Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 20:34:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "  (Прочетена 119866 пъти)

Lyubomira
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: февруари 15, 2010, 18:47:22 »

Яжте колкото ви се яде и когато ви се яде, мили мами. И аз сега като че ли нямам апетит. Ям определено по-малко. Особено вечер, почти нищо не ми се хапва. Нищо не съм качила и аз като кг, но само на коремче раста. А относно гърдите, се мажа с едно лосионче на "Кокона и майка". Доволна съм, засега. girl_wink
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: февруари 16, 2010, 09:35:32 »

здравейте момичета..аз имам апетит за страх:) а съм качила 3 кг до миналата седмица - имам чувството че само на дупето и гърдите:) а пък иначе имам и малко коремче..но с дрехите вече се затруднявам... sad
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: февруари 16, 2010, 10:44:52 »

Привет с днешна дата и от мен! Сега си идвам от преглед ми доки-относно тези мои болезни ниско долу и пиенето на нутримаг и но-шпа - та ми каза, че това въобще не са контракции crazy, а разширение на костната система и оттам идват болките ниско долу, докато контракциите били в коремната област, като спазми, свиване на мускулатурата-даже ми показа къде и горе-долу как ще изглежда корема като се свие. Така че засега си отдъхвам, но ако пак се появат да увелича за една седмица дозата на магнезия.  smile Каза за бебо, че всичко е наред, който е най-важно - големина, околоплодна течност, плацента  blum Премери бедъра и главичката и каза, че задължително утре да отида на БХС в Майчин дом и ща не ща трябва да ходя-мислех да не го правя това изследвне, но в досието трябвало да го има. Така че стискайте палци изследванията да са добри като показатели!  Girl_hide
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 16, 2010, 11:09:31 »

Инка браво за хубавите новини, само не разбрах защо ти е казъл че БХС е задължително да го правиш ?  crazy 
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: февруари 16, 2010, 11:18:18 »

Еми да ти каза честно и аз не разбрах - каза, че в 16-та седмица било задължително и после им го искали към картоните да бъде прикачено. Може би се презастраховат!  pardon Аз и за мое успокоение ще го направя!  Wink
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: февруари 16, 2010, 11:22:12 »

Инка-маслинка , малко странно , че чак пък задължително да е. Аз още в началото бях решила, че не искам да правя БХС. Не са ми и препоръчали даже, но предполагам, че ако имаха основателна причина да ми кажат да го направя, щях да се изследвам. До сега не съм чувала да е задължително и да ти го искат за картона. Да не би да имат някакви съмнения ? , не мисля
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: февруари 16, 2010, 11:28:26 »

Аз правих първия БХС в 12 седмица но до колкото разбрах не е задължително.. а после док каза че резултатите са ми добри, с изключение на един ( плацентарен незнам какво си ), който беше завишен и което той каза че не е възможно и че най-вероятно са го объркали, но ако искам за мое успокоение да и ида и в 16 седмица, но аз се отказах тъй като не съм от софия и само път да бия.. за какво.. вече съм приела мисълта че това е моето бебче и не мисля излишно да се затормозявам с изследвания... но това си е мое лично мое мнение дано не засегна някой  give_rose  
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: февруари 16, 2010, 11:45:56 »

Прави сте момичета  good, но и аз идея си нямам-сигурно така се изказа днес, но ако бях отказала надали нещо щеше да ме накара да го направя. Може би иска да е спокоен, аз му споменах, че в 12 г.с. съм била на фетална морфология и че според лекарката няма място за притеснения. Даже тя ми каза тогава да не ходя на БХС и аз си знаех, че не трябва, но днес като ме попитаха коя седмица съм и ми вика сега ще ти направя измерване на главата на бебето и на главичката, че да не ти взимат пари в Майчин дом и утре след 9,30ч да съм там! Няма проблеми - щом трябва ще го направя-поне сега, че доколкото знам това е последно като възможност да се направи!  smile
Благодаря ви иначе за подкрепата!  give_rose
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: февруари 16, 2010, 12:55:48 »

Здравейте,моите резултати от БХС излязоха,риска ми е нисък,но и на менкакто и на цвети-п,плацентарния протеин плюс бета-хорионгонадотропин са ми завишени,та само се стресирах,писах на имейла на проф. Кременски,който е завеждащ генетичната лаборатория,пратих му резултатите и той каза,че не е нищо обезпокоително,та сега съм по-спокойна.
Да ви кажа то май тези изследвания са нож с две остриета,хем да сме по-спокойни,обаче като излезе нещо,дори и незначително да е само се притесняваме.
Активен
_matilda_
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #39 -: февруари 18, 2010, 11:19:31 »

Здравейте, мили мамчета. Аз да ви дам лек отчет, какво се случва при мен. Пуснаха ми изследвания миналата седмица. И какво да се види - Хемоглобина ми супер нисък. От там ме пращат при специалист, за да се видят по обстойно нещата. Тя докторката (мила женица), май се хвана за главата. Изпадна в някаква чуденка, що за хемоглобин имам. Задави ми въпроси, гледа ме. Седи и се чуди. И най-накрая хоп пак пускаме на ново изследванията, само че в друга лаборатория (да не би нещо да са объркали). Отивам тази сутрин гладна, жадна да ми взимат кръв. Е там вече и аз се хванах за главата. Като изкараха една конска игла, точно за 3 сек. напални две шишенца, като преди това така ми я заби, че чак подскочих.Та това ми преживяване беше ужас. Сега ще чакам да дойде 3 часа и да ида си ги взема и да видим какво става и какво ще правя. Та това е от мен за сега. smile
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: февруари 18, 2010, 13:58:32 »

Матилда, за хемоглобина хапвай повече кивита. Иначе при всички бременни е нисък, но ако е много нисък, трябва да се вземат малко хапченца. Няма страшно.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: февруари 18, 2010, 16:09:36 »

Момичета и аз днес видях бебо  danceg
Лекарката гледа, гледа, и казва:" Ама , че е жизнен, ама, че се върти... Аз на момче му викам... да знаеш, че ще е момче, 60%, да знаеш..." И аз гледам и казвам "Ми ние за момче сме го правили... браво на мама момчето..." danceg  danceg  danceg
За една седмица е порасъл 4мм и вече е 2,5см.
На връщане в маршрутката усмивката ми не слезе от лицето, хората сигурно ме помислиха за луда tease

Инка-маслинка как мина БХС?
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: февруари 18, 2010, 16:21:41 »

Инка-маслинка как мина БХС?
[/quote]

Привет и от мен! Сега се връщам от БХС в Майчин дом- изключително съм доволна от обслужването на персонала и от обстановката, взеха ми 22 лв. за изследването и взимането на кръв и ще си ги получа след 3 работни дни, което е понеделник по интернет. Стискайте палци всичко да е ок. smile

Валката аз там писах, защото мислех, че някой може да има въпроси и да съм полезна с инфо!  give_rose
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: февруари 18, 2010, 16:30:07 »

Offtopic Дори не съм я видяла тази тема Offtopic
Активен
_matilda_
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #44 -: февруари 18, 2010, 18:28:06 »

Ами аз сега се върнах от болницата. Имам анемия ама не беше ясна каква. Сега тези изследвания бяха за желязо и още нещо. Оказа се, че пак ще пускам изследвания, защото моята анемия е таласемия.

Оф, а кивитата ги омитам точно за секунди. Въпреки, че сега много ме боли мъдрец (пробива си път) и  ми е малко трудно яденето.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: