Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 24, 2024, 05:40:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 7  (Прочетена 140582 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: март 18, 2010, 09:41:53 »

ellie_bellie, и моя бебок беше с главата нагоре точно в 32 седмица, но една седмица след това се обърна и сега си е с добра посока. Не му се тревожи, важното е да расте:)

beb4eto_na_me4o, радвам се, че при вас всичко се развива нормално... наистина главичките при момченцата може да са по-големи, и нашият е с голяма тиквичка:)
БРАВО за килограмите, направо ти завиждам blush
аз тъкмо съм се затюхкала каво ще нося през лятото, трябва да се подложа на някакъв бърз режим  sad
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: март 18, 2010, 11:36:18 »

Ели  ще сик порасне момата сугурна съм, Честита количка и чакам с нетърпение да я покажеш, като знам аз колко се вълнувах си представям кво щастие е за вас  smile За секрета мога да ти кажа че е номрално с напредването на бременността да се увеличава аз последния месец минах на ежеднвени превръзки, като 1-вите 3-4 месеца нямах никви течове, после 5-6 се появяваха тук так и след 7 месец вече си имам и се засилва. Правих Мб -чиста съм.
Бебчее Къде се губиш душицоо? Както винаги забавен и подробен пост  Bravo много добре описваш всичко около вас аз нямам чак такова дар слово  tease Радвам се че сте добре и се разписвайте по-честичко!
Иве голяма мъка ми е и на мен че точно лятото ще съм свиня и нищо няма да ми става, ще го карам на спортни дрешки и се надявам да посмъквам по малко.
При мен нищо ново под слунцето. Беба става все по кротка и квартирата явно и утеснява, въпреки че такива като мен с много много води имало повече място.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #257 -: март 18, 2010, 12:07:46 »

Бебче, много се радвам за ваааас  yahoo  Може ли още инфо за новото родилно на Св.Анна? Може и на лични. Вчера си питах док, който ми е по ЖК дали ще започне да изражда там, но още не е ясно и продължавам да събирам отзиви. И може ли инфо за очния лекар къде ще ходиш, че и аз трябва да отида да ми видят дъната, явно сме една и съща песен с тебе  Girl_sing 
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: март 18, 2010, 12:35:31 »

Кате, родилното е станало супер според мен, от това, което успях да видя, защото все пак нямаше как да разглеждам много много, останах с прекрасни впечатления. И в стаите е супер уютно, всичко е напълно ново - легла, креватчета за бебетата, дори вхографа е най-новия в цялата болница.
За очен лекар - аз ходя при д-р Русева в Трета градска, от години сме цялото семейство при нея, тя оперира очите на брат ми, така, че тя и д-р Маркова, с която бяха в екип, са наистина невероятни лекари и като специалисти, и от чисто човешка гледна точка. Ще попитам мама за телефона й и ще ти пиша на лични. Този преглед попринцип е хубаво да се направи чак към 8мия месец, аз ще ходя в края на април вероятно. Д-р Русева работи със ЗК, само пропуснах да кажа...По-късно ще ти пиша на лични инфото за контакт  smile
Веронка, мерси миличка, аз не пиша често, понеже трябва да лежа, а лаптопа през повечето време е в Жоро, че му трябва на лекции. Пиша винаги, когато е в мен  smile
Ивайва, мерси, миличка!!
« Последна редакция: март 18, 2010, 12:37:23 от beb4eto_na_me4o » Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: март 18, 2010, 15:34:42 »

Offtopic
Момичета , имаше ли тема в която се обсъждат лекарствата по време на бременност, и не само ? Намерих информация за парацетамола и искам да я споделя, но незнам къде  pardon
Ако ме насочите , ще си изтрия поста , или модераторите да го направят  good
 Offtopic
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: март 18, 2010, 15:44:08 »

За очен лекар - аз ходя при д-р Русева в Трета градска, от години сме цялото семейство при нея, тя оперира очите на брат ми, така, че тя и д-р Маркова, с която бяха в екип, са наистина невероятни лекари и като специалисти, и от чисто човешка гледна точка. Ще попитам мама за телефона й и ще ти пиша на лични. Този преглед попринцип е хубаво да се направи чак към 8мия месец, аз ще ходя в края на април вероятно. Д-р Русева работи със ЗК, само пропуснах да кажа...По-късно ще ти пиша на лични инфото за контакт  smile
Бебче да те питам това за детските очни лекарки на третия етаж ли става въпрос, защото не си спомням имената им, но като отзиви само положителни неща? Аз така или иначе съм на ЖК в Трета градска та за дъната ще ми е удобно! good
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: март 18, 2010, 16:09:47 »

Лени, тук можеш да постваш:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,13835.75.html
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: март 18, 2010, 16:17:39 »

Привет момичета, аз току що се връщам от преглед при доки. Нашата беболинка е вече 2,150 кг  Oh my ..., все още не се е обърнала и е седалищно crazy. Попитах доки да правя ли някакви упражнения за обръщане, тя каза категорично не, тя щяла сама да се обърне. Правиха ми също и запис на тонове, всичко е наред. За сега си вървим точно по мерките за седмиците.
Обаче мен ме притесни това че преди 4ри седмици беба беше 1,150 гр, сега е с 1 кг отгоре, което ще рече че ако си изчака термина и ако наддава така ще бъде едно голямо 4 кг бебе, при което доки се засмя и каза, че бебетата наддават и растат по различен начин. Каза също, че не е важно колко точно ще тежи при раждане а дали бебето е доносено и развито, пък може да бъде и 2,500кг. при раждане.
Питах е също дали мога да пътувам с кола, понеже съм чувала, че след 8ми месец не било много хубаво да се пътува, тя ми каза че ако нямам болки и контракции мога да пътувам и че нямало проблем.
Вие чували ли сте такова нещо?

Това е в общи линии от нас за сега, следващия ни преглед ще бъде след Великден....да видим тогава колко ще сме наддали...
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: март 18, 2010, 16:25:01 »

a_iordanova, разбира се, че можеш да пътуваш с кола. Защо се притесняваш, кой ти каза, че е опасно. Виждаш, че дори и лекарката ти го е потвърдила?
Моята баба всеки път като и се обадя и ме пита дали още карам и кога ще спра  laugh
Аз ще карам докато родя, просто няма друг начин.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: март 18, 2010, 16:29:08 »

a_iordanova наистина бебетата наддават по различен начин в различните етапи, правилно ти е обяснила че е важно да е доносено бебето. За пътуването -защо се учудваш? Ограничения има само при проблемни бременнистти с опасност от преждевременно раждане. Аз исках да отида до София пък док все ми говори че ще родя всеки момент -не ги усещам аз така нещата пък да видим.
Радвай се на състоянието и на това че още ти е лекичко  tease
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: март 18, 2010, 16:33:01 »

Ми кой Ели, разни хора, не се сещам точно кой ми го каза, но моето притеснение беше не от самото пътуване а от това, че преди месец имах контракции и в момента съм на Магнерич,който ще пия поне до 35-36 г.с. Мисълта ми беше, дали пътуването би могло отново да предизвика контракции, но тя ме успокои че мога спокойно да пътувам естествено ако се чуствам добре.
Да и аз съм чувала, че някои майки карта кола до последно, но то като няма друг начин..... crazy
Активен
a_iordanova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: март 18, 2010, 16:39:13 »

Радвай се на състоянието и на това че още ти е лекичко  tease
Абе,Вяра, май взе и на мен вече да ми тежи, даже днес тя ме пита дали се подувам, ми да от няколко дни забелязвам че трудно си затварям ципа на ботуша до горе, краката вече започнаха да се подуват и днес забелязах че и на ръцете са се подули пръстите. Като съм в легнало положение ми е ужасно трудно да се изправя, обръщам се настрани, пускам един крак и се набирам tease и въобще голямо чекнене със ставането от леглото, пък да не говорим ако съм клекнала имам чуството че вдигам 100 кила като се изправям... angry Но какво да се прави, това да са ни оплакванията, както каза ти служба не остана вече, ще мине доста бързо, а и на мен тепърва ми предстои най-сладката част ПАЗАРА за БЕБА, чакам го с нетърпение, почвам след великден... pleasantry
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: март 18, 2010, 16:45:23 »

a_iordanova щом вече ти тежи ти препоръчвам да не изчакваш много с пазара. Казвам го от опит,, толкова чаках да дойде момента и да обикалям по магазините да избирам - да да ама не.
Едва се влачих и със сетни сили пазарувах всичко на куп и беше гадно. Не можах да избирам и т.н. ами драсках списъка поредното нещо и тва е  sad
Така че от сега малко по малко пазарувай  tease
ЗА леглото и ботушите -незнаете аз как съм. Леле ако трябва да се обърна и кво е пъшкане.
А мъж ми като беше тук преди 2 седмици беше много смешно - значи през ноща е, аз се събуждам за да ходя до тоалетната и се започва отчаяния опит да стана, прикоето една ръка отзад за гърба ме подпира и ми помага да стана - мъж ми  sarcastic ме по бутва че то си е  цяло приключение.
А сега като съм сама ми иде да си вържа нещо с което да си помагам а и тва старо легло е като водно да му се невиди, аз тръгвам напред то сякаш ме дърпа назад  tease
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: март 18, 2010, 16:53:18 »

тва старо легло е като водно да му се невиди, аз тръгвам напред то сякаш ме дърпа назад  tease
Оооох, мила, така се смях с тебе, знам, че ти е тежко, но просто много ме напуши смешника ROFL ROFL ROFL
a_iordanova, точно както трябва ставаш ти. Не можеш да се надигнеш от легнало положение, защото нямаш коремни мускули - те са избутани встрани, затова трябва да се претърколим настрани и тогава да станем, така не напрягаме корема. Всички се търкаляме, няма как  funnytooth
Аз през нощта като тръгна да се обръщам и го правя горе-долу с 6 движения и ми пука таза, ужас.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #269 -: март 18, 2010, 17:16:26 »

Ох,момичета като ви чета премеждията и все едно аз съм ги писала!при мен също ставането от легнало положение е тежко и с охкания,ама от 3 дни от както ме болят ребрата в ляво е непоносимо!Сега пъшкам не защото ми е тежко и не мога да стана,а защото умирам от болка! :angry:Днес като че ли болката намалява,ама аз взех и да свиквам де! girl_wink
Преди малко се чух с доки и се уговорихме в понеделник да се чуем и да слезе от родилна зала,да се виим,че когато ще съм 36 седмица тя тогава щяла да е в отпуск,а иска точно тогава да се видим!А защо не разбрах! *crazy*Та за това по рано да се видим и да поговоря с нея как ще деистваме за напред!
Та сега нямам търпение да минава времето до понеделник и да видим малката красавица колко е пораснала!Много съм затъжена,не сме я виждали от 28 седмица nea!
Прави ми впечатление че беба много хълца!Замислям се аз ли не лежа правилно и не и е добре,ама явно си развива дробчетата!Ей сега пак хълца и ми е много забавно! blum
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: