Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 23:39:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "  (Прочетена 199435 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: август 09, 2010, 19:14:26 »

Розичка, имай предвид че от едно хапче неможе нищо да му стане на бебето още повече, че в самото начало то се храни не толкова от теб колкото от жълтото тяло, на което докторите казват в повечето случаи киста на бременността. Не е нормално да стоиш и да търпиш болка. Още повече Парацетамало лекарите казват, че може в краен случай да се пие и по време на бременност. Не си внушавай глупости заради едно хапче. Едва ли не като изпиеш едно хапче и бебето ще му стане нещо или няма да стане този месец.

Аз и в началото на бременността си имах ужасно главоболие, плакала съм с глас от болка, но лекарката ми каза. Изпий един парацетамол, на бебето няма да му стане нищо. Така като те боли му вредиш повече.

Момичета, изпращам ви цялата си енергия и положителни мисли и ви пожелавам много скоро да видите заветните  PREGQ
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: август 09, 2010, 21:01:33 »

Аз знам че може парацетамол ,но в никакъв случай упсарин .Моята гинеколожка навремето точно като ми установи бременността така ми каза ,това беше в самото начало .Надявам се да съм била полезна. smile
Активен
desssisa
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #362 -: август 11, 2010, 22:22:20 »

Здравейте отново от мен smile Искам съвет- последния ми цикъл беше от 14 юли. Тогава пиех Ясмина и ги спрях преди да ми дойде. След това правихме опити и трябваше да ми дойде на 9 август. Направих си един тест, но беше отрицателен. Ходих на лекар, защото имах бяло течение и ми изписа Флуомизин. Все още не ми е дошло. Има ли според вас някакъв шанс да съм бременна?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #363 -: август 11, 2010, 23:24:55 »

Да. Направи си нов тест  good
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: август 12, 2010, 07:14:27 »

Направи си тест, но е хубаво да знаеш, че след спирането на противозачатъчни винаги има закъснение.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #365 -: август 12, 2010, 07:28:51 »

Маги, аз не сьм имала закьснение. След като ги спрях ми дойде точно в сьщия ден, в който ми идваше и с противозачатьчните, но може и да сьм изключение.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: август 12, 2010, 07:34:12 »

на мен ми закъсня с 10 дена, след като ги спрях, бях почти сигурна, че е станало и на 10 ден си направи тест - отрицателен- и няколко часа по-късно ми дойде.
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #367 -: август 12, 2010, 07:40:40 »

Позволете да се включа в темата ви-inaxastra не си изключение, след като спрях приема на Ясмин ми дойде на точно същата дата както и всеки предходен месец. Евентуалното закъснение на desssisa се длъжи по-скоро на това, че е спряла хормоналните преди цикъла-т.е. не е завършила курса от 21 дни, при което хормоните са се объркали (според мен). Казвам го защото исках да спра своите по средата на месеца, но генеколожката ме посъветва да изкарам курса.
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: август 12, 2010, 07:43:07 »

Много зависи какъв е бил цикъла ви преди да започнете приема на противозачатъчни.По-дълъг по-къс, редовен, нередовен, а и както biersdorf кога и как сте спрели противозачатъчните пак е от значение.Ако се спре по средата на цикъла вероятността да се забременее е малко, но за сметка на това вероятността да объркаш хормоните си е голяма.Ти приемаш хапче подтискащо овулацията и в един момент го спираш, организма се шашва и така.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: август 12, 2010, 07:45:36 »

то като цяло дискусията е малко излишна, на някой им закъснява, на някой не, това са нормални неща, може и да е бременна, може и да не, шанс има, но ние няма как да кажем.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #370 -: август 12, 2010, 08:03:14 »

то като цяло дискусията е малко излишна, на някой им закъснява, на някой не, това са нормални неща, може и да е бременна, може и да не, шанс има, но ние няма как да кажем.
Абсолютно. Всеки организъм е различен. И аз спрях Ясмин преди 2 месеца и първия месец ми закъсня ужасно - 10 дена. Вярно не съм била никога с точен цикъл , но ми идваше най - късно на 35-ия ден. За мен 10 дена бяха много голям довод да си направя тест. Имах съмнения , но теста беше отрицателен и наистина на другия ден ми дойде. Егати ,винаги така става. Тоя месец пак ми закъсня , но аз вече знаех , че ще е доста закъснението , с мъжа ми тоя месец бяхме от мързеливите  blush и даже за бременност не съм си помисляла. Закъсня ми с 7 дена. Тия хапчета ми объркаха всичко. Честно да ви кажа повече не бих пила. Аз и в една друга тема го казах , но дори и да прозвучи смешно ако ще всяка година ще раждам, но ОК няма да пия smile. Е , това в кръга на шегата разбира се. Живеем в 21 век и има толкова много начини за предпазване от бременност. Просто човек трябва да се поинтересува малко.
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #371 -: август 12, 2010, 09:35:35 »

По темата за противозачатъчните аз съм много против тях. Пих ги три годино смених 3 вида. След като ги спрях ми трябваха още 3 години, горе долу да ми се регулира М crazy
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #372 -: август 12, 2010, 11:30:40 »

Аз сьм пила 9 години противозачатьчни и не сьм имала абсолютно никакьв страничен ефект. Нито тегло, нито налягане, нито косми, нито каквото и да било друго.

Цикьльт ми винаги е бил редовен. След като ги спрях си продьлжи както и като ги пиех. Все едно не сьм ги пила.

Единствената разлика е, че преди бях по два дни на легло с адски болки и ниско крьвно, а след - нищо. Но това може и да е от вьзрастта. 9 години не са малко време и тялото се променя.

Тея работи са като бременността - супер иднивидуални и всеки има право да реши за себе си кое е най-доброто  good
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: август 12, 2010, 15:13:08 »

Тея работи са като бременността - супер иднивидуални и всеки има право да реши за себе си кое е най-доброто  good

На абсолютно същото мнение съм!
Колебанията в цикъла ми след като спрях ОК,няма да ме спрат един ден пак да посегна към тях!
Предимствата за мен са в пъти повече! good
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #374 -: август 12, 2010, 15:26:42 »

dodo23 , твоят цикъл стана ли по - редовен след приема на ОК? При моя не само , че разлика няма ами даже и с повече дни ми закъснява.
Иначе прави сте момичета , при всеки е различно . Аз няма да пия повече ОК , защото ми навредиха повече , от колкото да ми помогнат с нещо.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: