Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 17:36:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ" 2011  (Прочетена 130994 пъти)

kleopatra_88
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #180 -: декември 16, 2010, 08:03:14 »

Здравейте момичета,
гледам че обсъждате дрехите за бременни и искам да изкажа мнение по въпроса,по-скоро да се оплача,обиколила съм доста магазини за бременни и останах много разочарована,особено за панталон всички са толко грозни и ужасяващи дори,а цените са  shok  не бих дала толкова пари за дънки които немога дори да гледам какво остава да ги облека  NO това че сме бременни не означава че не ни пука как изглеждаме. Аз нося само туники с клинче но вече е студено и се радвам че поне не ми остава много
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: декември 16, 2010, 08:08:12 »

Клеопатра, може би не си намерила Твоя магазин. Аз тук засега съм била само в един и повечето дрехи са добри. Е, не са бутикови, ама то и телата ни не са в момента blum Какви са цените при вас? Тук дънки и панталони вървят около 40лв, което не е малко, но не е и много, де... smile И с клин няма ли да ти е студено вече, нищо, че имаш месец? Пази се накрая...
Активен
kleopatra_88
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #182 -: декември 16, 2010, 08:32:43 »

при нас най-евтините са 50лв  angry отказах се да търся нещо по хубаво,от днес съм в девети и се надявам скоро да мога да се облека нормално
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: декември 16, 2010, 13:59:46 »

Здравейте бъдещи мамчета  smile. Ние сме добре, бебо ритка, а аз съм доволна от това  yahoo.
Що се отнася до дрехите, аз нося само клинчета, туники и дълги жилетки (като казвам дълги, това не означава до земята  blum ). За връхна дреха съм си купила дебела жилетка, която е само с 2 копчета отпред и надолу (на корема) е отворена. Така, че може да се използва от самото начало до края на бременността. А също и шалове, аз много обичам шалчета. Въобще не възнемерявам да си купувам палто или яке, което ще нося минимално, а ще давам куп пари за него.
Мойте контракции престанаха  pardon може би всичко е било от притеснения или натоварване. Сега всичко си е нормално  yahoo.
Хубав следобед!  give_rose
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: декември 16, 2010, 14:48:18 »

Мамче, радвам се, че нямаш контракции вече! Bravo
А като са минусови температурите, не ти ли е студенко, макар и с дебела жилетка? huhhuh.gif На мен сигурно ще ми е, затова си се чудя тука smile
Аз също нямам намерение да се изръсвам много пари за 2 месеца, но пък и 2 месеца не са малко и ще трябва да се "оборудвам" с нещо smile
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: декември 16, 2010, 14:50:09 »

Мамчета,не ви ли се губи Сиси от поглед?Тя е сред най-често пишещите в темата,а последния й пост е от 9 декември....
Някой да я е засичал из другите теми?
Сис,я се покажи Girl_hide
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: декември 16, 2010, 15:21:36 »

Додо, в профила и видях, че е влизала във форума на 13 декември предиобед. Може би просто има някаква работа, или пък нещо покрай празниците smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #187 -: декември 16, 2010, 15:23:01 »

Да бе, вярно, че лиспва Сисето...Аз се чудя нещо ми лиспва, но не си бях дала сметка, че толкова време е минало без да я видим  crazy crazy crazy

Дано да е добре !!
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: декември 16, 2010, 15:27:43 »

sunray, не ми е студено защото и под нея съм добре облечена. Даже, ако трябва да сравнявам с палтото, което си го купих миналта зима ... така облечена през тази ми е много по - топло  pardon Откачена работа  sarcastic разни хормони  focus. Със сигурност обаче с едно дебело яке, от тези шушлековите, който са до посредата на бедрото (да не говорим, ако има и вата отвътре) ще е много много по - топло. Но аз казвам така, защото термина ми е януари и през този месец и 1 най-малко след раждането ще си стоя повечето вкъщи. И ако трябва да отида някъде .. бръм бръм с колата.  Wink
dodo23, права си, найстина Сиси не се е разписвала скоро. Дано да е добре и да обикаля по магазините  smile Сисииииии къде сиииии?  Girl_hide
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: декември 16, 2010, 16:01:35 »

Момичета, да се включа и аз за дрешките, защото имах същия проблем - не ми се искаше да си купувам нещо, което да нося само 2 месеца - нито ми се даваха парички за такава дрешка, нито пък ми се искаше да трупам още нещо в гардероба, което само да заема място. И все обикалях, обикалях и все нищо не намирах..... Обаче един ден, съвсем случайно попаднах на едно палтенце, което в първия момент не ми се видя нещо особено, но понеже имаше само 2 копчета и то по-високо и си помислих, че може да е удобно (а иначе като размер си беше точно моя размер, от преди да забременея). Добре че се реших и отидох да го пробвам - като го облякох просто останах очарована, защото ми беше страшно удобно, а освен това ще мога да си го нося и после, защото просто самия му модел е такъв.  danceg danceg
Но предполагам за това спомага и това, че коремчето ми не е от най-големите  blum blum blum
А ето и палтенцето, снимката е от преди 2 седмици

* IMG_2267.jpg (63.24 KB, 560x517 - видяно 198 пъти.)
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: декември 16, 2010, 16:33:41 »

Албенче, голяма си сладурана! smile Аз точно такъв модел си търся, поради същата причина. А и моя тумбак също не върви голям. Най-хитро е да се разширява под бюста наистина. Дано и аз намеря smile
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: декември 16, 2010, 18:06:18 »

Албенчик, много си сладурска с това палто.
Докато бях аз бременна беше хванал лек студ и реших, че и аз няма да си купувам по-дебело яке, но се оказа, че след раждането всичките ми якета и палта са ми тесни на гърдите  blush, та ми се наложи да си взема. Взех спортно шушлеково, че да ми е топло като разхождам бебко зимата  blum.
Активен
mihova
Ентусиаст
**
Публикации: 143

нашето съкровище

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: декември 17, 2010, 13:29:24 »

Здравейте момичета!
Албенче,изглеждаш страхотно  Bravo
Аз преди малко се прибрах от ЖК. Гледаха ни на видеозон  yahoo беболина си расте ли, расте.  yahoo Вече е с главичката надолу. С килограмите съм доста отгоре, но какво да се прави.
Лек ден на всички!
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 312

« Отговор #193 -: декември 17, 2010, 19:13:39 »

Ина мила, при теб вече остана много малко. Браво че си готова  good А вашата принцеса ще бъде облечена като дофин. Прекрасни неща си й избрала.
За първи път чувам за изследване за стрептококи. Ох, Господ да ни пази, че толкова неща може да дадат усложнения.
Аз също нямам снимки на нашия левент. От Феталната в 6-ти месец  ми дадоха клипчета. На снимките нищо не се вижда.Последнта ни читава снимка  е от 4 месец.
Албенчик - прекрасна си, радост за окото. Много готино палтенце.
Аз също не възнамерявам да купувам връхна дреха. Имам едно по-широчко яке, надявам се да свърши работа. Палтото ще ми става пряко сили най-много до края на месеца. Последното копче вече аххааа да не се закопчае.
Мамита да ви се олача, аз ужасно много се уморявам от най-малкото услилие. Онзи ден направих една разходка от няколко пресечки и пак се прибрах с голям зор и на почивки. От няколко седмици ми е трудно да ходя, но този път дори върнах храна, толова лошо ми стана. /Това ми е първото повръщане през бременността/.Миналата седмица слезнах до магазина под нас и се прибрах пребледняла, с  болки в кръста. Вчера и днес съм особен парцал - не мога да седя дори 5 минути права -заболява ме корема, кръста, почва да ми се гади, а бебчо толкова силно ме рита, че свитки ми излизат. Остават ми цели 2 месеца, а вече страшно много ми тежи angry
« Последна редакция: декември 17, 2010, 19:15:36 от kokiche » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #194 -: декември 17, 2010, 19:39:39 »

Кокиче, можеш да си вземеш хомеопатия:

- за умората и трудността при ходене BELLIS PERENNIS 9CH
, 3 гранулки, 3 пьти дневно;
- за болки от ритниците на бебчето ARNICA 9CH пак сьщата доза;

Добре, че имам приятелка, която е доста пьлна, тя ми даде една пелерина от изкуствена кожа, която хич не е мой стил, но ми става и дьржи много топло. Иначе бях загинала. С нея изглеждам като огромна лелка, но хич не ми е зор, важното е, че ми е удобно.

Днес бях на ЖК и пак ме насолиха за килата. Които за протокола са 21 от началото. Всеки пьт си трьгвам от тая акушерка с гадно чувство - изнервям се и се чувствам виновна. Знам, че е за мое добро, ама писна ми (а и на вас всеки пьт ви надувам ушите)  diablo Каза, че сама си предизвиквам усложнения.
Дори и с плодовете трябвало да внимавам - много ясно, че ако ям по 5 мандарини на ден (!!) ще дебелея така (аз ям по кило, но не й казах). Бебето било кьсо, но много дебело, как щяло да излиза... Еми нали през моя г.з ще излиза да му се не види пьк, вьтре няма да остане bqsnasym  Какво като било Коледа, не трябвало да ям... и ... Поне да се бях разяла. Аз ям по сьвсем малко (два пьти дневно), но пьк само вредни неща - хляб, сирене, малко шоколад и мандарини ми е основното меню. Много ми е писнало. Днеска ми е изнервен ден.
Няма да говоря повече, че ще стане като за "Отдушник"  flood

Пристигнаха ми кьрмаческите сутиени Страхотно качествени са. Единия е жесток просто, а другия....не мога да го закопчая  huhhuh.gif Поне няколко см не ми стигат дори, за да доближа двата края. Сега трябва да го сменям, а с такова нетьрпение ги чаках...Хем и двата са сьщия номер (95C)  crazy

Хора, Сисето все още я няма никаква.... Какво ли става с нея ?!  shok huhhuh.gif crazy

Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: