, това си е жив каприз и харчене на пари, защото каквото се виждало на 2Д, същото излизало и при другите. Капризче, при теб нали първоначално бяха казали, че ще си имате момиченце, след това са си сменили позицията. При една позната, която роди наскоро, също поне 4 пъти са сменяли прогнозите за пола на детето й, докато накрая не се убедили едва при раждането какво е било бебето наистина. Така че всяка прогноза остава малко или много несигурна до края.
Иначе е хубаво да знаем предварително пола със сигурност, поне за мен и съпруга ми, така имаме време да обсъдим имената, да подготвим стаята, а и прихически се настойваме за детето, което е важно за нас. Но става гадно, ако след това се появят други прогнози. Засега имаме късмет, че два пъти ни потвърдиха, че ще е момиченце, тук мъжът ми е повече от щастлив, защото той от самото начало си мечтаеше за дъщеря, макар че в един период от време му се искаше да си има и син. За мен беше все едно, не исках да се настройвам предварително, каквото и да е, ще бъде еднакво желано и обичано. Ако сме здрави и имаме късмет, може да си имаме второ бебе след време и то да е момченце, не знам... Целувки на всички бъдещи мами!
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: