Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 01:35:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 243993 пъти)

InaLutay
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: януари 04, 2011, 22:30:50 »

Аз се включвам отново за да покаца последните си разкрития. Тази първата, направо се влюбих в нея, като имам една корекция!  crazy А тя е следната - една панделка, която да минава под гърдите, точно там където има лента, промяната няма да я голяма, просто отзад ми се вижда прекалено семпла и искам да има панделка, която да виси, т.е. връзките и да се спъскат на долу.

Ето още една подобна, която също е много хубава, и двете ги видях в един сайт и няма да повярвате колко струват... $108  star butterfly

Доста се замислям, дали тази първата рокля няма да бъде моята, защото каквото и друго да дам да ми ушият просто ще ме разочароват... sad
Роклите са идеални и за бъдещите ни бременни булки, ако са ви направили впечатление ще пратя линк към сайта. smile
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: януари 04, 2011, 22:55:53 »

Здравей, Manuela_dobromir:)
Първата рокля е страхотно, бях я мерила в една варненска фирма, прилагам линк към нея /шита по този модел/:
http://tiptopwebsite.com/websites/view_image.php?image=http://www.tiptopwebsite.com/photos3/rosig/IMG_5981.jpg
Аз тогава много се харесах и се чувствах като древногръцка богиня:) И от нея се влюбих в този вид деколте smile С панделката може да стои и добре, но трябва да прецениш ако я поръчваш на място, понеже първоначално исках подобен тип асиметрични презрамки, но впоследствие се убедих че на тях не им стои всичко и са малко капризни... Но ако я шиеш за теб, а не купуваш готова - ще решите в движение smile
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: януари 05, 2011, 02:09:08 »

Леле, получило се е доста добре, но май оригинала е с някакъв плат подобен на тюл, по принцип си падам повече по такива, а тази която ти си качила стои леко изтумбена, но е наистина добра!
Благодаря ти много че я сподели с нас.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: януари 05, 2011, 08:34:29 »

И аз като я гледах стигнах до този извод, че не се е получило точно като при оригинала smile Да, платът има огромно значение, но като видах този модел и се сетих веднага за нея:)
Някъде из този сайт бях мярнала оригинала, но не помня на кой дизайнер беше...
http://www.bestbridalprices.com/brands.php
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: януари 05, 2011, 10:43:52 »

Здравейте момичета и от мен!

Аз също скоро получих предложението си на 16 декември   yahoo, но без много да се бавим насрочихме събитието за 09 април 2011. Така че и аз съм в процес на избор на рокля и с удоволствие чета форума и мненията, които са много полезни.

Имате ли представа дали няма сега да пуснат миналогодишните колекции на роклите на намаление?! Много ми харесват тези на atelier voalia, но  1000+ ми се виждат доста за една рокля.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #320 -: януари 05, 2011, 11:21:01 »

Да, супер се е получило, но или от платовете или от самия модел нещо не стои както оригинала.... nea
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: януари 05, 2011, 12:28:55 »

Да, супер се е получило, но или от платовете или от самия модел нещо не стои както оригинала.... nea

Може би ,защото плата е твър и по груб и стои леко надигната.Воала пада определено по-добре и стои по-нежно:)
Активен
sillia
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #322 -: януари 05, 2011, 15:48:41 »

Здравейте и от мен  girl_wink От доста време чета във форума и честно казано е страхотно, защото човек може много добре да се ориентира относно всички питания покрай сватбата. Искам и аз да се похваля за моята рокля. Честно казано изчетох доста неща и подбрах местата, които искам да посетя. Аз лично съм на мнение, че сватбата е най-желаното събитие за жената още от невръстна възраст и за това всеки един момент от избирането на подаръчета за гостите до избора на рокля трябва да са изпълнени само с положителни емоции. За жалост, това което открих е, че не винаги е така. За мое щастие намерих мястото, където се почувствах като истинска принцеса и това е Atelier Voila. Тове беше едно от първите места, които посетих, за да потърся сватбена рокля. В последствие те пуснаха примамлива промоция на роклите си. Мислех си защо да бързам, та аз дори не съм обикаляла по други места, но все пак отидох да премеря няколко рокли. От скромния ми опит останах с впечатлението, че "УАУ" ефектът, който очаквах да получа като се видя в моята рокля всъщност е малко надценен и няма да се получи. За мое щастие стана точно така, още на втората рокля престанах да меря и се влюбих в избора си. Обожавам роклята си !!!! Сега имам невероятна рокля и много красиви емоции, които искам да споделя. Сватбата ни е юни месец, така че тепърва ни очакват много вълнения и питанки. Но за щастие форумът и всички вие съ-булки сте насреща  Bravo
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: януари 05, 2011, 16:27:56 »

Ето на тази долнището не е лошо...

Много хубаво събитие ти предстои, sillia, ще очакваме снимки лятото.
Моята сватба ще е 2012, защото искам да завърша първо, понеже съм студентка все още.

« Последна редакция: януари 05, 2011, 17:41:38 от manuela_dobromir » Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: януари 05, 2011, 17:44:57 »

manuela_dobromir, включвам се телеграфно за да хвърля малко светлина относно 108-те долара за роклите на Маги Сотеро. Да, онези снимки са рокли на Маги Сотеро, струват доста хиляди долари, а за 108 получаваш китайско копие, което може и да е сполучливо, може и да не е и българското копие е доста добър ориентир какво може да се очаква в най-добрия случай. Не че роклята няма да е хубава 100%, просто не е това, което е на снимката. Поздравления и много приятна подготовка на всички нови попълнения girl_wink
Активен
sillia
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #325 -: януари 05, 2011, 18:05:25 »

Уауууу, 2012 това е доста време. Аз сега имам чувството, че се вманиачавам и не знам как ще издържа така още половин година. Не знам как бих издържала 2-е.
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: януари 05, 2011, 22:33:20 »

pebbles, благодаря за инфото! Имах нужда! Да не взема да поръчам пък да остана разочарована...
sillia, да и на мен не ми се чака, дори това е нещото, което най - много ме натъжава, но пък какво, повече време емоции.. Гледам го от добрата страна за да не ми е гадно. Трябва да си взема дипломата, и да започна на чисто smile
Активен
adelina
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #327 -: януари 05, 2011, 23:08:01 »

Здравейте! Моята сватба ще е на 26ти февруари, а предложението получих на 22.12.2010. smile
На сватбата ми ще съм в 5ти месец и много се чудя кога да почна да търся рокля, явно няма да успея да си направя нещо по поръчка, защото тогава няма да знам дали ще ми стане. Още нямам коремче, но след 2 месеца не знам изобщо как ще изглеждам и много се притеснявам. Иска ми се да съм с наистина красива рокля, пък макар и бременна. Освен това и цените не знам как вървят, предполагам, че ще търся рокля в София, до около 500-макс. 800лв. Как мислите, дали ще мога да намеря нещо подходящо и ако има момичета, които са били в моята ситуация - как избрахте роклята?
Съветвам те да отидеш в Ателие Воала, там имат няколко модела за бременлинки, аз си бях харесала тази рокля, но за бременни и по-подходяща (а аз вече не съм и се надявам до сватбата да мога да се похваля с прекрасна фигура blum)
- 690лв
ето и няколко други пак от там:
  - 820лв

- 750лв

- 760лв

За съжаление на тези рокли нямат други снимки понеже никой досега не ги е пробвал (но ги имат налични виждала съм ги и са божествени особено първата).
Съветвам те да побързаш понеже ако се наложи да ти я шият отнема време. Успех! И погалки по коремчето (моето в 5 месец изведнъж стана огромно  tease)
Активен
adelina
Любопитен
*

« Отговор #328 -: януари 05, 2011, 23:23:38 »

Offtopic abs_ сетих се за още нещо много важно - гледай роклята да е свободна, защото всичко което ти е тясно и по теб ще те дразни много. Друго много важно нещо е да си вземеш задължително колан за бременни например ето такъв:

Знам че не е никак секси, обаче ти го казвам заради сигурността на бебето, цялото висене права в деня на сватбата може да ти натежи много на корема, а тези колани са вълшебни. Аз малко като стара свекърва, ама съм много патила та затова предпочитам да предупредя.
И най важното: с каквото и да си облечена ти ще си най прекрасна, защото бременната жена е винаги красива а в този момент съм сигурна че за таткото няма да има по-прекрасна жена на земята.
Активен
adelina
Любопитен
*

« Отговор #329 -: януари 05, 2011, 23:31:20 »

Леле, получило се е доста добре, но май оригинала е с някакъв плат подобен на тюл, по принцип си падам повече по такива, а тази която ти си качила стои леко изтумбена, но е наистина добра!
Благодаря ти много че я сподели с нас.
Тази рокля което си пуснала ако не се лъжа е модел на Маги Сотеро, обаче....Тези сайтове които гледаш просто копират модела и  ги шият в Китай, като това което получаваш няма нищо общо с оригинала на Маги Сотеро, който струва към 2000 евро. За подробности можеш да се поразровиш и темата за булчинските рокли по интернет, има доста излъгани булки. Не те съветвам да си я купуваш от такъв сайт, по добре дай малко повече пари да ти я ушият тук, поне можеш да контролираш плата от който ще ти я направят, иначе роклята е божествена.

П.С тъй става като не чета всички постове, видях че накой вече е писал за това
« Последна редакция: януари 05, 2011, 23:42:12 от adelina » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: