Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 04, 2025, 04:33:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част (Прочетена 92824 пъти)
plamik
Баш Майстор
Отг: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4
«
Отговор #210 -:
януари 17, 2010, 18:50:48 »
Хехехе, радвам се, че се е усетила липсата ми.
А сега след като имам нет вече ще се постарая да съм редовна. Какво си правя ли? Честно да си кажа.....не ми харесват тези почивки...искам действие....Не че ми се ходи много на работа, но и по кафета не ми се сяда. А времето нещо ми е студено за големи разходки до центъра. Обаче съм замислила едно слизане и евентуално да си видя Точката и лимонената му майка.
Иначе добре, че половинката е на смени та се помотваме по улиците малко...хем да свършим някоя и друга работа, хем ей така на въздух. А това с чакането...намирам си какво да чакам..количката, кошарата....ама не и появата на бебчо. Все ми изглежда далече.
Плежърче,
отивам да гледам какви сладки неща сте накупили за бебо.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #211 -:
януари 17, 2010, 21:28:34 »
Зойка,видях какви нещица сте накупили на бебка-прекрасни са.Ма и бебка е прекрасна,не я бях виждала.
За джъмбо,че има много боклуци има,но да ти кажа има и някой полезни неща.Аз ходих вчера и си купих непромукаем чаршаф и едни хасени цветни пелени дето ще ги постилям на дъската за повиване.Специално тези пелени ги няма другаде.Навсякъде има бархетни бели и аз не ги харесвам.Иначе и много играчки има и са на добри цени.Примерно аз си бях харесала на фишер прайз една прожекционна лампа която е по 60лв авсякъде,а там е 40лв.Но не си я купих защото си поръчах такова нещо от мадъркеър,а и съм си харесала една друга дето е с по-приглушена светлина.
Иначе в тоя магазин ме дразни ръганицата и многото боклуци сред които трябва много да ровиш за да си намриш нещо свястно.Бебешките дрехи примерно са на ниски цени но са с лошо качество.
Активен
Вероника
«
Отговор #212 -:
януари 17, 2010, 21:31:13 »
Зойче
, много хубави нещица на бебка сте взели
Като ви слушам Джъмбо си отпада от списъка ми с магазини, които да посетя
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #213 -:
януари 17, 2010, 21:59:08 »
ама и аз в джъмбо съм попадала на много хубави неща на изгодна цена, че има и боклуци е вярно ама то сме затова да гледаме
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #214 -:
януари 20, 2010, 16:16:50 »
Лелее какво затишие, какво чудо! Къде сте се скрили мами?
Така малко отчетче от мен: бяхме на док, бебешората си е все още седалищно и май клоним към планирано секцио, но....имало време. Тонове добри, кръвнишкото на мама добро. И даже успяхме да отидем до окръжна, те днес имат ден на отворени врати.....ми то много хубаво станало. Аз, не че знам какво е било преди, но....сега направо си е приказка, като за държавна болница. Остана само да си избера лекар, дето оперирал добре. Моята ме насочи към едно-две имена, ще видим накрая кой. Ами толкова от нас с бебока, целувки и погалете тумбацитеееее!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #215 -:
януари 20, 2010, 16:19:15 »
Рано е, бебе, да избираш док. Вземи да се чекнеш както аз правих, нали Точката се обърна както трябва чак 36 - та седмица, ако не се лъжа.
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #216 -:
януари 20, 2010, 16:22:48 »
В този ред на мисли, май ти беше давала някакви линкове за чекнене....може ли пак?
Че не се сещам в коя тема се разискваше този въпрос, но си спомням, че имаше и картинки даже. Благодарско!
И една целувка на Точката.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #217 -:
януари 20, 2010, 16:39:06 »
Плами
аз се чекнах от линковете дето беше дала Ина
И с фенерче му светкахме в долната част на корема и на изхода го викахме и взе че се обърна
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #218 -:
януари 20, 2010, 16:49:57 »
Ей това с фенерчето да го пробваме и ние.
Чакам си линковете и почвам да се чекна.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #219 -:
януари 20, 2010, 21:08:50 »
plamik,
намерих стар пост на ellie, който го беше писала при питането на Герганчето за обръщането на бебенцето:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,23352.msg346494.html#msg346494
Успех
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #220 -:
януари 20, 2010, 22:41:05 »
Таааа да вземем да се отчетем тук, днес след посещението при докторството. Нашето моме се обърнало надолу с главата и затова е това усещане, когато стана да ходя и имам чувството, че аха и нещо ще ми изпадне от долната част на корема
Станала е 1500 гр. но продължава по високото налягане във пъпните съдове :huh:неможахме да се преборим с това и т'ва си е...
Борбата засега ще е да пораснем момата поне до 2400-2500 понеже повече не се и очаква да стане
(то и майка й е била мъничка, така че и момето няма шанс да е гигантче
)
Докторката обаче иска да раждам някъде в по голяма болница, за да може да се (евентуално, ако се наложи) да се полагат първоначално някакви специализирани грижи за бебече.
И сега ако се наложи след като през цялото време съм била при един доктор, сега те първа да ходя да раждам в съвсем друга болница при съвсем други доктори
...абе добре, че мъжът дойде с мен, че аз само като я слушах и като ми забучаха ушите
и една такава ошашавена се почувствах...ми много гадно така, някак си ми изчезна спокойствието и сигурността
Днес докторката каза, че "най-накрая и аз съм заприличала на бременна" демек и корем ми пораснал....
Активен
kali_gali
«
Отговор #221 -:
януари 20, 2010, 23:05:06 »
Зойка,не се разстройвай от това че те праща при друг.Само си помисли колко лекари ще се откажат от това да си вземат хонорара за доброто на пациента си.Попитай я нея при кого и в коя болница да отидеш.Тя ще те прати при някой като нея и пак ще си спокойна и сигурна за доктора.Вебка си расте.Всичко ще бъде наред.Имай предвид че щом е момиче ще се справи дори и да е под 3кг.Тя мене ме изчаква защото момчетата са кекави и трябва по-големи да се раждат.Аз съм се родила 1,5 кг и доктора е казал щом е момиче ще се справи.Бъди много спокойна че стреса не се отразява добре на малката ти принцеса.Ще видиш,че всичко ще е както трябва.
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #222 -:
януари 20, 2010, 23:19:08 »
Цитат на: kali_gali в януари 20, 2010, 23:05:06
Зойка,не се разстройвай от това че те праща при друг.Само си помисли колко лекари ще се откажат от това да си вземат хонорара за доброто на пациента си.Попитай я нея при кого и в коя болница да отидеш.Тя ще те прати при някой като нея и пак ще си спокойна и сигурна за доктора.Вебка си расте.Всичко ще бъде наред.Имай предвид че щом е момиче ще се справи дори и да е под 3кг.Тя мене ме изчаква защото момчетата са кекави и трябва по-големи да се раждат.Аз съм се родила 1,5 кг и доктора е казал щом е момиче ще се справи.Бъди много спокойна че стреса не се отразява добре на малката ти принцеса.Ще видиш,че всичко ще е както трябва.
Мдаааааааа Кали много си права @}->--малко са тези доктори дето ще те пратят другаде само и само да е по сигурно, на пръстите на едната ръка се броят най-вероятно :girl_wink:аз за това и се възхищавам
А това за адаптивността на момичетата и от друг доктор съм го чувала, че щом е момиче и в по недружелюбна среда ще се справи
П.с. Досега само майка ми ме е наричала така, и ми стана едно мноооого сантиментално
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #223 -:
януари 21, 2010, 15:26:17 »
Anichka
, много благодаря! Започвам и аз с дупенията та дано се обърне бебешорчето! Стискайте ми палци.
Плажърче
, не се притеснявай, че те праща при други лекари. Все пак твоята сигурност и тази на беба са най-важни. Ти се успокой, че малката принцеса усеща всичко и тя се притеснява също. Горе главата мамче, ние сме с тебе.
Активен
Вероника
«
Отговор #224 -:
януари 21, 2010, 15:31:05 »
Оф, аз още снощи като писа те четох Зойче.
Горе главата не е страшно нито необичайно. Ще си порасне бебка киолкото трябва ив сичко ще е наред. Евала на докторката ви
с Кали сте попаднали на невероятен специалист -послушай я
Гушки от нас с бебка!
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16