Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 19:50:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на jeki -04.09.2010!!!!  (Прочетена 12793 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« -: август 20, 2010, 14:56:29 »

Ето миличка и ти вече имаш тема.Можеш да споделяш как върви организацията и всички сватбени трепени.Пожелавам ти да напълниш темата с хубави емоции и прекрасни снимки.
Активен
jeki
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: август 20, 2010, 15:01:21 »

Много ти благодаря gucci,това е толкова мил жест от твоя страна  smile Вече и аз си имам темичка  yahoo yahoo yahoo
« Последна редакция: август 20, 2010, 15:09:47 от jeki » Активен
jivetoo
Ентусиаст
**
Публикации: 64

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: август 22, 2010, 08:10:39 »

Честита темичка.Пожелавам ти много хубави мигове в подготовката за сватбата
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: август 22, 2010, 09:07:55 »

Честита темичка  give_rose Остава още малко, какво ви остава още да свършите?
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: август 22, 2010, 13:11:27 »

Благодаря ви момичета,наистина не остана почти всичко е готово на 31.08 отивам да подпишем в рутуалната зала,а за  04.09 остана,да се купи алкохол,да се уточним с ресторанта колко хора ще сме,да се срщнем с фотографа,dj,видеооператора и мисля че е това,но топката си е в корема ми а младоженеца само ми повтаря за какво се притсняваш всичко си върви,но вие самите знаете че всичко е върху нас булките относно организацията.Още малко и  Сватбаааа
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #5 -: август 22, 2010, 21:23:29 »

Разкажи малко повече  smile Какво сте замислили? Къде ще бъде сватбата?
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: август 23, 2010, 08:50:41 »

Здравейте,сватбата ни ще е в комплекс Атлантис в Бургас,там ще ни е изнесения ритуал в градината,не сме замисляли кой знае какви неща,всичко ще си е по традиция но все още умувам за бутането на вратата и пълненето на обувката.Младоженеца ще тръгне от дома на родителите му,ще вземе кумовите който са моя много добра приятелка и брат му не са семейство,ще ги вземат от ап.където живеем в момента който е на 5 мин път от дома на радителите ми аз и гостите ми ще сме там и след хората се отправяме към комплекса там ще имаме можеби един час и половина фотосесия и започва официялната част,след това сме отделили около час и нещо за поздравление и снимки с гостите,после ритуала по посрещането в ресторанта захранването,виното здравеца...Само за кума има изненада 4 булки който ще му танцуват,не съм замисляла игри,но е в процес на обмисляне,ако има ще е само 1-2 за да не отекчим гостите.....Това е плана за сватбения ден...Може и нещо да съм забравила но ме извинете...  smile
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: август 24, 2010, 09:55:08 »

Момичета дайте малко идейки да изненадам младоженеца когато дойде да ме вземе...Искам да е нещо което не очаква той по принцип си мисли,че ще бутата вратата и ще пълни обувка...Сега в четвъртък сме на среща с dj,фотографа и видоеоператора,вчера платихме и тортата (от Захаро) модел 2036  но ще е бяла с розови цветя и шарките също,купихме алкохол,нещата си вървят трябва пак да говоря с агенцията за украсата,която ще е в много бледо розово.Решила съм седмицата преди сватбата да се отдам на релакс и грижи за мен взела съм си отпуска една седмица преди сватбата и 1 след сватбата за сватбена седмица....Не остана вече нямам търпение да дойде деня  yahoo
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: август 24, 2010, 21:53:56 »

писането на обещания.
ленти вързани към вратите
фалшива булка
скриване на обувката
това се сещам на първо време
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: август 25, 2010, 07:49:53 »

Благодаря gucci, за идейте писането на обещания, скриване на обувката ми допадат и булката също но няма кой да навия да облче така  smile но има врем
Активен
reni_vn
Ентусиаст
**
Публикации: 105

Булчица

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: август 25, 2010, 11:52:20 »

Здравей Jeki,
Пожелвама ти много красиви моменти, невероятни преживявания и не на последно място да си най-красивата и щастлива булка. smile
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: август 25, 2010, 12:50:34 »

Благодаря ти  reni_vn,  за хубавите пожелания  smile всичко да ти се връща и на теб  smile
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: август 28, 2010, 23:47:13 »

Хей как върви организацията.Чакаме снимки и предсватбени разказчета.Докъде си с подготовката.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: август 29, 2010, 00:39:06 »

Честита темичка и от мен! Една прекрасна сватба ти пожелавам   smile heart
Активен
jeki
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: август 30, 2010, 08:02:21 »

Благодаря много за пожеланията,още 5 дена толкова ми е напрегнато все си мисля,че нещо не сме направили или сме забравили да го направи,тази сдмица ще са послдните срещи с агенцията,уточнения с ресторанта,грижа за домовте ни,пазаруване и най вече грижи над мен  yahoo
Активен
Страници: [1] 2 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: