Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 09:40:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на velvet - 29.05.2010
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на velvet - 29.05.2010 (Прочетена 64494 пъти)
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
Отг: Сватбата на velvet - 29.05.2010
«
Отговор #135 -:
май 26, 2010, 16:46:47 »
Виждам, че подготовката върви с пълна сила дори в последния момент и вече сте на финалната права. Много хубави неща видях в галерията
п.п чакам специално снимки на кумската торта.
Не се тревожи за напрежението с майка ти, всичко минава и заминава, сега всички са в стрес, сватбата да мине перфектно.
Много усмивки и една приказна сватба ти желая, и каквото и да стане не спирай да се забавляваш, защото това е твоя ден
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #136 -:
май 27, 2010, 08:42:35 »
Времето вече сигурно хем лети, хем не стига ....
Предполагам, че ди е доста напрегнато, но пък резултатът ще бъде прекрасен!!!
Би ли ми припомнила кои са водещата и диждей, че от толкова булки се замотах?!
Малко по-назад имаше дискусия за цветето в косата: аз също съм навита за мини-гербер, но ще изчакам първо да кажеш какви са твоите отзиви, дали се задържа, дли е трайно ... Ако въобще слагаш цвете в косите, де, то варианти много ....
Аааа, питите къде ги поръча? В трокадеро ли?
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #137 -:
май 27, 2010, 09:29:44 »
Лети не, амиии...
Голямата ни грешка беше този ремонт, чиито последици още отстраняваме - тоест подреждаме.
Същевременно поне по половин ден изкарваме навън по задачи. Вече се срещнахме с водещата и ДЖ, говорихме пак с музикантите за извеждането.
Полата ми от М. Тайлър е вече в СтЗ. Поръчахме питите, да, от Трокадеро.
За цветето ми казаха, че няма да има никакви проблеми с издържливостта му. Герберът наистина е издържлив. Препоръчаха ми само да си взема дълги фиби, за закрепването.
ДЖ и водеща - Галин и Ганка. Галин не е от известните и прехвалени, но Ганка е вътре в нещата с воденето на сватби. Тя си работи с него просто, а и впечатлението, което имам от срещата ни с него е добро. Ще видим. Оставихме им примерен списък с любими наши песни. От игрите ще имаме това с обувката, като Ганка каза, че за нас ще измисли по-различни въпроси (тя е позната на половинката и приятелите му), за да не се подготвим с отговорите. Ще има една свекърво-тъщена декларация, да се посмеем малко. И това ще е. Другото ще са музика и танци
Току що надписах картичките. Половинката отиде да измият колата и да зареди пожарогасителя, че нали ден след това потегляме за Корфу. После излизаме да се срещнем с кума и да му възложим някоя задачка
Остана да купим платното за посрещане и шампанско. После се прибираме и пакетираме нещата по кашони - за ресторант, за църква. Те ще са у майката на Миро, че тя живее в центъра и е на стратегическо място.
Снощи така ни беше писнало, че си приготвихме вечеря, и вместо след това да чистим пак, се отдадохме на гушкане и почивка. Хора сме, да не би пък сватбата да е по-важна от нас като двойка
Чао засега от мен!
«
Последна редакция: май 27, 2010, 10:19:39 от velvet
»
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #138 -:
май 27, 2010, 09:48:56 »
velvet
, като те чета и ми се потвърждава мнението за сватбите
Аз от малка заради цялата тази дъндания не искам такова чудо да ми стига до главата. Но вие вече сте се хванали на хорото, та стискайте зъби - малко остана. И до веселбата, и до екскуризията. Вече нямам търпение да гледам снимки и да чета разказа ти
Аз може рядко да ти пиша, но да знаеш, че всичките вълнения с теб ги преживявам.
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212
Не искам много,искам всичко :)
«
Отговор #139 -:
май 27, 2010, 10:20:18 »
И все пак,Velvet,въпреки умората и поизпилените нерви от подготовката,всичко това си ЗАСЛУЖАВА
Повярвай ми,като на човек,който вече премина на другия бряг
Усещането от това да си имаш свой сватбен ден,да си булка да се почувстваш най-красивата и специалана жена на света в този ден е неповторимо.Дори и за мен,която не обичам да съм център на внимание,всички тези грижи на професионалистите(фризьор,гримьор,маникюрист) за мен,цялото това внимание на фотографи,камери,гости...аплодисментите...почувствах се като филмова звезда
И най-важното сълзите в очите на любимия,когато те вижда за първи път като булка...това не се заменя за нищо.Знаеш ли,какво каза едно малко момченце на нашата сватба:"Мъжете се женят за принцеси"
Всяка жена заслужава това и аз го пожелавам на всяка
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #140 -:
май 27, 2010, 11:11:51 »
velvet
много добре сте направили с милото ти. От ангажименти и нерви покрай товасъбитие, определено сте имали нужда от моменти за Вас.
Като ти чета разказите, направо се учудвам от енергията , която кипи във вас,при всички тези организации. Сигурно си имаш списък с нещата, аз иначе не бих се справила
stefanel
много добре си го казала.
Нинка
, ще те видим и теб.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #141 -:
май 27, 2010, 11:13:58 »
Ооо,
Мименце
, само със списък обикалям. И то от доста време
Иначе да съм забравила половината неща. А и те толкова дреболии изникват, че няма как другояче. Ето сега, пак правя списъка за днес
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #142 -:
май 27, 2010, 15:24:52 »
stefanel много правилно е казала нещата! Аз също бях супер изморена и изтощена преди сватбата, имах чувството, че времето не стига за нищо,също така имах най-различни списъци - за нещата, които трябва да се купят, които трябва да се направят..... Мъжът ми се шегуваше с мен, че трябва да си направя и списък на списъците
ОБАЧЕ всичко си струва! Дори и в умората си осъзнаваш, че твориш нещо специално и ужасно хубаво. А и когато всичко минава през твоите ръце, емоцията ти е още по-скъпа и после ще се сещаш с умиление за тези моменти
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #143 -:
май 28, 2010, 07:46:17 »
Днес последен ден преди .... ГОЛЕМИЯТ ДЕН!!!
Представям си нервите колко са оголени, как времето не стига и колко много нямаш търпение .... Ехххх, само хубави работи
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #144 -:
май 28, 2010, 08:01:55 »
Velvet не остана, ей, последен ден
само да ти пожелая спокойствие и много да се забавлявате, това е най-важно, сигурна съм че всичко ще е , както го искаш, но дори и да има някой малък гаф, просто не го забелязвай и всичко ще е перфектно, сигурна съм.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #145 -:
май 28, 2010, 08:06:07 »
velvet
, пожелавам ти един хубав и спокоен ден преди голямото събитие
Опитай се за момент да забравиш за всички задачи и ангажименти. Само си почивай и си помечтай колко чудесно ще мине всичко. А утре тази мечта ще се сбъдне
Активен
Maria_I
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #146 -:
май 28, 2010, 08:36:25 »
Желая прекрасен сватбен ден на velvet и дано намериш време да си отдъхнеш и отпуснеш днес.
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #147 -:
май 28, 2010, 08:39:49 »
velvet
, пожелавам ти спокоен последен ден преди твоята приказка.Отдай се на почивка и разкрасителни процедури и се отпусни.
Утре се наслаждавай на деня и да не ти пука за някой евентуален гаф или грешка.Важното е да сте усмихнати и щастливи.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #148 -:
май 28, 2010, 11:07:30 »
Velvet, то направо не остана
Пожелавам ти днес да си отпочинеш, да се отпуснеш, довечера да се наспиш, за да си свежа и много усмихната за ГОЛЕМИЯ ДЕН
Сигурна съм, че всичко ще бъде още по - красиво и хубаво, отколкото си си го предтавяла
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #149 -:
май 28, 2010, 14:11:38 »
Хайде velvet!!! На финал сте, давай момиче, забавлявайте се много, нека ви е леко на сърцето и весело на душата!
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...