Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 22:32:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 138151 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 17, 2010, 11:50:08 »

Ми как, нали гледаш как нон-стоп на компа  tease
Чакам си с нетърпение мъжа, че поне с колата можем да мърдаме ,че не рискувам много да излзиам тук, града е малък и идеален за разходки ама аз дълго не мога да се движа - срамота, Ходя като патка и гърба ме боли след известно ходене, срамната кост просто не се издържа вече и така. Поне сега времето катое хубаво излизам в двора ама пак ми е тъпо накъдето се обърна само баби  blum
Иначе сега съм на бебешка вълна и оправям всички бебешорски неща. Гледам някой филм, следобед дремвам, чета книги и т.н.
Мързеливи неща.
Аз много се канех че вляза ли в 9тия ще правя разходки ама не мога много дълги -измарям се  blush
malinkata на всеки от страни му се струва, че на другия му е лесно но повярвай, че и да си седиш в къши не е работа  smile 45 дни преди термин са предостатъчни за да се оправиш и подготвиш за бебето  good
Радвайте се,ч е нямате време така и бременността ви тече бързо а при мен е капка по капка.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #241 -: март 17, 2010, 11:56:22 »

Все едно чета мои пост!И при мен е така скучно!Всичко ми казват радваи се,почиваи си,спи повече,че после ще съжаляваш!Ама тези хора добре ли са????
Как да спиш като дори и вечер не правя вече 7-8 часа сън?Как да се радвам като ежедневието е толкова скучно и еднообразно! 8PАз нито мога да изляза да се разходя некъде,нито има и приятелка д асе обадя!
Чакам като дете събота и неделя да излезем с мъжо!И какво-повече от 2 часа плюс престои в колата не издържам!Ако се забавим случаино се чувствам като парцал и всичко боли и тежи!А преди прекарвахме от сутрин до вечер късно по разходки и срещи с приятели! tease
Ша траим! pardon
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: март 17, 2010, 12:03:01 »

Момичета,
не бързайте, Рони е права, ще имате време за всичко като остането вкъщи.
аз докато ходех на работа всичко минаваше толкова бързо, а сега въпреки, че имам какво да правя вкъщи имам чувството, че времето минава с векове, и докато нямаш време да се видиш с приятели, изведнъж се оказва, че само ти си свободен, а всички приятели са заети....
а ако бебовците не ви изненадат и 1 седмица ви е достатъчна за подготовката.
не го мислете, гледайте да сте спокойни  give_rose
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 17, 2010, 12:03:39 »

Огън служба не остана  blum както казваха войниците в поделенито -ееех кога работех  Wink
Още малко с две думи.
Аз съм хепи че скоро ще си я гушна нашата хубавициа иначе свикнах, даже съм доивлна че вече имам комп и нет, че питаш ли ме месец какво съм правила тук само с бабите.
Те се редуват всеки ден в коя да пият кафе ама заради мен всеки ден в 10 часа се събираха тук  tease хихи кво да ме правят да не ми е скучно.
Дойде леля с нея малко лаф-моабет, братовчеда ми е в София младичката дето имаме приказка, другата ми ме дразни - тя само задава въпроси и се чвуствам като на разпшит и то тъпи въпроси, направо не издържам.
Приятелки отдавна нямам тук защото нямаме обща тема, имах една съученичка която винаги се обаждах като дойда ама я отрязах. Ми като се видим аз и разправям как съм щом съм, а тя мълчи и като  я питам отговора е - ми нищо ново, ми кво ново като седи без работа в малкия град и цял ден гледа кво ще направи комшиятя или на пенка дъщеря и.
Та съшата тя сега роди (нали е малък град) и докато била бременна и разбрала че и аз съм много питаал и разпитваалз а мен ама не щото я е грижа за клю клю/
Познайте , мисля си в тоа малкия град как ще се изрисуват като тръгна с количката - "Абе на кой е това момиче?" " ааа на еди си кой внучка ли?" ма тя не се ли ожени, аа согурно мъжа и я оставил и тя си дошла тук, тц, тц тц и с бебе на ръце..
Хахахаха, та Руби не се отчайвай виж при мен кво е -ама нямам избор.
Щенка ми се да отида в Бургас, че там е друго имам дружки има парк до блока супер.
Ама ще видим  blum
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #244 -: март 17, 2010, 12:11:48 »

Ех,тоя Бургас беее!
Пу дано ни огрее и двете за там! :butterfly:Така искам да ни стане и нашата работа и да се местим!Че тук в София нито близки нито никои,сам самички!
А това за как ще те обсъждат-леле все едно говорим за моя роден град и хората там!Ама аз им хванах цаката!Докато се съобразява човек го горорят и мислят какви ли не интриги за него само от завист!Затова се научих да показвам видно щастието си и да си правим каквото искаме с милото,поне знаехме че така и да ни говорят ще е истина,а не поредната клюка! good
Така че пъчи се сега там с корема ,а скоро си бутай количката с кеф и високо вдигната глава!
« Последна редакция: март 17, 2010, 12:13:52 от Рубин » Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #245 -: март 17, 2010, 12:12:58 »

А не, в никакъв случай не съм казала, че вашата е лесна. give_rose Просто съм малко изморена и ми се иска почивка, но и аз не бих издържала без никаква работа  good
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: март 17, 2010, 12:13:25 »

Ние смее много  Offtopic вече но вмалките градове е така аз не се впечатлявам щото тодавна не плащам данък хорско менние, но еле ела виж близките ми, които са свикнали да с е съобразяват какво казват хората  -ама не ми дреме хич  blum
А не, в никакъв случай не съм казала, че вашата е лесна. give_rose Просто съм малко изморена и ми се иска почивка, но и аз не бих издържала без никаква работа  good
Малинката,  ми малко болничен и ще си починеш
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #247 -: март 17, 2010, 12:17:53 »

Не че това би ме спряло, но болничния не ми е никак изгоден за майчинството после и съм решила, ако не съм болна да не го ползвам. Имам много платена отпуска обаче и сега съм си пуснала молбата да ползвам няколко дена та да видим ще ме огреели  pardon е надявам се, че няма да ми откажат и около Великденските празници малко да си почина.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: март 17, 2010, 17:53:15 »

Аз се връщам от преглед. Нашето диване се е обърнало с главата нагоре и трябва да продължавам с тормоза и чекненето сега. Порастнала е, но все още сме в малките граници - 1650 грама е. Ще продължаваме да се следим и след 1 месец пак на УЗ. Взеха ми секрет, че се съмнявам за гъбички и ще разбера по-късно днес какво става.
Ще ходя в петък на хиропрактик, че ме боли ишиаса и срамната кост, надявам се да ми помогнат. Ще говорим и за обръщането на бебето с тях.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 17, 2010, 18:02:24 »

ellie_bellie , дано секрета е добър (или както се казва  pardon )
А какво е точно хиропрактик , не съм чувала до сега  blush
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 17, 2010, 18:25:56 »

Лени, мерси. Абе секрета, какъвто и да е - ще го оправим  tease
Бебето важното да расте и да се врътне, това ми е на мен зора сега.
Хиропрактик е чекръкчия на разговорен език.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: март 17, 2010, 18:28:49 »

Ели, дано се врътне бебка и да порасне  ама ще порасне тя няма къде да ходи имате време  smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: март 18, 2010, 07:01:26 »

Вяра, мерси, скъпа. Има време, така е, може и слонче да стане накрая  ROFL
Секретът ми се е оказал без бактериални инфекции, което е добре. Бях се усъмнила, защото малко ми се е засилило течението, но явно си е ок.
И да ви се похваля - пристигна немското возило на госпожицата  yahoo yahoo yahoo
Одеве я сглобихме и сега е паркирана в хола. Утре ще направя снимки и ще я покажа.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: март 18, 2010, 08:59:15 »

Ехо, привет от мен, нали не ме забравихте в тази тема  blum blum blum
Ние вчера бяхме на първия преглед след излизането от болницата. Аз за това и не бях писала от толкова време - като се изплаших с това болнично лежане и реших да изчакам да ми мине контролния преглед, че тогава да пиша как сме, що сме.  blush
Е, слава Богу, добре сме. Малчо се въртя през целия преглед, падна голям смях, а се бяха събрали голям екип да го гледат - моята си лекарка, шефката на родилното и лекарката, която ме прие в отделението миналия месец, а имаше и една студентка, на която обясняваха по моя милост къде какво...та беше забавен прегледа! Бяхме в новото родилно на Окръжна, беше страхотно, тъкмо се беше родило едно момиченце, татито му беше страшно развълнуван, едва си събра мислите да ни каже колко му е голяма щерката - една сладка госпожица 3400гр и 50см  Girl_hide Смятайте колко съм се развълнувала покрай него, щом и мерките запомних, хаха
Иначе при мен - плацентата започва бавно, но славно да се вдига - слава на Бога! Още е малко ниско за седмиците, но важното е, че е задна и че все пак мърда нагоре, така ми обясниха. Малкия е малко по-голям за седмиците си, казаха ми, че главичката е малко по-голяма, смисъл,че отговаря на повече седмици, от колкото тялото, но не било притеснително. Ако си спомняте, още като ходих на ФМ доц.Томова ни каза, че е така, но при момченцата било нормално, та да не се притеснявам. Още повече вече се изразяват генетичните заложби на плода, а от страна на татито всички са били едри бебета - и Жоро, и майка му, и сестра й, и тн - били са над 4,5гк, та вероятно просто ще имаме по-едро бебе, да не се тревожа. Така или иначе отговаряме в момента на малко повече седмици, което всички казаха, че било ок. Бебо вече рита силно и често и през деня, и през нощта. Хълца, което мен ме докарва до смях до сълзи, много ми е забавно като го усетя. Определено започва да става нощна птица - обожава да ме събуди с ритничета към 1-2-4 часа сутринта, обикновено точно като съм заспала след поредното пикане, с извинение за прямотата. Започнах да свиквам и с юмручетата и ритничетата по пикочния мехур, които, ако някой види с каква скорост ме пращат в тоалетната, няма да повярва, че аз скачам толкова бързо  Girl_hide
Та така при нас, много дълъг пост стана, обаче дано не ви е скучно - тук забавата тече на пълна скорост.  blum Целувки на всички по пупите и до скоро!
А, само за килограмите съм забравила да кажа. Качила съм около 1,800 от миналия път, което означава, че от началото на бременността съм качила общо около 3 кг до момента. Бебо е около 1кг от тях, така че получих похвала и предупреждение да внимавам колко ще кача през идния месец, че да няма резки скокове в теглото, най-вече за да няма и резки скокове в кръвното. Следващия месец ще ходя на очен лекар да видим състоянието на очните дъна, за да преценим дали ще ми позволят естествено раждане. Вече наистина ставам  tease
« Последна редакция: март 18, 2010, 09:04:48 от beb4eto_na_me4o » Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #254 -: март 18, 2010, 09:07:22 »

beb4eto_na_me4o, радвам се че сте добре,
много ме развесели с поста си Bravo
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: