Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 08:03:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 92616 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: декември 14, 2009, 20:35:16 »

Това за отричането на легналата поза го чувам за пръв път  crazy Ще взема да се поразровя малко Wink
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #76 -: декември 16, 2009, 10:26:24 »

аз да се включа малко и да взема да ви питам някой знае ли нещо повече за подготвителните контракции колко време траят.от колко до колко часа може да боли.направо ако някой знае нещо да пише без знчение какво е.благодаря предварително.
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: декември 16, 2009, 10:28:47 »

Слънцата, аз немога да ти помогна защото до сега съм нямала нито една контракция, но следмалко ще се включът момичетата и ще ти обеснят.Стискам шалци бебка да изчака още мъничко на топличко
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: декември 16, 2009, 11:04:15 »

Миличка,подготвителните контракции не болят.Ако боли значи не са подготвителни а същински.Пий нещо за болката,ако мине добре,ако не мине ще се ражда.Стискам палци и кажи какво става с теб
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #79 -: декември 16, 2009, 11:46:19 »

ами значи моите не се подготвителни защото си ме боли уж днес съм по-добре от време на време ме понаболява ама само толкова.ох незнам вече какво да си мисля ще идва беба или не.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #80 -: декември 16, 2009, 13:52:10 »

sl1ncata   разбира се, че ще дойде бебка, но по- добре да поизчака още мъничко  smile Въпреки че ти вече си в 9-я м. така че няма нищо страшно вече  smile За съжаление и аз не мога да помогна по въпроса с контракциите, но от това което съм чела щом са болезнени са истински. А на какъв интервал са твоите ?
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: декември 16, 2009, 14:06:23 »

Момичета, аз може и малко глупав въпрос да задам, но кой издава болничния за първите 45 дни преди раждане? Наблюдаващия лекар или личната? Питам, защото последния път когато ходих при доки на едно почти хвърчащо листче ми написа само: малкото име, ВТ, 45 дни преди раждане, остави място за амбулаторния номер и удари печат и подпис.  crazy А когато помолих личен състав да ми покаже болничния на една колежка, която роди тази година...ми той изглеждаше по друг начин.  crazy
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: декември 16, 2009, 14:09:05 »

Пламик болничния преди раждане ти го издава гинекологът които ти след бременноста, след това ще имаш болничен от родилното и последния ти болничен го пише педиатъра на бебока.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #83 -: декември 16, 2009, 14:17:08 »

Плами това хвърчащо листче определено не  е болничен. Както Роди   е казала той се издава от наблюдаващият те АГ специалист. Издава се на същата бланка като всички останали болнични, и заедно с всички други данни  на причина се пише: бременност. Онова което си видяла е било нещо може би за него си написано, защото този болничен ще ти се издаде като дойде времето за тези 45 дни преди термина, а още е много рано при теб. Аз понеже ходя в една частна клиника и ЖК и лекарката ми са на едно място, болничния го написа акушерката а доки само се подписа на него.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: декември 16, 2009, 14:24:06 »

Мерси за отговорите момичета, ама ми стана странно, защото ми каза - пази го и като дойдеш другия път да напиша само амбулаторния номер. Защото следващото ми ходене е за тези 45 дни болничен. И за това да питам аз. smile
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: декември 16, 2009, 15:10:14 »

Ох и аз нещо май се изпопрецаках с моето майчинство и болнични и съм ядосана днес  diablo
Кали прави ми впечатление компетентните ти отговори в темата за майчинството, дали професията ти е свързана с това за да ти задам едно бързо казусче на лични  give_rose
На Слънцата и на Пламито момичетата са отговорили  good
На мен вече много, много ми тежи и много болезнено ме подпира в горната част на корема и като пипна там е твърдо на камък и е изпъкнало като бучка... обаче надоло корема си ми е нормално твърд, та смятам че не са контракции, а бебо се дупи  Wink Ако знае как ше му нацелувам дупето само да се роди тука до някоя седмица  Girl_hide

А чудех се дали трябва контракциите да се засичат задължително в легнало положение, защото само тогава ми се отпуска корема, така че да мога да разбера когато се стегне, докато съм права или седнала винаги е много твърд. И да ви кажа вчера ме наболяваше доло ниско докато вървя, като спра и спираше и болката, та се обаждах на мъжа ми да дойде да си ме прибере и в къщи като се опънах на дивана и му дръпнах един хубав сън, днес нямам никакви проблеми  Wink
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: декември 16, 2009, 15:12:42 »

Гери,аз съм счетоводител и в работата ми влиза и да се занимавам с болнични,майчинства и обезщетения-дори този месец искахме обезщетение за баща при раждане на дете 15 дни.Питай Гери,ако искаш на лични,ако искаш в темата за законите за да сме от полза и на друг евентуално.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #87 -: декември 16, 2009, 17:03:43 »

връщам се от преглед и бързам да ви пиша надала съм 1кг и 500гр.от 86 коремчето е станало 89.доктора каза че плода не е голям само главичката и каза че ще пробваме естествено раждане само ако се наложи секцио.не ни гледа на ехограф cray а така исках пак да си го видя макар че вчера го видях.всичко ни е наред.болки нямам така както вчера каза че това са контракции които подготвяли матката за раждането но не били родилни.родилните били мн по силни и разкритие не ставало толкова лесно така че да не се тревожа ако пак имам боли каза да пия бусколизин,но никакви други.даде ми направление за болницата и лист със всички изследвания които са ми правени и вече съм готова за болницата стига бебе да реши да идва.ами това е от мен.следващия преглед е на 04.01. мн далеч ми се струва ама така ме записаха.
« Последна редакция: декември 16, 2009, 17:05:49 от sl1ncata » Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 16, 2009, 17:06:57 »

Ее Слънцата и с ехограф и без ехограф, важно е че го усещаш и се чувстваш добре  good  А моята талия е само 97 см  sarcastic Но никога не ми казва колко тежи бебето, ама щом си мълчи смятам че няма нищо фрапиращо, в смисъл нито е едро, нито е дребно  blush
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: декември 16, 2009, 20:40:43 »

ох, имало нова тема а аз блея smile Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: