Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 22:42:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7 (Прочетена 138193 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7
«
Отговор #240 -:
март 17, 2010, 11:50:08 »
Ми как, нали гледаш как нон-стоп на компа
Чакам си с нетърпение мъжа, че поне с колата можем да мърдаме ,че не рискувам много да излзиам тук, града е малък и идеален за разходки ама аз дълго не мога да се движа - срамота, Ходя като патка и гърба ме боли след известно ходене, срамната кост просто не се издържа вече и така. Поне сега времето катое хубаво излизам в двора ама пак ми е тъпо накъдето се обърна само баби
Иначе сега съм на бебешка вълна и оправям всички бебешорски неща. Гледам някой филм, следобед дремвам, чета книги и т.н.
Мързеливи неща.
Аз много се канех че вляза ли в 9тия ще правя разходки ама не мога много дълги -измарям се
malinkata
на всеки от страни му се струва, че на другия му е лесно но повярвай, че и да си седиш в къши не е работа
45 дни преди термин са предостатъчни за да се оправиш и подготвиш за бебето
Радвайте се,ч е нямате време така и бременността ви тече бързо а при мен е капка по капка.
Активен
Рубин
«
Отговор #241 -:
март 17, 2010, 11:56:22 »
Все едно чета мои пост!И при мен е така скучно!Всичко ми казват радваи се,почиваи си,спи повече,че после ще съжаляваш!Ама тези хора добре ли са????
Как да спиш като дори и вечер не правя вече 7-8 часа сън?Как да се радвам като ежедневието е толкова скучно и еднообразно! 8PАз нито мога да изляза да се разходя некъде,нито има и приятелка д асе обадя!
Чакам като дете събота и неделя да излезем с мъжо!И какво-повече от 2 часа плюс престои в колата не издържам!Ако се забавим случаино се чувствам като парцал и всичко боли и тежи!А преди прекарвахме от сутрин до вечер късно по разходки и срещи с приятели!
Ша траим!
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #242 -:
март 17, 2010, 12:03:01 »
Момичета,
не бързайте, Рони е права, ще имате време за всичко като остането вкъщи.
аз докато ходех на работа всичко минаваше толкова бързо, а сега въпреки, че имам какво да правя вкъщи имам чувството, че времето минава с векове, и докато нямаш време да се видиш с приятели, изведнъж се оказва, че само ти си свободен, а всички приятели са заети....
а ако бебовците не ви изненадат и 1 седмица ви е достатъчна за подготовката.
не го мислете, гледайте да сте спокойни
Активен
Вероника
«
Отговор #243 -:
март 17, 2010, 12:03:39 »
Огън служба не остана
както казваха войниците в поделенито -ееех кога работех
Още малко с две думи.
Аз съм хепи че скоро ще си я гушна нашата хубавициа иначе свикнах, даже съм доивлна че вече имам комп и нет, че питаш ли ме месец какво съм правила тук само с бабите.
Те се редуват всеки ден в коя да пият кафе ама заради мен всеки ден в 10 часа се събираха тук
хихи кво да ме правят да не ми е скучно.
Дойде леля с нея малко лаф-моабет, братовчеда ми е в София младичката дето имаме приказка, другата ми ме дразни - тя само задава въпроси и се чвуствам като на разпшит и то тъпи въпроси, направо не издържам.
Приятелки отдавна нямам тук защото нямаме обща тема, имах една съученичка която винаги се обаждах като дойда ама я отрязах. Ми като се видим аз и разправям как съм щом съм, а тя мълчи и като я питам отговора е - ми нищо ново, ми кво ново като седи без работа в малкия град и цял ден гледа кво ще направи комшиятя или на пенка дъщеря и.
Та съшата тя сега роди (нали е малък град) и докато била бременна и разбрала че и аз съм много питаал и разпитваалз а мен ама не щото я е грижа за клю клю/
Познайте , мисля си в тоа малкия град как ще се изрисуват като тръгна с количката - "Абе на кой е това момиче?" " ааа на еди си кой внучка ли?" ма тя не се ли ожени, аа согурно мъжа и я оставил и тя си дошла тук, тц, тц тц и с бебе на ръце..
Хахахаха, та Руби не се отчайвай виж при мен кво е -ама нямам избор.
Щенка ми се да отида в Бургас, че там е друго имам дружки има парк до блока супер.
Ама ще видим
Активен
Рубин
«
Отговор #244 -:
март 17, 2010, 12:11:48 »
Ех,тоя Бургас беее!
Пу дано ни огрее и двете за там! :butterfly:Така искам да ни стане и нашата работа и да се местим!Че тук в София нито близки нито никои,сам самички!
А това за как ще те обсъждат-леле все едно говорим за моя роден град и хората там!Ама аз им хванах цаката!Докато се съобразява човек го горорят и мислят какви ли не интриги за него само от завист!Затова се научих да показвам видно щастието си и да си правим каквото искаме с милото,поне знаехме че така и да ни говорят ще е истина,а не поредната клюка!
Така че пъчи се сега там с корема ,а скоро си бутай количката с кеф и високо вдигната глава!
«
Последна редакция: март 17, 2010, 12:13:52 от Рубин
»
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати
«
Отговор #245 -:
март 17, 2010, 12:12:58 »
А не, в никакъв случай не съм казала, че вашата е лесна.
Просто съм малко изморена и ми се иска почивка, но и аз не бих издържала без никаква работа
Активен
Вероника
«
Отговор #246 -:
март 17, 2010, 12:13:25 »
Ние смее много
вече но вмалките градове е така аз не се впечатлявам щото тодавна не плащам данък хорско менние, но еле ела виж близките ми, които са свикнали да с е съобразяват какво казват хората -ама не ми дреме хич
Цитат на: malinkata в март 17, 2010, 12:12:58
А не, в никакъв случай не съм казала, че вашата е лесна.
Просто съм малко изморена и ми се иска почивка, но и аз не бих издържала без никаква работа
Малинката, ми малко болничен и ще си починеш
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати
«
Отговор #247 -:
март 17, 2010, 12:17:53 »
Не че това би ме спряло, но болничния не ми е никак изгоден за майчинството после и съм решила, ако не съм болна да не го ползвам. Имам много платена отпуска обаче и сега съм си пуснала молбата да ползвам няколко дена та да видим ще ме огреели
е надявам се, че няма да ми откажат и около Великденските празници малко да си почина.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #248 -:
март 17, 2010, 17:53:15 »
Аз се връщам от преглед. Нашето диване се е обърнало с главата нагоре и трябва да продължавам с тормоза и чекненето сега. Порастнала е, но все още сме в малките граници - 1650 грама е. Ще продължаваме да се следим и след 1 месец пак на УЗ. Взеха ми секрет, че се съмнявам за гъбички и ще разбера по-късно днес какво става.
Ще ходя в петък на хиропрактик, че ме боли ишиаса и срамната кост, надявам се да ми помогнат. Ще говорим и за обръщането на бебето с тях.
Активен
leni_beni_
«
Отговор #249 -:
март 17, 2010, 18:02:24 »
ellie_bellie , дано секрета е добър (или както се казва
)
А какво е точно
хиропрактик
, не съм чувала до сега
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #250 -:
март 17, 2010, 18:25:56 »
Лени, мерси. Абе секрета, какъвто и да е - ще го оправим
Бебето важното да расте и да се врътне, това ми е на мен зора сега.
Хиропрактик е чекръкчия на разговорен език.
Активен
Вероника
«
Отговор #251 -:
март 17, 2010, 18:28:49 »
Ели
, дано се врътне бебка и да порасне ама ще порасне тя няма къде да ходи имате време
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #252 -:
март 18, 2010, 07:01:26 »
Вяра
, мерси, скъпа. Има време, така е, може и слонче да стане накрая
Секретът ми се е оказал без бактериални инфекции, което е добре. Бях се усъмнила, защото малко ми се е засилило течението, но явно си е ок.
И да ви се похваля - пристигна немското возило на госпожицата
Одеве я сглобихме и сега е паркирана в хола. Утре ще направя снимки и ще я покажа.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #253 -:
март 18, 2010, 08:59:15 »
Ехо, привет от мен, нали не ме забравихте в тази тема
Ние вчера бяхме на първия преглед след излизането от болницата. Аз за това и не бях писала от толкова време - като се изплаших с това болнично лежане и реших да изчакам да ми мине контролния преглед, че тогава да пиша как сме, що сме.
Е, слава Богу, добре сме. Малчо се въртя през целия преглед, падна голям смях, а се бяха събрали голям екип да го гледат - моята си лекарка, шефката на родилното и лекарката, която ме прие в отделението миналия месец, а имаше и една студентка, на която обясняваха по моя милост къде какво...та беше забавен прегледа! Бяхме в новото родилно на Окръжна, беше страхотно, тъкмо се беше родило едно момиченце, татито му беше страшно развълнуван, едва си събра мислите да ни каже колко му е голяма щерката - една сладка госпожица 3400гр и 50см
Смятайте колко съм се развълнувала покрай него, щом и мерките запомних, хаха
Иначе при мен - плацентата започва бавно, но славно да се вдига - слава на Бога! Още е малко ниско за седмиците, но важното е, че е задна и че все пак мърда нагоре, така ми обясниха. Малкия е малко по-голям за седмиците си, казаха ми, че главичката е малко по-голяма, смисъл,че отговаря на повече седмици, от колкото тялото, но не било притеснително. Ако си спомняте, още като ходих на ФМ доц.Томова ни каза, че е така, но при момченцата било нормално, та да не се притеснявам. Още повече вече се изразяват генетичните заложби на плода, а от страна на татито всички са били едри бебета - и Жоро, и майка му, и сестра й, и тн - били са над 4,5гк, та вероятно просто ще имаме по-едро бебе, да не се тревожа. Така или иначе отговаряме в момента на малко повече седмици, което всички казаха, че било ок. Бебо вече рита силно и често и през деня, и през нощта. Хълца, което мен ме докарва до смях до сълзи, много ми е забавно като го усетя. Определено започва да става нощна птица - обожава да ме събуди с ритничета към 1-2-4 часа сутринта, обикновено точно като съм заспала след поредното пикане, с извинение за прямотата. Започнах да свиквам и с юмручетата и ритничетата по пикочния мехур, които, ако някой види с каква скорост ме пращат в тоалетната, няма да повярва, че аз скачам толкова бързо
Та така при нас, много дълъг пост стана, обаче дано не ви е скучно - тук забавата тече на пълна скорост.
Целувки на всички по пупите и до скоро!
А, само за килограмите съм забравила да кажа. Качила съм около 1,800 от миналия път, което означава, че от началото на бременността съм качила общо около 3 кг до момента. Бебо е около 1кг от тях, така че получих похвала и предупреждение да внимавам колко ще кача през идния месец, че да няма резки скокове в теглото, най-вече за да няма и резки скокове в кръвното. Следващия месец ще ходя на очен лекар да видим състоянието на очните дъна, за да преценим дали ще ми позволят естествено раждане. Вече наистина ставам
«
Последна редакция: март 18, 2010, 09:04:48 от beb4eto_na_me4o
»
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #254 -:
март 18, 2010, 09:07:22 »
beb4eto_na_me4o, радвам се че сте добре,