Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 09:14:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 92652 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: януари 28, 2010, 23:31:14 »

Зойка,има такива дни,а и хормоните помагат.Е поплакала си си та ти е олекнало,ама гледай да не се натоварваш така често,че и на бебка сигурно и се плаче в такива моменти.Браво че е порастнала.
А за стоенето в къщи такаааа те разбирам-и аз съм си в нас и се чудя какво да го правя това време дето го имам.Да беше топличко да миткам по улиците,а то в този студ по цял ден в нас-ужасно е.Но пък то и с напредване на времето тежи повече и почивката си е пък нужна.Аз днес направих един голям преход-мани мани като баба бях,едвам се влачех,че като се забързам и ме боли корема от натиска.
Кога си на жк да се види колко е порастнала момата?
Кога ти е термина,че не те виждам на първа страница на темата,а и това трябва да се поправи.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: януари 29, 2010, 08:54:31 »

Вижте на какво попаднах:
http://www.supermamabg.com/catalog/show_articles?article=59&section=9
ако някой проявява интерес, може да се запише smile Аз не знам от кога точно ще съм свободна, но ще си букна 1,2 датички, пък и ако успея да отида, няма да е ниакак зле smile
Ако някой реши да се записва, може да си спретнем срещичка  pardon
« Последна редакция: януари 29, 2010, 09:17:18 от pleasure » Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: януари 29, 2010, 18:58:15 »

Плежърче, май всички минаваме през тези състояния с качествени сълзи и сополи. Не им се давай!  Friend А за стоенето вкъщи, едва издържам когато съм сама. Добре, че Гената е на смени, та миткам с него въпреки студа.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #243 -: януари 29, 2010, 20:46:54 »

Здравеите мамчета!Искам да ви попитам нещо!Преди 3 дни бях на преглед и бебоната беше седалищно!Когато ме риташе усещах шутовете ниско долу!А сега от вчера насам рита непрекъснато или се върти по точно и усещам тези движения горе  в дясно под ребрата някъде!Възможно ли е да се е обърнала!Не мога да повярвам,че това може да са ръчичките й!Вие имали ли сте такива случки?А и движенията станаха по различни!Като превъртане са *crazy*Ама е много забавно между другото!Таткото като си сложи ръката на корема ми и тя като направи едно такова движение и тои се хваща за главата и ме пита да не би да не и е нещо комфортно,да не я дразни нещо?Претеснява се татинко! Wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: януари 29, 2010, 20:49:23 »

Руби, най-вероятно се е врътнала щом ги усещаш горе вече, аз горе не съм усещала, все долу ме бие  tease
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: януари 29, 2010, 21:32:32 »

Аз най-често усещам отдолу, но понякога по различни части на корема, а понякога едновременно отдолу и отгоре - сигурно с крачета и ръчички в едно и също време мърда. Рубин, няма какво да се притеснявате, още има да се върти бебка доста.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: януари 30, 2010, 09:48:02 »

Нашата девойка от поне 2 месеца се обърнала надолу shok и от време на време имам чувствтото , че пробва ширината на малки таз с главата си...в такива моменти, когато ходя имам буквалното чувство, че може да изпадне глава от някъде sarcastic
От около 2 седмици зверски ме боли (само при ходене) и срамната кост, от разшитение ли е от що ли..обаче една такава тъпа болка, постоянна angry.....ама то като се замисля, вече са малко нещтата които не ме болят, така че.... cap laugh DANCE funnytooth вече сама си се смея, че като бабе само охкам blush
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: януари 30, 2010, 11:59:34 »

Абе и мене ме боли някоя си кост като ходя  shok олее отвратно е  sad
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #248 -: януари 30, 2010, 17:54:08 »

Ох,дано мъничетата се преместят че да ви е по леко!Хайде момичета остана още малко,ще стискаме!
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: февруари 01, 2010, 10:14:09 »

Хей, майчета, къде сте се скрили? Много ни се е затишила темата. Честит празник на всички именници днес, ако имаме такива тук, ако ли не ще прекръстим някой.  blum Аз съм със запушен нос и ми е............ cray. Лека седмица на всички и целувки!
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: февруари 01, 2010, 12:49:13 »

Плами, аз съм си тук но като виждам че никой не пише не се разписвам и аз, то не че има какво да кажа де ама...
Гледам за сълзи и сополи си говорите, аз съм така от две седмици все рева и аз незнам за какво, ей така ми два и почвам, ама като ви казвам че рева със истински сълзи чак прехлипвеам много съм смешна после сама на себе си се смея  funnytooth.За запушения нос, аз съм си още от 1-2 месеца така вечер е много гадно, че неможе да се спи ама се примерява човек , няма как.
А за болките .... мен всичко си ме боли и срамни кости и кръстове, и крампи получавам вечер абе ужас.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: февруари 01, 2010, 14:19:28 »

Мдааааа...програмата е пълна при всички явно nea...то дето викате за какво да пиша, само да се наоплаквам ли...ми то така тъпо и другите се депресират. Пък друго си е ей така с някоя хубава новинка, току виж усмихнал деня на някой Girl_hide
Супер ми е тъпо така да седна да се оплаквам...ми какво да направя, ами не ми идва отвътре да товаря хората pardon
И както досега едно хапче не бях пила, ела да видиш сега какво става, то магнезий, желязо, айде и глобули някакви за гъбите, пък сега на всичкото отгоре се оказва , че и бактерии имам Oh my ... и май ще трябва и антибиотиче да попия...уфффф :angry:пълна програма.
В събота и неделя ходихме по някакви магазини и ти защото едни приятели ни замъкнаха, ми ти кич бееее всичкия кич на земята е събран в детските нещта, все едни такива розови, цикламени и стартрек-ови (разбирайте сребирсти) ами нищо не харесах...та така и с покупките "напредвам" pleasantry абе....все нещта за хвалене  ROFL ама карай де.... danceg важното е да поддържаме духа бодър blum
« Последна редакция: февруари 01, 2010, 14:34:40 от pleasure » Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: февруари 01, 2010, 14:26:08 »

Ми то в тази тема само Зойчето и Иваива осатанаха без теми  -абе какво стана с ivaiva къде се загуби  crazy че с две думи кой да пише тук като всеки е по темаат си и чака  tease
То гледам още малко и на Зойчето отваряме и край с темата май  tease
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 01, 2010, 14:37:09 »

Ми то в тази тема само Зойчето и Иваива осатанаха без теми  -абе какво стана с ivaiva къде се загуби  crazy
И аз това се чудех, какво стана с това девойче...то изчезна от лицето на земята... crazy....някой има ли връзка с нея...какви ги прави, как е...тя като термин беше горе долу около мойте седмици...ама съвсем ни се покри  girl_impossible
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: февруари 01, 2010, 14:38:47 »

Да, края на март и е термина ама незнам що никва не се е разписвала от миналата година  sad аз май и надниквах във профила след нова година и май беше активен някъде около 3- януари и викам аа тя като може ще пише, освен да и драсна едно лично ама иначе нямам друга връзка с нея  tease
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: