Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 04:56:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 4"  (Прочетена 215873 пъти)

mur_fee
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #135 -: юни 19, 2011, 12:37:48 »

момичета в събота мисля да най- сетне да посетя меката на булченските рокли за това ме интересува ако някоя си спомня работно време и дали вообще работят в събота ще ми е мн от полза
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юни 19, 2011, 16:41:03 »

mur_fee
и аз ще ходя в събота,вече да си взимам роклята работят всички ателиета така че не се притеснявай съвета ми все пак е да отиде по навреме  до към 4-5 работят повечето
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 93

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 23, 2011, 10:49:01 »

Аз си купих една рокля от Асеновград,но после реших да шия и първата я пуснах за продажба.
При мен проблема беше,че всички модели ми стояха страхотно и не можах да реша в началото.Купих рокля с обръчи,широка надолу,но след това измислих модел тип русалка с шлейф отзад,който се маха.Така,че момичета не бързайте!Успех на всички в избора good
Активен
sisoko29
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #138 -: юни 26, 2011, 09:04:58 »

Момичета,да ви се похваля,имам си вече рокля.Купихме я от Асеновград вчера.
От толкова мн рокли мерих 2,а едната я купих.Разбира се ще ми я шият нова,защото съм ниска и слаба.
А и най-важното от Версай е.Страхотно отношение и професионализъм от страна на собственичката. :danceg:А мислех да си шия моя модел... Wink

Активен
Turlik
Новак
*
Публикации: 15

[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http:/

« Отговор #139 -: юни 26, 2011, 18:32:00 »

В петък ходих в Асеновград, към 11 часа сутринта бяхме там ( пътувахме от Русе) и след като обиколихме няколко магазина си харесах една рокля в магазин Росица. Тази от манекена ми беше голяма и продавачките успяха да ме убедят, че ще извикат сега "дизайнерката" - разбирай шивачка, и ще ми я направят по мярка и ще махнат дантели, които не харесвах на талията. Когато "дизайнерката" пристигна, взе ми на две на три мерки и ни пратиха да се разходим до 5 часа. Казаха ми, че ще ушият изцяло нова рокля, която ще е същата като на манекена, но с мои мерки. Леко се притесних дали ще стане, не ми се рискуваше, но продавачките ми казаха да не се притеснявам, защото не са имали разревана булка досега. Съгласих се и им оставих капаро. В 5 часа като отидохме в магазина, роклята още я нямаше. Чакахме още някъде 2 часа, но си мислех, по-добре така, сигурно ще я ушие по-добре. И към 7 ми пристига роклята, като я извади веднага видях че цветовете не са същите. Облякох я и о ужасссс Oh my ... Роклята нямаше почти нищо общо с това на манекена, нямаше ги елементите, които най-много харесах, цветовете бяха съвсем, ама съвсем различни, отзад нямаше цип, както на оригинала, а само връзки, и то направено така, че ми се виждаше дупето... Направо ми се дорева cray Бяхме загубили цял ден да ги чакаме и накрая ми бяха донесли ужасната рокля.  cray Не искаха да ми връщат капаро отначало, караха ми се, убеждаваха ме, че роклята си е същата, просто аз не разбирам. Абе много грозно се получи. Отказах да ми я преправят пак - все пак им нямах вече никакво доверие и си исках капарото. Накрая ми върнаха капаро и о чудо, дори ми се извиниха продавачите beating crazy
Целият ни ден беше загубен, бях толкова много разочарована. Решихме да останем да спим в Асеновград и на другия ден да си потърсим пак късмета. Още сутринта отидохме до ателието на Нели Праматарова и всичко завърши добре  yahoo Имам си прекрасна рокля, направена за мен и разочарованието от петъка е забравено. Съвета ми към всички е да не се доверяват на неизвестни фирмички, а само на доказалите се специалисти. Не казвам, че не можете да намерете своята рокля и в по-малък магазин или гаражче, но трябва на момента да я вземате ( след като я огледате добре за скрити дефекти) и да не им позволявате да ви убедят, че могат да ти ушият нещо наново. Или, пази боже, пък да шиете при тях по ваш модел.
« Последна редакция: юни 26, 2011, 18:34:36 от Turlik » Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 26, 2011, 21:03:31 »

Turlik
Колко неприятна ситуация,тея ненормалници как така цяла рокля ще ти я ушият за 1 ден ужас направоо,важното е че всичко е свършило добре,и вече си имаш своята рокля..... Bravo Bravo Bravo
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 93

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юни 27, 2011, 10:42:20 »

Ужас Oh my ...
Така е не бързайте с избора.Те го правят,за да си продадат роклите,а не да останат доволни клиентите.
Turlik радвам се,че всичко е завършило добре smile
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юни 27, 2011, 12:06:29 »

Дани шиенето на рокля за един ден го считат като експресна услуга, ние с една от приятелките ми се омъжихме с една седмица разлика и заедно купувахме роклите си - моята я взех готова, защото имаха моя размер, но тя понеже има огромен бюст се наложи да шие и за около 5-6 часа роклята й беше готова и беше наистина красива и изпипана .. направо да се неначудиш на какво са готови в днешно време nea huhhuh.gif
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #143 -: юни 27, 2011, 21:55:02 »

Честно да ви кажа много се разочаровах от Асеновград. Изненадах се как повечето магазини копират роклите си. Идеите им са едни и същи. Съвсем малко разлики по тях. Аз си набелчзах 1-2, но не усетих да са моите модели. Май ще трябва да ги коригирам, ако не намеря нещо подходящо.
В Сияна ми направиха най-силно впечатление. Държаха се с мен като кралица. Трима човека ме обслужваха.
А какво мислите за Версай? Този магазин съм го пропуснала...
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 28, 2011, 07:13:47 »

Във Версай има много хубави модели,обслужването също е на ниво,моята рокля е от Милена,но ходих и до Версай,личи си че роклите им са напправени с качествени платове
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #145 -: юли 01, 2011, 17:31:47 »

Може ли някой,който е запознат да ми обясни горе-долу къде се намира Версай,защото доста хубави неща се пишат тук за този магазин и ми се иска да го посетя.Ходила съм 1 път в Асеновград до сега и си спомням къде се намират Сияна и Александра,ако може да използвате тези магазини за ориентир.
Активен
Hrisity
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #146 -: юли 02, 2011, 00:27:11 »

Ppvasileva  дано не те объркам. Като влезеш в Асеновград и караш направо само по главния булевард "България".. Не първия светофар след "Санито", не 2-рия мисля, 3-тия светофар свивате наляво (ако продължите направо ще стигнеш до "Сияна") посока жп. гарата, той пътя те води минаваш и покрай Билата, автогарата, един мост ще минете и по-надолу е църквата "Свети Атанас" срещу него се намира "Версай" отсреща има и банки няма как да се объркаш, по-надолу е ресторант "Станимака" и полицията.
« Последна редакция: юли 02, 2011, 00:33:32 от Hrisity » Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**

« Отговор #147 -: юли 03, 2011, 10:33:45 »

Благодаря ти,Hrisity.Надявам се,че ще го намеря.
Активен
danetta
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юли 03, 2011, 16:09:09 »

Здравейте! Да се похваля и моята рокля е от Версай(взех си я вчера). Роклите са им страхотни и обслужването също,много съм доволна.Няколко пъти коригираха роклята докато ми пасне точно,даже останаха няколко часа след края на работния ден,но държаха всичко да е ок .
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**

« Отговор #149 -: юли 04, 2011, 06:31:00 »

Честито,danetta!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: