Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 04:22:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 243891 пъти)

unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: януари 17, 2011, 12:45:06 »

rafaeLa, роклята ти е трепач! Чудесна партизанска дейност си свършила smile
nadelina88 не е по мен роклята, бухнала си е, но не прекалено - понеже при мен нито едното е добре, нито другото, защото по себе си имам доста пълнеж blush
rafaeLa, поздравления! Чудесна е! Колко хубаво! Разкошно!  Bravo  Bravo  Bravo
На всички пожеавам да намерим мечтаните рокли и естествено да се впишат в бюджета!  yahoo
Браво,много е хубава!  good
« Последна редакция: януари 21, 2011, 13:32:20 от fiibi_bg » Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #391 -: януари 17, 2011, 19:06:26 »

rafaeLa, много красива рокля  Bravo или поне това което си вижда от нея  Wink Аз също не искам с обръч, но не изключвам варианта да се прибера с такава вкъщи  blum
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: януари 18, 2011, 17:41:19 »

Manuela_dobromir, от това, което виждам от снимката, роклята ти изглежда много сладка. Наистина обаче, ако не беше казала, че е с обръч, и на мен нямаше да ми мине през ум  crazy Никак не съм изненадана от това, което казваш за Одета (не искам да засегна никой, който е ползвал техните услуги  give_rose). Миналата година като обикалях за моята рокля споделих с момичетата във форума впечатленията си от едната дизайнерка (не знам на теб коя ти е правила роклята) - накратко казано, въпреки че аз упорито й обяснявах, че държа да е цяла рокля, тя от своя страна упорито ме обличаше в пола и бюстие и им обясняваше, че то било все същото. Некомпетентна работа ...
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: януари 19, 2011, 11:26:23 »

nedelina88, с обръч е, само че незнам каква е ползата от него, като не издува изобщо... много държа на сватбата ми да е огромна роклята, ще спя в ателието, от сега съм се зарекла  diablo crazy girl_impossible
Manuela_dobromir, относно 'огромната рокля', искам да ти кажа че в събота като си търсих моята, пробвах една в сватбения център в Младост и наистина беше огромна - дори като махнех обръча, пак стоеше толкова разперена, че дори и с протегнати напред ръце не можеше да се стигне до мен funnytooth
Тя беше с много пластове тюл и той създава такъв ефект. А в случая, обръча е просто задължителен, за да не ти се оплитат полите в краката Wink
ето я и нея: http://www.svatbencenter-sofia.bg/сватба/за-булката-и-младоженеца/за-булката/булчински-рокли/p:булчинска-рокля--239--sl-002
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: януари 19, 2011, 11:39:30 »

diddka, харесва ми тюла, роклята е добра, само че не е ли малко разголена на деколтето, някак си не го възприемам за булка. Наистина периферията е голяма, искам толкова пухкава рокля, само че снежно бяла и малко по приповдигната, не да спада надолу тюла...smile
ох, решила съм се февруари към края да отивам вече да меря онази в асеновград, ох съвсем изклювих че щях да качвам снимка.... днес вече ще гледам да кача sad
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: януари 19, 2011, 11:47:56 »

оооооу Дидка тооочно тази рокля я видях облечена на булка с еееееееееееееееей такъв бюст и на попа в църквата му изкапаха очите и си забрай репликите, пък за гостите да не говорим biggrin иначе роклята е точно принцеска и с много хубава пола, обаче от моите наблюдения, докато пробвах разни рокли преди моята, може би защото за сефте обличам такова нещо, ми се стори, че колкото повече пластове е полата, толкова по-трудна е за контролиране blush
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #396 -: януари 19, 2011, 11:59:33 »

manuela_dobromir, в Сватбения център има снежнобяла пухкава рокля, която не е така разголена:

http://www.svatbencenter-sofia.bg/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0/%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%86%D0%B0/%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%83%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0/%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8/p:%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F--177--sl-010

И цената и ми се струва много добра  Wink
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: януари 19, 2011, 16:40:02 »

diddka, харесва ми тюла, роклята е добра, само че не е ли малко разголена на деколтето, някак си не го възприемам за булка. Наистина периферията е голяма, искам толкова пухкава рокля, само че снежно бяла и малко по приповдигната, не да спада надолу тюла...smile
ох, решила съм се февруари към края да отивам вече да меря онази в асеновград, ох съвсем изклювих че щях да качвам снимка.... днес вече ще гледам да кача sad
Момичета, не ме разбирайте погрешно - аз пробвах роклята само защото исках да е такава от ханша надолу и ми беше интересно как ще стои. Иначе наистина е много разголена - с тези твърди и изрязани чашки чак аз не можех да се позная Girl_hide. В никакъв случай не бих я взела за сватбата.
Моята рокля, която си поръчах пак е с тюлена пола надолу, но горе си е като облекло на монахиня в сравнение с тази  sarcastic
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #398 -: януари 19, 2011, 17:11:37 »

flood

1. Момичета, темата започва да се разводнява с тези коментари и възклицания. Ако човек търси повече информация за рокли, трудно се ориентира, защото последната страница е само в цитати, макар че е хубаво да си чуваме мненията.

2. В раздел Лафче има специална тема "Вижте това", в която се коментират по-странните и дори шокиращи  хрумки за сватба, там е по-удачно да се показват такива снимки, случвало се е и преди. Нека се опитваме да спазваме темите, за да е по-удобно за преглед и след време.  give_rose
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: януари 19, 2011, 18:23:55 »

Момичета, ето ме и мен с обещаната рокля, която казах че ще кача. Това е единствената рокля, която що годе ми закачи окото, от всички магазини в Асеновград, и която смятам да отида и да премеря, сигурна съм че ще стои убийствено, но няма да съм с нея, защото бих я променила много, понеже тези флюшки я правят много екстравагантна, а яката някак прекалява...
Като цяло искам толкова пухкава рокля, само че тюла да е повече пластове и не на парченца, а дълги. Корсета бих искала да е от този плат, който стои като памук, снежно бял, заедно с такава панделка през кръста и ръкавици (къси), които да са в тон с панделката и корсета... като цяло съм я измислила много семпла рокля с кокетна панделка, някой ден щше ви я покажа в изпълнение, защото много объркано я обяснявам...

Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: януари 19, 2011, 18:32:37 »

manuela_dobromir, много ми харесва този модел. Мисля, че е доста добра комбинацията между стилните изчистени линии на горната част от обема долу. В повече са ми само златистите елементи на полата и катарамата на колана.
Това е моделът, който аз съм харесала за себе си. Трябва да балансирам между нещо семпло за подписването, когато ще сме само родители и кумове и купона. Не ми се иска да съм много пищна за първото, но не искам и да съм незабележима на второто. Избраната рокля перфектно се връзва с обстановката в ресторанта-крепост, но мнооого ме гложни мисълта не е ли прекалено семпла.

В Monamour сега има намаление на роклите при директна продажба.
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: януари 19, 2011, 19:24:03 »

Аз също не харесвам туката, и евтиния вид на златистата дантела... може би с корекции ще стане красиво...
Относно твоята рокля, хубава е, щом казваш че ще е подходяща за обстановката и всичко останало защо не, макар че е хубаво булката да е малко по - пищна и да се забелязва повече, и като казвам това нямам предвид камъчета обръчи или бродерии, а просто някоя по - булчинска рокля.
Каквото и да прецениш, тука всички сме с тебе, важно е ти да се харесаш и оттам да имаш настроението да се забавляваш и да прекараш един наистина езабравим ден smile
Активен
Mauve
Ентусиаст
**
Публикации: 66

« Отговор #402 -: януари 19, 2011, 20:09:27 »

Като се абстрахираме от физиономията, която е направила моделката, manuela ето това си представям по твоето описание...

Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: януари 19, 2011, 20:44:23 »

Прекрасна е.
Аз също си представям нещо такова, но на пластове.
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: януари 19, 2011, 20:55:48 »

Ами, иска ми се да е по - пухкава, като тази с такова долнище...

Отпред да минава една лента като колан, също както лентата на тази с яката, която пуснах, и отзад да е като тази.... Само че по - малка панделка, широка колкото кръста ми ...

Ето такава панделка..

Или тази панделка, която е общо взето пак това, което искам само че съвсем леко по - голяма...

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://p.lefux.com/61/20100812/A1975000EC/InsetImage/Pearl-V-Neck-Tie-Wedding-Dress-TBA6_1.jpg&imgrefurl=http://www.dinodirect.com/wedding-dress-tie-v-neck-pearl.html&usg=__ZizJhkdpbEcnjcVgIweW6jPnfW0=&h=451&w=367&sz=16&hl=bg&start=49&zoom=1&tbnid=pM_e2gvCu2DLtM:&tbnh=140&tbnw=112&ei=bDY3TYLeM9GZOsCoxJwE&prev=/images%3Fq%3Dbridal%2Bdress%2Blower%2Bback%2Bbow%26um%3D1%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Dxqy%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1280%26bih%3D613%26tbs%3Disch:10%2C1026&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1041&vpy=273&dur=675&hovh=249&hovw=202&tx=159&ty=201&oei=XTY3TdztKcWBOpiKxcUC&esq=3&page=3&ndsp=27&ved=1t:429,r:26,s:49&biw=1280&bih=613
« Последна редакция: януари 19, 2011, 21:08:48 от manuela_dobromir » Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: