Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 02:36:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булчински рокли -15"  (Прочетена 244000 пъти)

InaLutay
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: януари 11, 2011, 01:09:37 »

Да, роклята на снимката е прекалено дълга, трябва да е по къса, защото в противен слу1ай всички ще стоят на метри от мен. Ето това също много ми харесва...
абе като цяло искам роклята ми да е съвкупност от двете. Като много държа да има обем и да не ми прави талията широка.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #361 -: януари 11, 2011, 11:41:26 »

Много са хубави, но се чудя как се влиза с такава рокля в кола?  Oh my ...
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: януари 11, 2011, 12:25:11 »

oh az bqh s takava na bala, ne e osobeno trudno, prosto q nabutva6 i okolo teb ima krasota smile biggrin zavisi kakvo ti e jelanieto da si s takava roklq, kato cqlo na men ne mi pre4i, sazdava mi komfort i nqkakva uverenost
eto tuka si igrah na photoshop neznam dali e redno ama se napravih kato bulka \

ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
« Последна редакция: януари 11, 2011, 22:32:16 от fiibi_bg » Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: януари 11, 2011, 19:22:05 »

И аз не знам как се влиза с такава огромна рокля в кола  crazy Моята беше нещо като тип русалка и едва се събрах в булчинската кола, а с такова нещо просто не мога да си го представя  smile
Активен
Mauve
Ентусиаст
**
Публикации: 66

« Отговор #364 -: януари 11, 2011, 20:55:09 »

Ами сега?! Харесах роклята на снимка в интернет и не знам на кой дизайнер е... Да сте виждали нещо подобно из нашите магазини? Много ми хареса изчистената линия с контрастната панделка, въпреки високата талия и факта че ги препоръчват на булки мами.  blum

Аз все още не съм се впуснала за рокли  tease

« Последна редакция: януари 11, 2011, 21:07:19 от Mauve » Активен
InaLutay
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: януари 11, 2011, 22:01:23 »

zavisi, tova 4e roklqta e puhkava ne pre4i spored men, pone ot li4en opit znam. na men puk sa mi stranni prilepnalite za6toto ne pozvolqvat da se dviji6 mnogo.. i stoqt naistian elegantno samo v opredelena poza.
v kraina smetka koi kakvoto mu e udobno. smile
Mauve, ako si q vidqla v google, trqbva da ima informaciq za saita i dizainera, ako ne moje6 da dade6 da ti q uiqt... ima mnogo podobni rokli i v drugi internet saitove smile
tar6uvai, hem priqtno, hem 6te izplakne6 oko smile

ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
« Последна редакция: януари 11, 2011, 22:31:27 от fiibi_bg » Активен
Mauve
Ентусиаст
**

« Отговор #366 -: януари 11, 2011, 22:13:14 »

Хмммм беше в някакъв блог за роклите без презрамки...

Хвърлила съм око принципно на моделите на Феде и Принцес. Имате ли представа как вървят цените там? Ако са над 1500лв ме изгубиха, колкото и да ги харесвам  sad Ясно е, Bridal Fashion отпада като вариант, както и Astella и Virginia. Все си мисля, че какъвто и бюджет да си отделиш е лудост да платиш толкова високи цени! 
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: януари 11, 2011, 22:32:16 »

mauve роклята която си постнала я има някъде на този сайт http://www.findmypromdress.com/jovani-prom-dresses-8/index-18.html дизайнера е Jovani, но нямам време да ги прегледам, дано си я намериш. Аз бях постнала подобна по-напред в темата Wink
Активен
Mauve
Ентусиаст
**

« Отговор #368 -: януари 11, 2011, 23:24:53 »

Бях сигурна, че ще ми помогнете! Госпожица, благодаря ти от сърце!    Ще я търся, защото на първо четене не я открих. Но явно е от този сайт. Някой има ли повече информация, защото тези цени от 500$... Да не са  като Шанхайския от котюр

Момичета, вдъхнових се! Ех, Вера, Вера! Не смея и да си мечтая... Даже ги гледам леко през пръсти... Vera
wang Fall 2011 е истинска мечта!
Girl_hide

« Последна редакция: януари 11, 2011, 23:28:12 от Mauve » Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: януари 11, 2011, 23:31:05 »

Mauve, страхотни са, особено първата. Толкова е идейна! Мммм, как бих се чувствала перфектно в първата... Само дето нямам далечна леля с наследство smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #370 -: януари 12, 2011, 07:57:54 »

Mauve, във връзка с роклите на Феде, когато аз бях правила запитване към тях преди около година, цените варираха от 1400-1500 лв до 800 лв. Знам, че имат рокли и над 2000 лв, които са изключително сложни като изработка.
 Мога ли да си позволя едно шеговито изказване?  Wink Истинският шанхайски котюр, а не това, което е масово в e-bay, е наистина на много високо ниво  give_rose
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #371 -: януари 12, 2011, 10:51:19 »

Охххх Vera Wang  heart heart Тези дни се рових в сайта й, направо нямам думи...СТрахотни неща има!
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: януари 12, 2011, 11:52:59 »

Ето на този сайт има Вера Уанг на доста по-нормални цени, но зависи дали ще харесате модел, които го има във вашия размер http://www.bridepower.com/wedding-gown/Vera-Wang.aspx има и други дизаинери, за булките, които не ги е страх да пазаруват по интернет Wink
И още един саит в които има приказни неща
http://www.augustajones.com/PastCollections.htm
и моята любима Wink
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: януари 12, 2011, 18:51:56 »

Ами да...аз се простих с идеята за скъпа булчинска рокля, и без това повечето рокли ми харесват само на снимката или на някой друг... blush Не са ми удобни, мотат ми се из краката, абе много съм сложна..
А и моя мъж се плаши от разни ''напомпани'' модели или с много воали или обръчи. Затова - с рокля от конфекцията, за 30 лева на разпродажба...Като Кари Брадшоу  pardon

Иначе Вера - шапки долу! Може пък да си откраднете модел - и на шивач на по-разумни цени...
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: януари 12, 2011, 19:24:56 »

Като стана дума за цени на булчкинските рокли, смятате ли че е нормално роклята да е много по-скъпа от костюма на младоженеца. Мисля че често се случва те да бъдат пренебрегвани, а все пак този ден е и техен.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: