Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 18:24:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "  (Прочетена 119634 пъти)

mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 23, 2010, 14:17:46 »

Eliss, разбира се че ще те приемем give_rose
Пожелавам ти лека и щастлива бременност  Wink
pepina83, и аз нещо не мога да разгадая снимката..а днес няколко пъти опитвах blush
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 23, 2010, 15:36:15 »

Eliss, честита най-голяма радост. Да ти е лека бременност и да имаш най-здравичкото и красиво бебче на финала.  good
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 23, 2010, 15:37:27 »

Eliss, честито и от мен! Леки 9 месеца и накрая едно красиво и здраво ангелче!  give_rose
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 23, 2010, 16:42:02 »

Eliss, добре дошла при нас, лека и спокойна бременност Baby

Снимките  наистина са доста неразбираеми, тази беше най-добрата - това е само главичката,точно по средата,вижда се теменцето,челцето, леки вдлъбнатинки за очичките и си смуче пръстчето..... дано съм обяснила добре.
Бебка е още много малка /10см/ и затова снимките са малко неразбираеми, но другия месец вече ще са по-ясни.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #79 -: февруари 23, 2010, 16:47:18 »

Мишленце, къде ти е отчета  blum
pepina83, след доста взиране и аз успях да се ориентирам за главичката. Пръстчето по него видях. Както пишеш, още малко и ще й се наслаждавате в пълната й прелест на бебка  heart
eliss, добре дошла при нас  Welcome Лека бременност ти желая и аз  yahoo 
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 23, 2010, 23:05:08 »

Ей ме на girl_wink да си дам отчета...
В момента на прегледа бебчето беше с главата надолу, но било нормално, защото се върти постоянно. Но е много ниско разположено и мен това ме притеснява. Матката изглеждала напрегната и ме пита дали ме боли корема, като все едно че ще ми идва. А мен не ме боли...
Тежи 300 грама бебо. И понеже толкова исках да разберем пола ...та пак не го разбрахме girl_impossible
Ами той тоя мушморок голямо фъчкане се фъчка и доктора нищо не видя. Думите му бяха "Тъкмо щях да кажа, че съм видял пишок, ама вече не съм сигурен". Направо щях да падна...
Таткото остана много доволен от прегледа, защото всичко виждаше...как си смуче пръстчетооо, помахва с ръчичкааа, и докито му обесняваше даже, а аз почти нищо не видях sad
Иначе ми каза, че съм подранила малко за ФМ...и да ида пак след две, три седмици.

Активен
_matilda_
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #81 -: февруари 24, 2010, 08:10:35 »

eliss добре дошла.И от мен имаш едно голямо WELCOME smile Лека бременност ти пожелавам !
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: февруари 24, 2010, 09:21:23 »

Пепина, аз се ориентирах в снимката, виждам бечето как смуче пръстчето.

Мишката, вашето бебче или е срамежливо, или просто иска да ви изненада по-натам. Дано следващият път ви кажат какво ще е щъкелчето.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #83 -: февруари 24, 2010, 09:34:10 »

Здравейте момичета, скоро не съм писала, не ми остава време smile
Много хубаво, че мамите стават повече Bravo
Аз утре съм на ЖК и на моя си доктор после и нямам търпение вече.
Дано да ни кажа пола, ако не - ще се изненадваме по - късно smile
Приятен ден на всички.

Сетих се да питам мамите, които вече знаят какво им е бебчето, преди да ви каже доктора, имахте ли някакви усещания за пола и потвърдиха ли се?
« Последна редакция: февруари 24, 2010, 09:45:27 от vivianka » Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 24, 2010, 11:11:22 »

Момичета има ли някоя от вас представя в коя седмица се прави ехокардиография на бебчо на сърцето?  crazy
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: февруари 24, 2010, 11:14:02 »

Инка-маслинка , не съм много сигурна , но мисля, че няма определени седмици (като при БХС или ФМ) , в които да се прави
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: февруари 24, 2010, 11:36:52 »

Момичета някоя от вас мисли ли да ходи на националната форумска среща? Защото аз казах на милото за нея и той се нави да идем ама аз още се чудя.. много искам да има някоя от вас да се видим там с коремчетата  give_rose
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 24, 2010, 11:57:41 »

Аз правих фетална ехокардиография миналата седмица, бях 18 г.с. и 6 дни. Мисля, че съвпада като седмици с втората фетална морфология.
Иначе за предчувствието за пола, аз си го имах още в първите седмици на бременността, че ще е момче и се оказах права.  tease
После ни намекнаха, че е момче на ранната фетална морфология в края на 11 г.с., но казаха, че не може да се твърди със сигурност. В 15-та г.с. вече окончателно се потвърди.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #88 -: февруари 24, 2010, 12:13:24 »

За ехокардиографията - доктора сам ли решава да го направаи или трябва да си поискаме такова изследване? Малко глупав въпрос blush
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #89 -: февруари 24, 2010, 14:33:45 »

здравейте бъдещи мамчета give_rose
да се отчета, бях на 3D в понеделник/пиша чак сега, защото не ми беше добре тези дни и пазех леглото/, но пък важното е,че доки каза че бебче е добре, че се развива мн добре за седмиците, и каза, че ще си имаме момиченце  yahoo,но ще го потвърди със сигурност на следващия преглед. Изпрати ме да си пусна изследвания за БХС.
Ами това е за сега от нас, целувки на всички и дано вече да поотминават тези неразположения/пожелавам си го и на мен/ и от тук нататък да се радваме на оставащото време до срещата с бебчетата ни give_rose
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: