Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 18:26:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински рокли -15"
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински рокли -15" (Прочетена 244188 пъти)
Mauve
Ентусиаст
Публикации: 66
Отг: "Булчински рокли -15"
«
Отговор #375 -:
януари 12, 2011, 21:30:34 »
Момичета, четох че роклите започват от 1000$ за най-изчистените и семпли модели. Роклите от Luxe collection започват от 6000$ като стигат до над 18 000$. Все пак Вера мисли за всички! Ако попаднеш на намеление от 70%, които се правят, картинката става приказна! Но все пак да се докопаш до нейна рокля е мечта!
роклята то Булченски войни...
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #376 -:
януари 12, 2011, 21:55:37 »
Вера Уанг, хубава рокля, аз лично харесвам второто изпълнение на модела, което е по - пухкаво, по -бяло и по - издържано, ето го
Хубави рокли, но могат и да ти ги ушият някъде, едно не ми харесва в тях, деколтетата им, стоят пластмасови...
Активен
Mauve
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #377 -:
януари 12, 2011, 22:05:40 »
С лилавата панделка определено е по-шик
Много се смях за пластмасовите деколтета!
Пластмасови деколтета с пластмасови цици!
Малко
за смях
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #378 -:
януари 12, 2011, 23:10:40 »
хахах, да, аз не исках да кажа нищо лоши, но на мен ми изглеждат така, има още много рокли, просто стои като картон.. някак си
роклите са хубави и двете
ама са много скъпи
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #379 -:
януари 13, 2011, 09:47:04 »
Госпожица
, това което наблюдавам е, че наистина младоженците са доста пренебрегвани по отношение на облеклото. Може би е от внушението, насадено, че всички очи са вперени в красотата на булката на деня..А истината е, че сватбата е от двама души.
Според мен истината е в баланса, но надали някоя булка ще жертва мечтаната рокля в името на баланса...
При мен се получи следната ситуация - моята рокля е много по-евтина от костюма на младоженеца. Но ние разсъждаваме в съвсем друга насока - може да не е хич романтична, но пък практична и ще ни спести доста - все пак тази рокля ще я нося само един ден, а той може да намери доста повече приложения на костюма си, нали така?
Съжалявам за
!!!!
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #380 -:
януари 13, 2011, 09:51:14 »
колкото бих дала за моята рокля, толкова бих дала и за костюма, че дори и повече.. не се женя за себе си все пак
то по тази логика и в ежедневието трябва да пренебрегваме партньора ..
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #381 -:
януари 13, 2011, 12:33:24 »
Не че оправдавам безумно високите цени, но все пак изработката на роклята е много по-пипкава от тази на костюма...
Активен
nellyaci
Ентусиаст
«
Отговор #382 -:
януари 14, 2011, 19:58:48 »
Здравейте на всички!!!
Аз съм нова в сайта и нова в сватбените трепети.Сватбата е на 05.06.2011г. и искам да попитам някой има ли отзиви от модна къща Милениум-какви са цените, за колко време могат да ми ушият роклята, шият ли по поръчка и т.н. Ако някой има вече впечатления, ще се радвам да сподели с мен!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #383 -:
януари 16, 2011, 22:27:06 »
ох не мога да се въздържа да не се похваля, че вчера се сдобих с
моята
рокля - и е най-изненадващия модел на света, защото се заричах, че дори няма да погледна рокля с обръч .. но както са казали хората никога не казвай никога
сега остава само да реша как се харесвам повече - с обръча или без него, защото и в двата случая мисля, че изглеждам добре, но за жалост не мога да се добера до роклята да я снимам, защото майка ми не дава
за щастие се вмъкнахме в бюджета - роклята излезе 395лв. и на практика е само с 90лв. по-скъпа от костюма на младоженеца - което всъщност беше и моето желание именно за да сме равни с мъжлето, мисля, че така е справедливо, защото колкото сватбата е специален ден за жената, толкова е и за мъжа
Активен
unicusbg
Ентусиаст
Публикации: 119
hand made манияк
«
Отговор #384 -:
януари 16, 2011, 22:46:14 »
Честито, RafaeLa
Много се радвам за теб! Издебни майчето, докато спи, и фотни един кадър за нас
А защо не бъдеш и със и без обръч, т.е. за по-официалната част със, в ресторанта за удобство без. Обикновено обръчът е на отделна пола и просто го сваляш, така че няма да ти е трудно. От една страна, едва ли ще имаме друг повод да носим рокля с обръчи
, от друга - така все едно сменяш два тоалета. Разликата сигурно е малка, но все пак.
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #385 -:
януари 17, 2011, 09:54:34 »
Аз също вече поръчах роклята.
След като 2 седмици обиколих доста места в София си я поръчах от едно малко неизвестно поне за мен магазинче. Това беше единственото място, където роклята беше най-близко до моите размери и ми хареса като модел, та да не се налага да ми шият нещо комбинация от няколко рокли и да не знам какво ще се получи накрая. Само цветовете промених и едно малко детайлче.
Въпреки това сега съм много притеснена, дали ще ми я ушият добре и да ми хареса толкова, че да не се замислям да гледам други рокли
. Освен това не е от скъпите бутици, така че се притеснявам и за качеството. Аз бях решила да не се водя от цената, защото имам възможност и по-скъпа да си купя и сега се чудя дали като си харесах по евтина ще съм доволна от резултата.
Направо ще полудея.
Вие как се чувствахте след като сте си избирали и поръчали рокля ?!
«
Последна редакция: януари 17, 2011, 10:55:03 от diddka
»
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #386 -:
януари 17, 2011, 10:23:02 »
Цитат на: diddka в януари 17, 2011, 09:54:34
Аз също вече поръчах роклята.
След като 2 седмици обиколих доста места в София си я поръчах от едно малко неизвестно поне за мен магазинче. Това беше единственото място, където роклята беше най-близко до моите размери и ми хареса като модел, та да не се налага да ми шият нещо комбинация от няколко рокли и да не знам какво ще се получи накрая. Само цветовете промених и едно малко детайлче.
Въпреки това сега съм много притеснена, дали ще ми я ушият добре и да ми хареса толкова, че да не се замислям да гледам други рокли
. Освен това не е от скъпите бутици, така че се притеснявам и за качеството. Аз бях решила да не се водя от цената, защото имам възможност и по-скъпа да си купя и сега се чудя дали като си харесах по евтина ще съм доволна от резултата.
Направо ще полудея.
Вие как се чуствахте след като сте си избирали и поръчали рокля ?!
Честито, Диди!!!
Не се притеснявай за роклята, щом е имало готов модел и ти е харесал, значи могат все пак да го ушият, не се притеснявай! По лошо е ако искаш нещо като мен... Аз на бала си исках за модел булчинската рокля на Одета. Бях твърде наивна и сляпо вярвах, че ще ми я ушият страхотно и ще бъда принцеса, но за жалост не се получи същото и обръча ми бе доста полегат, нямаше много обем, а пухкавата долна част си ми беше запазена марка... Така че ти си много добре в твоя случай!
Ето снимка от бала ми, тук в гръб се виждам, аз съм момичето с розовата рокля в дясно със сакото...
И най - лошото е, че знам колко недоволна останах при поръчка, а сега пак натам вървя... Да поръчвам модел, който сама си измислих...
Дано всичко мине добре.
А относно обръча ти, ти сама прецени дали да си с него или не. Лошото е ако младоженеца те вдигне и отдолу се открива гледка на кухо пространство и дупе тук таме
«
Последна редакция: януари 17, 2011, 10:24:52 от manuela_dobromir
»
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #387 -:
януари 17, 2011, 10:49:08 »
мен пък едно такова спокойствие ме налегна след като се сдобих с рокля - в смисъл аз съм лаик на тема шев и кройка и не различавам хубави от лоши тигели и т.н. затова се доверих на майка ми и леля ми, които не са шивачки, но пък доста им се отдава шиенето и имат познания в тази насока ..
след малко партизански действия успях да снимам роклята
не e цялата, a само основни детайли, защото на закачалка не се вижда цялата красота на моделчето, но мисля, че и това за момента е достатъчно
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #388 -:
януари 17, 2011, 11:35:15 »
manuela_dobromir, на твоята рокля, ако не беше казала, аз нямаше да позная, че има обръч. Ако и сега решиш да си шиеш роклята, по-добре някъде наблизо до теб да се случва, където постоянно да наблюдаваш какво се случва и как се справят с направата й. И да бъдеш упорита с изискванията си към тях, че те шивачите като започнат с техните идеи и мнения и накрая пак няма да е, както си си я представяла.
rafaeLa, роклята изглежда много красива. Но все пак не се вижда дали е бухнала или е по теб...
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #389 -:
януари 17, 2011, 12:05:49 »
nedelina88, с обръч е, само че незнам каква е ползата от него, като не издува изобщо... много държа на сватбата ми да е огромна роклята, ще спя в ателието, от сега съм се зарекла
rafaeLa, роклята ти е много хубава, харесва ми бюстието
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28