Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 17:59:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 6 част  (Прочетена 189495 пъти)

sn0wflake
Ентусиаст
**
Публикации: 76

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: март 12, 2010, 23:04:47 »

Аз ще ходя в салона, който ми е в блока Елеганс (под Ритуална зала)
Между другото се метнах с диетата на Аткинс и за два дни вече 1 килце го няма smile
Подготвям се за масажите  good
Активен
rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: март 12, 2010, 23:06:37 »

Някой може ли да ми даде телефона на оркестър Зорница или на ръководителя им Георги Събев?
Активен
kokotseva
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #272 -: март 13, 2010, 09:39:20 »

здравейте отново,
отдавна не съм писала, времето не ми стига покрай тази организация! вече имаме час за ритуална, църква, ресторант, фото, видео, водещ и диджей, а и наи-важното вчера си избрах рокля и я капарирах! yahoo много съм бърза в решенията! късметчета и покани май сама ще си ги правя, харесва ми да се занимавам, а и няма такива готови, цветовете на сватбата са черно и бяло.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #273 -: март 13, 2010, 11:11:46 »

Trufel ,  и ние сме на 8 - ми май smile.
То май и аз имам нужда от масажи и нещо по - строго , че съм качила 2-3 кг и не мога да се понасям , а как става не знам , защото винаги съм се ограничавала и от години съм на разделно хранене , с малки изключения , защото си позволявам сладко , но въпреки всичко отслабнах с 10кг , но сега съм качила ,а пък до сватбата ако ги сваля тия 2-3 кг ,роклята ще ми е широка , а не трябва , защото пък трябва да ми е адски стегната горе на бюста ( ще съм без сутиен) blush. Егати дългото изречение дето стана smile.
Каква беше тая диета на Аткинс ,само на белтъчини ли дето е? А иначе тия антицелулитните масажи до колкото знам не са безбожно скъпи , но те имат ли отслабващ ефект или премахват само целулита , аз нямам почти целулит , но пък имам килца за сваляне  angry. Тия процедури с ток нещо няма да мога да ги изтрая ми се струва , мен ме е страх .
 Вчера гооворих с една жена да ми направи декорацията на ресторанта , ще ми вземе само 322лв , а не като една патица дето ми искаше само за булчинската маса 400лв. Исках да имам и гръб на масата с едни светлинки , ама струва още 100лв , не че не могат да се отделят ама вече изнемогваме от разходи и честно казано тая жена ми предложи да сложим вази с цветя зад нас и пак ще изглежда добре.  Показа ми и точно как ще изглежда.
Активен
gerda19
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #274 -: март 13, 2010, 14:45:53 »

Честит 8-ми март на всички варненски бивши, настоящи и бъдещи булки!

Благодаря за пожеланията, Стоянов! Красимир Стоянов- Това беше нашия оператор на сватбата ни. Клипът с Марги Хранова е строхотен! (и оператора също, личи си по кадрите). Ако не сте си избрали още оператор или се двоумите спокойно мога да ви препоръчам Краси Стоянов!

Малко късно, но и аз искам да поздравя всички момичета за празника. Честито, момичета! Бъдете щастливи и усмихнати! Нека мъжете се сещат за нас не само на 8-ми март!

Здравей smily
относно ритуалната зала в Аксаково, моля те да ми кажеш, вярно ли е, че може да не се записваш предварително, тъй като аз така разбрах и съм малко объркана, не ми е ясно как може да стане това.

Добра алтернатива е за хора, които не им се плащат парички за нашата варненската зала.
Активен
gerda19
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #275 -: март 13, 2010, 14:52:56 »

Хей,я споделете къде ходите на такива интересни неща и аз да взема да ходя , че май имам нужда  blush
Ice_cream

Дидинка,
аз ще ти споделя какво направих да влезна във форма (за бремени момичета не се препоръчва да се товарят). Направих десетина дни плодове-чаена диета и за около месец интензивен фитнес и колело (велоергометър),така свалих ненужните ми 6-7 кг. и за сватбата бях във форма. Не се подвеждайте на рекламите на козметичните салони за отслабване - пълна лъжи и заблуди. Диета и спорт - това е начина.
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 14, 2010, 10:51:36 »

kokotseva  Поздравявам ви за перфектната комбинация от черно и бяло!Много е стилно и аз много я харесвам - нашите покани ще са черно бяло и червено, но предпечата ще правя сама, че ще ги давам на рекламна агенция.

red_roses След 3 дни съм 2 кг надолу  blum
Мисля, че може точно преди сватбата да направиш диетата щом ти трябват само 2-3 кг. да свалиш.
На Аткинс е нисковъглехидратната диета.
Активен
kokotseva
Новак
*

« Отговор #277 -: март 14, 2010, 11:25:46 »

kokotseva  Поздравявам ви за перфектната комбинация от черно и бяло!Много е стилно и аз много я харесвам - нашите покани ще са черно бяло и червено, но предпечата ще правя сама, че ще ги давам на рекламна агенция.

и аз сама си правя стайлинга на поканите, готови модели които да ми харесват, няма. ще ги дам да ми ги напечатат само. и в комбинация червено, черно и бяло е също страхотно, и аз още се чудя дали цветята в украсата да са червени?! ресторанта ще се облече целия в бели воали.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: март 14, 2010, 14:28:07 »

Vanina нещо не мога да ти отговоря на лични...... както и да е .... исках да ти благодаря сърдечно за помощта, ние вече така или иначе преговаряме с него. Тъй кто живеем в чужбина ни се налага да се доверяваме на мнението на други, имах малки съмнения които ти разсея, благодаря ти  give_rose
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: март 14, 2010, 14:33:28 »

kokotseva Ние избрахме за цветове на сватбата бяло и бордо, нищо че обувките ми са бели с огромни червени сърца - бижутата също са с червени сърца smile
Но има още време и мога да направя все пак бяло, черно и червено за украса (майка много се дърпа за черното).
Като цветя сватбения ми агент ми препоръча Лилиуми, защото едната разновидност е бордо и бяло и ще паснат много добре на украсата :)А и ухаели много хубаво smile
Ако избереш рози, бъди готова да се бръкнеш с доста за цветя, защото не правят обем.Докато Лилиумите са големички и на един стрък има по няколко цвята - аз затова ги избрах smile
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: март 14, 2010, 14:39:06 »

kokotseva Пълна ти е кутията, затова слагам линка към сайта с типа покани, които ние избрахме.На сайта са с черна пандела - аз я сменям с червена.Разгледай и другите видове - има невероятни дизайни!:)

http://www.theamericanwedding.com/shopping/prod_detail/main.asp-pid-7939
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #281 -: март 14, 2010, 21:42:58 »

sn0wflake , страхотен резултат с килограмите , браво . Ти колко кг искаш да свалиш ? Мислех си честно казано , че покрай стреса около сватбата ще сваля , но то няма почти никакъв стрес освен мислите в главата ми , дали всичко ще мине ок и т.н. , но то всяка булка преминава през това.
Момичета , аз вчера уредих всичко с украсата на ресторанта , искам да ги похваля , че разполагат с доста неща хората и няма смисъл да си търсиш друга украса освен ако разбира се тяхната не ти допадне. Понеже нямах намерение украсата на надхвърля 300лв , защото според мен е абсолютно ненужно , не уточних единствено входа на ресторанта , когато влизаме . Решила съм да се поразходя и да потърся по магазини такива стойки , които се ползват за вход или нещо подобно ако намеря и аз да си ги облека подходящо. Има ли някой идея къде да намеря такива две стойки ? И другото , което исках да питам - някой знае ли къде на едро мога да си закупя от тия късметчета с пожелания , които ги слагат към чашата кафе по заведенията? Мисля това да са ни подаръчетата за гости , признавам , че откраднах идеята от една моя позната , която ми го предложи  blush. Естествено късметчетата ще бъдат украсени с панделка в цвят праскова , защото това е темата на сватбата . А , да - към украсата на ресторанта аз ще добавя луксозни салфетки пак цвят праскова , които ще бъдат сгънати като цвете и сложени в чашите през едно място. Само дето никой не може да сгъва така салфетки освен сервитьорите в ресторанта , но ще ми е малко неудобно да ги занимавам хората .
« Последна редакция: март 14, 2010, 21:44:36 от red_roses » Активен
kokotseva
Новак
*

« Отговор #282 -: март 15, 2010, 09:58:45 »

kokotseva Пълна ти е кутията, затова слагам линка към сайта с типа покани, които ние избрахме.На сайта са с черна пандела - аз я сменям с червена.Разгледай и другите видове - има невероятни дизайни!:)

http://www.theamericanwedding.com/shopping/prod_detail/main.asp-pid-7939

защо ли е препълнена, имах само 5 съобщения, сега ги изтрих? huhhuh.gif
относно поканите, събота и неделя седнах и си ги направих сама, е не всичките 80 броя покани, но първата и си купих материалите за всички останали. тази седмица ще ги дам за печат и другата ще почна да ги раздавам, да ми мине като ангажимент. ще се  опитам да прикача снимка на готовата. blush   

* DSC01235.JPG (37.2 KB, 448x336 - видяно 241 пъти.)
Активен
kokotseva
Новак
*

« Отговор #283 -: март 15, 2010, 10:04:29 »

извинявам се ако съм  Offtopic май в друга тема трябваше да се обяснявам за поканите! blush
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #284 -: март 15, 2010, 11:34:35 »

red_roses, ако правилно съм те разбрала за какви стойки питаш, бих ти преопръчала да пробваш с шампаниери. Има ги в по-големите домашни потреби - на Червения и на ул. Преслав може да порвериш. Акос е махне съда, в който се изстудява шампанското, остава само стойката и тя може да се обвие във воали примерно.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: