Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 12, 2025, 12:57:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 8"  (Прочетена 39297 пъти)

Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юли 16, 2010, 15:09:38 »

Привет, мили момичета!
Нямам много време да ви пиша, защото интернет връзката е много слаба тук и ми е малко сложно с комуникацията, но когато успея ви прочитам всичките give_rose
 Аз се включвам за съжаление с по-скоро не толкова добри новинки около нас- от сряда съм в болница, но много много до момента няма повлияване и се надяваме да отложим малко появяването на новия мъж в семейството, защото явно полетите и РД-тона малкия са ме поизтощили в повечко и така...

Целувки и поздрави на всички и ни стискайте палципоне да дочакаме 9 месец heart
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #61 -: юли 16, 2010, 16:16:51 »

Harmonia стискаи мила , то не остана дано да успеят лекарите да позадържат ситуацията,а ти спокоино нали знаеш някои път нещата опират и до внушение!!! Кураж !!!!
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: юли 16, 2010, 17:00:45 »

Harmonia имаш моите силно стиснати палци малкият мъж да си остане в теб поне още 3-4 седмици. give_rose
« Последна редакция: юли 16, 2010, 17:05:24 от valka27 » Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #63 -: юли 16, 2010, 18:48:07 »

Harmonia и ние с бебка ви стискаме палци, всичко ще бъде наред give_rose
аз не съм писала отдавно, но ви чета редовно blum
ние днес бяхме на консултация, и съм много доволна, вече всичко е наред с плацентата/вдигнала се е/, бебка вече 1900г/доки каза че е бузанка:)/, обърнала се е с главата надолу, което значи че мога да раждам нормално, което малко ме стресира/не че не е хубаво, ами просто през цялата бременост док ме настроиваше за секцио и може би бях свикнала с тази идея. но пък ще се стегна важното е , че бебка е добре good
Ще си даваме кураж, нали момичета give_rose
целувки на всички
PS: аз май трябва да започна с покупките, че не съм взела нищо
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юли 16, 2010, 21:43:39 »

Harmonia силно стиснати палчета и от нас!Дано се успокоят нещата и малкият да спре да бърза толкова много!Като усетил той купончетата-и Рожден ден и пътуване и нещо много нетърпелив станал!Метнал се е купонджия явно.Това в кръга на шегата,а иначе-нека нещата да се нормализират!
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юли 17, 2010, 09:16:29 »

Хармония дръж човечето още малко вътре на топличко,дано всичко е наред,
Дани_К11,трябва вече да започвате с покупките,че е много изморително да знаеш,пък и наведнъж ако ги взимате,все ще забравите нещо,съветвам те да си направиш списък.
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юли 17, 2010, 16:31:35 »

Благодаря ви за подкрепата,мили дами give_rose give_rose @}->--Аз съм си още в "клетката", дажедок. се опита вчера да се пошегува (но малко не на място), като каза "Лежиш, никакво ставане, смучеш си системките, въртиш дупето за инжекцийките и дишаш при нужда"  crazy girl_impossible
Добре, че е мъжът ми - такава ми е подкрепа, а и малкия гледа Girl_hide
Целувам ви и се пазете smile
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #67 -: юли 18, 2010, 22:09:09 »

Момичета, пускам линк за лекция на тема "Раждането" http://www.moebebe.com/?id=3, която ще се проведе на 22 юли в Майчин дом от практикуваща акушерка. Организира се от магазин "Слънчице". Аз не мога да потвърдя присъствие от сега за четвъртък, но имам желание да отида. Ще се радвам да се видим, мами  good.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юли 19, 2010, 17:50:40 »

Здравейте и от мен,днес бях на ЖК,бебчето е вече 2600гр.пак сме си със същата прогноза,че няма да дочакам термин,но пък има достатъчно околоплодни води,което каза,че е добре за бебето.Багажът съм го приготвила вече,а и забравих,вече всяка седмица ще ходя на преглед,та така,това е засега.
Активен
palmirka
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юли 20, 2010, 09:00:21 »

give_rose здравейте на всички мили бъдещи мами и малките бебчета в коремчетата включвам се и аз в темата в предишната не мовех да пиша явно имаше някакъв проблем но сега с ерадвам че се включвам и аз почвам 31 седм. и бебка толкова мн рита че на моменти си мисля че ще си имаме седмаче  shok но данопочака защото нищо не съм гласила още имаме си само едно креватче....пиша защото незнам нормално ли е бебето толкова да рита ,че чак д аме боли коремчето и цялото си издува като триугълник от едната страна става твърдо ако не дишам дълбоко не се оправя  crazy
Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162

« Отговор #70 -: юли 20, 2010, 09:17:54 »

Палмирка, добре дошла!  give_rose Леки финални метри!

Някои бебчета наистина са по-шавливи, няма какво да те тревожи. Убедена съм, че ще си стои на топло още дълго - широка му е къщичката все още, затова така си играе  smile.

Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юли 20, 2010, 09:43:40 »

Палмирка,добре дошла,моето бебе е същия немирник,почти постоянно си шава,напълно нормално е това.
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юли 20, 2010, 10:23:47 »

palmirka всичко, което пишеш е нормално, не се тревожи  tease
Моята маймунка е същото чудо, с напредване на седмиците е все по-активна - рита ме едновременно горе, долу и отстрани и се виждам в чудо, но пък от друга стана се радвам, че я усещам и цял ден я галя  LOVING
Активен
palmirka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юли 20, 2010, 15:35:50 »

благодаря на всички  yahoo успокоихте ме има и още нещо приключихме на скоро два ремонта аз не бях от мамите които си почиват може би съм поуморила и беба  crazy и милата като излезе има да ми го  връща  funnytooth , но какво да се прави спирам се вече ще поспивам следобяд и започвам с покупките но  ми ни се вижда раничко......помогнете ми как да си добавя лентичка в кой месец съм лентичката ч намерих но не знам как да я прикача 4е да излиза след всеки мой цитат  shok
Активен
palmirka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юли 20, 2010, 15:51:20 »

маи успях самичка  goody
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: