Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 00:41:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 6 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 6 част (Прочетена 189830 пъти)
mariyanakutsarova
Любопитен
Отг: Сватба във Варна - 6 част
«
Отговор #240 -:
март 08, 2010, 12:42:57 »
здравей toni8301.поздравления за сватбата и късмет в организацията й.наистина нещата които си качила в галерията са много хубави.аз също искам да те попитам откъде са чашите.харесла съм си чаши от един сайт и там ги има и тези които ти си си взела.млобата ми е да споделиш с нас от къда са чашите.ето аз съм си хатесала тези:
001_primary.jpg
(32.43 KB, 340x340 - видяно 3346 пъти.)
Активен
@sTR@
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #241 -:
март 08, 2010, 13:18:09 »
Привет, момичета! Честит празник на всички!
Някой има ли представа къде мога да намеря кошници с диаметър около 40 см., тъмни на цвят, сравнително плитки, може и с елипсовидна форма? Имам предвид празни кошници, които впоследствие да напълня и украся
По-точно нещо такова:
или
или
но не и с такава форма:
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #242 -:
март 08, 2010, 15:16:48 »
Чести празник на всики Вас! Да сте много обичани, безкрайно обгрижвани и ухажвани...не само на този ден, а и през цялата година.
П.С. Съжелявам, че питам тук ..нооо булки от Варна ---няма ли да правим среща..до колкото съм чела предложения за срещи се дават тук... Ако има желаещи, нека да организираме нещо. На мен би ми било изключително приятно и интересно да чуя през какви неща сте минали...а и да обменим някакъв опит... а аз честно казано съм на никъде още
Поздрави на всички ! ! !
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #243 -:
март 08, 2010, 15:28:56 »
reni_vn
темата за срещичките ни е тук
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,23162.300.html
Ще се радвам да те видя на следващата ни среща. Много е интересно и полезно
Активен
albenavk
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #244 -:
март 08, 2010, 15:55:55 »
Здравейте и честит празник на всички !! Да сте живи и здрави, много обичани и уважавани
Присъединявам се в редиците на бъдещите булки от Варна
Нашата сватба ще бъде на 4.09.2010. Засега сме запазили само час в ритуална зала и час за църковен брак. Тепърва трябва да уговаряме ресторант, фотограф и всичко останало. Засега само разлеждам сайтове за покани, подаръци на гостите...но е малко трудно защото всъщност не живеем във Варна. Моят приятел в от Варна, аз съм учила 6 години във Варна...но така се получи че сега живеем и работим в София. Много харесваме Варна и затова бихме искали най-щастливият ни ден да е там
Решили сме че темата ще е слънчогледи, тъй като това са любимите ми цветя
Ще ви бъда благодарна на всички идеи свързани с подготовката. Особенно ако имате предложения за гримьор, фризьор и dj, тъй-като за това съвсем не съм наясно
Също така някъде напред четох че в ритуална зала има няколко зали, в които се провеждат тържествата. Това вярно ли е? Защото на нас друг човек ни резервива датата и не са казали за коя зала става въпрос
Сега звъняхме по телефона за да попитаме, но явно за запразнили за днес
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #245 -:
март 08, 2010, 16:05:18 »
albenavk
, здравей
И ние не сме от Варна, живеем в София, но сватбата ни ще е близо до Варна
Така почти всичко свързано с нея ще е оттам. Едва ли ще мога да ти помогна с конкретни имена за гримьор, фризьор, DJ, но пък с идейки за другите неща- защо не
Успешна подготовка
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #246 -:
март 08, 2010, 16:18:15 »
@sTR@ За кошници може да провериш в магазина с многото изкуствени цветя срещу зимно тракия там имаше преди 2-3 дни като ходих по друга работа.
Добри гримори във Варна са Марусия, Грета аз слагам и тази, която гримира мен и други момичета от форума- Криси
Фризьор мога да препоръчам Емо, тази която прави мен в момента не е в БГ.
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
«
Отговор #247 -:
март 08, 2010, 16:24:12 »
Кошници днес гледах в склада до гарата "земя на рози", имаше различни модели на различни цени
Честит празник дами, нека мъжете ви правят всеки ден празник
, да сте много обичани и усмихнати през цялата година
Активен
albenavk
Новак
«
Отговор #248 -:
март 09, 2010, 11:09:02 »
Здравейте,
имам голяма нужда от помощ. Събирам идеи за сватбен ресторант. Сватбата ни е на 4.09.2010. Бяхме си харесали "Бриз 2", но разбрахме че вече е зает. Търсим ресторант за около 80-100 човека, но да има и хотелска част, защото имаме гости от други градове и искаме да ги настаним в хотела.
Човека с който говорихме в Бриз ни каза да сменяме датата на сватбата, а аз не искам да я сменям
Ние не сме във Варна и не можем да отидем на място веднага, но просто искам да събера информация за хубави ресторанти.
Предварително благодаря я много за помоща
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #249 -:
март 09, 2010, 11:35:09 »
Провери в ресторант Термал до Свободния университет ресторанта е много хубав също и хотелската част
Хубав ресторант с хотелска час хотел Елена на Златните
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #250 -:
март 09, 2010, 13:11:59 »
Кошници има в магазина срещу църквата Св. Атанасий до Римски терми.; Има различни форми и големини.
Активен
@sTR@
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #251 -:
март 09, 2010, 18:24:46 »
Благодаря на всички за информацията. При по-нормално време ще обиколя магазините, които споменахте
Активен
mildi
Новак
«
Отговор #252 -:
март 09, 2010, 22:49:41 »
albenavk - здравей, и аз съм в почти същата ситуация като теб - аз съм от Варна, приятелят ми е от София, живеем в София, а сватбата ще е във Варна. Ние ще сме в хотел Корал в "Св. Константин и Елена" - залата е просторна, а има и хотелска част. Друг хотел, който можеш да провериш е Естрея, пак в "Св. Константин и Елена" - имат и хубава градина, но там пък може да е малко проблем с нощувките, ако са заети за сезона. Моята сватба е на 10.08 и не ми гарантираха никаква възможност за нощувки.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #253 -:
март 10, 2010, 09:24:27 »
albenavk , аз лично заради единия ресторант не бих сменила датата си . Аз съм малко суеверна пък и в крайна сметка има толкова ресторанти . И ние сме в Бриз 2 , успяхме 6 месеца преди датата ни да го капарираме . Голямо нашествие на сватби има май тази година, понеже като ходихме в Бриза човека каза , че имаме късмет с датата , защото повечето били заети чак до септември. Аз се изненадах направо , защото ако искаш да си организираш сватбата за 2-3 месеца би било доста трудно или по - скоро трябва да се задоволиш с това , което е останало като варианти. Същото се получи и с видео и фото заснемането . Обадих им се януари и пак голям късмет - бяха свободни точно тези хора , които искахме , но пак без малко , защото жената каза , че не е сигурна , ще провери за нашата дата. С ди джея пък направо действахме , защото като седнахме с него на кафе много ни допадна. Понеже аз няма как да знам приятеля ми какво мисли , нито пък той знае аз какво мисля за човека , накрая приятеля ми каза , че го капарираме и така , за да не го изпуснем
.
Аз искам да кажа , че съм доста затруднена относно украсата на ресторанта. В Бриз осигуряват украса и то на достъпни цени , макар , че не знам какви са цените , защото момчето каза , че е адски рано да се уточнява това , а и аз тогава бях заета да го питам други неща и така украсата увисна някъде във времето. Онзи ден съвсем случайно ходих до 1 магазин за сладки неща и видях , че хората се занимават с кетъринг и украса на тържества. Попитах ги нещата , които искам колко горе - долу ще ми излязат като пари , а те ми искаха само 400лв , за да украсят булчинската маса
. Еми сори ама няма да ги дам. Не знам как вървят цените изобщо , но това ми се струва адски много. Ще се оправя с по - малко пари, не си струва.
Майка ми е взела кошнички неукрасени , такива каквито иска @sTR@. Каза, че ги е взела по 3лв . Мислеше да ги украсява , но тя реши да купи готови в крайна сметка. Ще я питам от къде ги е взела и ще пиша.
«
Последна редакция: март 10, 2010, 09:27:33 от red_roses
»
Активен
albenavk
Новак
«
Отговор #254 -:
март 10, 2010, 10:20:03 »
Момичета, благодаря много за помоща
Организацията наистина страшно ме изненада - не съм предполагала че ще имаме такива проблеми с датите и резервациите. Все пак до нашата сватба има цели шест месеца, а започнахме преди почти месец
Ние говорихме с една агенция "Пертито"
http://www.pertito.com/
, изглеждат добри а и бях чела добри отзиви тук в форума. Имате ли мнение за тях? Не са ни направили оферта още, надявам се да не е нещо безумно
Разбрах че цените в различните агенции варират...доколкото ми казаха украса на столове(калъфи) може да ни струва около 1000 лв. Наистина няма как да се ориентирам, но ми се струва доста...
Интересно ми е за Корал имате ли идея дали може да се внася алкохол и ако да заплаща ли се? Както и има ли overtime? И като цяло какво е положението с внасяне на алкохол и overtime в ресторантите подходящи за сватба?
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...