Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 18:39:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част (Прочетена 145467 пъти)
fashion
Професор
Отг: Булки от Казанлък - 3 част
«
Отговор #195 -:
септември 23, 2010, 09:49:33 »
Lunno momiche, страхотна торта, много красива и нежна
Пропуснах да кажа,че тортата за наща сватба беше двуетажна, а за гостите отделни парчета пак украсени с пеперудки, но парчетата бяха направени при Жулиета много вкусни бяха и те
Активен
gerociata
Любопитен
«
Отговор #196 -:
септември 23, 2010, 17:11:00 »
Момичета, в събота щях да получа инфаркт, когато Ивета каза, че за 16.10. не приема поръчки, защото е извън страната. Вложихме целия си чар да ни приеме поръчката и след няколко часово мислене, Ивет се съгласи. Ние нямахме и ясна визия как да изглежда тортата, но после се изяснихме и я поръчахме.
На едно място мислим да поръчаме нашата двуетажна торта, тортата за кумската ръченица и парчетата за гостите. Пробвахме три вида торта и ни харесаха.
lunno momiche, fashion, какви ви бяха пълнежите на тортата?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #197 -:
септември 23, 2010, 19:39:59 »
gerociata
, тъй като аз винаги съм си мечтала за шоколадова сватбена торта, тип Трюфел, дегустирахме 3 вида шоколадов пълнеж в сладкарница "Ивет" и си избрахме пълнеж, който се казва американски шоколад.
Гостите ни похвалиха тортата - както като възия, така и като вкус, и на нас ни беше МНОГО вкусна!
Много се радвам, че сте поръчали вашата Сватбена торта!
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #198 -:
септември 24, 2010, 14:02:54 »
ЧЕстно да ви кажа нямам спомен от вкуса на сватбената торта
р помня че беше лека торта ... Докато кумската малеее , на другия ден се събрахме да хапнем тортат и пилето..ама тортата направо,нещо уникално шоколадова, и някакъв лек крем а отгоре обсипана с различни видове плодове...толкова в кусна торта не съм яла..
А забравих да кажа чу пропуснахме ритуала с надиграването за кумската торта и пилето, направо им ги поднесохме
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #199 -:
септември 24, 2010, 14:26:56 »
gerociata
, ако не държите на някакъв точно определен вкус за пълнежа, на нас Ивет ни я направи с 2 (мисля) крема, които използва за сватбените торти. Вкусът беше много приятен и не прекалено сладък.
За съжаление тя ни каза, че в стандартините торти, които прави за сладкарницата си не ги ползва тези кремове и не успяхме да опитаме преди това, но определено не съжалявам, че й се доверихме - беше много добре приготвена
Активен
gerociata
Любопитен
«
Отговор #200 -:
септември 29, 2010, 14:39:40 »
Благодаря ви момичета! Не държим на определен вкус, държим да е вкусна.
На 13.10. сутринта сме при Ивета и ще се решаваме за модел и вкус.
Иначе то почти не остана време и малко вече ми е притеснено, дали всичко ще мине като хората. Направила съм си списък и само отмятам, за да не забравя нещо.
То, не че има нещо фатално, но все пак нали искаме да стане хубаво.
А и в крайна сметка ми поолекна малко като взехме агенция, поне няма да мисля украсата как ще я правят приятелките.
Активен
dj_11
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #201 -:
октомври 03, 2010, 21:19:33 »
Много се извинявам,но този казанлъшки dj Смилян,нека си намери друго занимание,той не СТАВА ЗА СВАТБА,това е някакво недоразумение-ХОРА ДАВАТЕ СИ ПАРИТЕ НА "ВЯТЪРА",мога още много неща да напиша...!
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #202 -:
октомври 05, 2010, 13:00:13 »
dj_11
В предвид,че никнейма ти е dj_11 , откъде да знаем, че не си от диджейската конкуренция
Активен
dj_11
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #203 -:
октомври 05, 2010, 18:50:07 »
Определено съм dj,но не съм от Казанлък,пуснах този коментар защото бях на една сватба/съвсем скоро/ и този Смилян "пускаше" и едно момче беше водещ-АЛА-БАЛА...в Казанлък няма добри DJ-и,ако трябва да бъда искрен има един който става...,но той е "друга бира" !
Успех на всички в този форум!!!
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #204 -:
октомври 07, 2010, 09:11:59 »
dj_11 Да бе да...
Определено има много добри диджеи, аз от моя съм много доволна, такава незабравима сватба направи
Всички младоженци разговарят с диджеите,какво искат да има и какво не, като музика,ритуали ,игри.... Това, че на теб не ти е харесало си е твой проблем, това са си поръчали това е пускал..
п.с. Не мисля, че тук е мястото да злобееш срещу колеги, не е професионално най-малкото...
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #205 -:
октомври 08, 2010, 10:04:52 »
Моля да прекратите споровете,защото иначе ще се налага да трия постовете относно конфликта с dj_11 .
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #206 -:
октомври 18, 2010, 15:54:18 »
Миличка gerociata, ЧЕСТИТО!
От сърце ти желая щастлив семеен живот, преливащ от искрена и нежна любов!
С нетърпение очаквам снимчици.
Активен
vesi_86
Новак
«
Отговор #207 -:
октомври 26, 2010, 21:28:40 »
Gerociata,честито и от мен !!!
Пожелавам и на двама ви от все сърце дълъг и щастлив семеен живот, :sunshine:изпълнен с безброй хубави моменти,усмивки,разбирателство и нестихваща любов!
Аз не съм ви писала отдавна,момичета,защото просто още нямам какво да разкажа-нали сватбата е през май,a подготовката и ще започне след нова година.За това,за сега съм само инкогнито-влизам от време на време,да прочета коментарите и да се информирам от далече за всяка подробност ,свързана със сватбата.
Ето,че се сетих нещо да ви питам,знаете ли как стоят нещата около ритуала в ритуалната зала? Имам предвид,тук във Варна преди младоженците и гостите да влязат в залата,2 момичета и 2 момчета разиграват сватбен ритуал,по старому,танцуват и всичко това продължава около 20 min.Много е интересно.Има ли такова нещо и в Казанлък? Tова е първото нещо,което искам да питам.A другото е знаете ли дали книгата по вписванията може да се изкарва извън сградата? с годеника ми обмисляме идеята,ако няма такъв ритуал,за какъвто ви казах,брачната церемония да се състои в ресторанта(ако разрешат да изкараме книгата),за да е по-нестандартно(не че ще сме първите,които ще го направят,няма да сме и последните),по забавно и незабравимо.
Чух че не може да се изкарва книгата,или ако може,за да се изкара и разиграе цялата церемония трябва да се заплати солидна сума.Разбрах че именно поради такива или други(подобни) причини повечето младоженци предпочитат да сключват брак в Стара Загора.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #208 -:
октомври 27, 2010, 05:56:17 »
Здравей, мила vesi_86!
Така... В град Казанлък изнасянето на въпросната книга е позволено. Цената на гражданския ритуал е 32 лв. и не се взема нито стотинка отгоре, затова, че ще бъде изнасян този документ (това е така, тъй като ритуалната зала е в ремонт и реално - сега няма такава).
Тази година нашият граждански ритуал се състоя в парка Тюлбето - и нямахме никакъв проблем.
Ако желаеш да направите този ритуал - като във Варна - с играене - в Казанлък това не е традиция, но градът разполага със страхотни танциори/танцови ансамбли, и затова осъществяването на такъв ритуал няма да бъде проблем.
Всичко е осъществимо!
Ако имаш други въпроси - питай, без да се притесняваш.
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #209 -:
октомври 27, 2010, 09:53:10 »
Здравей Веси,
нашия граждански ритуал беше в ресторанта, имаше пътечка направена като влизаме и отгоре полуобръчи с цветя (та позволено е
). Та за танците да има ги и на нас ни предложиха от агенцията даже, но нямахме такива,защото сватбата беше в ретро-рок стил ... Освен тези танци,може за първия танц да си поръчате водопади им викат (аз първоначално си виках кви са тез води
) това са пироефекти като по сцените гелими бенгалси огньове. Много е красиво ..
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...