Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 20:59:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145629 пъти)

fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #195 -: септември 23, 2010, 09:49:33 »

Lunno momiche, страхотна торта, много красива и нежна  smile

Пропуснах да кажа,че тортата за наща сватба беше двуетажна, а за гостите отделни парчета пак украсени с пеперудки, но парчетата бяха направени при Жулиета много вкусни бяха и те  good
Активен
gerociata
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: септември 23, 2010, 17:11:00 »

Момичета, в събота щях да получа инфаркт, когато Ивета каза, че за 16.10. не приема поръчки, защото е извън страната. Вложихме целия си чар да ни приеме поръчката и след няколко часово мислене, Ивет се съгласи. Ние нямахме и ясна визия как да изглежда тортата, но после се изяснихме и я поръчахме. yahoo
На едно място мислим да поръчаме нашата двуетажна торта, тортата за кумската ръченица и парчетата за гостите. Пробвахме три вида торта и ни харесаха.
lunno momiche, fashion, какви ви бяха пълнежите на тортата?
 butterfly

Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: септември 23, 2010, 19:39:59 »

gerociata, тъй като аз винаги съм си мечтала за шоколадова сватбена торта, тип Трюфел, дегустирахме 3 вида шоколадов пълнеж в сладкарница "Ивет" и си избрахме пълнеж, който се казва американски шоколад.  Sunshine
Гостите ни похвалиха тортата - както като възия, така и като вкус, и на нас ни беше МНОГО вкусна! Wink  good
 Good luck
Много се радвам, че сте поръчали вашата Сватбена торта!  give_rose
Активен
fashion
Професор

« Отговор #198 -: септември 24, 2010, 14:02:54 »

ЧЕстно да ви кажа нямам спомен от вкуса на сватбената торта  pardon р помня че беше лека торта ... Докато кумската малеее , на другия ден се събрахме да хапнем тортат и пилето..ама тортата направо,нещо уникално шоколадова, и някакъв лек крем а отгоре обсипана с различни видове плодове...толкова в кусна торта не съм яла.. girl_in_love А забравих да кажа чу пропуснахме ритуала с надиграването за кумската торта и пилето, направо им ги поднесохме smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: септември 24, 2010, 14:26:56 »

gerociata, ако не държите на някакъв точно определен вкус за пълнежа, на нас Ивет ни я направи с 2 (мисля) крема, които използва за сватбените торти. Вкусът беше много приятен и не прекалено сладък.
За съжаление тя ни каза, че в стандартините торти, които прави за сладкарницата си не ги ползва тези кремове и не успяхме да опитаме преди това, но определено не съжалявам, че й се доверихме - беше много добре приготвена  good
Активен
gerociata
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: септември 29, 2010, 14:39:40 »

Благодаря ви момичета! Не държим на определен вкус, държим да е вкусна. girl_wink
На 13.10. сутринта сме при Ивета и ще се решаваме за модел и вкус.
Иначе то почти не остана време и малко вече ми е притеснено, дали всичко ще мине като хората. Направила съм си списък и само отмятам, за да не забравя нещо. smile
То, не че има нещо фатално, но все пак нали искаме да стане хубаво.
А и в крайна сметка ми поолекна малко като взехме агенция, поне няма да мисля украсата как ще я правят приятелките. tease
Активен
dj_11
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #201 -: октомври 03, 2010, 21:19:33 »

Много се извинявам,но този казанлъшки dj Смилян,нека си намери друго занимание,той не СТАВА ЗА СВАТБА,това е някакво недоразумение-ХОРА ДАВАТЕ СИ ПАРИТЕ НА "ВЯТЪРА",мога още много неща да напиша...!
Активен
fashion
Професор

« Отговор #202 -: октомври 05, 2010, 13:00:13 »

dj_11

В предвид,че никнейма ти е dj_11 , откъде да знаем, че не си от диджейската  конкуренция  pardon
Активен
dj_11
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #203 -: октомври 05, 2010, 18:50:07 »

Определено съм dj,но не съм от Казанлък,пуснах този коментар защото бях на една сватба/съвсем скоро/ и този Смилян "пускаше" и едно момче беше водещ-АЛА-БАЛА...в Казанлък няма добри DJ-и,ако трябва да бъда искрен има един който става...,но той е "друга бира" !

Успех на всички в този форум!!!
Активен
fashion
Професор

« Отговор #204 -: октомври 07, 2010, 09:11:59 »

dj_11 Да бе да... pleasantry

Определено има много добри диджеи, аз от моя съм много доволна, такава незабравима сватба направи  smile Всички младоженци разговарят с диджеите,какво искат да има и какво не, като музика,ритуали ,игри.... Това, че на теб не ти е харесало си е твой проблем, това са си поръчали това е пускал..

п.с. Не мисля, че тук е мястото да злобееш срещу колеги, не е професионално най-малкото... Ban
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: октомври 08, 2010, 10:04:52 »

Моля да прекратите споровете,защото иначе ще се налага да трия постовете относно конфликта с dj_11 .
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: октомври 18, 2010, 15:54:18 »

Миличка gerociata, ЧЕСТИТО!  weddingday  give_rose
От сърце ти желая щастлив семеен живот, преливащ от искрена и нежна любов!  twohearts
С нетърпение очаквам снимчици.  photograph smile
Активен
vesi_86
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #207 -: октомври 26, 2010, 21:28:40 »

Gerociata,честито и от мен !!! Flower Пожелавам и на двама ви от все сърце дълъг и щастлив семеен живот, :sunshine:изпълнен с безброй хубави моменти,усмивки,разбирателство и нестихваща любов! Dance2

Аз не съм ви писала отдавна,момичета,защото просто още нямам какво да разкажа-нали сватбата е през май,a подготовката и ще започне след нова година.За това,за сега съм само инкогнито-влизам от време на време,да прочета коментарите и да се информирам от далече за всяка подробност ,свързана със сватбата.
Ето,че се сетих нещо да ви питам,знаете ли как стоят нещата около ритуала в ритуалната зала? Имам предвид,тук във Варна преди младоженците и гостите да влязат в залата,2 момичета и 2 момчета разиграват сватбен ритуал,по старому,танцуват и всичко това продължава около 20 min.Много е интересно.Има ли такова нещо и в Казанлък? Tова е първото нещо,което искам да питам.A другото е знаете ли дали книгата по вписванията може да се изкарва извън сградата? с годеника ми обмисляме идеята,ако няма такъв ритуал,за какъвто ви казах,брачната церемония да се състои в ресторанта(ако разрешат да изкараме книгата),за да е по-нестандартно(не че ще сме първите,които ще го направят,няма да сме и последните),по забавно и незабравимо.
Чух че не може да се изкарва книгата,или ако може,за да се изкара и разиграе цялата церемония трябва да се заплати солидна сума.Разбрах че именно поради такива или други(подобни) причини повечето младоженци предпочитат да сключват брак в Стара Загора.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: октомври 27, 2010, 05:56:17 »

Здравей, мила vesi_86! smile  give_rose
Така... В град Казанлък изнасянето на въпросната книга е позволено. Цената на гражданския ритуал е 32 лв. и не се взема нито стотинка отгоре, затова, че ще бъде изнасян този документ (това е така, тъй като ритуалната зала е в ремонт и реално - сега няма такава).
Тази година нашият граждански ритуал се състоя в парка Тюлбето - и нямахме никакъв проблем.  good
Ако желаеш да направите този ритуал - като във Варна - с играене - в Казанлък това не е традиция, но градът разполага със страхотни танциори/танцови ансамбли, и затова осъществяването на такъв ритуал няма да бъде проблем. smile
Всичко е осъществимо!  Sunshine 
Ако имаш други въпроси - питай, без да се притесняваш. smile
Good luck
Активен
fashion
Професор

« Отговор #209 -: октомври 27, 2010, 09:53:10 »

Здравей Веси,
нашия граждански ритуал беше в ресторанта, имаше пътечка направена като влизаме и отгоре полуобръчи с цветя (та позволено е Wink). Та за танците да има ги и на нас ни предложиха от агенцията даже, но нямахме такива,защото сватбата беше в ретро-рок стил ... Освен тези танци,може за първия танц да си поръчате водопади им викат (аз първоначално си виках кви са тез води  laugh) това са пироефекти като по сцените гелими бенгалси огньове. Много е красиво .. girl_haha
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: