Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 09:43:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на velvet - 29.05.2010  (Прочетена 64496 пъти)

Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 26, 2010, 16:46:47 »

Виждам, че подготовката върви с пълна сила дори в последния момент и вече сте на финалната права. Много хубави неща видях в галерията Bravo
п.п чакам специално снимки на кумската торта.
Не се тревожи за напрежението с майка ти, всичко минава и заминава, сега всички са в стрес, сватбата да мине перфектно.
Много усмивки и една приказна сватба ти желая, и каквото и да стане не спирай да се забавляваш, защото това е твоя ден smile
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #136 -: май 27, 2010, 08:42:35 »

Времето вече сигурно хем лети, хем не стига .... blush Предполагам, че ди е доста напрегнато, но пък резултатът ще бъде прекрасен!!!
Би ли ми припомнила кои са водещата и диждей, че от толкова булки се замотах?!

Малко по-назад имаше дискусия за цветето в косата: аз също съм навита за мини-гербер, но ще изчакам първо да кажеш какви са твоите отзиви, дали се задържа, дли е трайно ... Ако въобще слагаш цвете в косите, де, то варианти много ....

Аааа, питите къде ги поръча? В трокадеро ли?
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 27, 2010, 09:29:44 »

Лети не, амиии... girl_impossible
Голямата ни грешка беше този ремонт, чиито последици още отстраняваме - тоест подреждаме.
Същевременно поне по половин ден изкарваме навън по задачи. Вече се срещнахме с водещата и ДЖ, говорихме пак с музикантите за извеждането.

Полата ми от М. Тайлър е вече в СтЗ. Поръчахме питите, да, от Трокадеро.
За цветето ми казаха, че няма да има никакви проблеми с издържливостта му. Герберът наистина е издържлив. Препоръчаха ми само да си взема дълги фиби, за закрепването.
ДЖ и водеща - Галин и Ганка. Галин не е от известните и прехвалени, но Ганка е вътре в нещата с воденето на сватби. Тя си работи с него просто, а и впечатлението, което имам от срещата ни с него е добро. Ще видим. Оставихме им примерен списък с любими наши песни. От игрите ще имаме това с обувката, като Ганка каза, че за нас ще измисли по-различни въпроси (тя е позната на половинката и приятелите му), за да не се подготвим с отговорите. Ще има една свекърво-тъщена декларация, да се посмеем малко. И това ще е. Другото ще са музика и танци danceg

Току що надписах картичките. Половинката отиде да измият колата и да зареди пожарогасителя, че нали ден след това потегляме за Корфу. После излизаме да се срещнем с кума и да му възложим някоя задачка girl_wink Остана да купим платното за посрещане и шампанско. После се прибираме и пакетираме нещата по кашони - за ресторант, за църква. Те ще са у майката на Миро, че тя живее в центъра и е на стратегическо място.

Снощи така ни беше писнало, че си приготвихме вечеря, и вместо след това да чистим пак, се отдадохме на гушкане и почивка. Хора сме, да не би пък сватбата да е по-важна от нас като двойка blum

Чао засега от мен!
« Последна редакция: май 27, 2010, 10:19:39 от velvet » Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 27, 2010, 09:48:56 »

velvet, като те чета и ми се потвърждава мнението за сватбите  girl_impossible Аз от малка заради цялата тази дъндания не искам такова чудо да ми стига до главата. Но вие вече сте се хванали на хорото, та стискайте зъби - малко остана. И до веселбата, и до екскуризията. Вече нямам търпение да гледам снимки и да чета разказа ти  air_kiss

Аз може рядко да ти пиша, но да знаеш, че всичките вълнения с теб ги преживявам.  heart
Активен
stefanel
Сватбар
Публикации: 212

Не искам много,искам всичко :)

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 27, 2010, 10:20:18 »

И все пак,Velvet,въпреки умората и поизпилените нерви от подготовката,всичко това си ЗАСЛУЖАВА  good Повярвай ми,като на човек,който вече премина на другия бряг  blum Усещането от това да си имаш свой сватбен ден,да си булка да се почувстваш най-красивата и специалана жена на света в този ден е неповторимо.Дори и за мен,която не обичам да съм център на внимание,всички тези грижи на професионалистите(фризьор,гримьор,маникюрист) за мен,цялото това внимание на фотографи,камери,гости...аплодисментите...почувствах се като филмова звезда  yahoo И най-важното сълзите в очите на любимия,когато те вижда за първи път като булка...това не се заменя за нищо.Знаеш ли,какво каза едно малко момченце на нашата сватба:"Мъжете се женят за принцеси"
Всяка жена заслужава това и аз го пожелавам на всяка  heart
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #140 -: май 27, 2010, 11:11:51 »

velvet много добре сте направили с милото ти. От ангажименти и нерви покрай товасъбитие, определено сте имали нужда от моменти за Вас. heart Като ти чета разказите, направо се учудвам от енергията , която кипи във вас,при всички тези организации. Сигурно си имаш списък с нещата, аз иначе не бих се справила girl_wink
stefanel много добре си го казала.  good
Нинка, ще те видим и теб. Wink blum
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 27, 2010, 11:13:58 »

Ооо, Мименце, само със списък обикалям. И то от доста време pardon Иначе да съм забравила половината неща. А и те толкова дреболии изникват, че няма как другояче. Ето сега, пак правя списъка за днес smile
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #142 -: май 27, 2010, 15:24:52 »

stefanel много правилно е казала нещата! Аз също бях супер изморена и изтощена преди сватбата, имах чувството, че времето не стига за нищо,също така имах най-различни списъци - за нещата, които трябва да се купят, които трябва да се направят..... Мъжът ми се шегуваше с мен, че трябва да си направя и списък на списъците  sarcastic ОБАЧЕ всичко си струва! Дори и в умората си осъзнаваш, че твориш нещо специално и ужасно хубаво. А и когато всичко минава през твоите ръце, емоцията ти е още по-скъпа и после ще се сещаш с умиление за тези моменти good
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #143 -: май 28, 2010, 07:46:17 »

Днес последен ден преди .... ГОЛЕМИЯТ ДЕН!!!  Bravo
Представям си нервите колко са оголени, как времето не стига и колко много нямаш търпение .... Ехххх, само хубави работи  Bravo
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 28, 2010, 08:01:55 »

Velvet не остана, ей, последен ден smile
само да  ти пожелая спокойствие и много да се забавлявате, това е най-важно, сигурна съм че всичко ще е , както го искаш, но дори и да има някой малък гаф, просто не го забелязвай и всичко ще е перфектно, сигурна съм.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #145 -: май 28, 2010, 08:06:07 »

velvet, пожелавам ти един хубав и спокоен ден преди голямото събитие  smile Опитай се за момент да забравиш за всички задачи и ангажименти. Само си почивай и си помечтай колко чудесно ще мине всичко. А утре тази мечта ще се сбъдне  smile
Активен
Maria_I
Ентусиаст
**
Публикации: 62

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 28, 2010, 08:36:25 »

Желая прекрасен сватбен ден на velvet и дано намериш време да си отдъхнеш и отпуснеш днес.
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 28, 2010, 08:39:49 »

velvet, пожелавам ти спокоен последен ден преди твоята приказка.Отдай се на почивка и разкрасителни процедури и се отпусни.
Утре се наслаждавай на деня и да не ти пука за някой евентуален гаф или грешка.Важното е да сте усмихнати и щастливи.  give_rose weddingday
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 28, 2010, 11:07:30 »

Velvet, то направо не остана  tease Пожелавам ти днес да си отпочинеш, да се отпуснеш, довечера да се наспиш, за да си свежа и много усмихната за ГОЛЕМИЯ ДЕН  Bravo Сигурна съм, че всичко ще бъде още по - красиво и хубаво, отколкото си си го предтавяла  give_rose
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 28, 2010, 14:11:38 »

mail-for-you Хайде velvet!!! На финал сте, давай момиче, забавлявайте се много, нека ви е леко на сърцето и весело на душата!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: