Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 20:27:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "  (Прочетена 119800 пъти)

mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: февруари 20, 2010, 14:34:20 »

Здравейте и от мен smile
Днес това топло и слънчево време ми изигра номер. Излязох със свекърва ми на разходка и до Мтел да си преподпишем договорите. И познайте какво ми се случи...ами аз изплаших всички, които бяха вътре.Честно казано си спомням само, че казвам че ми е прилошало и свекито ми казва излез на въздух. След което съм се свлякла и нищо не помня. Тя после ми разказва, че съм се подпряла на колене, изтървала съм си чантата и някакъв човек зад мен ме хванал и ме държал. А аз наистина усещах само стискане силно под мишниците, нищо друго, нищо друго не помня. Като започна да ми поотминава вече бяха ме сложили на стол и ме плискаха с вода...
Всички излглеждаха много изплашени(включително и аз де)
Важното е че ми мина вече и съм добре...ох, дано не ми се случва повече sad
А сега си лягам и ще си лежа...
« Последна редакция: февруари 20, 2010, 14:36:05 от mi6kata_85 » Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: февруари 20, 2010, 18:35:08 »

Лелее,мишката,на мен днес ми се случи нещо подобно,както си се разхождахме с моя мъж и изведнъж ми прилошава и ми се завива свят,направо ми пречерня пред очите,нищо не виждах,бях сигурна,че ще изгубя съзнание,но клекнах,както си бяхме на улицата,поседях така няколко минути и поотмина и после лека-полека се прибрахме до вкъщи,предполагам,че съм се изморила и ми е паднало и кръвното,но да го е страх човек да излезеш сама.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #62 -: февруари 20, 2010, 18:52:05 »

mi6kata_85, krisssy, паднало ви е кръвното рязко, а и хубавото време сега навън предразполага това. Носете си винаги нещо ментово за смучене, бонбон, дори дъвка, също и малко  шоколадче за такива случаи. Нош па-то също сваля кръвно, може би сте го усетили ако сте приемали. Трябва и повече прием на течност. Починете си сега, а за следваща разходка ще сте подготвени  girl_wink
cvety_p, с бебчо сте направили татито още по-щастлив  yahoo Скоро преживяхме същото. А бебчо вече расте и става по-силен и се усеща още по-добре smile

Ние днес посетихме Бейби мола и като че ли си харесахме и тип количка  girl_wink е, само няколко модела си харесахме tease но все сходни и сега ще ги потърся по немските сайтове да видим ще изпадне ли нещо за по-добра цена. И се прибрахме с първата наша лична покупка за бебчо - шапчица и гащеризонче yahoo
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: февруари 21, 2010, 00:14:15 »

mi6kata_85, krisssy, надявам се да е било само моментно състояние.За всеки случай наистина се пазете повечко и си почиваите,все пак тези девет месеца са уникални-нека да си ги  направим приятни и да се чустваме добре,защото след появата на малките човечета няма да има време за почивка  pardon
Момичета,много съм щастлива *YAHOO*Нашия татко днес ни сглоби кошарката и количката danceg Ние си ги взехме и двете втора рака де.  Кошарката е марка Geuter и нова е кам 300 евро,а ние от е-бау за 40 я  сперчелихме,но е мн добра.Има не две,а  три нива.За кърмаче,по-голямо дете и после за детенце до кам 7-8 годинки.Количката ни е на Teutonia нова е била 680 евро Oh my ....А ние я купихме за 100 евро и хората ни подариха и столче за кола-ново  *THUMBS*Много сме доволни  danceg
Иначе бебчо от много време вече си се върти и плува ли плува,но много често ме боли и корема предполагам от всичките му игри.Особенно след като хапна и най- много след час почва банкета вътре  pleasantry
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: февруари 21, 2010, 21:54:48 »

Matsinka,честито за покупките,със здраве да си ги ползвате,
Катинка и ние миналата седмица ходихме до бейби мола и аз си харесах количка,но ми се искаше по-евтина да си бях харесала,май и аз ще търся от друго място да я взимам.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: февруари 22, 2010, 08:40:44 »

Катинка, дано успеете с доки да ги преборите контракциите и да можеш да се разхождаш. Идва пролет, хубаво време, идеално за постепенни покупки за бебчо!!!

Мишката, това, което ти се е случило е доста неприятно, добре, че не си била сма и човекът зад теб е реагирал бързо. Предвид рязката промяна в температурите, най-вероятно е от кръвното, може би трябва да си го следиш известно време и ако случайно установиш, че е варира рязко, с твоят док ще вземете съответното решение. Дано е било инцидентно само!!

Криси, ти също може би е добре да следиш кръвното известно време.

Цвети, честити първи усетени ритничета (така ми се струва от поста ти, че са първи).

Мацинка, честити покупки, но ние и снимки ще чакаме да качиш някъде.

Пепина, честити розови гащички, макар и още непотвърдени.
« Последна редакция: февруари 22, 2010, 08:43:21 от gostenka_82 » Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: февруари 22, 2010, 11:10:05 »

Здравейте мамита smile да гостенка първи ритници са и за това толкова емоционално ми действат! Аз вчера се теглих пак и все още съм си същите килограми, а корема ми доста си личи вече  crazy ( сега ще кача снимка в темата за коремчетата )
Мишката, Криси, също и витамините за бременни помагат за прилощшаването доколото знам  huhhuh.gif
А пък мен два дена много ме боли кръста, ама не само като съм права, ами постоянно, дори като лежа - не можах и да се наспя от тези болки..казаха ми да пия ношпа ама аз не смея без док да ми е казал та мисля днес да отида да го посетя, ако не друго поне малко болничен да взема  sad 
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: февруари 22, 2010, 11:49:50 »

Здравейте момичета! На мен днес ми излязоха резултатите от БХС. Честно казано нищичко не разбирам от тях - дали са в норма, дали има риск. Има едно упътване пуснато на сайта на лабораторията ама иди и разбери  crazy Ако някой има представа от референтни стойности може да сподели-ето и моите резултати:
 ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e определен на   1 от 7500  бременни 
 ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e определен на  1 от 1300  бременни 
 ВАШИЯТ РИСК за ДЕФЕКТИ НЕВРАЛНА ТРЪБА/КОРЕМНА СТЕНА е  Нисък 
 *ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР * 
 Free - bCG (бета-ХОРИОНГОНОДОТРОПИН)  [5-44.9]  3.94  ng/ml
 AFP (алфа-фетопротеин)   [14.5-49]  21.9  U/ml 
 Възрастовият (статистически) риск за болест на Даун (T21) е  1 от 1000  бременни   
 Възрастовият (статистически) риск за болест на Едуардс (Т18) е  1 от 9100  бременни 

А иначе да се похваля, че вече усещам е вярно, че много лекичко, но се усеща бебо как мърда и шава, а вчера го гледахме за пол ама уви-пак се крие-беше легнало по коремче и свило крачетата и ритка ама не показва какво е. Дано следващата седмица като гледаме най-накрая да се покаже  Wink
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #68 -: февруари 22, 2010, 12:05:38 »

Инка-маслинка, ех, много се крие този бебо бе  Girl_hide как ли ще ви изненада Wink За мен резултатите ти са добре, но лекар ще си каже най-добре. Само в едно виждам нещо различно - Free - bCG (бета-ХОРИОНГОНОДОТРОПИН)  [5-44.9]  3.94  ng/ml , но нека някой компетентен да се произнесе.

А моя шкембо има видима разлика от петък например, пак хвръкна изведнъж напред. Като че ли вече мина и пъпчето. Ще се снимам и аз, че изоставих тази приятна част от бременността Girl_hide

cvety_p, най-вече почивка помага за тези болки. Почивай си и не вярвам да ти откажат болничен. На мен поне все ми предлагат без да искам. Питай и за упражнения, по-скоро разтягания за тези болки. В книжките и в нета съм срещала такива.

matilda
, пиши какво става с анемията след новите изследвания.
Активен
_matilda_
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #69 -: февруари 22, 2010, 14:56:44 »

Ами аз още не сам ги взела. От лабораториата ми казаха, че вторник или сряда ще са готови. И тогава ще кажа. Иначе съм си екстра. Искам вече да му знам пола и май ще ида, че не се стърпявам вече. От 3 дена не се спира да шава, което разбира се много ме радва. И аз вече трябва да взема да си кача една снимка на тумбачето.
А и да ви кажа, вчера взех че се притеглих и ми прилоша като видях колко съм качила - 8 кг. Та сега хората около мен се чудят обаче къде съм ги качила. Усещам, че ще стана търкаляща се топчица. Ужас  angry Ама какво да се прави после ще ги салям.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: февруари 22, 2010, 15:29:33 »

Утре съм на доктор, вече нямам търпение...да видим дали всичко е наред. За първи път ще ходя при този доктор...казаха че имал 3Д. Така, че утре вечер ще давам отчет как е минало girl_wink
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: февруари 23, 2010, 09:16:15 »

Милички, пускам ви една снимка от петъчния преглед, където бебка си смуче пръстчето

* feb192010082146 [].jpg (20.68 KB, 373x280 - видяно 2394 пъти.)
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #72 -: февруари 23, 2010, 14:06:46 »

Здравейте момичета. Ще ме приемете ли като ново попълнение с очакван термин 2.09.2010 г.
Активен
chelseasw6
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #73 -: февруари 23, 2010, 14:10:53 »

Пепина извинявай но явно моето въображение хич го няма помогни ми да видя нещо на снимчицата!
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: февруари 23, 2010, 14:17:31 »

Eliss,добре дошла,лека и щастлива бременност ти желая!
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: