Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 18:24:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински рокли -15"
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински рокли -15" (Прочетена 244175 пъти)
adelina
Любопитен
Отг: "Булчински рокли -15"
«
Отговор #330 -:
януари 05, 2011, 23:35:22 »
Цитат на: diddka в януари 05, 2011, 10:43:52
Имате ли представа дали няма сега да пуснат миналогодишните колекции на роклите на намаление?! Много ми харесват тези на atelier voalia, но 1000+ ми се виждат доста за една рокля.
В Ателие воала има само 2 или 3 рокли които са 1000+ и те са целите в ръчно бродирани мъниста, повечето са около 700-800, има някои дори по 600, така че спокойно ходи да разгледаш можеш да си харесаш нещо, имат наистина божествени неща.
Ох момичета съжалявам че съм на всяко гърне мерудия, надявам се че не се сърдите, но не мога още да ви изчета че бая сте писали напоследък.
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #331 -:
януари 06, 2011, 09:50:25 »
Без да съм ходила до Atelier Voalia, само по снимките съм влюбена в роклите им - личи си колко са хубави, защото са снимани обикновени момичета в обикновена обстановка и изглеждат страхотно без никакви допълнителни обработки на снимките
Това което ме притеснява че ми се иска да се сместя до 600лв бюджет за рокля, а ако отида там няма да издържа и ще го надхвърля. Писах че са около 1000, защото повечето които са снимани на сайта им са в този диапазон 900-1000+.
Активен
abs_
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #332 -:
януари 06, 2011, 11:04:53 »
adelina
, много благодаря за съветите ти! Изобщо нямаше да се сетя за този колан, а ателие Voila сега ще погледна как са представени в интернет пространството. Не съм попадала на тях все още, но тези модели ми харесват, а и като цена също са приемливи за мен. А освен рокля ще трябва да търся и нещо като палтенце, болеро, кожухче в бяло и аз не знам още точно какво, защото не мога само по рокля да съм февруари.
В сайта на Одета има няколко модела тип снежна кралица, много са красиви, но няма да мога да си ги позволя.
Но то не пречи да отида да ги разгледам на живо.
Активен
franzelkata
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #333 -:
януари 06, 2011, 11:39:29 »
Цитат на: diddka в януари 06, 2011, 09:50:25
Без да съм ходила до Atelier Voalia, само по снимките съм влюбена в роклите им - личи си колко са хубави, защото са снимани обикновени момичета в обикновена обстановка и изглеждат страхотно без никакви допълнителни обработки на снимките
Това което ме притеснява че ми се иска да се сместя до 600лв бюджет за рокля, а ако отида там няма да издържа и ще го надхвърля. Писах че са около 1000, защото повечето които са снимани на сайта им са в този диапазон 900-1000+.
Моята трябваше да е 800, но с коледната отстъпка стана 680, така, че дебни за промоции, успех!
Активен
franzelkata
Ентусиаст
«
Отговор #334 -:
януари 06, 2011, 13:10:29 »
и по тоя повод
http://ateliervoila.bg/archives/2222
има 6 рокли намалени
Активен
unicusbg
Ентусиаст
Публикации: 119
hand made манияк
«
Отговор #335 -:
януари 06, 2011, 13:15:33 »
Момичета, в ателие Voila от днес до 3 февруари има 25% на определени мострени модели рокли. Повече може а прочетете
тук
. Има хубави модели и в аутлета на център София. Някои рокли са по 90 лв. и наистина са касиви. Освен това се преправят на място, според вашата фигура.
Активен
franzelkata
Ентусиаст
«
Отговор #336 -:
януари 06, 2011, 15:15:03 »
да, ама тоя път не е май разпродажба, моята рокля беше 800 лв нормална цена, сега е 910 лв, т.е като намалят мострата с 25% ще стане 680 лв, колкото я взех аз с 15% отстъпка и то не за мостра, а за рокля по моите мерки
Активен
adelina
Любопитен
«
Отговор #337 -:
януари 06, 2011, 15:33:33 »
Цитат на: franzelkata в януари 06, 2011, 11:39:29
Моята трябваше да е 800, но с коледната отстъпка стана 680, така, че дебни за промоции, успех!
И моята е така, оригиналната цена беше 720, с намалението излезе 600лв. Определено следи за промоции. Друго което мога да те посъветвам - отиди там на място и кажи на мацките колко ти е бюджета и какво могат да ти предложат за тези пари, те са супер готини и със сигурност ще измислите нещо. Успех!
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #338 -:
януари 06, 2011, 15:34:40 »
Цитат на: franzelkata в януари 06, 2011, 13:10:29
и по тоя повод
http://ateliervoila.bg/archives/2222
има 6 рокли намалени
Момичета, мисля че наистина ще ги посетя в най-скоро време, въпреки че имам 3 месеца до сватбата
Активен
sillia
Любопитен
«
Отговор #339 -:
януари 06, 2011, 17:16:00 »
Браво, не спират ме удивяват. Много сте готини
). А колкото до 3-те месеца diiddka, не се притеснявай, мойта е след 6, а вече си имам рокля от тях
Активен
adelina
Любопитен
«
Отговор #340 -:
януари 06, 2011, 18:24:57 »
Дидка 3 месеца не е никак много време, ако си намериш рокля която да ти пасва ок, но ако се наложи да ти я шият по мярка трае около 2 месеца (понеже ги шият в Щатите), така че go go към салона и дано твоята рокля да е там. Моята сватба също е юни и аз вече си имам рокля (макар и само капарирана де)
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #341 -:
януари 06, 2011, 18:41:07 »
Ох, момичета, като ви слушам ми се иска и моята да е това лято
Това учене... Вие сигурно сте малко по - големки от мен и нямате такива неща на главата.
Относно ролята и поръчката, аз мисля че е добре да се поръча по - рано, първо, че наистина се бавят с шиенето, второ че може да има нужда от евентуални поправки.
А пък и да е по - спокойна булката.
Много се радам за всички вас, на които ви предстои това страхотно събитие, изживявам всяка емоцийка с вас.
Аз си мислех за подобна рокля, но след като я направих не останах толкова очарована, понеже не ми идва от вътре как точно да изглежда тази панделка и... всичкото му... незнам като дойде време с какво ще съм...
«
Последна редакция: януари 06, 2011, 18:46:02 от manuela_dobromir
»
Активен
sillia
Любопитен
«
Отговор #342 -:
януари 07, 2011, 17:11:42 »
manuela_dobromir, относно ученето - наистина е по-добре всичко да се случва стъпка по стъпка, и ние с моя приятел тъкмо завършихме, но сме от доста време заедно. И да ти кажа честно дали с подпис или не ние си живеем заедно и ако го бяхме направили по-рано едва ли щещеше да има голяма разлика. Сега също не очаквам големи промени, животът ни ще прдължи по старо му за сега. Не планирам деца в най-близко бъдеще, колкото и да ги обожоавам и да искам да имам цяла детска градина. Просто се обичаме много много с бъдещия ми съпруг и това е едно нормално продължение на нещата. Пожелавам ти много приятни емоции като дойде момента
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #343 -:
януари 08, 2011, 22:02:03 »
Иска ми се да споделя няколко моделчета "пухкави" рокли за момичетата, които харесват такива
Една по-късичка:
И една по-нетрадиционна:
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #344 -:
януари 09, 2011, 09:47:24 »
michelle, благодаря за роклите. Аз съм им фенка и като за начало съм се ориентирала натам.Български ли са? Ако да ще пратиш ли сайт.
Много ми харесаха наистина, тюла е страшен
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25