Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 20, 2025, 20:38:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част  (Прочетена 192957 пъти)

Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 27, 2011, 19:04:11 »

Лично аз бих предпочела комплекс Русалка, преди 3 години, когато съм го виждала беше доста по-хубав от въпросния Хитър Петър и кувертите не бяха никак скъпи.  На мен Хитър Петър не ми харесва изобщо- нито интериора, нито пейките, нито картините, които висят навсякъде, а още по-малко цветовете на ресторанта. Дори със сватбена украса не ми харесва. Все пак хубаво е да се съчетаят цветовете на сватбата с тези на ресторанта. И разбира се че това са ресторанти, които не са от класа на Амбасадор, Марица, Новотела, Империал или Ленинград и не може да се прави сравнение с тях, но не значи че не стават за сватба.Всеки според възможностите си.Това е лично мнение и не ангажирам никой с него.
Русалка определено има повече положителни страни специално за сватба. Имат невероятен басейн,хотелска част, която е на нормални цени и ниски куверти. Няма такси също. Определено нивото им е по високо от някои други р-ти.   good
« Последна редакция: януари 27, 2011, 19:07:41 от Nina Style » Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: януари 27, 2011, 21:31:58 »

Разбира се, че не е от техния ранг, това дори не може да с епомисли. Аз казвам какво не ми хареса и защо веднага го зачеркнахме от списъка.
В Русалка миризмата на евтина кръчма е толкова силна и отблъскваща, че и него почти веднаха го зачеркнахме. Интериорът е в мн силни и натрапчиви цветове.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: януари 28, 2011, 02:46:28 »

Посум, не знам какво е състоянието на Русалка сега, но преди 3 години, когато съм го виждала  не ми е направило лошо впечатление. Може нещата да са се променили от тогава, но преди 3 години ми харесваше като за по-ниско бюджетна сватба. Все пак бих го предпочела пред Хитър Петър и другите подобни, които бих казала, че повече имат вид на кръчма отколкото Русалка, но все пак това си е мое мнение.
Активен
stefania1981
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #228 -: януари 28, 2011, 10:23:17 »

В Русалка наистина се носи някакъв странен аромат и си плаче за ремонт,но както беше казано това са нискобюджетни ресторанти-цена за сметка на качество.
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: януари 28, 2011, 13:04:14 »

За това. Преди да изберете ресторанта за сватбата си посетете най-малко 5 такива ресторанти в Пловдив, като съвсем обикновени клиенти, за да видите какво е обслужването и отношението към вас и ще ви хареса ли въздуха и аромата който е спицифичен и всеки ресторант си има. Нашата сватба беше в Глобус и не ми е направило впечатление да "цъка" на кофти, както и никой не се оплакал до сега от подобно нещо в този ресторант Wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: януари 28, 2011, 16:27:01 »

Здравейте момичета!Имам един малко странен въпрос.Сватбата ни е следващата седмица и се питам,в обредния дом в Пловдив шампанското трябва ли да ми е украсено,има ли смисъл от това,понеже за ресторанта си имаме друго?Питам тези,които вече са минали и знаят дали има някакво значение или не  huhhuh.gif Това е smile Благодря предварително  give_rose
Активен
Димитър Димитров
Любопитен
*
Публикации: 26

:)

« Отговор #231 -: януари 28, 2011, 17:18:08 »

sisitr Здравейте! За дж бих ви препоръчал Дж Алекси, също Дж Майли, както и Дж Весо и Миро и Дидо разбира се !Най добре е да се видите с тях и да се спрете на определен Дж,който ще Ви допадне и хареса!
Отностно видеоператорите,всеки си има стил и начин на работа!При тях процедурата е също като при дж,фотограф и т.н Важно е на Вас да ви хареса стила и начина на снимане   smile има в по задни теми ако не се лъжа,доста имена за оператори които работят добре!!! smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: януари 28, 2011, 17:31:31 »

carlyangel, не мисля, че в който и да е обреден дом имат изискване за украсено шампанско или чаши - то е по желание на младоженците  good
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: януари 28, 2011, 17:37:46 »

carlyangel, не мисля, че в който и да е обреден дом имат изискване за украсено шампанско или чаши - то е по желание на младоженците  good
Точно така. В дома и ресторанта можете да ползвате едно и също шампанско.  good
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: януари 28, 2011, 19:26:57 »

Момичета,благодаря ви за отговорите! give_rose Реших да не украсявам допълнително бутилката,хем щ ми отпадне някое и друго задължение  girl_wink Желая много успех и късмет на всички булки  Good luck
Активен
kate1987
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #235 -: януари 30, 2011, 18:01:33 »

Здравей diana_ss, Преди 2 седмици посетих и двете църкви и повече ми хареса Св. Константин и Елена,а и часът който ми предложиха ме устройваше. Най-ранния възможен час в събота е 16.30, цената е около 160-165 лв, не помня точно, като включва венчавката, украса и хор. Казаха ми, че ще може дас е качим с колите до горе, защото няма да е особено приятно, за булката най-вече, да се катери по паветата...
Иначе и Св Димитър е красива църква, ремонтира скоро, но някак не ме грабна...а това е най-важното smile
Надявам се да съм помогнала. Успех с подготовката!!!
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #236 -: февруари 01, 2011, 09:40:02 »

Момичета, трябва ми помощ blush Тъй като сега помагам на моята приятелка за сватбата й, искам за първия сватбен танц да сложим фойерверки на дансинга и да ги запалим когато започнат да танцуват (нещо, което не се сетих да направя на нашата сватба shok ) . Моля ви, кажете ми откъде мога да купя 2 или 3 бройки, които обаче да можем да запалим в ресторанта на дансинга - последно се спряха на Тримонциум.Има ли такива, които се включват с дистанционно?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: февруари 01, 2011, 10:55:51 »

Момичета, трябва ми помощ blush Тъй като сега помагам на моята приятелка за сватбата й, искам за първия сватбен танц да сложим фойерверки на дансинга и да ги запалим когато започнат да танцуват (нещо, което не се сетих да направя на нашата сватба shok ) . Моля ви, кажете ми откъде мога да купя 2 или 3 бройки, които обаче да можем да запалим в ресторанта на дансинга - последно се спряха на Тримонциум.Има ли такива, които се включват с дистанционно?
Отиваш в 101 балона и си взимаш вулкан за вътрешно ползване. Само че силно се съмнявам,че ще ви позволят да ги запалите в Тримонциум.  good
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #238 -: февруари 01, 2011, 11:36:09 »

Отиваш в 101 балона и си взимаш вулкан за вътрешно ползване. Само че силно се съмнявам,че ще ви позволят да ги запалите в Тримонциум.  good

Тогава какво друго да измислим за първия танц sad
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: февруари 01, 2011, 11:40:49 »

Тогава какво друго да измислим за първия танц sad
От тези конфети с хартииките. Има различни размери.  good
Активен